-
@criuser said in Honda Civic:
Ασχοληθείτε με το αμάξι που μόνο στην Αγία Βαρβάρα του "Αιγαλέου", θα έπρεπε να κυκλοφορεί μια και είναι ο ορισμός της καγκουριάς σε εμφάνιση.
Αφήστε το C4 και τα άλλα γαλλικά σε αυτούς που τα εκτιμούν.
6 στα 10 αμάξια είναι Στελλάντις τον Σεπτέμβριο..
https://www.newsauto.gr/news/afto-ine-to-top-10-ton-best-sellers-montelon-tou-septemvriou/
Και η πλάκα είναι ότι δεν έχουν και αμάξια να παραδώσουν...
Α έρχεται και το 408...
Και το C4 X
Και εχουμε κυβερνηση νουδου
#katantia
Ααααα
Που εινει το τριοοχτω οεο?
#xhiepia
(#hrepia στα γαλλικα) -
Ασχοληθείτε με το αμάξι που μόνο στην Αγία Βαρβάρα του "Αιγαλέου", θα έπρεπε να κυκλοφορεί μια και είναι ο ορισμός της καγκουριάς σε εμφάνιση.
https://www.newsauto.gr/news/afto-ine-to-top-10-ton-best-sellers-montelon-tou-septemvriou/
Α έρχεται και το 408...
Και το C4 X
Που σου ρε γαμωτο, πρέπει να μετακομίσω...από τα νότια στο Αιγάλεω για να ταιριαζω στη περιοχή...θα το πω κ στους άλλους εδώ που έχουν civic x...
-
@gatoz said in Honda Civic:
@dimsabas said in Honda Civic:
Με 52 παρά αγοράζεις V60 plug-in με 350 ίππους και τετρακίνηση που είναι φοβερή ΑΜΑΞΑΡΑ! Δεν το συγκρίνω με το Civic, απλώς το αναφέρω για τις επιλογές σε αυτό το εύρος τιμής.
Χαχαχ
Τοχω
Οχι δεν είναι αυτο που νομιζειςΕσύ όλα τα έχεις και όλα τα καταστρέφεις.
Βλέπεις μόνο για το τζιβι είσαι ΔΕ-ΠΑ στο συνεργείο...
-
@gatoz said in Honda Civic:
Α έρχεται και το 408...
Και το C4 X
Και εχουμε κυβερνηση νουδου
#katantia
Ααααα
Που εινει το τριοοχτω οεο?
#xhiepia
(#hrepia στα γαλλικα)Δεν σου αξίζει το τριοοχτώ για αυτό αρνείται να σε δει...
-
Το νέο "αυτοκίνητο του @strom" υποθέτω ότι πρέπει να είναι ένα μοναδικό, εξαιρετικό αυτοκίνητο. Εύχομαι για άλλη μια φορά στον κάτοχο να το χαρεί και να το απολαύσει, καλορίζικο και καλοτάξιδο.
Και πραγματικά λυπάμαι και του ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη γι' αυτό που θα πω, αλλά...Αν το δούμε σαν καταναλωτικό προιόν-αυτοκίνητο, με βάση το μέγεθός του, τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, το όνομα του κατασκευαστή του και την τιμή του, είναι ένα ξεκάθαρα μη ανταγωνιστικό προιόν. Σε παλαιότερα post μου έχω αναλύσει τους λόγους.
Η τοποθέτησή μου γίνεται λαμβάνοντάς υπόψη ότι η Honda είναι μια βιομηχανία που παράγει αυτοκίνητα μαζικής παραγωγής. Και μ' αυτή την οπτική γωνία, το αυτοκίνητο είναι μια αποτυχία.
Εάν η Honda επιδιώκει να μεταμορφωθεί σε κατασκευαστή ειδικών αυτοκινήτων, που να απευθύνονται σε περιορισμένο κοινό και να παράγονται σε μικρές ποσότητες, προφανώς ότι είπα παραπάνω δεν ισχύει και το αυτοκίνητο είναι η αρχή μιας νέας εποχής για τη Honda... -
@stavtsim said in Honda Civic:
Α έρχεται και το 408...
Και το C4 X
Που σου ρε γαμωτο, πρέπει να μετακομίσω...από τα νότια στο Αιγάλεω για να ταιριαζω στη περιοχή...θα το πω κ στους άλλους εδώ που έχουν civic x...
Υπάρχουν και άλλοι ?
Πάντως είσαι τυχερός που σου έδωσαν αυτό που παράγγειλες...
Εμένα όταν είχα παραγγείλει το πρώτο CRV, όλο ξέχναγαν να το βάλουν στο καράβι.
Στην ουσία όμως το έδιναν το δικό μου στα κολλητάρια τους...
Ετσι άλλος φίλος το πήρε σε μία εβδομάδα, γιατί είχε μέσα γνωστό, ενώ εγώ έπαψα να ελπίζω στους 3 μήνες...
Από τότε και τσάμπα να τα δίνουν για λόγους αξιοπρέπειας , ποτέ από αυτούς....
Και είχα μεγαλώσει σε Βόλβο, αλλά από τότε είχε θέματα...
Α να δεις και τα ανταλλακτικά, γιατί και αυτά ξεχνούν να τα βάλουν στα βαπόρια...
-
Ρε συ αντυ εσυ πεταξες γιουρα για πριμιο γκολφ. δεν πιανεται η αποψη σου για καλα αυτοκινητα, εχεις αυτοκινητιστικη διαστροφη γερμανικη απο αυτες που καμουν στα μαγκμα κλουμπ καθε σουκου πινωντας μπυρες
-
Α έρχεται και το 408...
Και το C4 X
Αν και οι πωλήσεις αφορούν μόνο ένα μήνα...και πάλι είναι εντυπωσιακό!
Πρώτο σε πωλήσεις το 3008;;;; Πάνω από Yaris και Panda !!!!!
Από το 2016 που βγήκε έως και το 2020 πρέπει να έχω γράψει 100αδες ποστ για το πόσο καλύτερη επιλογή είναι το 3008 από τα premium Χ1 και Gla (τα προηγούμενα) , με άλλα δεν το συγκρίνω καν, αλλά σήμερα, στην Ελλάδα αυτή με αυτές τις τιμές συνεχίζει δυναμικά;;;
Δεν μπορώ να πιστέψω πως αντιλαμβάνονται τα οδηγικά του χαρίσματα οι περισσότεροι αγοραστές του ενώ οθόνες και μοντέρνα σχεδίαση έβαλαν και οι άλλοι στα χρόνια που πέρασαν.
Οκ παραμένει πάρα πολύ καλό μέσα - έξω αλλά στις τιμές αυτές στην χώρα μας δεν το καταλαβαίνω απόλυτα.
Και το 2008 στη δεκάδα;;;; Που κοστίζει ακόμη ακριβότερα σε σχέση με αυτά που προσφέρει;;;
Ακόμη και το 208 δυσκολεύομαι να το πιστέψω!
Οκ το C3 το δέχομαι, και το corsa αν και αυτό νομίζω πλέον ξέφυγε σε τιμές και αυτό.
VW στον πάτο;;;;;
Ρε μήπως έχουν μπερδέψει στο άρθρο τις εταιρικές πωλήσεις με τις λιανικής, αθροίζουν και τις δύο κατηγορίες για να βγει πρώτο το 3008 , δεν κατάλαβα. -
Εχει το σύνολο και τις εταιρικές.
Επί της ουσίας το 3008 αισθητικά είναι 10 χρόνια μπροστά από τον ανταγωνισμό του, ενώ στο φέισλιφτ βελτιώθηκε περισσότερο.
Από πλευράς ποιότητας έχουμε μόνο το θέμα του δοχείου αντμπλου (γερμανικό της Μπος, να μην ξεχνιώμαστε), ενώ το θέμα του ιμάντα στον 1.2 έχει λυθεί με την επιλογή του σωστού λαδιού.
Ερχεται τώρα και υβριδική έκδοση και απ΄ ότι διαβάζω ο ιμάντας θα γίνει καδένα.
Το αυτόματο κιβώτιο της Αισιν θεωρείται άσπαστο, ενώ είναι εξαιρετικό στον δρόμο, δεν νοιώθεις τις αλλαγές.
Τώρα με το υβριδικό έρχεται καινούργιο κιβώτιο ντιεστζι.
Ακόμα τα πλαγκ ιν είναι κορυφαία, έστω και αν κάποιος προσπαθεί να το σπάσει, αλλά υπάρχουν και οι αστοχίες με το λογισμικό.
Το 2008 είναι ακριβό, αλλά πάλι είναι πολύ όμορφο, όπως και το 208.
Το C3 στον 7ο χρόνο της ζωής του παραμένει ελκυστικό λόγω του σχεδιασμού του και της στόχευσης στην άνεση, ενώ το κόρσα στο φέις λίφτ με την μάσκα των νέων όπελ θα γίνει πιο όμορφο.
Εντάξει δεν είναι σπορ τα στελλάντις, αλλά θα έρθει η Αλφα να βάλει τάξη και σε αυτό. Ο κόσμος όμως με 2 ευρώ τα καύσιμα δεν νοιάζεται για το στρίψιμο, αλλά για την κατανάλωση και το άνετο ταξίδι και εκεί οι γάλλοι διδάσκουν.
Αύριο παρουσιάζεται το τζίπ Αβέντζερ που σαν ηλεκτρικό θα κάψει καρδιές. Μακάρι να το έβγαζε και θερμικό.
Να μην χαλάμε όμως το θέμα του σιβικ.
Ετσι και αλλιώς λίγοι το κοιτάνε, με 41000 αρχική τιμή, έστω και αν άρχισαν τις εκπτώσεις εκεί στον αμαρτωλό...
-
Εγώ πάντως μόνο σε εταιρικά τα βλέπω της Στέλλας.
Ιδιωτικό σπάνια συναντάω. -
@andya3 said in Honda Civic:
Το νέο "αυτοκίνητο του @strom" υποθέτω ότι πρέπει να είναι ένα μοναδικό, εξαιρετικό αυτοκίνητο. Εύχομαι για άλλη μια φορά στον κάτοχο να το χαρεί και να το απολαύσει, καλορίζικο και καλοτάξιδο.
Και πραγματικά λυπάμαι και του ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη γι' αυτό που θα πω, αλλά...Αν το δούμε σαν καταναλωτικό προιόν-αυτοκίνητο, με βάση το μέγεθός του, τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, το όνομα του κατασκευαστή του και την τιμή του, είναι ένα ξεκάθαρα μη ανταγωνιστικό προιόν. Σε παλαιότερα post μου έχω αναλύσει τους λόγους.
Η τοποθέτησή μου γίνεται λαμβάνοντάς υπόψη ότι η Honda είναι μια βιομηχανία που παράγει αυτοκίνητα μαζικής παραγωγής. Και μ' αυτή την οπτική γωνία, το αυτοκίνητο είναι μια αποτυχία.
Εάν η Honda επιδιώκει να μεταμορφωθεί σε κατασκευαστή ειδικών αυτοκινήτων, που να απευθύνονται σε περιορισμένο κοινό και να παράγονται σε μικρές ποσότητες, προφανώς ότι είπα παραπάνω δεν ισχύει και το αυτοκίνητο είναι η αρχή μιας νέας εποχής για τη Honda...Θα έλεγα να μην κρίνουμε από την ελληνική πραγματικότητα στην οποία το civic όντως είναι ένα ειδικό αυτοκίνητο λόγω τιμής και 2.000 κ.εκ.
Στις περισσότερες αγορές που κάνουν πολλαπλάσιες πωλήσεις από τη δική μας μια χαρά είναι. -
@georgemit said in Honda Civic:
Εάν η Honda επιδιώκει να μεταμορφωθεί σε κατασκευαστή ειδικών αυτοκινήτων, που να απευθύνονται σε περιορισμένο κοινό και να παράγονται σε μικρές ποσότητες, προφανώς ότι είπα παραπάνω δεν ισχύει και το αυτοκίνητο είναι η αρχή μιας νέας εποχής για τη Honda...Θα έλεγα να μην κρίνουμε από την ελληνική πραγματικότητα στην οποία το civic όντως είναι ένα ειδικό αυτοκίνητο λόγω τιμής και 2.000 κ.εκ.
Στις περισσότερες αγορές που κάνουν πολλαπλάσιες πωλήσεις από τη δική μας μια χαρά είναι.Ουχί. Και σε Ευρωπαικό επίπεδο, σε συγγενείς και φίλους πουλάει η Honda τα τελευταία χρόνια. Αν δεν ξέρουν κάτι οι Hondaίοι που δεν το ξέρουμε εμείς, μάλλον τα μαζεύει σιγά-σιγά από Ευρώπη...
-
Εάν η Honda επιδιώκει να μεταμορφωθεί σε κατασκευαστή ειδικών αυτοκινήτων, που να απευθύνονται σε περιορισμένο κοινό και να παράγονται σε μικρές ποσότητες, προφανώς ότι είπα παραπάνω δεν ισχύει και το αυτοκίνητο είναι η αρχή μιας νέας εποχής για τη Honda...Μιας και το μέλλον της αυτοκίνησης δεν είναι ξεκάθαρο ακόμη και για τους ίδιους τους κατασκευαστές, μπορεί εσύ να δώσεις τα φώτα σου σε αυτούς αλλά και σε μας τους ταπεινούς καταναλωτές προς τα που να κινηθούμε!!!!
-
Δεν είναι τα κυβικά το θέμα της Honda (εκτός Ελλάδας έστω) κάτι άλλο φταίει και έχει συνεχώς μειωμένες πωλήσεις.
Το 2017 πούλησε 140000 κομμάτια, το 2021 πούλησε 68000.
(Το 2021 η Porsche πούλησε περισσότερο από την Honda στην Ευρώπη (77000) )Οπότε κάτι του ξινίζει του Ευρωπαίου γενικά.
-
@otokomae said in Honda Civic:
Εάν η Honda επιδιώκει να μεταμορφωθεί σε κατασκευαστή ειδικών αυτοκινήτων, που να απευθύνονται σε περιορισμένο κοινό και να παράγονται σε μικρές ποσότητες, προφανώς ότι είπα παραπάνω δεν ισχύει και το αυτοκίνητο είναι η αρχή μιας νέας εποχής για τη Honda...Μιας και το μέλλον της αυτοκίνησης δεν είναι ξεκάθαρο ακόμη και για τους ίδιους τους κατασκευαστές, μπορεί εσύ να δώσεις τα φώτα σου σε αυτούς αλλά και σε μας τους ταπεινούς καταναλωτές προς τα που να κινηθούμε!!!!
Μετά χαράς θα το έκανα, αν είχα μια αντιπροσωπεία αυτοκινήτων, να σας καλούσα να ψωνίσετε από το μαγαζί μου, που θα είχε σίγουρα τα πιο ωραία, πιο σύγχρονα και πιο συμφέροντα αυτοκίνητα.
Επειδή δεν έχω όμως και μάλλον δεν πρόκειται ν' αποκτήσω, ως λάτρης των αυτοκινήτων λέω τις απόψεις μου και ταυτόχρονα διασκεδάζω μ' αυτούς που θεωρούν ότι η αγαπημένη τους μάρκα είναι και μαγαζί τους... -
Επειδή δεν έχω όμως και μάλλον δεν πρόκειται ν' αποκτήσω, ως λάτρης των αυτοκινήτων λέω τις απόψεις μου και ταυτόχρονα διασκεδάζω μ' αυτούς που θεωρούν ότι η αγαπημένη τους μάρκα είναι και μαγαζί τους...
Και πολύ καλά κανεις. Ομως ως λάτρης η ως vagολατρης; Χαχα!!
-
Επειδή δεν έχω όμως και μάλλον δεν πρόκειται ν' αποκτήσω, ως λάτρης των αυτοκινήτων λέω τις απόψεις μου και ταυτόχρονα διασκεδάζω μ' αυτούς που θεωρούν ότι η αγαπημένη τους μάρκα είναι και μαγαζί τους...
Και πολύ καλά κανεις. Ομως ως λάτρης η ως vagολατρης; Χαχα!!
Και τα δύο, εξάλλου δεν έχω κρύψει ποτέ τις προτιμήσεις μου. Τις εφαρμόζω όμως μόνο για τον εαυτό μου και τα λεφτά μου, στους άλλους προσπαθώ να είμαι όσο πιο αντικειμενικός μπορώ.
Απ' ότι καταλαβαίνω απ' την κουβέντα μας όμως, μάλλον δεν κάνουν όλοι την ίδια προσπάθεια... -
στους άλλους προσπαθώ να είμαι όσο πιο αντικειμενικός μπορώ.
Θα μας πνίξεις με αυτά που διαβάζουμε.
-
@lap said in Honda Civic:
στους άλλους προσπαθώ να είμαι όσο πιο αντικειμενικός μπορώ.
Θα μας πνίξεις με αυτά που διαβάζουμε.
Δεν έχεις ανάγκη εσύ Γύρε. Κι άμα χρειαστεί, έχουμε και γιατρό στο forum...
-
Η Honda πουλάει στην Ευρώπη, αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, εξωλέμβιες, γεννήτριες, αεροπλάνα.
Μια χαρά τα κονομάει, το μείγμα αλλάζει, ανάλογα με την πολιτική της Ευρώπης, αλλά και της παγκόσμιας αγοράς.
Δεν είναι η μόνη, όλοι οι κολοσσοί έτσι κάνουν. Ιδίως με τις αλλαγές που έρχονται, πολλές ανακατατάξεις και συνεργασίες θα δούμε.
Honda Civic