13 days ago

Προσωπικα η εμφανιση του cc μ αφηνει αδιαφορο..δεν το θεωρω ασχημο ..Ασχημο θεωρω π.χ το nissan tiida..θα ηθελα στη κατηγορια ενα chr cross και οχι coupe με τους ογκους του cc αλλα την εμφανιση του chr..τοτε ομως τι θα πουλουσε το cc?..
η αν το θεσω αλλιως τι θα πουλουσε οποιοδηποτε αλλο c suv αν ειχε και την τοπ εμφανιση στο πακετο που ηδη εχει?

-Για τους χωρους και το πορτπαγκαζ..αυτο ισχυει για ολα τα toyota/lexus..Τι να το κανω να νε μεσα αεροδρομιο οταν στις 100 μετακινησεις μου χρειαζοντε 2-3-5 φορες?.οταν εχω καθε μερα αξιοπιστια,οικονομια,ποιοτητα κυλησης μεσα στη πολη κλπ κλπ..
Οποιος εχει αναγκες ημιφορτηγου η mpv η μεταφερει 5 ατομα στο 50+% των μετακινησεων του φυσικα και δεν θα παρει cc και πιθανον ουτε καν τουοτα που λενε και στο χωριο μου..ποσοι ειναι αυτοι??..το 5%?

-Για τα πλαστικα ακομα και γω στο lexus χαμηλα δεν εχω και τα τοπ σε αφη..ο χρονος θα δειξει αν ειναι ανταξια των προκατωχων toyota που ταν αθανατα αν και οχι τοπ σε ποιοτητα..αυτο που με ενοχλει πιο πολυ ειναι κατι υφασματα 00s που χουν τα καθισματα ισως στις πιο απλες εκδοσεις..

Υ.γ εχω δει cc διχρωμια λευκο με μαυρη οροφη γυαλισμενο κερωμενο με 19αρα και ηταν κουκλι..(οχι το απο κατω)Rays_Gram_Lights_57FXZ_on_Toyota_Corolla_Cross_gallery_3.jpg