-
@chrisk6 said in Honda Civic:
@dublin said in Honda Civic:
@panormus772 said in Honda Civic:
Mετυαξύ e-power,yaris cross (CC δεν δοκίμασα) και HRV το πιο ήσυχο είναι το Νissan (μόνο στην αρχή αν είναι κρύος ο βενζινοκινητήρας για να ζεσταθεί περίπου 1-2 λεπτά κάνει θόρυβο).Το ΗRV σε επιταχύνσεις (από το κιβώτιο) και άνω των 130km/h (λόγω ηχομόνωσης) κάνει θόρυβο.Επίσης, δεν έχει και τον πλαϊνό αερόσακο μεταξύ των επιβατών που έχουν ΥC και QQ.
Όχι,οι χώροι δεν έπαιξαν κάποιο ιδιαίτερο ρόλο (δεν έχω παιδιά).Κυρίως οι επιδόσεις (ρεπρίζ,επιταχύνσεις),η άμεση παράδοση και η καλύτερη ποιότητα εσωτερικού με οδήγησαν στο e-power. Η κατανάλωση δεν είναι τόσο χαμηλή όπως στα Toyota,αλλά σε συνάρτηση των επιδόσεων -χωρίς να είναι 2λιτρο- είναι καλύτερη από τα ανάλογης κατηγορίας βενζίνης ή mild hybrid.Αυτή ήταν και η δική μου εντύπωση.. ευχαριστώ πολύ.
Τέλεια επιλογή. Και το HRV σου έχω πει το λατρεύω. Επίσης και το Mazda!
Επειδή κοιτάω μικρά σε μέγεθος, πριν τα Χριστούγεννα που σκεφτήκαμε μήπως κάναμε αναβάθμιση μόνο HRV/CX30 είδαμε για εμάς. Προσπάθησα να πετάξω και ένα Sportage στην εξίσωση, αλλά μόλις βλέπει C η γυναίκα νομίζει ότι βλέπει νταλίκες!
Τελικά πήγα και πήρα καινούργιο scooter με τα λεφτά της διαφοράς!! Χαχα!
@Chrisk6 δυστυχώς του λείπουν πολλά για 34.000..προσπαθησα να κάνω την αναλογία με το Allure που έχω τώρα, και δεν έβγαινε με τίποτα η Elegance.. έπρεπε να αφήσω πολλά στο τραπέζι, και ούτε με την Homura ερχόταν κοντά..
Δεν ξερω τι εχει το Allure να πω την αληθεια μου.
Απλα μου φαινοταν πολυ ολοκληρωμενο το HRV κ στην πρωτη εκδοση.
Κ ειδικα αν υπηρχε πολυ χιλιομετρο εντος Αττικης θα μετρουσε πολυ το υβριδικο κομματι θεωρω.Μην το λες.. εντός Αττικής είναι Αττική οδός, εθνική, Συγγρού, Μαραθώνος, Ραφήνα, Ανάβυσσος και άλλες τέτοιες..diesel-αρα..
Θα έλεγα ότι είναι πολύ πιο συγκεκριμένη η πλεονεκτική κατάσταση χρήσης, και μάλλον έχει ήδη ξεπεραστεί από τα ηλεκτρικά ήδη.. απλά εκείνα έχουν άλλα θέματα και θα αργήσουν λίγο να γίνουν τελείως mainstream.
Εκεί που συμφέρει το υβριδικό ξέρεις τι προτιμώ.. άλλωστε πλέον κέντρο δεν παρκάρεις πουθενά σχεδόν.. ελίσσονται και παρκάρουν καλύτερα 80 εκατοστά από 1μ και 80!
Σε σύγκριση με την Homura δεν είδες διαφορές; Ας πούμε...
-
@chrisk6 said in Honda Civic:
@panormus772 said in Honda Civic:
Mετυαξύ e-power,yaris cross (CC δεν δοκίμασα) και HRV το πιο ήσυχο είναι το Νissan (μόνο στην αρχή αν είναι κρύος ο βενζινοκινητήρας για να ζεσταθεί περίπου 1-2 λεπτά κάνει θόρυβο).Το ΗRV σε επιταχύνσεις (από το κιβώτιο) και άνω των 130km/h (λόγω ηχομόνωσης) κάνει θόρυβο.Επίσης, δεν έχει και τον πλαϊνό αερόσακο μεταξύ των επιβατών που έχουν ΥC και QQ.
Όχι,οι χώροι δεν έπαιξαν κάποιο ιδιαίτερο ρόλο (δεν έχω παιδιά).Κυρίως οι επιδόσεις (ρεπρίζ,επιταχύνσεις),η άμεση παράδοση και η καλύτερη ποιότητα εσωτερικού με οδήγησαν στο e-power. Η κατανάλωση δεν είναι τόσο χαμηλή όπως στα Toyota,αλλά σε συνάρτηση των επιδόσεων -χωρίς να είναι 2λιτρο- είναι καλύτερη από τα ανάλογης κατηγορίας βενζίνης ή mild hybrid.Αυτή ήταν και η δική μου εντύπωση.. ευχαριστώ πολύ.
Τέλεια επιλογή. Και το HRV σου έχω πει το λατρεύω. Επίσης και το Mazda!
Επειδή κοιτάω μικρά σε μέγεθος, πριν τα Χριστούγεννα που σκεφτήκαμε μήπως κάναμε αναβάθμιση μόνο HRV/CX30 είδαμε για εμάς. Προσπάθησα να πετάξω και ένα Sportage στην εξίσωση, αλλά μόλις βλέπει C η γυναίκα νομίζει ότι βλέπει νταλίκες!
Τελικά πήγα και πήρα καινούργιο scooter με τα λεφτά της διαφοράς!! Χαχα!
@Chrisk6 δυστυχώς του λείπουν πολλά για 34.000..προσπαθησα να κάνω την αναλογία με το Allure που έχω τώρα, και δεν έβγαινε με τίποτα η Elegance.. έπρεπε να αφήσω πολλά στο τραπέζι, και ούτε με την Homura ερχόταν κοντά..
Δεν ξερω τι εχει το Allure να πω την αληθεια μου.
Απλα μου φαινοταν πολυ ολοκληρωμενο το HRV κ στην πρωτη εκδοση.
Κ ειδικα αν υπηρχε πολυ χιλιομετρο εντος Αττικης θα μετρουσε πολυ το υβριδικο κομματι θεωρω.Μην το λες.. εντός Αττικής είναι Αττική οδός, εθνική, Συγγρού, Μαραθώνος, Ραφήνα, Ανάβυσσος και άλλες τέτοιες..diesel-αρα..
Θα έλεγα ότι είναι πολύ πιο συγκεκριμένη η πλεονεκτική κατάσταση χρήσης, και μάλλον έχει ήδη ξεπεραστεί από τα ηλεκτρικά ήδη.. απλά εκείνα έχουν άλλα θέματα και θα αργήσουν λίγο να γίνουν τελείως mainstream.
Εκεί που συμφέρει το υβριδικό ξέρεις τι προτιμώ.. άλλωστε πλέον κέντρο δεν παρκάρεις πουθενά σχεδόν.. ελίσσονται και παρκάρουν καλύτερα 80 εκατοστά από 1μ και 80!
Σε σύγκριση με την Homura δεν είδες διαφορές; Ας πούμε...
Σιγουρα εξω σε περιαστικες μετακινησεις χωρις σταματα ξεκινα κ το diesel δουλευει καλα/αποδοτικα.
Απλα το υβριδιο σωζει κ στα εντος πολης που εκει ανεβαζουν ολα.
Τωρα σε συγκριση εκδοσεων στο CX-30 μπορουσες να παιξεις στα ιδια λεφτα με 2wd κ manual σε ποολυ πλουσιοτερο εξοπλισμο.
Μονο αν εβαζες αυτοματο στο mazda μπορει να ξεπερνουσες για λιγο το HRV στην πρωτη εκδοση παντα μιλωντας αλλα εχοντας ανωτερο πλαι εξοπλισμο.
Επρεπε η Honda να το δινει κ awd. Δεν ξερω τι θα αλλαζε αλλα εμενα εκει με εχασε (για τους δικους μου λογους παντα). -
-
Κάνει ωραία βιντεακια ο τυπος αλλα το καναλι δε λεει να ανεβει, μονο 2.5k subs.
-
@georgemit said in Honda Civic:
Κάνει ωραία βιντεακια ο τυπος αλλα το καναλι δε λεει να ανεβει, μονο 2.5k subs.
Βλέπουν εκείνον τον Μοτη, πως λέγεται..δεν έχουν χρόνο για άλλους που χαλάνε και λίγο παραπάνω από τον χρόνο τους για να προσφέρουν κάτι αξιοπρεπές.
-
Ναι τον Μότη που δε ξέρει να μιλήσει.
Ο τύπος μου δίνει την εντύπωση ότι υποστηρίζει ΤΟΥΟΤΑ όχι απλά επειδή είναι φαν αλλά με ιδιοτέλεια.
Θέλει να γίνει κάτι σαν τους ξένους youtubers που τους τα χώνουν οι εταιρείες για να τις διαφημίζουν.
Ας πάρει τίποτα πατάκια και πολύ του είναι. -
Ο τύπος μου δίνει την εντύπωση ότι υποστηρίζει ΤΟΥΟΤΑ όχι απλά επειδή είναι φαν αλλά με ιδιοτέλεια.
Θέλει να γίνει κάτι σαν τους ξένους youtubers που τους τα χώνουν οι εταιρείες για να τις διαφημίζουν.
Ας πάρει τίποτα πατάκια και πολύ του είναι.Πάντως πρέπει να έχει μπει μέσα κάργα τώρα τελευταία... είχε κάτι βίντεο το καλοκαίρι ότι θα ξεκινούσε ανακατασκευή σε αυτοκινούμενο και ότι ετοίμαζε δικό του συνεργείο, μαζί με μηχανικό...
Πλέον έχουν κατέβει από το κανάλι...
Το άλλο που δίνει στα παιδιά τού κάτι σάπια Starlet (Αυστραλίας) να κυκλοφορούν δεν το καταλαβαίνω...δεν νοιάζεται για την ασφάλεια τους. -
Ας πάρει τίποτα πατάκια και πολύ του είναι.Ο καθένας έχει τους λόγους του..και μόνο η τόση δημοφιλία για έναν άνθρωπο με περιορισμένες ικανότητες, γνώσεις και λέγειν είναι πολύ ισχυρό κίνητρο.
Αν έχει και τίποτα τυχερά (κάνα μπλουζάκι, καμία γνωριμία στις αντιπροσωπείες) εξτραδακια είναι και καλοδεχούμενα!
Πάντως επέλεξε σωστά πάνω στην απλοϊκότητά του, Toyota αυτοκίνητα, και Honda scooter!
Nα σκεφτείς μέτρησε πολύ ώστε να ΜΗΝ πάρω ADV350 αν και είχε φτάσει στην τελική 3αδα! Συν την αναμονή και την υπερκοστολογηση για αυτό που είναι (που είναι πολύ καλό, αλλά όχι και 7000+..).
-
Εν τω μεταξύ ο Μότης που λέτε είναι ο μόνος που παίρνει για δοκιμή όλα τα νεα Toyota.
Αν δεν κάνω λάθος τόσο ο δικός μας @dimsabas , αλλά και το παλικάρι που έχει το κανάλι trcoff.gr και κάνει δοκιμές έχουν πει πως η Τoyota είναι πολύ δύσκολη στο να τους δίνει αυτοκίνητα , θυμάμαι μια δοκιμή που έκανε σε ενα CHR ήταν μέσω μια εταιρείας ενοικιάσεων στην Θεσσαλονίκη.
Πως τα παίρνει ο Μοτη , μήπως απλά πάει για test drive και πιο κάτω μόνος του ανοίγει την κάμερα χωρίς να έχει ιδέα η Toyota ;;;;;
Δεν τον ήξερα , εχθές στο τοπικό της Corolla ανέβηκε βίντεο με την 1.8 140 άλογα , και λέω ωραία να δούμε τι λέει απο επιδόσες και διαχείριση του hybrid συστήματος το νεό μοτέρ ...δεν μπόρεσα να δώ ούτε 2 λεπτά , μόλις είπε σε ένα σημείο επιτέλους και 18αρες ζάντες όπως πρέπει για ένα σπορ αυτοκίνητο όπως η Corolla με έχασε...
-
@vagkirk said in Honda Civic:
Πως τα παίρνει ο Μοτη , μήπως απλά πάει για test drive και πιο κάτω μόνος του ανοίγει την κάμερα χωρίς να έχει ιδέα η Toyota ;;;;;
Θα δείτε ότι όλα τα παίρνει από την ίδια αντιπροσωπεία στην Ελευσίνα, φαντάζομαι προσωπική σχέση συμπάθειας με τους ανθρώπους εκεί.
-
@antonakis said in Honda Civic:
Θα δείτε ότι όλα τα παίρνει από την ίδια αντιπροσωπεία στην Ελευσίνα, φαντάζομαι προσωπική σχέση συμπάθειας με τους ανθρώπους εκεί.
Αυτό ακριβώς. Διαφήμιση.
-
Κατά λέξη, η υπεύθυνη νούμερο 2 είχε πει ότι "θα μιλήσει με την υπεύθυνη νούμερο 1 για το αν γίνεται να μπω στη λίστα των μέσων που έχουν δικαίωμα να παίρνουν αυτοκίνητο για δοκιμή". Από εκείνη τη μέρα, απλώς δεν έχει ξανασηκώσει το κινητό της.
-
@dimsabas said in Honda Civic:
Κατά λέξη, η υπεύθυνη νούμερο 2 είχε πει ότι "θα μιλήσει με την υπεύθυνη νούμερο 1 για το αν γίνεται να μπω στη λίστα των μέσων που έχουν δικαίωμα να παίρνουν αυτοκίνητο για δοκιμή". Από εκείνη τη μέρα, απλώς δεν έχει ξανασηκώσει το κινητό της.
Αίσχος... δεν μιλάς με την αντιπροσωπεία στην Ελευσίνα να στα δίνει και εσένα για μια σοβαρή οδική-τεχνική παρουσίαση?
Και άσε τον άπω πάνω να κάνει τις δικές του "γραφικές" παρουσιάσεις...
Με μικτή ασφάλιση βέβαια...
-
Αν δεν κάνω λάθος τόσο ο δικός μας @dimsabas , αλλά και το παλικάρι που έχει το κανάλι trcoff.gr και κάνει δοκιμές έχουν πει πως η Τoyota είναι πολύ δύσκολη στο να τους δίνει αυτοκίνητα , θυμάμαι μια δοκιμή που έκανε σε ενα CHR ήταν μέσω μια εταιρείας ενοικιάσεων στην Θεσσαλονίκη.
corolla sedan 1.5 βασικό εξοπλισμό ήταν.
-
Και Chr είχε νοικιάσει…
-
@kkostask said in Honda Civic:
Και Chr είχε νοικιάσει…
Και μάλιστα θυμάμαι ήταν και πολύ ωραία εταιρεία με πολύ καλες τιμές και αυτοκίνητα!
Δεν θυμάμαι όμως πως λεγόταν!Για εμάς τους χαμουτζήδες που θέλουμε να επισκεφτούμε την Θεσσαλονίκη είτε για δουλειά ή για βόλτα θα ήταν μια εξαιρετική λύση!
Αεροπλανάκι και αυτοκίνητο να περιμένει στο Αεροδρόμιο , πολύ μικρότερη ταλαιπωρία και κούραση! -
@kkostask said in Honda Civic:
Και Chr είχε νοικιάσει…
Και μάλιστα θυμάμαι ήταν και πολύ ωραία εταιρεία με πολύ καλες τιμές και αυτοκίνητα!
Δεν θυμάμαι όμως πως λεγόταν!Για εμάς τους χαμουτζήδες που θέλουμε να επισκεφτούμε την Θεσσαλονίκη είτε για δουλειά ή για βόλτα θα ήταν μια εξαιρετική λύση!
Αεροπλανάκι και αυτοκίνητο να περιμένει στο Αεροδρόμιο , πολύ μικρότερη ταλαιπωρία και κούραση!Νομίζω ότι ήταν αυτή...
-
Αυτή ήταν και το νοίκιαζαν 39 ευρώ τη μέρα…
Ρώτησα….. -
@georgekn said in Honda Civic:
@dimsabas said in Honda Civic:
Αίσχος... δεν μιλάς με την αντιπροσωπεία στην Ελευσίνα να στα δίνει και εσένα για μια σοβαρή οδική-τεχνική παρουσίαση?
Και άσε τον άπω πάνω να κάνει τις δικές του "γραφικές" παρουσιάσεις...
Με μικτή ασφάλιση βέβαια...
Τίθενται διάφορα ζητήματα:
- θα μου το παραχωρήσει για εβδομαδιαία δοκιμή (όπως κάνουν όλοι οι υπόλοιποι) για να αποκτήσω μια καλή γνώμη για το μοντέλο ή θα θέλει να μου το δώσει για κάνα δίωρο; Το λογικό για αυτούς είναι το δεύτερο, για αυτό κι υπάρχουν τα δημοσιογραφικά μοντέλα και τα test drive. Το καθένα έχει τη χρήση του.
- θα τους βάλω να τσακωθούν με την κεντρική αντιπροσωπεία, η οποία έχει μια διαφορετική πολιτική; Είναι σωστό αυτό εκ μέρους μου;
- είναι κι ηθικό το ζήτημα: θα τους παρακαλάω για να κάνουν το προφανές; Αν αυτοί δε θέλουν να προβληθούν τα μοντέλα τους, γιατί να το παλεύω εγώ από 15 μεριές;
- και στο κάτω-κάτω, γιατί να προβάλλω εγώ ένα προϊόν όταν ο εισαγωγέας πολλαπλά κι επανειλημμένως παίζει κρυφτούλι και με γράφει;
Εν ολίγοις, δε θα ξανασχοληθώ με την Toyota. Έχω παρουσιάσει δύο μοντέλα της που τα βγάζει κι η Suzuki (το RAV4 ως Across και την Corolla ως Swace, αυτή η δοκιμή θα παίξει μελλοντικά). Όταν έρθει το bZ4x, θα πάω να το κάνω έστω ένα test drive, γιατί έχω μεγάλη ανυπομονησία να δω πώς είναι. Ελπίζω βέβαια να έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις, αλλά αυτό είναι πολύ δύσκολο, γιατί εγώ δε θα ξαναπροσπαθήσω το παραμικρό. Ε, αυτοί να κάνουν κάποιο πρώτο βήμα, μου φαίνεται απίθανο. Θα δούμε.
-
Honda Civic