-
@vagkirk said in Toyota Corolla Cross:
Βρε μήπως διαβάζουν το τοπικό αυτό στην Toyota ;
Μπορεί να υπολειτουργουν οι αντιπροσωπείες αλλά εμείς στα φορα πάντα είμαστε εδώ για όλους.
-
Δεν είναι σαβαρα πράγματα για κάθε εταιρεία να μην έχει στοκ βασικών ανταλλακτικών για τα τρέχοντα μοντελα της.
Απαράδεκτο.
Μακάρι να μας διάβαζαν θα είχαν διορθώσει πολλά άλλα σιγά ποιοι είμαστε εδώ όταν έξω κυκλοφορούν τόσα πρόβατα. -
@monman2 said in Toyota Corolla Cross:
Όλα καλά λοιπόν αν σκεφτούμε την κρίσιμη παράμετρο ...
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΓΟΥΣΤΟΣ...ΥΓ υπάρχουν και χειρότερα ενός συγκατοίκου χάλασε η μεταλλική αναδιπλούμενη οροφή τον 15 Αυγ στο χωριό που πήγε ,
Απο τότε είναι ανοικτό σκεπασμένο με νάιλον ,περιμένει να γυρίσει ο μηχανικός απο την άδεια ...Αυτην την τραβηξα τον Ιουλιο
-
@alex-mix Αυτό είναι σύστημα της ρενώ για φρενάρισμα, κάτι σαν τα αλεξίπτωτα στα ντράγκστερ.
-
@georgemit said in Toyota Corolla Cross:
@alex-mix Αυτό είναι σύστημα της ρενώ για φρενάρισμα, κάτι σαν τα αλεξίπτωτα στα ντράγκστερ.
Αχαχαχα καλο
-
@groover1972 said in Toyota Corolla Cross:
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΓΟΥΣΤΟΣ...ΥΓ υπάρχουν και χειρότερα ενός συγκατοίκου χάλασε η μεταλλική αναδιπλούμενη οροφή τον 15 Αυγ στο χωριό που πήγε ,
Απο τότε είναι ανοικτό σκεπασμένο με νάιλον ,περιμένει να γυρίσει ο μηχανικός απο την άδεια ...δεν έχει προβλεφθεί, λεβιές χειροκίνητος (σίγουρα θα υπάρχει τρόπος να κλείσει) εκτός και αν το πρόβλημα δεν βρίσκεται στο ηλεκτρικό.
Στα περισσότερα δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα. Πρέπει να πας συνεργείο και να ξηλώσουν τον μηχανισμό, για να το γυρίσουν με το χέρι. Στο Xedos μου υπάρχει τρόπος να κλείσεις έτσι την ηλιοροφή (βγάζεις την πλαφονιέρα και εκεί μέσα υπάρχει υποδοχή για άλεν), αλλά όχι τα ηλεκτρικά παράθυρα. Έτσι μια νύχτα χάλασε ο διακόπτης του παραθύρου, έμεινε αυτό ανοικτό κι εγώ κοιμήθηκα μέσα, για να μην μου το κλέψουν... Όταν ξημέρωσε το πήσα στον ηλεκτρολόγο μου και το έφτιαξε μέσα σε 10 λεπτά.
-
@realzeus said in Toyota Corolla Cross:
@groover1972 said in Toyota Corolla Cross:
Απο τότε είναι ανοικτό σκεπασμένο με νάιλον ,περιμένει να γυρίσει ο μηχανικός απο την άδεια ...δεν έχει προβλεφθεί, λεβιές χειροκίνητος (σίγουρα θα υπάρχει τρόπος να κλείσει) εκτός και αν το πρόβλημα δεν βρίσκεται στο ηλεκτρικό.
Στα περισσότερα δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα. Πρέπει να πας συνεργείο και να ξηλώσουν τον μηχανισμό, για να το γυρίσουν με το χέρι. Στο Xedos μου υπάρχει τρόπος να κλείσεις έτσι την ηλιοροφή (βγάζεις την πλαφονιέρα και εκεί μέσα υπάρχει υποδοχή για άλεν), αλλά όχι τα ηλεκτρικά παράθυρα. Έτσι μια νύχτα χάλασε ο διακόπτης του παραθύρου, έμεινε αυτό ανοικτό κι εγώ κοιμήθηκα μέσα, για να μην μου το κλέψουν... Όταν ξημέρωσε το πήσα στον ηλεκτρολόγο μου και το έφτιαξε μέσα σε 10 λεπτά.
Thanks Δία ναι αυτό έλεγα, μέσω πλαφονιερας...
-
Έχει βάλει κανείς dashcam, την αυθεντική ή πχ αυτή εδώ που δείχνει ότι μπαίνει εύκολα και ταιριάζει
https://fitcamx.com/collections/toyota/products/fitcamx-dash-cam-for-corolla-cross-2023 -
Νομίζω θα προτιμούσα μία κλασική πχ Viofo που τη βγάζεις ανά πάσα στιγμή και τη βάζεις σε άλλο αμάξι. Βέβαια κι αυτή βολεύει που είναι integrated και plug n play απ οτι λεει.
-
@kgian76 said in Toyota Corolla Cross:
Έχει βάλει κανείς dashcam, την αυθεντική ή πχ αυτή εδώ που δείχνει ότι μπαίνει εύκολα και ταιριάζει
https://fitcamx.com/collections/toyota/products/fitcamx-dash-cam-for-corolla-cross-2023Πρέπει να υπολογίσεις και το τελωνείο. Προσωπικά θα πάω σε διπλή κάμερα μπρος πίσω με δυνατότητα καταγραφής ενώ είναι παρκαρισμενο.
-
@petritis said in Toyota Corolla Cross:
@kgian76 said in Toyota Corolla Cross:
https://fitcamx.com/collections/toyota/products/fitcamx-dash-cam-for-corolla-cross-2023Πρέπει να υπολογίσεις και το τελωνείο. Προσωπικά θα πάω σε διπλή κάμερα μπρος πίσω με δυνατότητα καταγραφής ενώ είναι παρκαρισμενο.
Μίλησα μαζί τους στο chat και είπαν πως περιλαμβάνει και το τελωνείο.
"I am in the European Union. If I order from you do I have to pay customs charges or do you send from a european warehouse? "
"Since we have an IOSS account, we will pay taxes for countries within the European Union system. So when you receive the goods, there is no need to pay any additional fees. "
-
Πρώτο καλοκαίρι με το ΨΨ και το βάζω για όποιον μπορεί να ενδιαφέρει. Το τελευταίο μήνα έκανε 2000χλμ εκ των οποίων τα 1800 γίνανε σε 11 μέρες στην Κρήτη. Τα υπόλοιπα είναι στην Πάρο και λίγα πηγαινέλα της γυναίκας μου στο γραφείο σε συνθήκες χωρίς τη συνηθισμένη κίνηση. Ταχυτητες κανονικές χωρίς προσπάθεια οικονομίας απλά με δεδομένους περιορισμούς πχ ΒΟΑΚ, άπειρη κίνηση στα νησιά κτλ.
Κόστος καυσίμου γύρω στα 200€.
-
Με 200 άλογα c suv, αυτόματο βενζίνης.
Καταπληκτικό
-
κάποιος αρχές Αυγούστου έκανε ανοίγματα....
-
Η γυναίκα του, σίγουρα!
-
lol
-
Αυτό πρέπει να ναι το κατέβασμα για Πειραιά γιατί θα χάναμε το καράβι. 9.00 αναχώρηση, 9.01 εγώ πάνω στη μπουκαπόρτα κι αφού είχα παραβιάσει ότι παραβιάζεται εντός και εκτός λιμένα. Που να ξέραμε ότι πλέον οι καθυστερήσεις της 1-1.5 ώρας έχουν γίνει η νόρμα...τόσα χρόνια με Μινόαν δεν είχαμε ποτέ ούτε 5λεπτο καθυστέρησης.
-
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
Πρώτο καλοκαίρι με το ΨΨ και το βάζω για όποιον μπορεί να ενδιαφέρει. Το τελευταίο μήνα έκανε 2000χλμ εκ των οποίων τα 1800 γίνανε σε 11 μέρες στην Κρήτη. Τα υπόλοιπα είναι στην Πάρο και λίγα πηγαινέλα της γυναίκας μου στο γραφείο σε συνθήκες χωρίς τη συνηθισμένη κίνηση. Ταχυτητες κανονικές χωρίς προσπάθεια οικονομίας απλά με δεδομένους περιορισμούς πχ ΒΟΑΚ, άπειρη κίνηση στα νησιά κτλ.
Κόστος καυσίμου γύρω στα 200€.
Ακριβώς στα ίδια είμαι κ εγώ με το 1.8 CC μετά από 2500χλμ.
-
Α νόμιζα ότι απλά σου κόλλησε κάποιος και του έδειξες τι σημαίνει 200 άλογα σε toyota σκούπα
-
@lap said in Toyota Corolla Cross:
Α νόμιζα ότι απλά σου κόλλησε κάποιος και του έδειξες τι σημαίνει 200 άλογα σε toyota σκούπα
Πολλοί έχουν φάει πίκρα υποτιμώντας το CC των 2.0
Toyota Corolla Cross