-
@iceman7 said in Toyota Corolla Cross:
Το σωστό είναι αυτό! Ειδικά για χιόνι και ειδικά με τις ψευτικες τετρακινήσεις των νεων αμαξιών
Ευτυχως εδω Αθηνα δεν εχουμε αναγκη για 2ο σετ! Μόνο αν πας χιονοδρομικά και εκδρομες!
Αλλά χιονοδρομικά ειναι για άλλα εισοδήματα πια ενώ και οι εκδρομες καταχειμωνο ταλαιπωρία, βαρεμάρα και αναλογα και τις καιρικες συνθήκες επικίνδυνα!Οι Σουηδοί λένε "δεν υπάρχει κακός καιρός. Υπάρχει κακό ντυσιμο. Εννοώντας οτι αν ντυθείς σωστα δεν εχεις προβλημα. Έτσι και με το αυτοκινητο. Για εμένα τα ελαστικα ειναι υψηλής προτεραιότητας θέμα. Δεν ειναι απλά για την βολτα το χειμωνα, ή στο χιονοδρομικο αλλα ζητημα καθημερινης ασφάλειας. Οσο αναφορά για χιονοδρομικα και τα εισοδήματα... πάντα υπάρχουν οικονομικοτερες λύσεις και προτασεις απο αυτες που λανσάρονται αλλα αυτή ειναι αλλη κουβέντα.
-
@gdelio said in Toyota Corolla Cross:
Οι Σουηδοί λένε "δεν υπάρχει κακός καιρός. Υπάρχει κακό ντυσιμο.
Και μετά κάνουν ένα μήνα διακοπές στην Ελλάδα.
-
@lap said in Toyota Corolla Cross:
Γιατί μπορούν...εμείς ούτε βδομάδα σε κυκλαδονήσι...
-
@georgekn said in Toyota Corolla Cross:
@lap said in Toyota Corolla Cross:
Γιατί μπορούν...εμείς ούτε βδομάδα σε κυκλαδονήσι...
Αφού κάθε μέρα διακοπές τι να λέει μια εβδομάδα
-
Αν και είμαι σίγουρος θα ρωτήσω. Σε site με κατάλογο οχημάτων αναφέρεται το 1.8 hybrid με πολλαπλούς πίσω. Είμαστε σίγουροι ότι έρχεται με ημιάκαμπτο σωστά;
-
@sabas_thess said in Toyota Corolla Cross:
Αν και είμαι σίγουρος θα ρωτήσω. Σε site με κατάλογο οχημάτων αναφέρεται το 1.8 hybrid με πολλαπλούς πίσω. Είμαστε σίγουροι ότι έρχεται με ημιάκαμπτο σωστά;
Ακόμα και πριν βάλω παραγγελία ήξερα ότι έρχεται με ημιακαμπτο. Και φυσικά ήρθε με ημιακαμπτο
-
Customια γίνεται στο CC; Ειδικότερα, Lounge χωρίς ηλιοροφή γίνεται ή πάνε πακέτο;
-
@jamesd said in Toyota Corolla Cross:
Customια γίνεται στο CC; Ειδικότερα, Lounge χωρίς ηλιοροφή γίνεται ή πάνε πακέτο;
πιστεύω ότι δεν θα γίνεται αλλά μπορείς να ρωτήσεις καλού κακού
γιατί όμως να το κάνεις έτσι ;
-
@atrias said in Toyota Corolla Cross:
Δεν θέλω ηλιοροφες χαμηλώνει ο ουρανός και είτε βρισκω ή με πιάνει κλειστοφοβία
-
Δεν γίνεται. Ήμουν πολύ επιφυλακτικός και εγώ για την ηλιοροφη. Τώρα αν με ρωτήσεις δεν την αλλάζω.
Τι ύψος έχεις αν επιτρέπεται ;
-
H ηλιοροφή ειναι κατι που μου λειπει.. αλλα βρεθηκε ετοιμοπαραδοτο, και δεν περιμενα μηνες και χρονια ενω καιγομουν για αυτοκινητο.
-
Επειδή η ηλιοροφή είναι σταθερή στο ΨΨ συμβαίνει το αντίθετο. Προσφέρει περισσότερο headroom. Θεωρητικά ακόμα και ο Γουεμπανιάμα να είσαι δεν έχεις κανένα θέμα.
-
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
Επειδή η ηλιοροφή είναι σταθερή στο ΨΨ συμβαίνει το αντίθετο. Προσφέρει περισσότερο headroom. Θεωρητικά ακόμα και ο Γουεμπανιάμα να είσαι δεν έχεις κανένα θέμα.
Αυτό ακριβώς. Και γενικά η ηλιοροφή (πιστευω και τα δερμάτινα καθισματα) βοηθάνε πολύ το εσωτερικό του CC που ειναι αρκετα μουντό και συντηρητικό για την εποχή.
Αν έχεις την δυνατότητα πας σε skyview/lounge χωρίς δεύτερη σκέψη. -
Η ηλιοροφή (πανοραμική στην πραγματικότητα γιατί καταλαμβάνει το μεγαλύτερο τμήμα της οροφής) δημιουργεί τελείως διαφορετικό περιβάλλον κατά την οδήγηση. Χωρίς δεύτερη σκέψη, εφόσον κάποιος έχει την οικονομική δυνατότητα πρέπει να πάει σε style skyview ή lounge.Από Οκτώβριο μέχρι Μάιο αφήνεις τελείως ανοιχτό το σκίαστρο και απολαμβάνεις την οδήγηση με φυσικό φως.
Να τονιστεί ότι μετά από ένα χρόνο ακριβώς, δεν υπάρχουν καθόλου τριγμοί παρά την ύπαρξη πανοραμικής. -
Έχει κυκλοφορήσει νέο owners manual για 2024
https://www.toyota.gr/customer/manuals
(στα Αγγλικά μπορεί να κατέβει και σαν pdf , ενώ στα Ελληνικά όχι ακόμα)Αξιόλογες προσθήκες (συγκρίνοντας τα περιεχόμενα) είναι η αναφορά σε Digital Keys και σε ένα νέο (?) σύστημα ασφαλείας με όνομα PDA (Proactive driving assist)
Γνωρίζει κανείς κάτι; Πχ αν θα ενσωματωθούν και στα ελληνικά μοντέλα σε ποιες εκδόσεις;
Επίσης το Digital Key αναφέρει και για πιθανή χρέωση υπηρεσίας
-
Έχει κυκλοφορήσει νέο owners manual για 2024
https://www.toyota.gr/customer/manuals
(στα Αγγλικά μπορεί να κατέβει και σαν pdf , ενώ στα Ελληνικά όχι ακόμα)Αξιόλογες προσθήκες (συγκρίνοντας τα περιεχόμενα) είναι η αναφορά σε Digital Keys και σε ένα νέο (?) σύστημα ασφαλείας με όνομα PDA (Proactive driving assist)
Γνωρίζει κανείς κάτι; Πχ αν θα ενσωματωθούν και στα ελληνικά μοντέλα σε ποιες εκδόσεις;
Επίσης το Digital Key αναφέρει και για πιθανή χρέωση υπηρεσίας
Pda έχουν ήδη όλα τα cc, το adaptive front lights με auto leveling είναι νέο feature που διαθέτουν τα cc στην Αμερική κ πιθανολογω κ όσα έρθουν εφεξής Ελλάδα στις πιο ακριβές εκδόσεις φυσικά
-
@nmsm2 said in Toyota Corolla Cross:
Pda έχουν ήδη όλα τα cc, το adaptive front lights με auto leveling είναι νέο feature που διαθέτουν τα cc στην Αμερική κ πιθανολογω κ όσα έρθουν εφεξής Ελλάδα στις πιο ακριβές εκδόσεις φυσικά
κι αυτό ενδιαφέρον, δεν λέει κάτι σχετικό στο νέο manual πάντως
-
Καλημέρα. Υπάρχει κάποιος κάτοχος του cc active plus που να έχει αλλάξει τα φώτα ημέρας με λάμπες led και αν ναι ποιες έχει τοποθετήσει ώστε να μην έχει θέμα με το canbus. Ευχαριστώ.
-
Οι αισθητήρες μπρος πίσω λείπουν αδικαιολόγητα σε τόσο μεγάλο αυτοκίνητο μέχρι και στη SkyView, έλεος 30φευγα και κάνουν τσιγκουνιες σε κάτι που είναι και φθηνό και απαραίτητο...
-
Οι αισθητήρες μπρος πίσω λείπουν αδικαιολόγητα σε τόσο μεγάλο αυτοκίνητο μέχρι και στη SkyView, έλεος 30φευγα και κάνουν τσιγκουνιες σε κάτι που είναι και φθηνό και απαραίτητο...
Εξοπλιστικές βλακείες της Ελληνικής εισαγωγικής το οποίο το κάνουν χρόνια και είναι ακτανόητο. Τους είχα στείλει μάλιστα και email το 2019 που του "έκραζα" για αυτή την επιλογή στα τότε μοντέλα τους.
Toyota Corolla Cross