-
@dublin said in Honda Civic:
Βλέπω τα reviews και τις συζητήσεις για το Corolla Cross (φυσικά άλλη κατηγορία αυτοκινήτου), και μετά μπαίνω και βλέπω τα νέα Honda και ηρεμώ!
Πόσο θα έκανε ένα Corolla Cross σε αυτήν την ποιότητα - έστω που έχουμε δει στις οθόνες μας; Θα ξεκινούσαν από 38-39.000;
Ναι νομίζω κάπου εκεί θα ξεκινούσε.
Έχει τέτοια βιντεάκια και για γερμανικά.
Πολύ κάτω από Civic και εκείνα.... -
Τα σπάει το αμάξι, αν δεν το έκαναν τόσο μαούνα και δεν το είχε ο Σ., ακόμα και τόσο ακριβό πιστεύω θα τσουλαγε.
-
@netgeo said in Honda Civic:
Τα σπάει το αμάξι, αν δεν το έκαναν τόσο μαούνα και δεν το είχε ο Σ., ακόμα και τόσο ακριβό πιστεύω θα τσουλαγε.
Όλο κάτι γίνεται όμως.. αυτό μαουνιαζει για Ελλάδα, το Jazz ουσιαστικά δεν έχει εισαγωγική έκδοση, το HRV πολύ μικρό χώρο αποσκευών, το e είναι γενικά μικρό.. κάπως έχουν γίνει ειδικού σκοπού, τουλάχιστον για Ελλάδα. Μάλλον έχουν δώσει προτεραιότητα σε μεγαλύτερες αγορές.
Έχω κάνει μερικά ταξίδια για δουλειά τελευταία με ένα CRV Αμερικανικο με 2.5 κινητήρα, και το αυτοκίνητο είναι απολαυστικό σε όλες τις συνθήκες ενώ χωράει άνετα όλον τον εξοπλισμό μας και προσωπικά αντικείμενα για 4..
-
Όλο κάτι γίνεται όμως.. αυτό μαουνιαζει για Ελλάδα, το Jazz ουσιαστικά δεν έχει εισαγωγική έκδοση, το HRV πολύ μικρό χώρο αποσκευών, το e είναι γενικά μικρό.. κάπως έχουν γίνει ειδικού σκοπού, τουλάχιστον για Ελλάδα. Μάλλον έχουν δώσει προτεραιότητα σε μεγαλύτερες αγορές.
Έχω κάνει μερικά ταξίδια για δουλειά τελευταία με ένα CRV Αμερικανικο με 2.5 κινητήρα, και το αυτοκίνητο είναι απολαυστικό σε όλες τις συνθήκες ενώ χωράει άνετα όλον τον εξοπλισμό μας και προσωπικά αντικείμενα για 4..
Ψωροκώσταινα, μόνο για κορόλες!
-
This post is deleted! -
@strom said in Honda Civic:
Ψωροκώσταινα, μόνο για κορόλες!
Συμφωνώ, για κορολες κρος με ηλιοροφες, για tucson 4χ4 με ηλιοροφες, για bmw x1 κλπ. Αυτά προτιμάει ο Έλληνας αγοραστής, και καλά κανει. Ότι αρέσει στον καθενα
Μακάρι να είχαμε για Lexus!
-
-
Ίσως είμαι εκτός τοπικ δεδομένου ότι το civic είναι πλέον εδώ!
Την προηγούμενη Δευτέρα περαστικός από την Χόντα βασ Όλγας Θέσ/νίκη βλέπω για πρώτη φορά το xi. Εκ πρώτης όψεως είναι ένα λιγότερο φλύαρο εξωτερικο, σχεδιαστικά πιο ομοιογενές. Στο εσωτερικό το κάθισμα του οδηγού είναι ότι πιο οδηγοκεντρικο εχω συναντησει με αίσθηση vintage σε όλο το ταμπλώ. Απλότητα με πολύ καλά υλικά κυριαρχουν σε όλα τα χειριστήρια και του info με κεντρικό διακόπτη-ποτενσιομετρο. Οι πίσω επιβάτες έχουν μεγάλη απλά στα πόδια με τέρμα πίσω τα μπροστινά αλλά με τους ψηλους να έχουν ένα θέμα οι δεξιά και αριστερά καθισμένοι. Ο μεσαίος τη βγάζει πούδρα. Ο χώρος φόρτωσης είναι ο μεγαλύτερος με κοντύτερο πρόβολο φόρτωσης. Το πίσω κρύσταλλο όλα τα λεφτά που σχεδιαστικά δίνει ένα πιο αρμονικό οπτικα και όχι μόνο αποτέλεσμα. Αυτή τη φορα η σχεδιαστική ομοιογένεια μεσα έξω πέτυχε διάνα.
Κάποια στιγμή ρωτησα τον υπεύθυνο πωλήσεων αν υπάρχει διαθέσιμο αμάξι για τεστ. Η απάντηση ήταν θα σας ειδοποιησω μέσα στη βδομάδα.
Την Παρασκευή χτυπάει το τηλέφωνο και προς έκπληξη μου μου ανακοίνωσαν ότι υπάρχει διαθέσιμο ένα λευκό στο κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού και εάν θέλω μπορώ να πάω και αυθημερόν.
Πράγματι είχα ένα κενό γύρω στις13.00 και βρέθηκα στο κάθισμα του οδηγού αδημονοντας με τον υπεύθυνο πωλήσεων να μου εξηγεί τις διάφορες λειτουργίες. Τελικά βγαίνω στο δρόμο έχοντας την αίσθηση λίγο μεγαλύτερου αμαξιου από το civic x που οδηγώ καθημερινα. Μια αίσθηση πολυτέλειας κυριαρχεί αλλά χωρίς φανφάρες. Μπλέχτηκα λίγο στη κίνηση παίζοντας με τις ρυθμίσεις καθισμάτων και ηλιοροφης που είναι άπειρες μέχρι να βγω σε ανοικτό δρόμο και διεπίστωσα πόσο πιο εύκολα είναι όλα με το CVT. Τελικα έφθασα στη Μουδανιών με σχετικά πιο αραιή κίνηση και τις ρυθμίσεις στο sport.
Η δύναμη είναι εκρηκτική και απρόσκοπτη παντού. Η αίσθηση στο μπροστινό άξονα είναι ότι καλύτερο έχω συναντήσει μέχρι και τα 70 χιλιάρικα αμάξι. Αίσθηση πληροφόρησης ακόμη και με τα άθλια στο τομέα αυτό pilot sport 4. Αμορτισέρ και φρενα δεν έχω λόγια. Αίσθηση και προοδευτικότητα.
Με χαλαρή οδήγηση αλλά όχι αργή είχα κατανάλωση κάτω από 6λιτρα. Με ρυθμούς gt πήγαινε 8 με 9.
Σίγουρα το καλύτερο civic και με διαφορά από τον ανταγωνισμό δεδομένου ότι είναι σε αλλο επίπεδο. Ακριβό μεν τίμιο δε.
Υ.γ Ηχομόνωση για civic 10+ -
@otokomae said in Honda Civic:
Αίσθηση πληροφόρησης ακόμη και με τα άθλια στο τομέα αυτό pilot sport 4.
Ε οχι και αθλια στην πληροφορηση τα PS4
-
This post is deleted! -
Παραλαμβάνεις το νέο civic? Καλοτάξιδο και καλότυχο να είναι. Εύχομαι να το χαρείς, είναι εξαιρετικό αυτοκίνητο.
Επιτέλους πέτυχα αυτό που έψαχνα. Φίλε μου το αυτοκίνητο πλέον θα έχει το όνομά σου στην Ελλάδα!
Δεν θα το λένε civic, θα το λένε "το αυτοκίνητο του strom"! (έχω εξηγήσει σε παλαιότερο post τους λόγους...) -
This post is deleted! -
Καλορίζικο!
Αναμένω πλήρες φωτορεπορτάζ και οδηγικές εντυπώσεις!Τι χρώμα το πήρες;
-
Τι λες τώρα!!! Καλοτάξιδο να είναι, τοπ επιλογή!!!
-
This post is deleted! -
Μπράβο καλορίζικο κ καλοτάξιδο..Πολύ καλή επιλογή για αυτή τη κατηγορία..Οικογενειακό υβριδικό κ σε καλή τιμή σε σχέση με τον ανταγωνισμό μην ανησυχείς. Εκεί που εκτοξεύθηκαν όλα πάνω κάτω ίδια τιμή έχουν..
-
This post is deleted! -
Καλορίζικο, άντε να αυξάνονται τα υβριδικά Honda για να υπάρχει συζήτηση και για διαφορετική τεχνολογία
-
Είδες πόσο μικρή διαφορά υπάρχει στη τιμή τελικά..Κ εγώ έλεγα πανάκριβο το νέο Civic αλλά άμα το καλοσκεφτείς 1.0, 35000 ή υβριδικό 1.5 40000. Άμα το έβγαζε 1.5 βενζίνη θα είχε γύρω στα 35000 κ δε θα το είχαμε αναλύσει τόσο...
-
@alexandros-k said in Honda Civic:
@otokomae said in Honda Civic:
Αίσθηση πληροφόρησης ακόμη και με τα άθλια στο τομέα αυτό pilot sport 4.
Ε οχι και αθλια στην πληροφορηση τα PS4
Ε μαλακά πλαϊνά αδερφέ! Τι τα θες;
Honda Civic