-
@realzeus said in Toyota Corolla Cross:
Δοκιμή του Drive. 0-100 σε 8,1''!
https://www.drive.gr/test-drives/dokimi/test-drive-toyota-corolla-cross-20-iybrid-awd-iΕεε ναι το ξέραμε αυτό....την οδήγησα και έγραψα ότι ειναι πολύ γρήγορη, δεν περίμενα το Drive...χαχαχα. Μέχρι και ο πατέρας που κυκλοφορεί καθημερινά με την 330 (την παλιά 231 άλογα) εντυπωσιάστηκε από την επιτάχυνση.
-
@fanis75 said in Toyota Corolla Cross:
@realzeus said in Toyota Corolla Cross:
Δοκιμή του Drive. 0-100 σε 8,1''!
https://www.drive.gr/test-drives/dokimi/test-drive-toyota-corolla-cross-20-iybrid-awd-iΕεε ναι το ξέραμε αυτό....την οδήγησα και έγραψα ότι ειναι πολύ γρήγορη, δεν περίμενα το Drive...χαχαχα. Μέχρι και ο πατέρας που κυκλοφορεί καθημερινά με την 330 (την παλιά 231 άλογα) εντυπωσιάστηκε από την επιτάχυνση.
Πολλές φορές η αίσθηση μπορεί να ξεγελάει (ειδικά στα ηλεκτρικά και υβριδικά, όπου η αρχική ροπή δίνει την αίσθηση πολλής δύναμης, που μετά από λίγο όμως κοπάζει) , για αυτό πάντα κοιτάω τους αριθμούς.
-
Εγώ θα έλεγα ότι η αίσθηση (αλλά και τα νούμερα) που δίνει, αντιστοιχούν σ' ένα 1500αρι τουρμπάτο των 150-160 αλόγων. Χωρίς να είναι αργό, δεν είναι και τίποτα φοβερό. Η επιτυχία είναι ότι οι όποιες επιδόσεις επιτυγχάνονται με οικονομία καυσίμου.
-
3.000 ποστ για ένα υβριδικό μπαούλο! Ούτε σε νήματα για Τζουλιέτα, γκόλφω, κοκ τέτοιο σουξέ. Ε ρε και έρθει με 1.800, θα χαλάσει ο κόζμος...
-
@dstou said in Toyota Corolla Cross:
3.000 ποστ για ένα υβριδικό μπαούλο! Ούτε σε νήματα για Τζουλιέτα, γκόλφω, κοκ τέτοιο σουξέ. Ε ρε και έρθει με 1.800, θα χαλάσει ο κόζμος...
Έχω δώσει ήδη παραγγελία εννοείται.
-
@chrisk6 said in Toyota Corolla Cross:
@groover1972 said in Toyota Corolla Cross:
Τελικά αν αποκλειστουμε σε χιόνια (όπως περισυ στην Αττική οδό) πώς συμπεριφέρεται το υβριδικό? Δεν είχα ποτέ κ δεν γνωρίζω. Θεωρητικά δεν δουλεύει στο ρελαντί έτσι? Υπάρχει δυνατότητα να το βάλεις να λειτουργεί με τον κινητήρα στο ρελαντί σαν ένα κοινό αυτοκίνητο?
Όσο το σκέφτομαι τείνω πιο πολύ στο 4 κινητό και active παρά στο style κ 2 κινητό.
Όσοι το παραλάβετε πως πάτε από καταναλώσεις?
Εντω μεταξύ είδε 2 cc η γυναίκα μου στον δρόμο κ λέει α το άσπρο θα κλείσουμε (σε σχέση με το γκρίζο). Εγώ ακόμα δεν έχω πετύχει κανένα...Και τελικά αν γίνει σεισμός όπως το '81; Η χούντα όπως το 67;
Αν εχεις να απαντησεις κατι σχετικο κ βοηθαει την συζητηση το λες κ μοιραζεσαι γνωση...Με βαση κ το περσινο φαινομενο στην Αττικη σου κανει τοοοσο παραλογο η δυσκολο να συμβει οπως η Χουντα η ο σεισμος του 81 που παρομοιασες...?
Συν τοις αλλοις οσοι εχουμε παιδια ειναι καπως πιο ανησυχητικο να μην ξερεις τι μπορει να συμβει εκει την ωρα.
Προτιμω να εχω θερμανση κ λειτουργια κινητηρα στο ρελαντι παρα σβηστο.
Εκτος κ αν λειτουργει η θερμανση οση ωρα αντεχει η μπαταρια κ μετα παιρνει μπροστα το μοτερ...Νομίζω αγαπητέ Χρήστο ότι απλώς το παρατραβας όσον αφορά τις πιθανότητες να γίνει κάτι τέτοιο. Εννοείται ότι πρέπει να προνοήσει κάποιος, δηλαδή να έχει αλυσίδες και ξηρά τροφή και να βλέπει και τις ειδοποιήσεις της τροχαίας και της ΕΜΜΥ. Και το πολύ πολύ μένεις σπίτι στο... ρελαντί.
Σε βοήθησα;
-
Καλά αν κάτσει ξανά το σκηνικό με την Αττική οδό και τα χιόνια εγώ θα μείνω εκεί να πάρω το 2χίλιαρο !
-
@mastoras78 said in Toyota Corolla Cross:
Καλά αν κάτσει ξανά το σκηνικό με την Αττική οδό και τα χιόνια εγώ θα μείνω εκεί να πάρω το 2χίλιαρο !
-
Τελικά αν αποκλειστουμε σε χιόνια (όπως περισυ στην Αττική οδό) πώς συμπεριφέρεται το υβριδικό? Δεν είχα ποτέ κ δεν γνωρίζω. Θεωρητικά δεν δουλεύει στο ρελαντί έτσι? Υπάρχει δυνατότητα να το βάλεις να λειτουργεί με τον κινητήρα στο ρελαντί σαν ένα κοινό αυτοκίνητο?
Όσο το σκέφτομαι τείνω πιο πολύ στο 4 κινητό και active παρά στο style κ 2 κινητό.
Εντω μεταξύ είδε 2 cc η γυναίκα μου στον δρόμο κ λέει α το άσπρο θα κλείσουμε (σε σχέση με το γκρίζο). Εγώ ακόμα δεν έχω πετύχει κανένα...Και τελικά αν γίνει σεισμός όπως το '81; Η χούντα όπως το 67;
Αν εχεις να απαντησεις κατι σχετικο κ βοηθαει την συζητηση το λες κ μοιραζεσαι γνωση...Με βαση κ το περσινο φαινομενο στην Αττικη σου κανει τοοοσο παραλογο η δυσκολο να συμβει οπως η Χουντα η ο σεισμος του 81 που παρομοιασες...?
Συν τοις αλλοις οσοι εχουμε παιδια ειναι καπως πιο ανησυχητικο να μην ξερεις τι μπορει να συμβει εκει την ωρα.
Εκτος κ αν λειτουργει η θερμανση οση ωρα αντεχει η μπαταρια κ μετα παιρνει μπροστα το μοτερ...Νομίζω αγαπητέ Χρήστο ότι απλώς το παρατραβας όσον αφορά τις πιθανότητες να γίνει κάτι τέτοιο. Εννοείται ότι πρέπει να προνοήσει κάποιος, δηλαδή να έχει αλυσίδες και ξηρά τροφή και να βλέπει και τις ειδοποιήσεις της τροχαίας και της ΕΜΜΥ. Και το πολύ πολύ μένεις σπίτι στο... ρελαντί.
Σε βοήθησα;
Τρομερα...Ευχαριστω για τον κοπο σου.
-
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
Εγώ θα έλεγα ότι η αίσθηση (αλλά και τα νούμερα) που δίνει, αντιστοιχούν σ' ένα 1500αρι τουρμπάτο των 150-160 αλόγων. Χωρίς να είναι αργό, δεν είναι και τίποτα φοβερό. Η επιτυχία είναι ότι οι όποιες επιδόσεις επιτυγχάνονται με οικονομία καυσίμου.
Με παιδια μεσα στο αμαξι οι επιδοσεις κ οι ταχυτητες πανε περιπατο.
Πλεον με το εθνικο οδικο δικτυο να ειναι σε πολυ καλυτερο επιπεδο για οικογενειακο αμαξι ειναι μια χαρα θεωρω. Λιγο νευρο να εχει για τιποτα προσπερασεις σε κανα επαρχιακο αν χρειαστει κ ειμαστε οκ.
Αλλα βλεπω οτι αρχιζει κ παει ο χρονος παραδοσης στο 10 μηνο (μεσο ορο). -
Εκτός σύγκρισης υβριδικά αυτοκίνητα με golf κλπ με turbo κομπρέσσορα κλπ, τα πρώτα σκοπό έχουν την άνεση και οικονομία, τα δεύτερα αποκλειστικά τη ροπή. Εφόσον, λοιπόν ένα υβριδικό με άλλο προσανατολισμό επιτυγχάνει και επιδόσεις υπερέχει σαφώς των δεύτερων.
-
@mastoras78 said in Toyota Corolla Cross:
Χαχαχα τους βλέπεις στον επόμενο χιονιά όλοι με προμήθειες στο αυτοκίνητο να ορμάνε στην Αττική οδό.
Απίστευτοι Έλληνες -
Σε βοήθησα;
Για αυτό το λόγο είμαστε σε αυτή τη παρέα! Για να βοηθάμε!
-
Σε βοήθησα;
Για αυτό το λόγο είμαστε σε αυτή τη παρέα! Για να βοηθάμε!
Είσαι ψυχούλα ευχαριστώ.
-
Σε άρθρο στο ιντερνετ μιλά για έρευνα αμερικανών καταναλωτών οι οποίοι είναι δυσαρεστημένοι για τις υπηρεσίες που προσφέρουν τα συμβατικά αυτοκίνητα και γράφει:
"Φυσικά υπάρχει και το πρόβλημα το ότι πολλοί κατασκευαστές δεν δημιουργούν σύγχρονες τεχνολογίες για τα αυτοκίνητα με θερμικό κινητήρα. Για παράδειγμα, μόλις το 16% των εφαρμογών προσφέρουν τεχνολογία εκκίνησης χωρίς κλειδί (μέσω του smartphone), ενώ το αντίστοιχο ποσοστό σε ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι στο 40%.Όσο προχωράμε προς τον εξηλεκτρισμό η χρήση του smartphone και των εφαρμογών θα γίνονται όλο και πιο αναγκαία. Το ερώτημα είναι αν αυτές οι εφαρμογές θα παρασύρουν και τις τεχνολογίες στα συμβατικά αυτοκίνητα ή οι κατασκευαστές θα ρίξουν όλο το βάρος στα ηλεκτρικά."
Οπότε το γεγονός ότι η toyota δίνει στο cc απομακρυσμένη λειτουργία και εκκίνηση αυτοκινήτου μάλλον είναι πολύ μπροστά... -
Και μάλιστα σε υβριδικό και όχι ηλεκτρικό..
-
@spyros_p said in Toyota Corolla Cross:
@drmark said in Toyota Corolla Cross:
Έκανα παραγγελία πριν 1 εβδ. περίπου...Έκδοση Skyview AWD 12/23...το δικίνητο πήγαινε 9/23.Ακόμη το σκέφτομαι να το ακυρώσω!!
Τι θα γίνει με την προκαταβολή που κατέβαλες; Θα μπορέσει να σου επιστραφεί;
Ευτυχώς είναι μόνο 500 ευρώ και ναι ,ειπανε θα την επιστρέψουν αν χτειαστεί.Θα φανεί...
-
Γεια σας παιδια και καλές γιορτές αν έχουμε!
Παρηγγειλα 18/10/2022 το CC , στην πιο πρόσφατη συνομιλία μας(πριν 2 εβδομάδες) ο αντιπρόσωπος μου είπε ότι το αυτοκίνητο έχει κατασκευαστεί και έρχεται 15/01 απο 09/01/2023 που ήταν αρχικά.
Γνωρίζετε εαν θα υπάρξουν μεγαλύτερες καθυστερήσεις;
Επίσης δεν μου έχει έρθει κα΄πια ενημέρωση να παρακολουθώ την παραγγελία μέσω του MYT app. Τι θα πρέπει να κάνω; -
@jim-1 said in Toyota Corolla Cross:
Επίσης δεν μου έχει έρθει κα΄πια ενημέρωση να παρακολουθώ την παραγγελία μέσω του MYT app. Τι θα πρέπει να κάνω;Κανεις δεν γνωριζει εαν θα υπάρξουν αλλες καθυστερήσεις, αλλά λογικά οχι.
Τίποτα δεν μπορείς να κάνεις, δεν μπορεις να παρακολουθησεις την παραγγελία σου απο το MyT app. Η πρακολούθηση τωρα αφορα μονο παραγγελίες από Νοέμβριο και μετα. Για παραγγελίες πιο πριν η παρακολούθηση θα ειναι διαθεσιμη απο το νεο έτος - οποτε θα εχεις παραλάβει ήδη!
-
@fanis75 said in Toyota Corolla Cross:
@jim-1 said in Toyota Corolla Cross:
Επίσης δεν μου έχει έρθει κα΄πια ενημέρωση να παρακολουθώ την παραγγελία μέσω του MYT app. Τι θα πρέπει να κάνω;Κανεις δεν γνωριζει εαν θα υπάρξουν αλλες καθυστερήσεις, αλλά λογικά οχι.
Τίποτα δεν μπορείς να κάνεις, δεν μπορεις να παρακολουθησεις την παραγγελία σου απο το MyT app. Η πρακολούθηση τωρα αφορα μονο παραγγελίες από Νοέμβριο και μετα. Για παραγγελίες πιο πριν η παρακολούθηση θα ειναι διαθεσιμη απο το νεο έτος - οποτε θα εχεις παραλάβει ήδη!
@fanis75 Σε ευχαριστώ Φανη. Ρωτησα για τις παραδόσεις καθώε διεβάζοντας το forum είδα ότι αναφέρθηκε γι απαραγγελίες Οκτωβρίου πήγε η παράδοση Ιούνιο.
Toyota Corolla Cross