-
@netgeo said in Toyota Corolla Cross:
@groover1972 said in Toyota Corolla Cross:
@chris__7 said in Toyota Corolla Cross:
@iceman7 said in Toyota Corolla Cross:
Παντως να πω την αληθεια με αυτά τα μαύρα εσωτερικά και τις κακοφωτισμένες εκθέσεις τα θάβει τα μοντέλα εκθεσιακά!
Μπήκα στο lounge στην Κηφισίας στο τεστ σε εξωτερικό χώρο και επαθα σοκ!
Αμαξάρα και λόγω πανοραμικής.
Ημουν πριν στο Γιαννιτσα με τη style και διπλα style yaris hybrid και ψυχοπλακώθηκα!Στα χρήματα που ζητάει η Lounge ειναι VFM για αυτά που δίνει.
37200 με πέρλα και το κλείδι στο χέρι το 4Χ2
Οντως σε βάζει σε σκέψεις!Βαλε και αλλα 2 χιλιαρικα και παιρνεις το civic που ναι οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτη τη στιγμη.Που εκει μιλαμε για αμαξι οχι για κουβα
Δεν αγοράζω χαμηλά αμαξια.
Με το αντιπροσωπο της HONDA δεν μπλέκω!οκ.παρε την υπερυψωμενη corolla τοτε που με 37000 ειναι vfm
37κ και είναι vfm; Μάλιστα. Καλά έλεγε ο ΓΑΠ...
Βρες μας ένα όχημα με 200 άλογα, με όλα τα συστήματα ασφαλείας και πανοραμική ηλιοροφή στην ίδια τιμή και τα ξαναλέμε.
δινεις 40.5Κ και παιρνεις 230 αλογα , +200 λτ επιπλεον χωρο αποσκευων , πισω χωρους που κανεις γαμο, με μόλις 4εκ μεγαλυτερο μηκος , και παιρνεις κιβωτιο με μετατροπεα ροπης και χωρίς βουητο, χωρίς φπ με χαμηλοτερα τεκμηρια 1600 vs 2000 . Eιπαμε στα 31-33 κορολα κρος στα 37-39 δεν συμφερει...το τουσον του κοβει τον κωλο...
-
Θα ήθελα να διαβάσω ένα σοβαρό συγκριτικό ανάμεσα σε ψψ-3008 φευ-νίρο φευ-κασκάι Ι πάουερ.
-
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
Εχώ δει Style και Lounge. Αν εξαιρέσουμε τις επενδύσεις των καθισμάτων δεν έχουν καμία άλλη διαφορα στα υλικά μέσα. Για τα χειριστήρια, κουμπιά κτλ έχω τοποθετηθεί. Είναι μια χαρά. Αλλού πάσχει. Όποιος πάει να δει το αμάξι ας πιέσει αυτό το κομμάτι και θα καταλάβει τι εννοώ.
Και δεν εξετάζω καν ότι η ευρωπαϊκή πλειοψηφία βάζει μοκέτα σ' αυτά τα σημεία εδώ και 10ατιες. Με σκληρές βαλίτσες και λοιπά φορτώματα πιστεύω θα γίνουν σώβρακο αυτά τα πλαστικά έτσι όπως είναι.
Κλασσικα τογιοτα ρε συ συνονοματε!
Χρονια τωρα τα ίδια! Και χωρις σκληρες βαλίτσες ολο και κατι θα τα γρατσουνίσει... -
Ναι ειναι κούφιο και στην πίεση βγαζει και τριγμό. Μπορεί να εν κινήσει να μην ακούγεται τίποτα βέβαια. Εννόειται όλα αυτά τα ξηλωθούν και θα παίξει μόνωση μαζί με κάνα λίγο upgraded ηχειακί γιατί με τα 6 μαμίσια ηχεία δεν κάνουμε δουλειά.
-
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
Ναι ειναι κούφιο και στην πίεση βγαζει και τριγμό. Μπορεί να εν κινήσει να μην ακούγεται τίποτα βέβαια. Εννόειται όλα αυτά τα ξηλωθούν και θα παίξει μόνωση μαζί με κάνα λίγο upgraded ηχειακί γιατί με τα 6 μαμίσια ηχεία δεν κάνουμε δουλειά.
Εκει μπαινει το sub του jbl σε όσα εχουν τον εξοπλισμό αυτό στο εξωτερικό
-
Πως και δεν το πειρες Στέφαν με ηχοσύστημα έτοιμο από το εργοστάσιο.
Μου φαίνεται τα Τογιότα αφήνουν χώρο για τα λέξους.
-
@lap said in Toyota Corolla Cross:
Πως και δεν το πειρες Στέφαν με ηχοσύστημα έτοιμο από το εργοστάσιο.
Μου φαίνεται τα Τογιότα αφήνουν χώρο για τα λέξους.
Ειδική παραγγελία θα πηγαινε ετσι οποτε δεν θα έπαιζαν οι χρόνοι αναμονής
-
@tkin73 said in Toyota Corolla Cross:
@groover1972 said in Toyota Corolla Cross:
Παντως να πω την αληθεια με αυτά τα μαύρα εσωτερικά και τις κακοφωτισμένες εκθέσεις τα θάβει τα μοντέλα εκθεσιακά!
Μπήκα στο lounge στην Κηφισίας στο τεστ σε εξωτερικό χώρο και επαθα σοκ!
Αμαξάρα και λόγω πανοραμικής.
Ημουν πριν στο Γιαννιτσα με τη style και διπλα style yaris hybrid και ψυχοπλακώθηκα!Στα χρήματα που ζητάει η Lounge ειναι VFM για αυτά που δίνει.
37200 με πέρλα και το κλείδι στο χέρι το 4Χ2
Οντως σε βάζει σε σκέψεις!Βαλε και αλλα 2 χιλιαρικα και παιρνεις το civic που ναι οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτη τη στιγμη.Που εκει μιλαμε για αμαξι οχι για κουβα
Δεν αγοράζω χαμηλά αμαξια.
Με το αντιπροσωπο της HONDA δεν μπλέκω!οκ.παρε την υπερυψωμενη corolla τοτε που με 37000 ειναι vfm
37κ και είναι vfm; Μάλιστα. Καλά έλεγε ο ΓΑΠ...
Βρες μας ένα όχημα με 200 άλογα, με όλα τα συστήματα ασφαλείας και πανοραμική ηλιοροφή στην ίδια τιμή και τα ξαναλέμε.
δινεις 40.5Κ και παιρνεις 230 αλογα , +200 λτ επιπλεον χωρο αποσκευων , πισω χωρους που κανεις γαμο, με μόλις 4εκ μεγαλυτερο μηκος , και παιρνεις κιβωτιο με μετατροπεα ροπης και χωρίς βουητο, χωρίς φπ με χαμηλοτερα τεκμηρια 1600 vs 2000 . Eιπαμε στα 31-33 κορολα κρος στα 37-39 δεν συμφερει...
Λαθος. Άκυρη η σύγκριση γιατί με 40.5Κ παλι δεν παίρνεις top spec έκδοση του Tucson ενώ στα 37-39Κ είναι η Lounge του CC.
Και μην το πάμε ποιος χρειάζεται το ένα και ποιος χρειάζεται το άλλο με τους εξοπλισμούς.
Η σύγκριση είναι CC Lounge 4χ4 vs Tucson 4x4 Distinctive.
Τουτέστιν 38.500€ vs 43.000€ και πάλι στο Tucson θα λείπουν πράγματα (πχ ηλιοροφή). Ακριβώς αυτό ισχύει και για τα 2κίνητα και για όλες τις εκδόσεις. Άρα μιλάμε για 4.500€ διαφορά δηλαδή 12% πάνω.
-
Γνωρίζουμε εάν το cc είναι made in japan. Οι αντιπρόσωποι όταν ρώτησα διαβεβαίωναν την προηγούμενη εβδομάδα ότι το συγκεκριμένο μοντέλο θα κατασκευάζεται στην Ιαπωνία.
-
Ναι Ιαπωνία
-
Είναι όντως made in Japan. Αν αυτό λέει κάτι σε κάποιον.
Σε σχέση με το JBL πρέπει να ανοιξει η Toyota τον κωδικό και να μπει ειδική παραγγελία άρα πάμε για β' εξάμηνο 2023 μου είπαν. Το αυτό και οι 360 κάμερες και γενικά ότι άλλο βλέπουμε ως εξοπλισμό στα ευρωπαϊκά ΨΨ.
-
Σίγουρα έχεις τόση ανάγκη να πάρεις τώρα αυτοκίνητο; Εγώ θα περίμενα μιας και έχω άλλο.
Είναι καλός εξοπλισμός το στερεό και οι κάμερες.
-
Κάποιος έγραφε στο διαδίκτυο ότι μπορεί να είναι και made in thailand θα αποδειχθεί όταν εκτελωνιστούν ισχυρίζεται..
-
Ήδη περιμέναμε 9.5 μήνες το Σιτροέν οπότε η υπομονή έχει εξαντλήθει. Τώρα ξέρω ότι 5 Γενάρη το αμάξι πατάει Ελλάδα και μετά απο 10 μέρες θα χω το κλειδί στο χέρι. Δεν το αλλάζω αυτό με καμία κάμερα και κανένα ηχοσύστημα. Θα βρω άκρες γι αυτά μόνος μου αργότερα...
-
@lap said in Toyota Corolla Cross:
Σίγουρα έχεις τόση ανάγκη να πάρεις τώρα αυτοκίνητο; Εγώ θα περίμενα μιας και έχω άλλο.
Είναι καλός εξοπλισμός το στερεό και οι κάμερες.
Βρε συ Lap μετά οι παραδόσεις θα πανε ποιος ξερει ποτε και σε τι τιμές!
Ηχεία βάζει και καλύτερα μετά!
Οι 360 καμερες ειναι σιγουρα ένα μειον και το μόνο που του λείπει από τη lounge που εχει όλον τον καταλογο της κατηγορίας!
Και εγώ θα ήθελα καθίσματα με μασαζ αλλά αυτά σε εξοπλισμό 5αρας όχι cc -
Ρε Στεφάν, ποιος ασχολείται με τον χώρο αποσκευών!?!? αχαχαχα....ποτέ δεν έχω κοιτάει τι και πως ειναι εκεί μέσα...δεν κάθεται κανείς εκει..αχαχα!
-
Δεν έχει να κάνει με το ποιος ασχολείται ρε συ. Είναι ενδεικτικό της συνολικής ποιότητας. Εγώ δεν είμαι οκ αν ας πούμε σ' ενα χρόνο αυτό έχει γίνει άσπρο απ τις γρατζουνιες.
Με την ίδια λογική ποιος ασχολείται με το τι έχει κάτω από το καπώ? Κανείς δεν το βλέπει. Δεν πάει έτσι όμως.
-
Οκ ένα δίκιο το έχει ο Στέφαν. Και στα Σουζούκι βλέπεις γρατζουνιες και θυμώνεις, και σου χαλάει την διάθεση
-
@dstou said in Toyota Corolla Cross:
Εν τω μεταξύ Μόλις είχαμε γυρίσει από γλυκά νερά όπου είχαμε δει ένα διαμέρισμα 100τμ σε πολυκατοικία του 2006, συμπαθητικό , στα 110 χιλιάρικα, και οι συγκρίσεις ήτο αναπόΦΕΥκτες.
Ελπίζω να δώσατε προκαταβολή (για το διαμέρισμα εννοείται) ΧΘΕΣ! Συμπαθητικό διαμέρισμα, του 2006, σε συμπαθητική περιοχή και με 1100 Ευρώ/τ.μ. είναι σχεδόν δώρο!
-
Δεν ήταν διαμέρισμα τελικά...
Ηταν τα διόδια της Αττικής Οδού...
Toyota Corolla Cross