-
Μην το συνεχίζουμε όμως σε ένα νήμα που δεν ξεπερνάει τα 130 ( -15%) !
Ανούσιο αν και ότι και να πούμε πάντα το hybrid θα είναι ανίκητο! -
Εντάξει αν βγουν με διαταγή μην γυρίσεις αν δεν έχεις φέρει χ κλήσεις, θα βρουν κάτι να σε γράψουν!!!
Ακόμα και για αλυσίδες, σήμερα μπορούν να σε γράψουν!!! ( Έχει ενεργοποιηθεί η διάταξη για να υπάρχουν υποχρεωτικά!) -
@hountalas said in Toyota Corolla Cross:
Ανούσιο αν και ότι και να πούμε πάντα το hybrid θα είναι ανίκητο!Η αλήθεια είναι ότι σπανίως φωτογραφίζεται κάποιο Toyota hybrid .
Όπως επίσης σπάνιες είναι οι φωτογραφίες με ταχύτητα πάνω από 180.
Και εξαιρετικά σπάνια η φωτογράφηση με άνω των 200χαω. -
@nickthetrib said in Toyota Corolla Cross:
Εντάξει αν βγουν με διαταγή μην γυρίσεις αν δεν έχεις φέρει χ κλήσεις, θα βρουν κάτι να σε γράψουν!!!
Ακόμα και για αλυσίδες, σήμερα μπορούν να σε γράψουν!!! ( Έχει ενεργοποιηθεί η διάταξη για να υπάρχουν υποχρεωτικά!)Ακριβώς, εγώ τους καταλαβαίνω όταν θέλουν με το στανιό να γράψουν κάτι και δεν μιλάω, γιατί χειροτερεύει η κατάσταση
-
@a-d-p said in Toyota Corolla Cross:
Ανούσιο αν και ότι και να πούμε πάντα το hybrid θα είναι ανίκητο!Η αλήθεια είναι ότι σπανίως φωτογραφίζεται κάποιο Toyota hybrid .
Και εξαιρετικά σπάνια η φωτογράφηση με άνω των 200χαω.Πλέον που η βενζίνη είναι σε αυτή την τιμή, σε αυτές τις ταχύτητες πάει κάποιος σπάνια!!!
Ασε που τα υβριδικά έχουν τελική 170!!!
Οκ τα 2 λίτρα έχουν 200, αλλά χαλάει το στατιστικό της οικονομίας!!!
Απαπαπαπα να χαλάσει το στατιστικό οικονομίας!!! -
Ακόμα και για αλυσίδες, σήμερα μπορούν να σε γράψουν!!! ( Έχει ενεργοποιηθεί η διάταξη για να υπάρχουν υποχρεωτικά!)Ακριβώς, εγώ τους καταλαβαίνω όταν θέλουν με το στανιό να γράψουν κάτι και δεν μιλάω, γιατί χειροτερεύει η κατάσταση
Πλάκα πλάκα ακόμα και έτσι έχω γλιτώσει κάτι
Πχ με ερώτηση "εσύ με πόσο θα πήγαινες;"
Αντί για υπέρβαση ορίου ταχύτητας με γράψανε για υπαστή σε διπλή διαχωριστική! Το ένα τότε ήταν 50€ το άλλο 10€! -
Και εξαιρετικά σπάνια η φωτογράφηση με άνω των 200χαω.Το σταθερό ραντάρ-καμερα στο Holiday Inn στην Αττική οδο εχει δυνατότητα να μετρήσει εως 179χαω. Και 250 να πηγαίνεις αυτό 179 θα γράψει. Ασκ μι χαου αϊ νοου.
-
σημερινό εμαιλ
Οι λειτουργίες Smart Digital Key είναι διαθέσιμες στο MyToyota app από τις 4 Νοεμβρίου του 2024. Η δοκιμαστική περίοδος ξεκινά από την 1η Δεκεμβρίου (αυτή η περίοδος διασφαλίζει ότι θα έχετε ικανό διάστημα για ενημέρωση σας από αυτή την επικοινωνία μέχρι την έναρξη της).
-
Για αυτό η λύση είναι μία.....suzuki
-
@george-0 said in Toyota Corolla Cross:
@cirus said in Toyota Corolla Cross:
Καταλαβαίνετε ότι μπήκατε σε μια ατέρμονη κουβέντα, έτσι;;;
Πάντως για να υπάρχει μια εικόνα από προσωπική εμπειρία, σε αυτοκινητόδρομο έχεις ενα περιθώριο +20χλμ να μη σε γράψουν!!!Εσύ είσαι ομορφουλης και στη χαρίσανε. Αλλά δεν είναι αυτός ο κανόνας.
Εγώ δεν ανακατεύομαι σε αυτή την κουβέντα. Μονο που σκεφτομαι πρέπει να πληρώσω
Στην δεύτερη σκέψη πρέπει να παραδώσω διπλωμα και πινακίδες. αστο καλύτερα
Δεν περιμενα να το γράψω ποτέ αλλα................
πηγαιντε ξανα στην κουβέντα για τις καταναλώσεις καλύτεραΈτσι και ένα συνάδελφος. Δύο χρόνια μετά από κάμερα έτρεχε 92 σε παλιά εθνική σε σημείο που είχε όριο 50. 175 ευρώ και δύο μήνες αφαίρεση διπλώματος. Συνεχίζω αυτή τη κουβέντα γιατί έχω βαρεθεί να βλέπω στις καλές εθνικές που πλέον έχουμε οδηγούς να πηγαίνουν σαν τα γίδια.
Κανε την χωρίς εμένα . Το γιδι στο επιστρέφω. Εγώ δεν προσβαλα ποτέ κανέναν
Δεν έχω δημοφιλή άποψη αλλά δεν πιστεύω ότι σε καλό δρόμο σε καινούργια εθνική συμβαίνουν ατυχήματα λόγω ταχύτητας εν αντίθεση με παλιά εθνική και μέσα στην πόλη που συμβαίνουν τα περισσότερα ατυχήματα που κοστίζουν ζωές . Γι'αυτό και πολλές χώρες στους αυτοκινητόδρομους ανεβάζουν τα όρια ταχύτητας γιατι είναι πολύ χαμηλά χωρίς λόγο
Εγώ στους αυτοκίνητοδρομους δεν πάω με τα όρια προφανώς
-
Υπάρχει ένα σημείο στη Θεσσαλία που έχει 5000 φωτογραφίες ανα έτος με υπέρβαση άνω των 30 χαω (175€ και 60 μέρες αφαίρεση). Εκεί δεν ασχολούνται με τις μικρομεσαίες υπερβάσεις... αυτονόητο.
Επειδή κινούμαι στη Θεσσαλία και καθώς δεν οδηγώ υβριδικό Toyota , άρα κινδυνεύω από τα όρια, ποιο είναι αυτό το σημείο;
-
@elvet said in Toyota Corolla Cross:
Υπάρχει ένα σημείο στη Θεσσαλία που έχει 5000 φωτογραφίες ανα έτος με υπέρβαση άνω των 30 χαω (175€ και 60 μέρες αφαίρεση). Εκεί δεν ασχολούνται με τις μικρομεσαίες υπερβάσεις... αυτονόητο.
Επειδή κινούμαι στη Θεσσαλία και καθώς δεν οδηγώ υβριδικό Toyota , άρα κινδυνεύω από τα όρια, ποιο είναι αυτό το σημείο;
Δεν το γνωρίζω
-
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
Και εξαιρετικά σπάνια η φωτογράφηση με άνω των 200χαω.Το σταθερό ραντάρ-καμερα στο Holiday Inn στην Αττική οδο εχει δυνατότητα να μετρήσει εως 179χαω. Και 250 να πηγαίνεις αυτό 179 θα γράψει. Ασκ μι χαου αϊ νοου.
Έτσι εξηγείται .
Αττική οδό τραβάει και με 189.... γνωρίζω περίπτωση T-ROC με 4 (τέσσερις) κλήσεις από 170 έως 189 .....4x175€ και 4x60=240 μέρες αφαίρεση διπλώματος -
Δεν το γνωρίζω
Στεφανοβίκειο
-
Δεν το γνωρίζω
Μπορείς να μάθεις;
-
Καταλαβαίνετε ότι μπήκατε σε μια ατέρμονη κουβέντα, έτσι;;;
Πάντως για να υπάρχει μια εικόνα από προσωπική εμπειρία, σε αυτοκινητόδρομο έχεις ενα περιθώριο +20χλμ να μη σε γράψουν!!!Εσύ είσαι ομορφουλης και στη χαρίσανε. Αλλά δεν είναι αυτός ο κανόνας.
Εγώ δεν ανακατεύομαι σε αυτή την κουβέντα. Μονο που σκεφτομαι πρέπει να πληρώσω
Στην δεύτερη σκέψη πρέπει να παραδώσω διπλωμα και πινακίδες. αστο καλύτερα
Δεν περιμενα να το γράψω ποτέ αλλα................
πηγαιντε ξανα στην κουβέντα για τις καταναλώσεις καλύτεραΈτσι και ένα συνάδελφος. Δύο χρόνια μετά από κάμερα έτρεχε 92 σε παλιά εθνική σε σημείο που είχε όριο 50. 175 ευρώ και δύο μήνες αφαίρεση διπλώματος. Συνεχίζω αυτή τη κουβέντα γιατί έχω βαρεθεί να βλέπω στις καλές εθνικές που πλέον έχουμε οδηγούς να πηγαίνουν σαν τα γίδια.
Κανε την χωρίς εμένα . Το γιδι στο επιστρέφω. Εγώ δεν προσβαλα ποτέ κανέναν
Δεν έχω δημοφιλή άποψη αλλά δεν πιστεύω ότι σε καλό δρόμο σε καινούργια εθνική συμβαίνουν ατυχήματα λόγω ταχύτητας εν αντίθεση με παλιά εθνική και μέσα στην πόλη που συμβαίνουν τα περισσότερα ατυχήματα που κοστίζουν ζωές . Γι'αυτό και πολλές χώρες στους αυτοκινητόδρομους ανεβάζουν τα όρια ταχύτητας γιατι είναι πολύ χαμηλά χωρίς λόγο
Εγώ στους αυτοκίνητοδρομους δεν πάω με τα όρια προφανώς
Δεν στο είπα προσωπικά. Και εγώ δεν το παίρνω γιατί δεν είμαι γίδι στο δρόμο. Εάν έχεις τις δικές σου θεωρίες για τις εθνικές στον κόσμο σου να τις εφαρμόσεις.
-
@ss_76 said in Toyota Corolla Cross:
Αγαπητοι
Το αυτοκίνητο είναι για κάποιους από εμάς μεράκι κι θέλουμε να οδηγούμε αύτο που μας αρέσει περισσότερο στο budget που διαθέτουμε. Αν είναι οδηγούμε νωχελικά ή με 100-110 στους αυτοκινητόδρομους για να κατέβει η κατανάλωση 0,2 - 0,5l/100km που σημαίνει ένα όφελος 9€ για ένα ταξίδι Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Αθήνα τότε μάλλον δεν απολαμβάνουμε την οδήγηση αλλά αγνωνόμαστε
Ότι κι να οδηγεί ο καθένας, ας το απολάυσει, ας το οδηγήσει, ας το ευχαριστηθεί
Ποσο θελεις να οδηγεις δηλαδη στους αυτοκινητοδρομους? Το οριο ειναι 130 και σε πολλα σημεια ειναι 80-110.
Μέχρι 150 είσαι οκ.
Και πολλές φορές το 110 είναι σε δρόμο για 130.- 10%, 15% πάνω από το όριο είσαι εντάξει.
Αν το κοντέρ σου δείχνει 150 σε δρόμο με όριο τα 120, θα έχεις πρόβλημα, είσαι με 145+ πραγματικά χλμ. και πας για αφαίρεση διπλώματος και πινακίδας, ανάλογα σε πόσο τυπολάτρη θα πέσεις...!!
Στα 30 χλμ. πάνω από το επιτρεπόμενο όριο, αρχίζουν τα δύσκολα, ειδικά σε μέρη με ανώτατη 120-130...!!!
Είναι πολύ αγχωτικό το να ψάχνεσαι συνέχεια, μη σε γράψει καμμία κάμερα ή κανένα ραντάρ, οπότε πας στα όρια και ησυχάζεις..!!
Έχει όριο 120..?? Πας με 130-140 το πολύ στο κοντέρ, περίπου 135 πραγματικά στο κορόλα τα 140, οπότε τρως ένα πρόστιμο με τα +15 χλμ.,
αν σου κάτσει η στραβή...!!! -
@gtsartsal said in Toyota Corolla Cross:
Δεν το γνωρίζ
Μπορείς να μάθεις;
Να πηγαίνετε με τα όρια κύριε......ειδικά εσείς με τα δίλιτρα
-
Έλεος ρε σεις μερικοί… δεν είπαμε να πάτε 200αρες συνέχεια. Αλλά όχι ότι τα 140-145 στο κοντέρ σας είναι και σουπερσονικ ταχύτητες. Ευτυχώς οι ΕΟ στο μεγαλύτερο κομμάτι τους είναι οκ.
-
Σε άδειο δρόμο θα το πατησεις το άτιμο. Σε προκαλεί.
Πέρυσι το καλοκαίρι ανέβαινα Μέτσοβο στο νέο δρόμο. Μεσημέρι ντάλα. Μόνος εντελώς στη μέση του πουθενά με τη Χ1.
Ε το τελικιασα …..
Toyota Corolla Cross