-
@fanis75 said in Cupra Formentor:
Να σταματήσουν οι χαρακτηρισμοί εκατέρωθεν και να επανέλθετε εντός θέματος παρακαλώ.
Μπορεί να ανοίξει ένα θέμα "VAG vs Others" και να μεταφερθούν εκεί όλα τα άσχετα της κόντρας?
-
Το συγκεκριμένο μοντέλο φοράει 5 συγκεκριμένους κινητήρες και dsg υγρού συμπλέκτη.
Μπορούμε να περιορίσουμε σε +/- αυτών?
-
@jamesd said in Cupra Formentor:
Τι εκπομπές του δεν μπορούσαν να τις προσέξουν λίγο; Το αυτόματο base μοντέλο τρώει πόρτα στον δακτύλιο και με τα νέα μέτρα (διευρύνθηκε στα 145 γρ./χλμ ο κόφτης).
Γιατί σήμερα άκουσα 120?
-
@k-m said in Cupra Formentor:
@jamesd said in Cupra Formentor:
Τι εκπομπές του δεν μπορούσαν να τις προσέξουν λίγο; Το αυτόματο base μοντέλο τρώει πόρτα στον δακτύλιο και με τα νέα μέτρα (διευρύνθηκε στα 145 γρ./χλμ ο κόφτης).
Γιατί σήμερα άκουσα 120?
120γρ όσοι έχουν άδεια έως 31/12/2020 και μετρούνται με NEDC και 145γρ με άδεια 01/01/2021 που μετρούνται με WLTP
-
Leon 1.5 150 Vs Formentor 1.5 150:
https://zeperfs.com/en/duel8748-9725.htm
Μικρές είναι οι διαφορές στις επιδόσεις
-
Ε όχι και μικρές. 2" στο 80-120 είναι τεράστια διαφορά. Στο 100-200 που είναι σοβαρή μέτρηση αυτό το 2" θα χει γίνει 15" κι αυτό αααν τα πιάσει τα (πραγματικά) 200χαω το Formentor.
Στο 0-100 προφανώς και θα είναι πολύ κοντά γιατί εκεί δεν επηρεάζουν τόσο οι όποιες διαφορές στα χαρακτηριστικά τους.
-
100-200 συνηθως μετρανε δυνατα αμαξια, οχι αυτα
-
Προφανώς. Το ανέφερα ως ενδεικτικό κι αυτό του τι διαφορά έχουν +100 κιλά και χειρότερη αεροδυναμική. Ουτως ή άλλως το προηγούμενο σχόλιο μου είχε να κάνει με τις Cupra εκδόσεις που έχει νόημα το 100-200.
-
@newcomer said in Cupra Formentor:
Συγνωμη που γράφω πρώτη φορά σε αυτό το φόρουμ των car enthusiasts
αλλά εγώ που έχω SEAT άνω της 20ετίας και δε μου έχει χαλάσει
επιτρέπεται να το γράψω ή θα χαλάσω το καλό κλίμα;> Μάλλον μου έχει χαλάσει ο προγραμματιστής του vag που θα το έκανε να σκορπάει
αλλά φαντάζομαι δεν είμαι αρκετό δείγμα εγώ που έχω άποψη από ιδία πείρα
και είναι αρκετό δείγμα η άποψη από προκατάληψη των κυρίων παραπάνω όπως του chris_7 που βέβαια δεν έχει vag αλλά Kia Ceed πρώτης γενιάς.Κι επίσης καταλαβαίνω ότι για να ζοχαδιάζω με τη μαρτυρία μου την ομήγηρη των vagοφάγων
πρέπει να έχω κάποιο σύμπλεγμα,
που δεν το έχει κάποιος παραπάνω που μπήκε για να κακοκαρδίσει τους νέους κατόχους του αυτοκινήτου του τόπικ.Α και επί τη ευκαιρία
o chris παραπάνω την ώρα που μάθαινε από το μάστορα για την αναξιοπιστία των vag
είχε πάει στα συνεργεία για το Kia του.
Για κάποιο λόγο βέβαια στα συνεργεία, αλλά δε θα έχει σημασία.Κατά τα λοιπά, μια ωραία παρέα από γνώστες .
Κρατάτε γερά εσείς οι γνώστες, σας απολαμβάνουμε.Γιατί μου φαίνεται σαν Google translate η γραφή σου;
-
@shayaanl1 said in Cupra Formentor:
Εδώ στην Κύπρο, περιμένω το Formentor 1.5 μου από τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, χωρίς εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης. Το όχημα είναι ακόμα στη γραμμή παραγωγής.
αν μπει στην παραγωγη , βγαινει σε 2-3 εβδομάδες.
ο πωλητης μπορει να δει την προγραμματισμένη εβδομαδα παραγωγής και να σου πει. Βεβαια στην πορεια μπορει να αλλαξει. Κλειδωνει μια βδομάδα πριν οριστικά.
έχεις βάλει extras που μπορει να εχουν έλλειψη ?
Η εβδομάδα κατασκευής είναι η εβδομάδα 21. Και χωρίς πρόσθετα εκτός από τη βαφή, την κάμερα οπισθοπορείας και τους μεγαλύτερους τροχούς.
-
Εδώ στην Κύπρο, περιμένω το Formentor 1.5 μου από τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, χωρίς εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης. Το όχημα είναι ακόμα στη γραμμή παραγωγής.
αν μπει στην παραγωγη , βγαινει σε 2-3 εβδομάδες.
ο πωλητης μπορει να δει την προγραμματισμένη εβδομαδα παραγωγής και να σου πει. Βεβαια στην πορεια μπορει να αλλαξει. Κλειδωνει μια βδομάδα πριν οριστικά.
έχεις βάλει extras που μπορει να εχουν έλλειψη ?
Η εβδομάδα κατασκευής είναι η εβδομάδα 21. Και χωρίς πρόσθετα εκτός από τη βαφή, την κάμερα οπισθοπορείας και τους μεγαλύτερους τροχούς.
κατι λαθος σου λεει αλλιως το εχεις παραλαβει.
η 36 ήταν η 1η του σεπτεμβριου, και ηρθε ελλαδα 15/9 το δικο μου
-
Καλησπερα στην ομάδα! Σήμερα παρέλαβα και εγώ επιτέλους! .. και σας ανεβάσω φωτογραφία όπως σας υποσχέθηκα!
Επίσης και μια ερώτηση! Δεν εχω βρει τους χάρτες και τη πλοήγηση! Ελπίζω να έχει από μόνο του το αυτοκίνητο και να μην έπρεπε να το πω στην αντιπροσωπεία όταν το παράγγειλα! Είχα θεωρήσει δεδομένο ότι θα έχεις πλοήγηση ️
-
Από τα λίγα αυτοκίνητα που είναι καλαίσθητα, ομορφαίνουν τους δρόμους και χαίρομαι να τα βλέπω. Καλοτάξιδο με υγεία!
-
Μερακλής τα σπάει το ματ.
-
Μπραβο φίλε μου, αμαξαρα, θα το ευχαριστηθεις
-
@mr-anadomisis said in Cupra Formentor:
Καλησπερα στην ομάδα! Σήμερα παρέλαβα και εγώ επιτέλους! .. και σας ανεβάσω φωτογραφία όπως σας υποσχέθηκα!
Επίσης και μια ερώτηση! Δεν εχω βρει τους χάρτες και τη πλοήγηση! Ελπίζω να έχει από μόνο του το αυτοκίνητο και να μην έπρεπε να το πω στην αντιπροσωπεία όταν το παράγγειλα! Είχα θεωρήσει δεδομένο ότι θα έχεις πλοήγηση ️
Πανέμορφο! καλοταξιδο και τυχερό!
-
Το τέλειο χρώμα για το συγκεκριμένο αμάξι...
Πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα!
-
Με το καλό!! Να το χαρείς με Υγεία και πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα! Το χρώμα φοβερό
-
Καλοτάξιδο!
-
καλοταξιδο.Σου ευχομαι να το χαρεις πραγματικα.Αυτο το συναισθημα οταν πας να παρεις το καινουριο σου αμαξι, η πρωτη ματια , η πρωτη φορα που μπαινεις και η πρωτη οδηγηση ειναι μοναδικο
Cupra Formentor