-
Ποιο σιβικ είναι;
-
99% έγινε από το αρωματικό.
Όλα αυτά πρέπει να έχουν ένα είδος αλκοόλης,που με την εξάτμιση του φθείρει τα πλαστικά.
Γι αυτό μόνο τα κρεμαστά ή σε παλιά είχε κάτι σαν ανεμιστηράκια που με κλιπ τοποθετούνταν μπροστά από τους αεραγωγούς.Ίσως κάποια αλοιφή (καλύτερα ματ απόχρωσης) που επαναφέρει τα πλαστικά κονσόλας μπορεί λίγο να το κάνει λιγότερο "άγριο" στο μάτι. (μιλάμε για το πλαστικό,στο κουμπί δεν μπορεί να γίνει κάτι,εκτός αν το κάνεις αλλαγή).
-
@nickpapaduke said in Honda Civic:
Καλημερα στην ομαδα.
Μηπως ξερει κανενας καποιο μαγαζι αθηνα για επιδιορθωση πλαστικων τριμ piano black στο κεντρικο ταμπλο. Μαλλον καταστραφηκε απο αρωματικο αυτοκινητου - αρωμα που με τη ζεστη ακουμπωντας στο ταμπλό εκανε τη ζημια που βλεπετε.
Ευχαριστω προκαταβολικα για οποια βοηθεια η συμβουλη εχετε.!Κάνεις εδώ ένα τηλέφωνο...
https://colorglo.gr/ypiresies/autokinito/?_gl=1hmlqnu_upMQ.._gaMjQ1MDYyOTc5LjE3Mjc0NDYxODY._ga_D2Y9D91EPX*MTcyNzQ0NjE4NS4xLjAuMTcyNzQ0NjE4NS4wLjAuMTkyMTIzMzcxNg..&gclid=Cj0KCQjwr9m3BhDHARIsANut04b7Q5RGZc9cnP10-NiObaEhV0RsYYMHYZ6Q2J-d3bCVh2P-cJ2U8oUaAlOaEALw_wcB
-
Καλημερα στην ομαδα.
Μηπως ξερει κανενας καποιο μαγαζι αθηνα για επιδιορθωση πλαστικων τριμ piano black στο κεντρικο ταμπλο. Μαλλον καταστραφηκε απο αρωματικο αυτοκινητου - αρωμα που με τη ζεστη ακουμπωντας στο ταμπλό εκανε τη ζημια που βλεπετε.
Ευχαριστω προκαταβολικα για οποια βοηθεια η συμβουλη εχετε.!
Καλημέρα σε όλους..ναι σίγουρα είναι από αρωματικό που έτρεξε κ το έκαψε..το έχω πάθει σε παλιότερο μου αμάξι κ από τότε ποτέ στο ταμπλό όλα αυτά που είναι υγρά αρωματικά..
Θα ήθελα να αναφέρω για ένα θέμα που ταλαιπωρήθηκα με το honda x που έχω.. Έπεσε ένα μηχανάκι πάνω στο προφυλακτηρα με λίγα χλμ χωρίς να γίνει καμία ζημιά, απλά κουνήθηκε ο προφυλακτήρας στην άκρη κ τον ξανακουμπωσα..Μετά από 2 μερες άναψαν όλα τα αλαρμ του αισθητήρα που είναι πάνω από τα σποτάκια..Το πήγα στην αντιπροσωπεία γιατί υπέθεσα ότι θα κουνήθηκε ο αισθητήρας κ θα έχασε τα κέντρα του..μετά από έλεγχο διαπιστώθηκε ότι είχε στραβωσει η βάση που κρατάει τον αισθητήρα κ είχε σπάσει το πλαστικό στο σασί που βιδωνει η βάση επάνω...Κόστος όλων αυτών 600€..Ενώ μπορεί να κολληθεί ο αντιπρόσωπος αρνιόταν να το κάνει κ το έσπασε εντελώς..Τελικά το κόλλησα σε ιδιώτη αφού πήρα το κομμένο κομμάτι κ μου το σεταρε ο αντιπρόσωπος μετα από 2 ραντεβού με νεύρα κ γκρίνια αφού δεν μπορούσε να το κάνει γιατί δεν έγινε η αλλαγή όπως έλεγαν αυτοί κ ήταν πιο έξω με αποτέλεσμα να βλέπει μόνιμα εμπόδιο... Πόρισμα όλων αυτών με το παραμικρό χτύπημα μη αφήσετε τον άλλον να φύγει αν φταίει κ ας μην έχει φαινομενικά τπτ το αμάξι... εξάλλου μου είπαν ότι πολλοί μετά από ξεπαρκαρισμα διαπίστωσαν να έχει κουνηθεί ο αισθητήρας από πιθανό χτύπημα από μπροστινό τους αμάξι κ τον ρύθμιζαν..κ απορία μου γιατί τόσο ευαισθησία στον σημείο εκείνο, κ μου απάντησαν αστοχία της Χόντα στο θέμα...σε πιο καινούργια FL είναι πιο μεγάλο το καπάκι κ το άνοιγμα του αισθητήρα...Σορυ για το μεγάλο κείμενο...
-
@georgekn said in Honda Civic:
Καλημερα στην ομαδα.
Ευχαριστω προκαταβολικα για οποια βοηθεια η συμβουλη εχετε.!Κάνεις εδώ ένα τηλέφωνο...
https://colorglo.gr/ypiresies/autokinito/?_gl=1hmlqnu_upMQ.._gaMjQ1MDYyOTc5LjE3Mjc0NDYxODY._ga_D2Y9D91EPX*MTcyNzQ0NjE4NS4xLjAuMTcyNzQ0NjE4NS4wLjAuMTkyMTIzMzcxNg..&gclid=Cj0KCQjwr9m3BhDHARIsANut04b7Q5RGZc9cnP10-NiObaEhV0RsYYMHYZ6Q2J-d3bCVh2P-cJ2U8oUaAlOaEALw_wcB
Σε ευχαριστω
Τους εστειλα μειλ και whatsup με φωτο.
Αν φτιαχτει τελικα θα ενημερωσω για οποιονδηποτε αντιμετωπισει κατι παρομοιο στο μελλον -
@gtsartsal said in Honda Civic:
Ποιο σιβικ είναι;
Το 11 - FL
Ποιο σιβικ είναι;
Το 11 - FL
-
Ποιο σιβικ είναι;
Το 11 - FL