-
@gtsartsal said in Honda Civic:
@tsofras said in Honda Civic:
@strom said in Honda Civic:
Χα χα, οι παραδόσεις ξεκινάνε 10 Οκτώβρη, δε ξέρω το λόγο όποτε μάλλον test drive ήταν!
Με το καλό να καταλάβεις φίλε μου, είχα μείνει στο ότι κάθεται το Leon οπότε δεν θα είχες ανάγκη για αμάξι, αμαξαρα πήρες
Την εχεις πατήσει κι εσύ.
Άλλος ο strom, άλλος ο storm
Και το έφερνα στο μυαλό μου 2 ημέρες τώρα αν κάνω λάθος ή όχι
Όπως και να έχει καλορίζικα και πάλι, είναι από τα αμάξια που όταν άκουσα την τιμή είπα είναι παλαβοί αλλά αν το σκεφτείς σε σχέση με την αγορά τελικά είναι σωστά τιμολογημενο -
-
Ωραίο χρώματάκι (το βυσσινοκόκκινο)
Youtube VideoΑν κατάλαβα καλά, λέει πως το HEV είναι πιο γρήγορο από το turbo (στην ασιατική αγορά συνεχίζει με τα 182Hp) με ίδια σχεδόν ιπποδύναμη..
-
Λογικό είναι καθώς έχει περισσότερη ροπή και κάμποση από αυτήν την έχει από το 0.
-
This post is deleted! -
@sargus said in Honda Civic:
Λογικό είναι καθώς έχει περισσότερη ροπή και κάμποση από αυτήν την έχει από το 0.
Απαντάω εδώ στον netgeo, έχω παραλάβει, να πω την αλήθεια είμαι κατουρημένος από τη χαρά μου, ούτε στο αντίστοιχο thread δεν μπορούσα να γράψω από τον ενθουσιασμό μου, το αμάξι είναι τέλειο, 100 φορές καλύτερο από όσο μπορούσα να φανταστώ, έχω χάσει τον ύπνο μου από τη χαρά μου. Υπάρχει όμως μια τάση απαξίσωσης-χλευασμού για το civic, ειδικά για την τιμή του σε φάση ποιος μλκς-κορόιδιο θα το πάρει, έχω στιγματιστεί κιόλας (μεταξύ σοβαρού και αστείου), οπότε δε γουστάρω πολλά-πολλά.
Στον προυτσο σου.
Καλά χιλιόμετρα! -
Απαντάω εδώ στον netgeo, έχω παραλάβει, να πω την αλήθεια είμαι κατουρημένος από τη χαρά μου, ούτε στο αντίστοιχο thread δεν μπορούσα να γράψω από τον ενθουσιασμό μου, το αμάξι είναι τέλειο, 100 φορές καλύτερο από όσο μπορούσα να φανταστώ, έχω χάσει τον ύπνο μου από τη χαρά μου. Υπάρχει όμως μια τάση απαξίσωσης-χλευασμού για το civic, ειδικά για την τιμή του σε φάση ποιος μλκς-κορόιδιο θα το πάρει, έχω στιγματιστεί κιόλας (μεταξύ σοβαρού και αστείου), οπότε δε γουστάρω πολλά-πολλά.
Εγώ πάντως σου εύχομαι καλοταξιδο με πολλά ασφαλή χιλιόμετρα.
Έχεις αγοράσει αμαξαρα, να την χαρείς.Αυτή τη στιγμή το καλύτερο χαμηλό αυτοκίνητο μέχρι 40κ.
Υ.γ. 1 πολύ θα γουστάρω αν δω και φωτογραφίες
Υ.γ 2 Μακάρι να μην είχα θέμα με το μέγεθος και εγώ αυτό θα έπαιρνα -
Μην ακούς κανένα!!!! Καλοτάξιδο να είναι! Μπράβο! Θέλουμε και φώτο!
Υ.Γ. το ζήτημα είναι να χαμογελάμε εμείς πίσω από το τιμόνι και όχι τι λέει ο καθένας!!!
-
@teo-mak said in Honda Civic:
Στον προυτσο σου.
Καλά χιλιόμετρα!Ρε συ μην τα λες αυτά....το σιβικ έχει ένα και κύριο πλεονέκτημα από τον ανταγωνισμό. Είναι μια κατηγορία μόνο του! Δεν έχει ανταγωνισμό.
-
Μην μασάς, όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.
Καλορίζικο, απροβλημάτιστο και βάλε και κανένα μάτι.Κάθε μέρα παίζω κανά 2 ώρες με τον σκύλο μου, οι μισοί μου λένε ‘’δεν το βαριέσαι το κοπρόσκυλο …… ‘’
Οι άλλοι μισοί ‘’ξοδεύεις τόσα χρήματα το χρόνο για τον κοπρίτη, αξίζει …….. ’’
Πριν 25 χρόνια, κάποιος κοπρίτης μου έδωσε ζωή, σε μια πολύ δύσκολη στιγμή της ζωής μου, τον έλεγαν ΕΚΤΩΡΑ, από εκεί και το ψευδώνυμο.
Μην μασάς, απήλαυσε ότι μπορείς να αποκτήσεις τίμια.
-
@tkin73 said in Honda Civic:
@teo-mak said in Honda Civic:
Στον προυτσο σου.
Καλά χιλιόμετρα!Ρε συ μην τα λες αυτά....το σιβικ έχει ένα και κύριο πλεονέκτημα από τον ανταγωνισμό. Είναι μια κατηγορία μόνο του! Δεν έχει ανταγωνισμό.
Δεν διαφωνώ.
Εγώ απλά των ενθαρρύνω να αγνοεί τον καθένα παντογνώστη.
Αυτό γουσταρε αυτό πήρε.
Μαζί του. -
This post is deleted! -
This post is deleted! -
https://im.ge/i/27CYb9
https://im.ge/i/27CkXCΣας ευχαριστώ, εννοείται στα...., εγώ ξέρω τι πήρα και αν με ευχαριστεί .Οκ με τις προτιμήσεις, όλοι έχουμε, αλλά ο στιγματισμός δεν αντέχεται. Καλά χλμ σε όλους
Με το καλό και να το χαρείς με Υγεία!! Εξαιρετική αγορά στην κατηγορία του...ειναι αλλού σαν όχημα.
-
https://im.ge/i/27CkXCΣας ευχαριστώ, εννοείται στα...., εγώ ξέρω τι πήρα και αν με ευχαριστεί .Οκ με τις προτιμήσεις, όλοι έχουμε, αλλά ο στιγματισμός δεν αντέχεται. Καλά χλμ σε όλους
Ε πως να μην κατουρηθείς ρε φίλε, εδώ κατουρήθηκα εγώ!
Τέλειο, να το χαίρεστε!!!!
Και αυτό το 4.1, κερασάκι στην τούρτα!
-
-
ωωωωωωωωωωωωω
γ@μει!
καλα χοντέικα χιλιομετρα...
περνα και απο το civinfo - greek μια βολτα... μπες και στο βάιμπερ γκρουπ -
Από ηχομόνωση πως πάμε;
-
This post is deleted! -
This post is deleted!
Honda Civic