-
Ο κοτσαδορος έρχεται με την επόμενη καραβια. Την πάτησες....μουχαχαχα
-
@kgian76 said in Toyota Corolla Cross:
@sraf said in Toyota Corolla Cross:
Καλημέρα,
Υπάρχει κάποιος που γράφει στο forum και έχει παραλάβει, να μας πεί τίποτα, να μας δείξει τίποτα, γενικώς να χαρούμε λίγο εμείς που ήμαστε στην αναμονή.
Από ότι φαίνεται από όλο το φόρουμ μόνο το δικό μου έχει έρθει σε αυτή την καραβιά και εγώ περιμένω τον κοτσαδορο για να το παραλάβω!
Δεν θα είχα την υπομονή να περιμένω και τον κοτσαδόρο, θα ορμούσα στο αυτοκίνητο. Ας μπει μετά και όποτε έρθει
-
@gdelio said in Toyota Corolla Cross:
Καλημέρα,
Υπάρχει κάποιος που γράφει στο forum και έχει παραλάβει, να μας πεί τίποτα, να μας δείξει τίποτα, γενικώς να χαρούμε λίγο εμείς που ήμαστε στην αναμονή.
Από ότι φαίνεται από όλο το φόρουμ μόνο το δικό μου έχει έρθει σε αυτή την καραβιά και εγώ περιμένω τον κοτσαδορο για να το παραλάβω!
Δεν θα είχα την υπομονή να περιμένω και τον κοτσαδόρο, θα ορμούσα στο αυτοκίνητο. Ας μπει μετά και όποτε έρθει
Πιστευω προς το τέλος του μήνα θα έχω ξεμπερδέψει...θα δούμε στις 22 που μου είπαν.
-
Καλημέρα,
Αλήθεια, μπαίνει κοτσαδορος κανονικά και τραβάει τα ίδια φορτία με τα συμβατικά το υβριδικο;
-
Εδώ μπαίνει στο πρίους μκ2 που έχω. Με μικρό βάρος έλξης, αλλά μπαίνει.
-
@piliourits said in Toyota Corolla Cross:
Αλήθεια, μπαίνει κοτσαδορος κανονικά και τραβάει τα ίδια φορτία με τα συμβατικά το υβριδικο;
Τι ελκτική ικανότητα έχει? ξέρει κανείς?
-
750 κιλά μη φρεναριζόμενο τρειλερ.
-
Οι περισσότεροι από ότι βλέπω χρησιμοποιούν τον κοτσαδόρο πλέον για βάση ποδηλάτων βέβαια.
-
Max για κάνα jet ski είναι η ελκτική ικανότητα του ΨΨ.
-
750 κιλά μη φρεναριζόμενο τρειλερ.
καλά είμαστε
-
Μετά από test drive και αναζητώντας τον διάδοχο του Qashqai j10 που έφτασε τα 220.000 απροβλημάτιστα χλμ. (με κατανάλωση που πλέον αγγίζει τα 10 παρά κάτι λίτρα / 100 km), έβαλα παραγγελία για CC active plus.
Επιβλητικό αμάξι στην όψη, απίθανη δύναμη, επιτάχυνση και απόσβεση ανωμαλιών στο δρόμο. Οκ το εσωτερικό δεν είναι BMW αλλά κινητήρας και οικονομία (του ήπια το αίμα και δεν έγραψε πάνω από 5 λίτρα κατανάλωση) απλά δεν παίζεται.
Σημειωτέων έχω παραγγείλει και peugeot 2008 diesel EAT 8 εδώ και δύο μήνες αλλά μου φαινόταν κάπως συμπιεσμένο σε μέγεθος (όχι εσωτερικά αλλά εξωτερικά). Επίσης πήγαινε 28.500 με χρώμα στην εισαγωγική έκδοση active plus με κλασικό χειρόφρενο, χωρις τεμπέλη, χωρίς ηλ. χειρόφρενο, cruise control, κλπ).
Οδήγησα και το HRV. Είχα μεγάλες προσδοκίες αλλά δεν μου τις ικανοποίησε. Πλήρες από εξοπλισμό αλλά ψόφιο. Και έφτασε να γράψει 6,5 στο τεστ drive.
Παράδοση βάσει συστήματος αρχές Ιουνίου 2023. Η επόμενη έκδοση style καλό Οκτώβρη. -
Το 2008 τι απέγινε;
-
@superfast5 said in Toyota Corolla Cross:
απίθανη δύναμη, επιτάχυνση
Το οδήγσα πριν μια βδομάδα. Νόστιμο είναι, αλλά απίθανη δύναμη; Γέλασα με την καρδιά μου...
-
Πιθανολογώ ότι όποιος το παρήγγειλε συγκρίνει τη ροπή του αυτοκινήτου με οικογενειακά άλλων εταιριών και μάλιστα υβριδικά και όχι με supercars ή μη υβριδικά αυτοκίνητα.
-
@nmsm2 said in Toyota Corolla Cross:
Πιθανολογώ ότι όποιος το παρήγγειλε συγκρίνει τη ροπή του αυτοκινήτου με οικογενειακά άλλων εταιριών και μάλιστα υβριδικά και όχι με supercars ή μη υβριδικά αυτοκίνητα.
Έχεις οδηγήσει κάποιο τουρμπο ή mild hybrid να δεις ροπή ;
Γιατί το να βάζω άβερτα κυβικά όπως η Τογιότα για να έχω πέταγμα 1000 τουρμπο το λες και κατόρθωμα. -
Ενταξει ας μην καταφύγουμε σε εκατερωθεν υπερβολές.
Έχω οδηγήσει το δίλιτρο C-HR, το οποιο ομολογουμένως «πετάγεται» μια χαρά εν κινήσει για μια ζόρικη προσπέραση κάνοντας άμεσο kickdown σε συνδυασμό με τη στιγμιαία ροπή του ηλεκτρομοτερ και μου φάνηκε σβέλτο (μέχρι εκεί). Το «πρόβλημα» (λέμε τώρα) είναι ότι το υβριδικό σύστημα δίνει μόνο στιγμιαίο overboost και δεν είναι ικανό να διατηρήσει την ισχύ στα κόκκινα για ώρα, καθώς η μικρή μπαταρία της 1kwh «ψοφάει» γρήγορα και πρέπει να επαναφορτιστει εν κινήσει.
Ένα θερμικό μοτέρ μπορεί να αργήσει περισσότερο σε ένα kickdown λόγω διακριτών σχέσεων κιβωτίου και γενικά προσανατολισμού στην άνεση (smooth αλλαγές κλπ), αλλά και λόγω θερμικού μοτέρ που πρέπει να έλθει σε συγκεκριμένο φάσμα ωφέλιμης λειτουργίας για να αποδώσει τα μέγιστα. Όμως θα λειτουργήσει στα κόκκινα μέχρι να τελειώσει το καύσιμο κυριολεκτικά, δηλαδή για ώρες.
Το θέμα είναι: ποιος χρειάζεται μέγιστη ισχύ για ώρες; Μαλλον κανεις πρακτικά.
-
@clockwork82 said in Toyota Corolla Cross:
O @gatoz λογικά.
-
Ολοι μας όταν μας κυνηγάνε οι Κλίνγκον...
-
Έχω οδηγήσει το δίλιτρο C-HR, το οποιο ομολογουμένως «πετάγεται» μια χαρά εν κινήσει για μια ζόρικη προσπέραση κάνοντας άμεσο kickdown σε συνδυασμό με τη στιγμιαία ροπή του ηλεκτρομοτερ και μου φάνηκε σβέλτο (μέχρι εκεί). Το «πρόβλημα» (λέμε τώρα) είναι ότι το υβριδικό σύστημα δίνει μόνο στιγμιαίο overboost και δεν είναι ικανό να διατηρήσει την ισχύ στα κόκκινα για ώρα, καθώς η μικρή μπαταρία της 1kwh «ψοφάει» γρήγορα και πρέπει να επαναφορτιστει εν κινήσει.
Ένα θερμικό μοτέρ μπορεί να αργήσει περισσότερο σε ένα kickdown λόγω διακριτών σχέσεων κιβωτίου και γενικά προσανατολισμού στην άνεση (smooth αλλαγές κλπ), αλλά και λόγω θερμικού μοτέρ που πρέπει να έλθει σε συγκεκριμένο φάσμα ωφέλιμης λειτουργίας για να αποδώσει τα μέγιστα. Όμως θα λειτουργήσει στα κόκκινα μέχρι να τελειώσει το καύσιμο κυριολεκτικά, δηλαδή για ώρες.
Εκτός και αν οδηγείς συνέχεια στις στροφές μέγιστης ισχύος , μάλλον κανένας.
και για το υβριδικό, αυτός εδώ πάει για τελική ταχύτητα με το δίλιτρο Corolla που υπάρχει αυτή την στιγμή. Μέχρι να φτάσει στην τελική ταχύτητα, αν πιστέψουμε την οθόνη που δείχνει την ροή της ισχύος, η μπαταρία κάτι δίνει συνέχεια.
-
Πάντως εχεις δοκιμάσει το 4ης γενιάς υβριδικό σύστημα. Πλέον βγήκε 5ης γενιάς με μεγαλύτερο ηλεκτροκινητήρα, μπαταρία και γενικότερα σύστημα
Toyota Corolla Cross