-
Κατάλαβα ότι τα 200 είναι μονο για μπαγκάζ. Είναι κι άλλα σημεία μέσα? Γιατί με 50€ υλικά δεν το νομίζω.
-
Ο @monman2 έχει βάλει διάφορες στρώσεις αξεσουάρ και λέει ότι δεν χρειάζεται έξτρα μόνωση
-
Ήρθε αντιπροσωπεία
Αντε να προλάβω τα θεοφάνεια τουλάχιστον
-
@sraf said in Toyota Corolla Cross:
Ήρθε αντιπροσωπεία
Αντε να προλάβω τα θεοφάνεια τουλάχιστονΜε το καλό! H style είναι;
-
Ναι τετρακίνηση
-
@sraf said in Toyota Corolla Cross:
Ήρθε αντιπροσωπεία
Αντε να προλάβω τα θεοφάνεια τουλάχιστονΚαλοτάξιδο !!!!!!
-
Καλοτάξιδο και να το χρείς με Υγεία!!
Έκανες την ΚΑΛΥΤΕΡΗ επιλογή αυτοκινήτου σε αυτά τα χρήματα, την δεδομένη στιγμή. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο, παίρνεις φοβερό αμάξι σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή, απλά δεν υπάρχει. Ο ανταγωνισμός έχει κάτι με 130 άλογα που αγκομαχούν.
-
Με 300 ροπή δεν αγκομαχούν και τόσο...
-
Να το πάρεις με το καλό να μας πεις και εσύ τις εντυπώσεις σου, γιατί εγώ ένα μήνα τώρα είμαι ενθουσιασμένος.
-
thank you everybody.
-
Καλοτάξιδο!
-
@criuser said in Toyota Corolla Cross:
Μιλάω για βενζίνη....οπότε τα 300 είναι ανύπαρκτα!! Με ντήζελ δεν ασχολείται κανείς πλέον, εκτός από κάτι ρομαντικούς.
-
Για αυτό η Μελόνι σήμερα είπε ότι οι Βρυξελλιώτες είναι γνωστοί ηλίθιοι στο θέμα αυτό και επικρότησε και η βιομηχανία της Ιταλίας.
Αλλά όταν οι σοσιαλιστές της Ιταλίας τους πιάνουν έναν έναν που τα άρπαζαν, άλλους δύο σήμερα πάνε μέσα, που να βρουν χρόνο να μαζέψουν τους ηλίθιους ηλεκτρολάγνους...
-
@fanis75 said in Toyota Corolla Cross:
@criuser said in Toyota Corolla Cross:
Μιλάω για βενζίνη....οπότε τα 300 είναι ανύπαρκτα!! Με ντήζελ δεν ασχολείται κανείς πλέον, εκτός από κάτι ρομαντικούς.
Χαχα!
Βέβαια, εννοείται, ποιός ασχολείται με φθηνότερο καύσιμο, μικρότερη κατανάλωση, λιγότερα ή καθόλου τέλη κυκλοφορίας, κίνηση στον δακτύλιο ακόμη και από D suv, το φθηνότερο και γρηγορότερο ταξίδι, και τις μεγαλύτερες αυτονομίες από ένα και μόνο καύσιμο, και όπως είπες, και ροπακλα!
Είπαμε να πειράζουμε τον Cru, αλλά μην το ξεφτιλιζουμε κιόλας γιατί διαβάζουν και μικρά παιδιά!
-
@gdelio said in Toyota Corolla Cross:
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
Ε δεν το λες και ευκαιρία...είναι κάτι που μπορεί να κάνεις και μόνος σου και να σου κοστίσει μόνο τα υλικά.
Επίσης δε θα καταφέρεις και πολλά κάνοντας μόνο το πορτμπαγκάζ. Θα είναι λίγο χαμένος κόπος (και χρήμα).
To πορτμπαγκάζ γίνεται ευκολα.. οι θολοι και οι πορτες ειναι το ζόρι.
Επίσης.. οσες φορές έχω οδηγήσει ψψ.. ειναι άδειο...οπότε.. μάλλον παίζει και αυτό ρόλοΓια να έχεις μία εικόνα, ορίστε τι επέλεξα τελικά εγώ για να κάνω πόρτες, μπροστά-πίσω θόλους και πορτ μπαγκάζ.
Αυτό πάει οπουδήποτε έχει γυμνό και λεπτό μέταλλο. Πχ πόρτες και πάτωμα πορτμπαγκάζ. Στην ουσία ενισχύει την ακαμψία του μετάλλου και κόβει τις μικροδονήσεις που αυτό έχει.
Αυτό θα γίνει σάντουιτς μεταξύ πόρτας και του πλαστικού της πάνελ. Ηχοαπορροφητικό δηλαδή. Δεν το χω ξαναδοκιμάσει αλλά μου φαίνεται ευκολο λόγω self adhesive και σχήματος.
Αυτό θα ντύσει από τη μέσα μεριά τους μπροστά θόλους. Θα βλέπει δηλαδή μηχανοστάσιο. (το λέω γιατί ειδα ένα review με ένα αστέρι και ο καθυστερημένος το είχε βάλει από τη μεριά που είναι το λάστιχο και έλεγε μετά ότι ξεκολλάει )
Επίσης έχω περίσσευμα από παλαιότερο προτζεκτ και κάμποσα κομμάτια foam ηχομονωτικό, αυτο το κλασικό με το σχήμα αυγοθήκης οπότε θα προσθέσω κι από αυτό σε σημεία που δω ότι έχει τον απαραίτητο χώρο.
Όλα μαζί κάνα 250αρι τα υλικά και θα ντύσω για πλάκα ένα αμάξι 4.5μ.
-
@dublin said in Toyota Corolla Cross:
Βέβαια, εννοείται, ποιός ασχολείται με φθηνότερο καύσιμο, μικρότερη κατανάλωση, λιγότερα ή καθόλου τέλη κυκλοφορίας, κίνηση στον δακτύλιο ακόμη και από D suv, το φθηνότερο και γρηγορότερο ταξίδι, και τις μεγαλύτερες αυτονομίες από ένα και μόνο καύσιμο, και όπως είπες, και ροπακλα!
Ξέχασες τον καρκίνο που προσφέρει απλόχερα και επίσης ότι έχει εγκαταληφθεί από τους περισσότερους κατασκευαστές. Αυτό εννοώ ότι δεν ασχολείται κανείς, αφού το προσφέρουν ελάχιστοι πλέον και συνήθως στα μεγάλα αμάξαι και πολλά κυβικά. Ένας έμεινε στα μικρά και αυτά διαλύουν....!
-
Επίσης το diesel δίνει μια οικονομία στο ταξίδι καθότι είναι φθηνότερο διότι πληρώνει λιγότερους φόρους εδώ και 20 έτη.
Έτσι και η βενζινουλα μια χαρά οικονομική γίνεται.
Όσον αφορά το ντέρμπι υβριδικά vs diesel σε επίπεδο ρύπων. Δεν υπάρχει καμία επαφή. Εθνική Αργεντινής vs 3ο τοπικό επαρχίας, ιδιαιτέρως σε αστικό περιβάλλον.
@fanis75 ακόμα και η stellantis αν δεν κάνω λάθος θα σταματήσει τους diesel μέχρι το 2024.
@dublin Τέλος οι DIESEL κινητηρες, σταδιακα θα σταματήσουν να το παραγουν και οι κατασκευαστές και για να προωθήσουν τα νέα υβριδικά τους δεν θα πιέζουν για χαμηλοτερη φορολόγηση και το κόστος στο λίτρο θα φτάσει την βενζίνη. Βασικά σε όλη την Ευρώπη έτσι είναι και πλεον περίπου και σε εμάς.
2-3 έτη στα λέμε ότι το diesel πεθαίνει και εσυ δεν θες θα να το πιστέψεις και βρίσκεις δικαιολογίες τραβηγμένες από τα μαλλιά και όταν θυμώνεις μας βρίζεις και από πάνω.
Ρε σεις εδώ η dacia θα βγάλει μέσω Ρενώ κάτσε καλά υβριδικό σύστημα. Τι συζητάμε;
-
@gdelio said in Toyota Corolla Cross:
Ε δεν το λες και ευκαιρία...είναι κάτι που μπορεί να κάνεις και μόνος σου και να σου κοστίσει μόνο τα υλικά.
Επίσης δε θα καταφέρεις και πολλά κάνοντας μόνο το πορτμπαγκάζ. Θα είναι λίγο χαμένος κόπος (και χρήμα).
To πορτμπαγκάζ γίνεται ευκολα.. οι θολοι και οι πορτες ειναι το ζόρι.
Επίσης.. οσες φορές έχω οδηγήσει ψψ.. ειναι άδειο...οπότε.. μάλλον παίζει και αυτό ρόλοΓια να έχεις μία εικόνα, ορίστε τι επέλεξα τελικά εγώ για να κάνω πόρτες, μπροστά-πίσω θόλους και πορτ μπαγκάζ.
Αυτό πάει οπουδήποτε έχει γυμνό και λεπτό μέταλλο. Πχ πόρτες και πάτωμα πορτμπαγκάζ. Στην ουσία ενισχύει την ακαμψία του μετάλλου και κόβει τις μικροδονήσεις που αυτό έχει.
Αυτό θα γίνει σάντουιτς μεταξύ πόρτας και του πλαστικού της πάνελ. Ηχοαπορροφητικό δηλαδή. Δεν το χω ξαναδοκιμάσει αλλά μου φαίνεται ευκολο λόγω self adhesive και σχήματος.
Αυτό θα ντύσει από τη μέσα μεριά τους μπροστά θόλους. Θα βλέπει δηλαδή μηχανοστάσιο. (το λέω γιατί ειδα ένα review με ένα αστέρι και ο καθυστερημένος το είχε βάλει από τη μεριά που είναι το λάστιχο και έλεγε μετά ότι ξεκολλάει )
Επίσης έχω περίσσευμα από παλαιότερο προτζεκτ και κάμποσα κομμάτια foam ηχομονωτικό, αυτο το κλασικό με το σχήμα αυγοθήκης οπότε θα προσθέσω κι από αυτό σε σημεία που δω ότι έχει τον απαραίτητο χώρο.
Όλα μαζί κάνα 250αρι τα υλικά και θα ντύσω για πλάκα ένα αμάξι 4.5μ.
Τόσο ανυπόφορος είναι ο θόρυβος για retrofits σε καινούργιο αμάξι άνω των 31.000 ευρώ! Bentley δεν θα γίνει όποτε συστήνω ψυχραιμία…
-
Τι σημασία έχει η αξία του αυτοκίνητου? Τα χουμε πει ένα κάρο φορές...για κάποιους το αμάξι, όποιο κι αν είναι αυτό, είναι χόμπυ. Δεν είναι απλό μέσο μετακίνησης. Γουστάρουμε απλά να ασχολούμαστε.
-
Toyota Corolla Cross