Λογικά η οσμή προκαλείται από την υγρασία που αναπτύσσετε στο κύκλωμα μετά το σβήσιμο του κινητήρα.
καλό είναι να σβήνουμε τον κλιματισμό αρκετά πριν σβήσουμε το αυτοκίνητο ώστε να "καθαρίσει" από την υγρασία και να μην αναπτύσσονται μύκητες.
Best posts made by ms33
-
RE: Mazda CX-30
-
@tylip1984 said in Mazda CX-30:
Eυχαριστώ για την παρέα σας στην υπομονή μου το τελευταίο 6 μηνο.
Παραλαμβάνω κ εγώ σήμερα απόγευμα μετά από πίεση δικιά μ στις 7 μερες ακριβώς από τότε π ήρθε το καράβι.Με το καλό Καλοριζικο με πολλα χαρουμενα χιλιόμετρα.
@ms33 Edit, σβήστηκε παράθεση φωτογραφιών. Καλό είναι να αποφεύγετε να παραθέτετε φωτογραφίες, διότι η επανάληψη κουράζει τους αναγνώστες και επιβαρύνει τον διακομιστή (server). {Admin}
-
RE: Peugeot 308 P5/Mk3 (2021)
Και εμένα 1000 και συναγερμο. είπε και για έκπτωση στα service αλλά δεν το έγραψε στο χαρτί...
-
χαχαχα , Καλημερα,
παραγγελια 30 Ιανουαριου ..τα ιδια και σε εμενα οσο αφορα τους χρόνους αλλα δεν εχω ξανακανει ερωτηση απο τοτε. για να δουμε... Τι χρωμα το πηρες? εγω εβαλα το Artense -
οχι σωστα τα λες..και το Πρασινο ειναι οντως διαφορετικο..και εντυπωσιακο εγω φοβηθηκα λιγο την διαχρονικότητα ( στα δικα μου μάτια)
-
Απλα για να ειμαστε ακριβεις τα μεταλλικα εχουν 550 και το λευκο περλα και κοκκινο 750 με φπα χωρις τελος ταξινομισης
-
Καλοταξιδο να ειναι φίλε! μονο χαρές !!!!!!
-
@chrisk6 said in Mazda CX-30:
@gtsartsal said in Mazda CX-30:
@ms33 said in Mazda CX-30:
καλημέρα σας,
εχει κανείς να παραθέσει νουμερα κατανάλωσης του 2λιτρου 186 μεσα στην πόλη?
ευχαριστώΚαλημερα.
Σε ποια πολη? Αθηνα?Επαρχιακη?
Αν μιλαμε για το χειροτερο σεναριο της Αθηνας με σταματα/ξεκινα παιζεις απο 8 εως 10.
Περιαστικα ή σε επαρχια σιγουρα κατω απο 7.
Ειναι καπως υποκειμενικο το θεμα καταναλωσης...αλλα δεν παιζουν τιμες φουλ υβριδικου (Τουοτα).Να προσθέσω και κάτι ακόμα. Σε οποιαδήποτε πόλη κι αν είσαι, η κατανάλωση εξαρτάται και από τη διαδρομή. Εγώ, αν και είμαι σε επαρχιακή πόλη, τα απογευματα το χρησιμοποιώ για φροντιστήρια - δραστηρίοτητες - σουπερ μαρκετ, δηλαδή σε μικρές και κοντινές αποστάσεις και γράφει γύρω στο 9. Βέβαια, τα χλμ αυτά είναι πολύ λιγότερα από όσα κάνω εκτός πόλης και στα 2,5 χρόνια - 29000χλμ που το έχω είμαι στα 7 λίτρα.
Καλα προφανως σε τετοιες μικρες αποστασεις βλεπεις και ανω του 10.
Αλλα εγω οταν παω πχ. χωριο (Ιωαννινα) και κατεβαινω μεσα στην πολη για 17-18χλμ βλεπω 5αρια συνηθως. Μιλαμε για αποστασεις ανω των 10χλμ σε επαρχια που ρολαρεις χωρις πολυ ταλαιπωρια οπως Αθηνα.
Κατα τ αλλα οπως τα λες ειναι.Σας ευχαριστω ολους
βρισκομαι στην σκεψη για την αγορα του , αλλα κινουμαι βασικα μεσα στην αθηνα και σιγουρα θε περασει και "σκληρη κινηση" .αρα μαλλον δεν θα ειναι καλη λυση.
φανταζομαι οτι στα ταξιδια ειναι τελειο...
προσπαθω να αποφυγω το υβριδικο (τουοτα) -
Παραλαμβάνω κ εγώ σήμερα απόγευμα μετά από πίεση δικιά μ στις 7 μερες ακριβώς από τότε π ήρθε το καράβι.Με το καλό Καλοριζικο με πολλα χαρουμενα χιλιόμετρα.
@ms33 Edit, σβήστηκε παράθεση φωτογραφιών. Καλό είναι να αποφεύγετε να παραθέτετε φωτογραφίες, διότι η επανάληψη κουράζει τους αναγνώστες και επιβαρύνει τον διακομιστή (server). {Admin}
Με τι μαρκα ελαστικα ήρθε ?
Latest posts made by ms33
-
@babisstinson said in Mazda CX-30:
Χθες παρέλαβα επιτέλους. Αχ αυτό το χρώμα.
Περιμένω το ΣΚ να το κερώσω και να το βολτάρω μια πρώτη καλή βόλτα.Καλοριζικο και καλοτάξιδο!
-
@spiros75 said in Mazda CX-30:
@ss_76 said in Mazda CX-30:
@ss_76 said in Mazda CX-30:
@gtsartsal said in Mazda CX-30:
Σήμερα άλλαξα λάστιχα. Πήγα τελικά σε PS5. Στα πίσω φάνηκε μια μικρή διαρροή λαδιού (από αμορτισέρ). όχι τρομερή, απλά έγλειφε.
Όταν το πάω για τα 60 Kkm, σε 1 μς 1,5 μήνα, θα το τσεκάρω. Ελπίζω να είναι στα πλαίσια της εγγύησηςPs5 υπάρχουν διαθέσιμα στις διαστάσεις 215/55/18;
235/50/18
Μετά από σχεδόν ένα μήνα, εντυπώσεις από το λάστιχο σαν απόδοση κι από την οδική συμπεριφορά λόγω μεγαλύτερης διάστασης;
Όλα δουλεύουν άψογα. Απόδοση πολύ καλή, ήχος καλύτερο απο το turanza.
Κατανάλωση;
- 0,1 - 0,2 περίπου
Το τιμόνι αλλαξε σε αίσθηση? Εγινε ποιο βαρύ?
-
Με τι μαρκα ελαστικα ήρθε ?
-
@m3bp4sn said in Mazda CX-30:
Σε άλλα νέα, σε εμένα βλέπω να ξεπερνάμε και το 9μηνο. Δεν έχει φτάσει ακόμα Βαρκελώνη (ενώ έλεγε 17/7 κ μετά 28/7) και ακόμα δεν έχει ενημέρωση λέει κ θα ξέρουμε καλύτερα τέλη Αυγούστου...
9 μηνο??? Υπάρχουν άλλοι που να εχουν παραγγείλει κοντα με την δικη σου ημερομηνία?
-
-
@stavrosb said in Mazda CX-30:
Καλημερα σας , διαβαζοντας σε ξενα site παρατηρησα οτι υπαρχουν πολλες αναφορες για προβληματα με την μπαταρια. Εχεις κανεις απο τους κατοχους αποψη?
Όχι κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, ένδειξη low voltage & start engine κάποιες φορές όταν έμενε το όχημα με σβηστή μηχανή και ανοικτά ηλεκτρικά και αντικατάστασή της μετά από 3 χρόνια χρήσης και εντός της εγγύησης.
Νομίζω ότι λόγω των πολλών ηλεκτρικών συστημάτων η εργοστασιακή δεν μπορεί να αντέξει παραπάνω από 3,5 χρόνια.Εντος εγγυησης αλλαγη μπαταριας στα 3 χρονια?
Ποτε συνεβη αυτο?Εγώ την άλλαξα εκτός εγγύησης. Μάλιστα όταν τους τόνισα οτι σε 2 χρόνια θέλει αλλαγή, η απάντηση ήταν ενταξει έχουμε δει και χειρότερα.
Χθες έκλεισα τα 50.000 χλμ γιορτάζοντας στο συνεργείο. Λόγω βενζίνης, β επιλογής, άναψαν λαμπάκια κινητήρα και μπήκε το αμάξι σε safe mode. Έβαλα για ξέπλυμα 100αρα, το πήγα συνεργείο για έλεγχο, reset και όλα καλά.Αυτο μου κανει εντυπωση και εμενα.
Εγω με την βενζινη οπου και αν βρισκομαι χρησιμοποιω το fuelgr και βλεπω τι και πως απο τα τριγυρω βενζιναδικα. Αφου δεν εγινε τιποτα χειροτερο εισαι οκ.
50Κ ε? Ωραια πραγματα...Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Ναι φαίνεται ότι με την μπαταριά υπάρχει ένα μικρό θέμα ( ίσως σε όλα τα αυτοκίνητα πλέον)
Και η ποιότητα των μπαταριών έχει αλλάξει και η πολυπλοκότητα των καινούριων αυτοκίνητων ( keyless entry για παράδειγμα) είναι κακός συνδυασμός.
Πληροφοριακά πάντως αυτό που διαβάζω είναι ότι πολλοί δεν βάζουν oem μπαταρία κατά την αλλαγή. -
Καλημερα σας , διαβαζοντας σε ξενα site παρατηρησα οτι υπαρχουν πολλες αναφορες για προβληματα με την μπαταρια. Εχεις κανεις απο τους κατοχους αποψη?