-
@mr-anadomisis said in Cupra Formentor:
ε ξέρω να σου απαντήσω! Άλλα δε θα το έκανα! και μόνο το ότι από έξω θα είναι μπλε (ή ότι χρώμα επιλέξεις να το κάνεις) και όταν ανοίγεις τη πόρτα στους θόλους θα είναι άσπρο, με χαλάει λίγο!!
Όποτε μπροστά στο να σου αρέσει αυτό που βλέπεις ίσως και να τα χαλαλίζεις αν υπάρχει η δυνατότηΑυτό αν έχει όρεξη ο μάστορας, το κάνει. Το έχω δει.
-
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας! Πραγματικά το αυτοκίνητο είναι τέλειο και το χρώμα μοναδικό! Μπαίνει και μεμβράνη προστασίας χρώματος ppf και το αυτοκίνητο είναι έτοιμο για χιλιόμετρα!
Να είστε όλοι καλά!! Θα σας πω τις εντυπώσεις μου σύντομα!
με το καλό φίλε μου, αμαξάρα
οι PPF είναι το καλύτερο δώρο που μορείς να κάνεις στο αμάξι σου
εγώ έχω βάλει σε όλο το μπροστά μέρος της XPEL που θεωρω κορυφαία
δεν εβαλα σε όλο λόγω κόστους
και φυσικά από πάνω κεραμική. Οταν το είχα κάνει πριν από 1,5 χρόνο περίπου
-
@civil357 said in Cupra Formentor:
Να κάνω μια ερώτηση, εμείς της επαρχίας για να δούμε το αυτοκίνητο μόνο Αθήνα και Θεσσαλονίκη; Το σάιτ μόνο εκεί μου βγάζει;
Επίσης σέρβις προφανώς μόνο εκεί; Αν ισχύει, τότε μιλάμε για αρκετά αποτρεπτικό παράγοντα.
Απο Γιαννενα δεν εισαι? Νομιζω ειχα δει Cupra στην Seat στα Γιαννενα . Ξερεις που ειναι φανταζομαι . Μαζι με τα KIA
-
@alexandros-k said in Cupra Formentor:
@civil357 said in Cupra Formentor:
Να κάνω μια ερώτηση, εμείς της επαρχίας για να δούμε το αυτοκίνητο μόνο Αθήνα και Θεσσαλονίκη; Το σάιτ μόνο εκεί μου βγάζει;
Επίσης σέρβις προφανώς μόνο εκεί; Αν ισχύει, τότε μιλάμε για αρκετά αποτρεπτικό παράγοντα.
Απο Γιαννενα δεν εισαι? Νομιζω ειχα δει Cupra στην Seat στα Γιαννενα . Ξερεις που ειναι φανταζομαι . Μαζι με τα KIA
Δεν τον βγάζει στο επίσημο σάϊτ τους, ούτε περιέργως αναφέρει κάτι ο ίδιος στη δική του σελίδα. Θα πάρω τηλέφωνο...
-
περνανε μια εκπαιδευση οι πωλητες και τους λενε Cupra Master, ίσως για αυτο βγαζει μονο αυτους τους 3
δεν ξερω -
Έχω αυτές τις αλυσίδες που δένουν σε ένα μπουλόνι
αλλά τώρα οι ρόδες έχουν μπουλόνια ασφαλείας.
οπότε πάπαλα ή υπάρχει λύση ?
βεβαία έχω τις Κ-45 και η νέα διάσταση του formentor θέλει τις Κ-44 , αλλά ελπίζω με τους 4 extra περιοριστές διαστασης που εχω να τα καταφερω να ερθει στα ίσια του.
-
διαφορετικά πρέπει να πάω σε 9μμ αλυσίδες σύμφωνα με το manual ή σε κάλτσες
-
@k-m said in Cupra Formentor:
Πάρε τις χιονοκουβερτες.. εγώ τέτοιες πήρα τις original.
-
@dublin said in Cupra Formentor:
original ?
τιμη ?
-
@dublin said in Cupra Formentor:
original ?
Διάβασε και τα σχόλια από κάτω, έχουν κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία.
-
οκ θα τις δω γιατι σκέφτομαι και αυτες (που εχουν τριπλασια τιμή βεβαια αλλα θα κρατήσουν παραπάνω θεωρώ και θα νοιώθω και πιο σίγουρος)
-
@k-m και τα 5 μπουλόνια είναι ασφαλείας σε κάθε τροχό?
-
@georgekn said in Cupra Formentor:
δεν δοκιμασα να τα βγαλω όλα. 1-2 στον ενα τροχο ήταν.
να τα δω ολα αυριο.
εχει μια πλαστική μαλ****α που βγαζεις το πλαστικο καπάκι για να δεις το μπουλόνι.
-
να τα δω ολα αυριο.
εχει μια πλαστική μαλ****α που βγαζεις το πλαστικο καπάκι για να δεις το μπουλόνι.
Για κοίταξε τα... κάποια λογικά δεν θα είναι, συνήθως ένα ασφαλείας ανα τρόχο βάζουν.
-
Έκανα δοκιμές με το συναγερμό (είχα αφήσει το ένα παράθυρο ανοιχτό για να μπαίνω μέσα με το μισό σώμα)
Με ένα κλείδωμα λειτουργεί ο ογκομετρικός.
Με διπλό κλείδωμα (ενεργοποιείται μετά από 30 δεύτερα) δεν ενεργοποιείται ο ογκομετρικός (έκανα πάρτι μέσα) και χτύπησε όταν άνοιξα την πόρτα με το μέσα χερούλι.Σε κάθε χτύπημα ήρθε μαιλ και ειδοποίηση στην εφαρμογή (άλλα δεν βγήκε notification στο κινητό)
-
να τα δω ολα αυριο.
Για κοίταξε τα... κάποια λογικά δεν θα είναι, συνήθως ένα ασφαλείας ανα τρόχο βάζουν.
ναι ένα ήταν τελικά . ευχαριστώ
θα δοκιμασω αν κουμπώνει το σετ που εχω
-
να τα δω ολα αυριο.
ναι ένα ήταν τελικά . ευχαριστώ
θα δοκιμασω αν κουμπώνει το σετ που εχω
Αψογα!!!
-
Καλησπέρα στην ομάδα!
Να κάνω μια ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος! Πως μπορώ να συνδέσω το apple car play στο αυτοκίνητο ασύρματα;; Αν υπάρχει δυνατότητα ασύρματης συνδέσεις βέβαια! Από την αντιπροσωπεία που έχουν πει ότι το έχουν δει να γίνεται αλλά δε γνωρίζουν πως!
Αν το έχει ψάξει κανείς ή ξέρει κάτι ας μου πει! Έχω ακολουθήσει τις οδηγίες του manual αλλά ή πιθανόν κάτι δε καταλαβαίνω ή κάτι δε γίνεται σωστα ή δεν έχει ασύρματη σύνδεση το αυτοκίνητο!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
-
Καλησπέρα στην ομάδα!
Να κάνω μια ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος! Πως μπορώ να συνδέσω το apple car play στο αυτοκίνητο ασύρματα;; Αν υπάρχει δυνατότητα ασύρματης συνδέσεις βέβαια! Από την αντιπροσωπεία που έχουν πει ότι το έχουν δει να γίνεται αλλά δε γνωρίζουν πως!
Αν το έχει ψάξει κανείς ή ξέρει κάτι ας μου πει! Έχω ακολουθήσει τις οδηγίες του manual αλλά ή πιθανόν κάτι δε καταλαβαίνω ή κάτι δε γίνεται σωστα ή δεν έχει ασύρματη σύνδεση το αυτοκίνητο!
εγω αυτο ειχα βρει. δεν το εχω κανει.
-
Καλησπέρα στην ομάδα!
εγω αυτο ειχα βρει. δεν το εχω κανει.
Αυτό είναι για Android, η ερώτηση ήταν για Apple car play που λογικά υποστηρίζεται ασύρματα...
Cupra Formentor