-
Ελπίζω όποιος παρήγγειλε να έχει κλειδωμένη τιμή και να μη βρεθεί προ εκπλήξεων...
-
@andya3 said in Peugeot 308 P5/Mk3 (2021):
Διαμόρφωσα ένα active plus βενζίνη 110 άλογα. Με μεταλλικό χρώμα 26.285€. Πολύ ακριβό. Σε πρώτη εκτίμηση βγαίνει ακτός αγοράς το 308. Γύρω στα 26k πάει το αντίστοιχο Golf, που επιπλέον είναι mild hybrid, έχει αυτόματο κιβώτιο και ζάντες αλουμινίου, όχι τάσια.
Ακόμα και μέσα στην κρίση ο ανταγωνισμός των αυτοκινητοβιομηχανιών συνεχίζεται. Όποιος μπορεί να συγκρατήσει τα κόστη του και να αντέξει να πουλάει σε πιο λογικές τιμές, θα βγει κερδισμένος.
Θα δούμε αν θα ακολουθήσει π.χ. και η vw στις αυξήσεις, ή αν η Peugeot έχει αρχίσει και τρεκλίζει.Να θυμίσω ότι το golf 1.0 mhev dsg πριν ξεκινήσει όλο αυτό κόστιζε 21.700.
Νομιζω ότι το θέμα νέο αυτοκίνητο έχει θεωρητικό ενδιαφέρον πλέον.
Κερδισμένος δεν υπάρχει. Όλοι χαμένοι είναι, δε πουλάνε πρακτικά τίποτα. -
Παρέλαβα χθες το 308, μου είχαν πει πως η παράδοση θα γίνει
στους 5-6 μήνες, τελικά όμως παρέλαβα στους 4,5 μήνες. Με το καλό να παραλάβετε σύντομα και οι υπόλοιποι. -
@kostas78-0 said in Peugeot 308 P5/Mk3 (2021):
στους 5-6 μήνες, τελικά όμως παρέλαβα στους 4,5 μήνες. Με το καλό να παραλάβετε σύντομα και οι υπόλοιποι.Με γειές...α το χαρείς με ΥΓΕΙΑ!!
Το χρώμα είναι απλά Φ Α Ν Τ Α Σ Τ Ι Κ Ο ...!!!!!
-
@fanis75 said in Peugeot 308 P5/Mk3 (2021):
Με γειές...α το χαρείς με ΥΓΕΙΑ!!
Το χρώμα είναι απλά Φ Α Ν Τ Α Σ Τ Ι Κ Ο ...!!!!!
Σε ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά. Το χρώμα είναι όντως ωραίο, ήταν και δωρεάν, οπότε έκρινα πως δεν υπήρχε λόγος να δώσω ένα σημαντικό ποσό για άλλο χρώμα.
-
Mε γεια !! Πανεμορφο!!!
-
@alexandros-k said in Peugeot 308 P5/Mk3 (2021):
Mε γεια !! Πανεμορφο!!!
Σε ευχαριστώ, να είσαι καλά.
-
Καλόταξιδο!
Βγάλε και άλλες φώτο από το εσωτερικό κτλ. Οπότε μπορέσεις κάνε και ένα μίνι δοκιμαστικό να δούμε τι αίσθηση σου αφήνει.
-
Καλοταξιδο να ειναι φίλε! μονο χαρές !!!!!!
-
Καλοτάξιδο! Να το χαρείς.
Αν δεν ήμουν 1.87, νομίζω ότι θα ήταν το επόμενό μου αυτοκίνητο (θα το είχα παραγγείλει πριν τις αυξήσεις εννοείται). Και μάλιστα σε αυτό το χρώμα... -
@lap said in Peugeot 308 P5/Mk3 (2021):
Καλόταξιδο!
Βγάλε και άλλες φώτο από το εσωτερικό κτλ. Οπότε μπορέσεις κάνε και ένα μίνι δοκιμαστικό να δούμε τι αίσθηση σου αφήνει.
Το οδήγησα ελάχιστα θα επανέλθω όταν γράψω κάποια χιλιόμετρα, ευτυχώς η θέση οδήγησης δεν μου κρύβει την οθόνη, θα ήθελα όμως λίγο πιο ψηλά το τιμόνι, αλλά και έτσι δεν με ενοχλεί.
-
@andreas72 said in Peugeot 308 P5/Mk3 (2021):
Καλοτάξιδο! Να το χαρείς.
Αν δεν ήμουν 1.87, νομίζω ότι θα ήταν το επόμενό μου αυτοκίνητο (θα το είχα παραγγείλει πριν τις αυξήσεις εννοείται). Και μάλιστα σε αυτό το χρώμα...Είμαι 1,77 έχοντας το κάθισμα του οδηγού στην ιδανική θέση, όταν κάθομαι πίσω έχω περίπου 10εκ χώρο ανάμεσα στα γόνατα και το κάθισμα.
-
@ms33 said in Peugeot 308 P5/Mk3 (2021):
Καλοταξιδο να ειναι φίλε! μονο χαρές !!!!!!
Σε ευχαριστώ επίσης
-
Πω πω αμαξαρα είναι
-
Καλοτάξιδο
-
#kaloriziko
κανει το 3008 να δειχνει κακοριζικο -
στους 5-6 μήνες, τελικά όμως παρέλαβα στους 4,5 μήνες. Με το καλό να παραλάβετε σύντομα και οι υπόλοιποι.Εκπληκτικό χρώμα! Καλοτάξιδο!
-
Πραγματικά πολύ ωραίο!
Άξιος και καλοτάξιδο!
Βάλε κι άλλες φωτογραφίες για το φιλοθεάμον κοινό...
-
Διαμόρφωσα ένα active plus βενζίνη 110 άλογα. Με μεταλλικό χρώμα 26.285€. Πολύ ακριβό.
Κάποιοι όμως (προφανώς αρκετά έξυπνοι για να καταλάβουν την ευκαιρία που είχαν μπροστά τους) παρήγγειλαν Active Plus βενζίνη 110 άλογα, με δώρο το (πολύ ωραίο) πράσινο μεταλλικό χρώμα, στα 19.900€, κατά την αρχική προσφορά του λανσαρίσματος. Όσοι δεν το πήραν πρέφα ή περίμεναν ότι στο μέλλον θα το βρουν φθηνότερα, απλώς την πάτησαν!
Την ευκαιρία, όταν σου παρουσιάζεται, πρέπει να την αρπάζεις από τα μαλλιά. -
@harisma23 said in Peugeot 308 P5/Mk3 (2021):
Διαμόρφωσα ένα active plus βενζίνη 110 άλογα. Με μεταλλικό χρώμα 26.285€. Πολύ ακριβό.
Κάποιοι όμως (προφανώς αρκετά έξυπνοι για να καταλάβουν την ευκαιρία που είχαν μπροστά τους) παρήγγειλαν Active Plus βενζίνη 110 άλογα, με δώρο το (πολύ ωραίο) πράσινο μεταλλικό χρώμα, στα 19.900€, κατά την αρχική προσφορά του λανσαρίσματος. Όσοι δεν το πήραν πρέφα ή περίμεναν ότι στο μέλλον θα το βρουν φθηνότερα, απλώς την πάτησαν!
Την ευκαιρία, όταν σου παρουσιάζεται, πρέπει να την αρπάζεις από τα μαλλιά.Οντως επαιξε τετοια τιμη για αυτο το αυτοκινητο;; 20κ εχουν πλεον τα supermini..
Kαλοταξιδο φιλε, πραγματικα πανεμορφο!
Peugeot 308 P5/Mk3 (2021)