-
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
@gdelio said in Toyota Corolla Cross:
προσπαθώ να θυμηθώ βιντεο να ανοίγει κάποιος το πορτμπαγκάζ με kick sensor και σε οτι έχω δει ανοιγουν με το χέρι... αυτόματα.. δλδ.. πατάει το πιεζοηλεκτρικό μπουτόν της λαβής και σηκωνεται αυτόματα. Κλείνει αντιστοιχα αυτόματα με το πατημα του μπουτόν στο πλαισιο δίπλα απο την κλειδαριά. Είστε σίγουροι οτι υπάρχει kick sensor στην Ευρώπη? Στο site αναφέρει ηλεκτρικό άνοιγμα πορτμπαγκάζ... οχι αυτόματο... οxι kick sensor
Όχι δεν είμαστε σίγουροι. Γι' αυτό που είμαστε σίγουροι είναι ότι γινόταν λόγος γι' αυτή τη δυνατότητα παλαιότερα στο site. Πλέον όχι. Άρα ή κάποιος έγραφε μαλακίες στο site ή απλά καταργήθηκε.
Το θέμα είναι ότι σου δίνουν τρομάρα τους και δυνατότητα online παραγγελίας που υποτίθεται η μόνη πηγή πληροφορίας σου ειναι το site. Πόσο δύσκολο είναι να πετύχουν τον ακριβή εξοπλισμό της κάθε έκδοσης???
Μία απάντηση στο ερώτημα θα την έδινε μια βόλτα στην Πόλις Κηφισίας γιατί εκεί έχουν ένα από τα πρώτα Lounge που πάτησαν Ελλάδα.
αν δεν είναι με τις μπαταρίες επάνω να το δοκιμάσεις ο ίδιος...
ναι και ο μότης με το χερι.... στο 4.49 -
@gdelio said in Toyota Corolla Cross:
προσπαθώ να θυμηθώ βιντεο να ανοίγει κάποιος το πορτμπαγκάζ με kick sensor και σε οτι έχω δει ανοιγουν με το χέρι... αυτόματα.. δλδ.. πατάει το πιεζοηλεκτρικό μπουτόν της λαβής και σηκωνεται αυτόματα. Κλείνει αντιστοιχα αυτόματα με το πατημα του μπουτόν στο πλαισιο δίπλα απο την κλειδαριά. Είστε σίγουροι οτι υπάρχει kick sensor στην Ευρώπη? Στο site αναφέρει ηλεκτρικό άνοιγμα πορτμπαγκάζ... οχι αυτόματο... οxι kick sensor
ισχυει αυτο που λες απο τα ευρωπαικα βιντεο. Ανοιγει και απο μακρια με τα κλειδια , με το ποδι δεν ειδα να το ανοιγει κανεις!
τζαμπα το κραξιμο μαλλον εδω εκτος αν υπήρχε στην περιγραφη του εξοπλισμου όσων το παρήγγειλαν στην πλουσια εκδοση τετοια περιγραφη -
Είπαμε, το έλεγε το site.
Τέσπα...ευκολάκι. Κωδ. 891B016010. Μπαίνει to do list και τέλος.
Ξεκίνησε και το σαπάκι αυτό από Λιβόρνο. 2 μέρες και 17 ώρες για Πειραιά λέει.
-
Φάνη αδιάφορο για ποιον είναι άχρηστο και για ποιον όχι. Ήταν κανονικά στη λίστα εξοπλισμού και όχι απλά είναι πληρωμένο, έχει φάει και καπέλο 1800 εουρος πριν λίγες μέρες.
Δεν διαφωνω!! Εγω απαντησα καθαρα για το λειτουργικο κομματι (για αυτο εκανα συγκεκριμενη προταση παραθεση) την γνωμη μου. Για τα υπόλοιπα προφανώς και εχετε δικιο εσυ και ο Παναγιώτης.
-
Έτσι λέει εδώ
Εννοείται θα γίνει σοβαρή έρευνα όταν και άμα έρθει η ωρα. Επίσης περιμένω να έρθει το αμάξι για να ξαναπάρω και credits για πρόσβαση στα parts.
-
@pgp737ng said in Toyota Corolla Cross:
OK αλλά από την στιγμή που το έχουμε πληρώσει, τι θα γίνει? Θα ξεκινήσει τις τσιπιες της σουζουκι?
Τα Suzuki, έχουν εταζερα τουλάχιστον και ηλεκτροχρωματικους καθρέπτες και θερμαινόμενα καθίσματα. Κάτσε στα αυγά σου.
-
@groover1972 said in Toyota Corolla Cross:
OK αλλά από την στιγμή που το έχουμε πληρώσει, τι θα γίνει? Θα ξεκινήσει τις τσιπιες της σουζουκι?
Τα Suzuki, έχουν εταζερα τουλάχιστον και ηλεκτροχρωματικους καθρέπτες και θερμαινόμενα καθίσματα. Κάτσε στα αυγά σου.
Και δεν έχουν τίποτα άλλο …
Γύρνα πλευρό, θα πιαστείς.
-
@iceman7 said in Toyota Corolla Cross:
Για να μη χαλάμε τη ζαχαριένια μας, αυτό εδώ τους καλύπτει όλους όπως πρέπει. Δε μπορούμε να κάνουμε τι-πο-τα.
Σημειώνεται ότι παρόλο που το σύστημα έλεγε 5/1, αυτό το έχουμε ακούσει μόνο προφορικά. Στην υπογεγραμμένη προσφορά λέει 1ος/2023 που σημαίνει ότι και με 31/1 συν τις 12 μέρες είναι απολύτως καλυμμένοι.
Εδω δεν γράφουν πουθενα τα 11 χρονια της μπαταρίας ...
Το έχουν αναγάγει σε επιστήμη!Λίαν προσφάτως παθός μαθός μιας και ούτε στην προσφορά ούτε στην παραγγελία που έγιναν στις 03/01 υπήρχε γραπτή ενημέρωση περί της αλλαγής της εγγύησης της Alfa Romeo από 5 σε 4 χρόνια και μου το είπαν προφορικά αφού είχα υπογράψει.... Εκανα φασαρία με το customer service της AR εξηγώντας τους ότι είχα προσφορές Δεκεμβρίου με 5 χρόνια και στο site τους αναγράφονταν ακόμα τα 5 χρόνια εγγύηση ζητώντας να την αποκτήσω κι εγώ και απλώς μου ζήτησαν συγνώμη για την καθυστέρηση ενημέρωσης του site της Αlfa Romeo. Να ζητάτε ΠΑΝΤΑ να αναγράφεται η εγγύηση που ισχύει ΚΑΙ στην προσφορά ΚΑΙ στο δελτίο παραγγελίας που υπογράφετε.....
-
Γύρνα πλευρό, θα πιαστείς.
Υπάρχει λόγος που κανείς επίθεση?
Και εγώ ξέρω, και μπορώ να σε προσβάλω…
Θα οδηγήσει κάπου αυτό?Όχι, έχεις δίκιο. Απλώς μπορείς να είσαι λιγότερο απόλυτος.
-
-
Από την επίσημη μπροσούρα.
-
-
ειναι αμαξια. τωρα πηρες κατι με ευκαμπτη σωληνα.
για τους αλλοι
αυτο με τη πορτα οσο προσπαθησα να το χρησιμοποιησω και στο γαλλοχρεπο και στη μιτσουμπα σημαινε βρωμικο πατζακι και αναφορα στη μανα του σχεδιαστη -
Έτσι όπως το πάνε μάλλον θα ακυρώσω και θα ψαχτώ για άλλο…
Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά στην κατηγορία του. Εαν σε παίρνει στα χρηματα παρε QQ ePower, που ειναι εξαιρετικό!
-
Έτσι όπως το πάνε μάλλον θα ακυρώσω και θα ψαχτώ για άλλο…
Κράτα το και πούλα το 737! Ως είναι γνωστό στο forum το τουότα είναι καλύτερο!
Υ. Γ. Ελπίζω να μην πρόσβαλα. Απλά πρόσεξα την υπογραφή. -
Απο τα ψιλά γράμματα της μπροσούρας.
*Καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε όλα τα στοιχεία που εμπεριέχονται στο παρόν έντυπο να είναι ακριβή την περίοδο δημοσίευσής του. Παρακαλούμε ζητήστε από τους Εξουσιοδοτημένους Εμπόρους να σας ενημερώσουν σχετικά με τις προδιαγραφές και τον εξοπλισμό των αυτοκινήτων που διατίθενται στη χώρα μας. - Οι εικόνες στο παρόν έντυπο ίσως να μην παρέχουν την ακριβή αναπαράσταση των χρωμάτων του αμαξώματος. Η Toyota Motor Europe διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των προδιαγραφών εξοπλισμού και τεχνικών χαρακτηριστικών χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. @ 2022 by Toyota Motor Europe (NV/SA). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή μέρους ή του συνόλου του παρόντος φυλλαδίου χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια της Toyota Motor Europe.
COROLLAX092022Το θέμα είναι στην παραγγελία που υπέγραψες τι γράφει; Γράφει για το συγκεκριμένο σύστημα; Γράφει έναν κωδικό που αντιστοιχεί σε ένα πακέτο εξοπλισμού; Μπορείς να τον αντιστοιχήσεις χρονικά με το τι ισχύε όταν παρήγγειλες; Μπορείς να το αποδείξεις; Το δελτίο παραγγελίας έχει ψιλά γράμματα του τύπου ότι μπορεί κάτι να αλλάξει χωρίς προειδοποίηση χωρίς ενημέρωση; Υπογράφοντας λαμβάνεις γνώση των όρων παραγγελίας και η υπογραφή σημαίνει και αποδοχή τους
-
Χαχα! Τσακώνεται η φθηνή Toyota με την ακριβή Suzuki! Που έφτασε ο πλανήτης...
-
Πλέον συμφέρει να το αγοράσεις, να το κλειδώσεις σε parking με καμία 10km στο οδόμετρο, και να το πουλήσεις ως ετοιμοπαράδοτο με καπέλο 2Κ ευρώ γιατί έτσι.
-
@nmsm2 said in Toyota Corolla Cross:
Γνωρίζει κάποιος εάν όντως θα καταπλεύσει στον Πειραιά βαπόρι στις 19.1. με cc. Ο πωλητής είναι κάθετος ότι 19.1. θα είναι στον Περαία, με τα ακριβότερα πλέον toyota. Εάν κάποιος άλλος έχει την ίδια ενημέρωση ας συνεισφέρει τις πληροφορίες του.
αναμένω ενα land cruiser. όπως και τα κορόλα κρος ειναι made in japan. η ενημέρωση που εχω ειναι οτι μέχρι τέλος της εβδομάδος θα φτάσει πειραιά οπότε πιθανότατα ταξιδευουν μαζι.
-
Περιμένω κάποιος απο όσους είναι σε αναμονή αυτές τις μέρες να κατέβει στο λιμάνι και να φέρει φωτορεπορτάζ!
Πραγματικά εγώ θα κατέβαινα για την πλάκα και θα έψαχνα το πλοίο , θα έβγαζα φωτογραφίες , θα ρωτούσα , τι που πως πότε .
Toyota Corolla Cross