-
Παίζει να αγόρασες το πιο ξεχωριστό όχημα του πιο generic ομίλου και μαζί με την DS4 ένα "προσιτό" κόσμημα σε 4 τροχούς. Θερμά συγχαρητήρια, να το χαίρεσαι, με πολλά ασφαλή χιλιόμετρα γεμάτα όμορφες στιγμές
-
Καλοταξιδο! Αμαξαρα!
-
Tα Toyota ειναι καλυτερα, σε κοροιδεψαν
Ασφαλη και χαρουμενα χλμ να εχεις !!!
-
@mr-anadomisis said in Cupra Formentor:
Καλησπερα στην ομάδα! Σήμερα παρέλαβα και εγώ επιτέλους! .. και σας ανεβάσω φωτογραφία όπως σας υποσχέθηκα!
Επίσης και μια ερώτηση! Δεν εχω βρει τους χάρτες και τη πλοήγηση! Ελπίζω να έχει από μόνο του το αυτοκίνητο και να μην έπρεπε να το πω στην αντιπροσωπεία όταν το παράγγειλα! Είχα θεωρήσει δεδομένο ότι θα έχεις πλοήγηση ️
καλοταξιδο
ποιο μοντελο είναι ?
τα VZ εχουν navigation default
-
Κουκλί, καλοτάξιδος!
-
Πανέμορφο, να το χαρείς!
Επιτέλους και ένα αυτοκίνητο του γκρουπ που χαίρεσαι να το βλέπεις…το χρώμα τα σπάει. -
@k-m said in Cupra Formentor:
@shayaanl1 said in Cupra Formentor:
Εδώ στην Κύπρο, περιμένω το Formentor 1.5 μου από τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, χωρίς εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης. Το όχημα είναι ακόμα στη γραμμή παραγωγής.
αν μπει στην παραγωγη , βγαινει σε 2-3 εβδομάδες.
ο πωλητης μπορει να δει την προγραμματισμένη εβδομαδα παραγωγής και να σου πει. Βεβαια στην πορεια μπορει να αλλαξει. Κλειδωνει μια βδομάδα πριν οριστικά.
έχεις βάλει extras που μπορει να εχουν έλλειψη ?
Η εβδομάδα κατασκευής είναι η εβδομάδα 21. Και χωρίς πρόσθετα εκτός από τη βαφή, την κάμερα οπισθοπορείας και τους μεγαλύτερους τροχούς.
κατι λαθος σου λεει αλλιως το εχεις παραλαβει.
η 36 ήταν η 1η του σεπτεμβριου, και ηρθε ελλαδα 15/9 το δικο μου
Προφανως θα καθυστερουσε καποιες βδομαδες παραπανω για να φτασει στην Κυπρο, αλλα ειναι παραξενο που πανε ηδη μηνες απο τοτε που εχω κανει την παραγγελια και δεν την εχω παραλαβει ακομη…
Εσεις ποτε παραγγειλατε το αυτοκινητο και ποιον κινητηρα “φοραει” το μοντελο που παραγγειλατε αν επιτρεπεται;
-
Εδώ στην Κύπρο, περιμένω το Formentor 1.5 μου από τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, χωρίς εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης. Το όχημα είναι ακόμα στη γραμμή παραγωγής.
αν μπει στην παραγωγη , βγαινει σε 2-3 εβδομάδες.
ο πωλητης μπορει να δει την προγραμματισμένη εβδομαδα παραγωγής και να σου πει. Βεβαια στην πορεια μπορει να αλλαξει. Κλειδωνει μια βδομάδα πριν οριστικά.
έχεις βάλει extras που μπορει να εχουν έλλειψη ?
Η εβδομάδα κατασκευής είναι η εβδομάδα 21. Και χωρίς πρόσθετα εκτός από τη βαφή, την κάμερα οπισθοπορείας και τους μεγαλύτερους τροχούς.
κατι λαθος σου λεει αλλιως το εχεις παραλαβει.
η 36 ήταν η 1η του σεπτεμβριου, και ηρθε ελλαδα 15/9 το δικο μου
Προφανως θα καθυστερουσε καποιες βδομαδες παραπανω για να φτασει στην Κυπρο, αλλα ειναι παραξενο που πανε ηδη μηνες απο τοτε που εχω κανει την παραγγελια και δεν την εχω παραλαβει ακομη…
Εσεις ποτε παραγγειλατε το αυτοκινητο και ποιον κινητηρα “φοραει” το μοντελο που παραγγειλατε αν επιτρεπεται;
14/5 παραγγελια
15/9 ήρθε ελλαδα
29/9 παραλαβη1.5 DSG PACK + ηλιοροφη/συναγερμό/ρεζερβα
Τα εχτρα πολλες φορες καθυστερούν την παράδοση αν εχουν πολλα ηλεκτρονικα που δεν υπαρχουν αμεσα. Τα VZ αργουν παραπάνω και λογω αυτου που τα εχουν default.
απλα η εβδομαδα 21 που ειπες ειναι 23-27/5
αν κατασκευάστηκε τότε δεν μπορει να ειναι 5 μηνες στη μεταφορα -
Το συγκεκριμένο μόνο προσιτό δεν είναι, είναι το VZ
-
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας! Πραγματικά το αυτοκίνητο είναι τέλειο και το χρώμα μοναδικό! Μπαίνει και μεμβράνη προστασίας χρώματος ppf και το αυτοκίνητο είναι έτοιμο για χιλιόμετρα!
Να είστε όλοι καλά!! Θα σας πω τις εντυπώσεις μου σύντομα!
-
Να κάνω μια ερώτηση, εμείς της επαρχίας για να δούμε το αυτοκίνητο μόνο Αθήνα και Θεσσαλονίκη; Το σάιτ μόνο εκεί μου βγάζει;
Επίσης σέρβις προφανώς μόνο εκεί; Αν ισχύει, τότε μιλάμε για αρκετά αποτρεπτικό παράγοντα.
-
Μπαίνει και μεμβράνη προστασίας χρώματος ppf και το αυτοκίνητο είναι έτοιμο για χιλιόμετρα!Πες αν θες που θα πας για ppf γιατί το ψάχνω κι εγώ.
@civil357 said in Cupra Formentor:
Επίσης σέρβις προφανώς μόνο εκεί; Αν ισχύει, τότε μιλάμε για αρκετά αποτρεπτικό παράγοντα.
Πρόκειται για vag ίδιο με άλλα 39846986 μοντέλα που σημαίνει κάνεις σέρβις όπου που μπορεί να κάνει ένα οποιοδήποτε άλλο vag.
-
Καλοτάξιδο να είναι...
-
@stefan147 , εννοείται το καταλαβαίνω, το θέμα είναι ότι η αντιπροσωπεία το δέχεται ή προκύπτουν θέματα εγγύησης; Τα διαγνωστικά και οι αναβαθμίσεις; Τυχών ανακλήσεις;
-
Wrap & Sings λέγεται το μαγαζί! Είναι στη Θεσσαλονίκη! Το παλικάρι που τοποθετεί τις μεμβράνες είναι πολύ καλός στη δουλεία του, ψείρας και καλό παιδί. Του έχω πάει δουλείες για άλλα αυτοκίνητα φίλων και το συστήνω με κλειστά μάτια! Βρες τον και πάρτον να σου δώσει προσφορά!
-
@civil357 said in Cupra Formentor:
@stefan147 , εννοείται το καταλαβαίνω, το θέμα είναι ότι η αντιπροσωπεία το δέχεται ή προκύπτουν θέματα εγγύησης; Τα διαγνωστικά και οι αναβαθμίσεις; Τυχών ανακλήσεις;
Το διαγνωστικό είναι κοινό. Τα ανταλλακτικά επίσης. Επομένως δεν υπάρχει θέμα υποστήριξης. Πρέπει να πέσεις σε πολύ ευθυνόφοβους για να μην το δεχτούν το αμάξι.
Wrap & Sings λέγεται το μαγαζί! Είναι στη Θεσσαλονίκη! Το παλικάρι που τοποθετεί τις μεμβράνες είναι πολύ καλός στη δουλεία του, ψείρας και καλό παιδί. Του έχω πάει δουλείες για άλλα αυτοκίνητα φίλων και το συστήνω με κλειστά μάτια! Βρες τον και πάρτον να σου δώσει προσφορά!
Α οκ Θεσσαλονικη μου πέφτει μακριά αν και θα είμαι εκεί 3ημερο 28ης αλλά δε θα χω το καινούριο αμάξι. Από περιέργεια πες αν θες τι ακριβώς θα ντύσεις, με τι και πόσα σου ζητησε.
-
Όλο το αυτοκίνητο με αντιχαρακτική μεμβράνη PPF, φιμέ μεμβράνες στα τζάμια, μια μικρή λεπτομέρεια στις ψεύτικες εξατμίσεις του προφυλακτήρα και κεραμική επίστρωση επάνω από τη μεμβράνη! όλα αυτά κάπου στο 3χίλιαρο
Ίσως είναι μεγάλο το νούμερο αλλά το ματ αρχικά θέλει καλή προστασία και δεύτερον στον πρώτο τσαμπουκά που θα γλιτώσεις έχεις κάνει την απόσβεση σου ψυχολογικά αρχικά και οικονομικά κατά δεύτερον!
-
A πας για φουλ κοβερατζ. Μια χαρά. Σωστή δουλεία και η τιμή είναι πάνω κάτω εκεί που θα την περίμενα. Και αυτός λέει ότι παίρνει το ματ μεμβράνη από πάνω? Ενδιαφέρον...
Βασικά τα ματ του Φορμέντορ ή παλαιότερα της Giulietta που είχα δει είναι λεία ενώ πχ του 208 της μάνας μου είναι σαγρέ. Οπότε ίσως γι' αυτό γίνεται.
-
Όλο το αυτοκίνητο με αντιχαρακτική μεμβράνη PPF, φιμέ μεμβράνες στα τζάμια, μια μικρή λεπτομέρεια στις ψεύτικες εξατμίσεις του προφυλακτήρα και κεραμική επίστρωση επάνω από τη μεμβράνη! όλα αυτά κάπου στο 3χίλιαρο
Ίσως είναι μεγάλο το νούμερο αλλά το ματ αρχικά θέλει καλή προστασία και δεύτερον στον πρώτο τσαμπουκά που θα γλιτώσεις έχεις κάνει την απόσβεση σου ψυχολογικά αρχικά και οικονομικά κατά δεύτερον!
αλλα ηδη εισαι 1000 πανω απο το μεταλικο + 3000.
ειναι πολλα τα λεφτα Αρη
αν παρεις απλο χρωμα ασπρο και βαλεις ντισιμο ματ ποσο παει ? (γλυτώνεις και -1800 στην τιμη)
-
Η μεμβράνη είναι συγκεκριμένη για ματ χρώμα! Είναι λείο πλέον τα ματ που βγάζουν οι αντιπροσωπείες οπότε για αυτό και γίνεται!
Όσο το για να το πάρεις άλλο χρώμα και να το ντύσεις, δε ξέρω να σου απαντήσω! Άλλα δε θα το έκανα! και μόνο το ότι από έξω θα είναι μπλε (ή ότι χρώμα επιλέξεις να το κάνεις) και όταν ανοίγεις τη πόρτα στους θόλους θα είναι άσπρο, με χαλάει λίγο!!
Όποτε μπροστά στο να σου αρέσει αυτό που βλέπεις ίσως και να τα χαλαλίζεις αν υπάρχει η δυνατότητα βέβαια! Σαφώς είναι πολλά και δε τα βρίσκει κανένας στον δρόμο τα χρήματα! Άλλα.....
Cupra Formentor