-
@gdelio said in Toyota Corolla Cross:
@tkin73 said in Toyota Corolla Cross:
@nectargeorge said in Toyota Corolla Cross:
Ομάδα καλησπέρα και καλή εβδομάδα...το 1.8 υπάρχει διαθέσιμο στις εκθέσεις για td;;;
ευχαριστώΘεσσαλονίκη πάντως που ρώτησα είπαν τον άλλο μήνα, καλά σιγά μην το φέρουν αυγουστιατικα, Κιλκίς είπαν από Σεπτέμβρη...
Ο 1.8 140 είναι επαρκής για το σκαρί και το βάρος του κκ ή θα πέφτει πολύ μουγκρισμα χωρίς λόγο;Αν πας χαλαρά θα ειναι οκ... αν θέλεις γκάζια και τα λιγότερα άλογα και η λιγότερη ροπή είναι θέμα..
Δεν θέλω γκάζια θέλω καλές ασφαλείς ρεπριζ.
Οδήγησα το χατς κορολα με αυτόν το κινητήρα που είναι σαφώς ελαφρύτερο και μικρότερο δεν μπόρεσα όμως λόγω κίνησης να το πάω πάνω από 110. Πάντως ακόμα και σε αυτές τις επιταχυνσεις το μουγκρισμα ήταν εκεί. Πολύ πιο έντονο από του 2.0 κκ που είχα οδηγήσει -
@gatoz said in Toyota Corolla Cross:
και επειδης η κουβεντα ειναι περι δυναμης, τα σι ετς αρ με τον 1.8 μου φαινωνται με χαμηλο αιματοκριτη - δεν πανε μια. ακομη και το ντηζελατο τριοχτω τους κανει πλακιτσα. υποθετω τα ιδια και χειροτερα θα ειναι στα ψψ με τη μεγαλυτερη κασα - αμαξωμα δεν το λες.
Σιγά μην έχουν και χοληστερίνη...
Μήπως τα C-HR που σου δίνουν για leasing, εκτός από ενεργοβόρα, που (υποτίθεται ότι) καίνε 8-9lt/100km, είναι και detuned;
Όσο για την "πλακίτσα" που κάνει το diesel 3008 στα C-HR και επειδή μου αρέσουν οι αριθμοί και τα πραγματικά στοιχεία, παραθέτω πίνακες επιδόσεων από μετρήσεις του περιοδικού Drive:C-HR 1.8 Hybrid 122PS
3008 1.5 Hdi 130 PS
"Κόπιο" πάνε παντού, για να χρησιμοποιήσω "κοντράδικη" αργκό
Φαντάσου τι θα έκανε με άλλες ρυθμίσεις το C-HR, εάν δεν ήταν εστιασμένο στην οικονομία. -
@kgian76 said in Toyota Corolla Cross:
@tkin73 said in Toyota Corolla Cross:
@nectargeorge said in Toyota Corolla Cross:
Ομάδα καλησπέρα και καλή εβδομάδα...το 1.8 υπάρχει διαθέσιμο στις εκθέσεις για td;;;
ευχαριστώΘεσσαλονίκη πάντως που ρώτησα είπαν τον άλλο μήνα, καλά σιγά μην το φέρουν αυγουστιατικα, Κιλκίς είπαν από Σεπτέμβρη...
Ο 1.8 140 είναι επαρκής για το σκαρί και το βάρος του κκ ή θα πέφτει πολύ μουγκρισμα χωρίς λόγο;Δεν ξέρω πως θα είναι το 1.8 140 αλλά θα έλεγα πως το 2.0 197 το πάει πολύ καλά. Νιώθω σαν αίσθηση πως αν είχε λιγότερο δεν θα πήγαινε. Και δεν είμαι πορωμένος με τα γκάζια, απλά θέλω να ανταποκρίνεται το αυτοκίνητο.
Το 2.0 πάει καλά όπως πρέπει πολύ ικανοποιητικα και μετά παραπάνω για τον χαρακτήρα του αμαξιού. Αλλά είπαμε έχει τον φπ και υψηλό τεκμηριο που καταργεί ο Μητσοτάκης από το... 2019 και το 2025 ίσως το μειώσει κατά 30% (αν δεν φάμε νέο πρόγραμμα από 1/1/2024!).
Το 1.8 140 όμως με προβληματίζει για την επάρκεια του. -
στη πραξη και σε καθε προσλαμβανουσα ειναι ενα απιστευτα αργο οχημα με τρομερα αντικουκου χουγια, προορισμενο για 'καλη η χοντρη για νοικοκυρα για το σπιτι', απο αυτες με το τσεμπερι
ανετα το δινω σε πωλητες μου ή σε εργαζομενους αλλα κανω χρηση του καπιταλισμου να μην λαβω ποτες τετοιες πικρες τρολεατζηδικες. ισως εαν ημουν τελωνης ή κλητηρας σε δωματιακι κατω απο σκαλα να λυνω σταυρολεξα σε υπουργειο....
δες και λιγο
https://zeperfs.com/en/match6510-7309-8410-6153.htm
#mono_vitara -
#kara_stimeno
-
Ήρθε και η ρεζέρβα... σύντομα φωτογραφίες κλπ
H παραγγελία έγινε από εδώ.Ποσα τα μεταφορικα για Ελλαδα...?
-
Δεν μου έχει τύχει να με προκαλέσει ακόμα με το 3008, που έτσι και αλλιώς το οδηγώ λίγο, κάποιο chr, αλλά ένα που με προκάλεσε με το 3 αιρκρος, ακόμα κερασμένα τσάγια πίνει...
Αυτά που λέει το ντράιβ δεν ισχύουν, τουλάχιστον για την κατανάλωση του 3008, το ζεπρεφς δεν με αφήνει να τα ανοίξω λόγω αντμπλοκ...
Πάντως μπορώ να πω ότι ούτε τα 170 τελική που λέει για το chr, ισχύουν, γιατί ο τύπος ακούμπησε τα 180 τελικά, με δυσκολία βέβαια, μέχρι να καταλάβει ότι το τσαγάκι τον περίμενε στην δεξιά λωρίδα που πήγε...
Να πω ότι σπανίως κάνω κόντρα, αλλά ο συγκεκριμένος στα διόδια πριν την ευθεία της Τρίπολης, όπως κατεβαίνουμε, τσαντίστηκε επειδή δεν μπόρεσε να μπει αριστερή λωρίδα, γιατί πλήρωσε σε ταμείο, ενώ εγώ πέρασα με πάσο, μου κόλλησε προκλητικά προφυλακτήρα, έκανα δεξιά και του κόλλησα εγώ πίσω. Τον είχα με το 1/3 του γκαζιού και σκιζόταν, γιατί νόμιζε ότι ήταν γρήγορος. Μετά κατάλαβε ότι δεν είναι.
-
Σε λίγο θα διαβάσουμε ποστ που θα λέει πως κάποιος με ένα τρακτέρ c3 κόλλησε πίσω από ένα chr και ότι αυτός σήκωνε το πόδι από το γκάζι για να του την σπάσει
-
Τα παιδεία παίζει....
-
Πετάει γάντζο στα οχήματα μπροστά του και μετά μας λέει πως δεν μπορούν να του ξεφύγουν διότι είναι γρήγορος
-
@criuser said in Toyota Corolla Cross:
Δεν μου έχει τύχει να με προκαλέσει ακόμα με το 3008, που έτσι και αλλιώς το οδηγώ λίγο, κάποιο chr, αλλά ένα που με προκάλεσε με το 3 αιρκρος, ακόμα κερασμένα τσάγια πίνει...
Αυτά που λέει το ντράιβ δεν ισχύουν, τουλάχιστον για την κατανάλωση του 3008, το ζεπρεφς δεν με αφήνει να τα ανοίξω λόγω αντμπλοκ...
Πάντως μπορώ να πω ότι ούτε τα 170 τελική που λέει για το chr, ισχύουν, γιατί ο τύπος ακούμπησε τα 180 τελικά, με δυσκολία βέβαια, μέχρι να καταλάβει ότι το τσαγάκι τον περίμενε στην δεξιά λωρίδα που πήγε...
Να πω ότι σπανίως κάνω κόντρα, αλλά ο συγκεκριμένος στα διόδια πριν την ευθεία της Τρίπολης, όπως κατεβαίνουμε, τσαντίστηκε επειδή δεν μπόρεσε να μπει αριστερή λωρίδα, γιατί πλήρωσε σε ταμείο, ενώ εγώ πέρασα με πάσο, μου κόλλησε προκλητικά προφυλακτήρα, έκανα δεξιά και του κόλλησα εγώ πίσω. Τον είχα με το 1/3 του γκαζιού και σκιζόταν, γιατί νόμιζε ότι ήταν γρήγορος. Μετά κατάλαβε ότι δεν είναι.
Σκέφτηκες την περίπτωση να έχεις πέσει σε βλαμένο και την ώρα που είχες κολλήσει πίσω του, να πάταγε επίτηδες φρένο?
Θα πρότεινα να αφήνουμε τους ηλίθιους στην μακαριότητα τους
-
@anergos13 said in Toyota Corolla Cross:
Ήρθε και η ρεζέρβα... σύντομα φωτογραφίες κλπ
H παραγγελία έγινε από εδώ.Ποσα τα μεταφορικα για Ελλαδα...?
To έφερε ο αδερφός μου ερχόμενος Ελλάδα... οπότε δεν ξέρω
-
Εχοντας οδηγήσει αρκετά το CHR 1.8 και ως κάτοχος εδω και 5-6 μερες του CC 1.8, η διαφορά στις επιδόσεις ειναι πολύ μεγάλη. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Ακόμα και στην ανάρτηση το C-HR ειναι πιο σκληρο παρα την ανεξάρτητη, το CC ειναι πιο ανετο. Στους πισω βεβαια δεν ξερω τι γίνεται γιατί δεν εχω κάτσει.
Συγκριτικά με το CC 2.0 μουγκρίζει αρκετά περισσότερο αλλά οι διάφορες σε επιτάχυνση και ροπή δεν ειναι τόσο μεγάλη. Μετα τα 120 το 2.0 παει βέβαια αρκετά πιο ανετα.
Στην ανάρτηση νομίζω η διαφορά γίνεται αντιληπτή αν εστιάσεις αλλά και παλι ειναι μικρη. Στους πισω ίσως φαίνεται περισσότερο.Φωτο της ανάρτησης. (ps. Αρκετά πιο ανθρώπινη η εξάτμιση...)
-
Καλοτάξιδο...
Η απόσταση από το έδαφος είναι ίδια και στο 2.0 και στο 1.8... όποτε υπάρχει ουσιαστικό όφελος πέρα της εμφάνισης? -
Εξ' όψεως μου φαινεται ότι τη "ζημιά" στο 1.8 την κάνουν οι άκρες του ημιάκαμπτου που εδράζουν τα ελατήρια. Αλλιώς κι αυτό θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερο ground clearance. Στην πράξη βέβαια αυτά τα 16εκ δεν προβληματίζουν σε χαλαρό off roading για παραλίες κτλ.
-
ΨΨ χωρίς κόμπρα εξάτμιση ουαου! Καλοτάξιδο να είναι μεγιες!
-
Καλοταξιδο κ απροβληματιστο!!!
-
@gchris7 said in Toyota Corolla Cross:
Εχοντας οδηγήσει αρκετά το CHR 1.8 και ως κάτοχος εδω και 5-6 μερες του CC 1.8, η διαφορά στις επιδόσεις ειναι πολύ μεγάλη. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Ακόμα και στην ανάρτηση το C-HR ειναι πιο σκληρο παρα την ανεξάρτητη, το CC ειναι πιο ανετο. Στους πισω βεβαια δεν ξερω τι γίνεται γιατί δεν εχω κάτσει.
Συγκριτικά με το CC 2.0 μουγκρίζει αρκετά περισσότερο αλλά οι διάφορες σε επιτάχυνση και ροπή δεν ειναι τόσο μεγάλη. Μετα τα 120 το 2.0 παει βέβαια αρκετά πιο ανετα.
Στην ανάρτηση νομίζω η διαφορά γίνεται αντιληπτή αν εστιάσεις αλλά και παλι ειναι μικρη. Στους πισω ίσως φαίνεται περισσότερο.Καλοτάξιδο!
Αυτό με το μουγκρισμα το είδα και εγώ στο χατς κορολα που οδήγησα. Μόλις πατούσες το γκάζι εκεί πάνω από τα 70-80 για να πάει 100-105 εσκουζε.
Στο 2.0 κκ καμιά σχέση δεν θυμάμαι να το είχα ακούσει αντίστοιχα παρότι το είχα ζορίσει αρκετά στην πίεση του γκαζιού.
Καμία προσπέραση πρόλαβες να κάνεις; προσπερνά άνετα ή δημιουργεί ανασφάλεια; -
@gchris7 said in Toyota Corolla Cross:
Στην ανάρτηση νομίζω η διαφορά γίνεται αντιληπτή αν εστιάσεις αλλά και παλι ειναι μικρη. Στους πισω ίσως φαίνεται περισσότερο.Καλησπέρα. Καλοτάξιδο.
Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες.
Η διαφορά στις αποδόσεις είναι πολύ μεγάλη γράφεις, προς την μεριά του corolla cross;Στην κατανάλωση πως τα πάει;
-
Καλοταξιδο.
Στα προβοκατορικα σχόλια της προηγούμενης σελίδας δεν απαντώ.
Toyota Corolla Cross