Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    M
    • Profile
    • Following 0
    • Followers 0
    • Topics 0
    • Posts 35
    • Best 7
    • Groups 0

Mr.Anadomisis

@Mr.Anadomisis

45
    Profile views
    35
    Followers
    0
    Following
    Joined Last Online

Mr.Anadomisis Unfollow Follow

Best posts made by Mr.Anadomisis

• RE: Cupra Formentor

Καλησπερα στην ομάδα! Σήμερα παρέλαβα και εγώ επιτέλους! .. και σας ανεβάσω φωτογραφία όπως σας υποσχέθηκα!

Επίσης και μια ερώτηση! Δεν εχω βρει τους χάρτες και τη πλοήγηση! Ελπίζω να έχει από μόνο του το αυτοκίνητο και να μην έπρεπε να το πω στην αντιπροσωπεία όταν το παράγγειλα! Είχα θεωρήσει δεδομένο ότι θα έχεις πλοήγηση 🙇🏻‍♂️
      99C01290-BF9C-48F6-87AB-21CEF0ADF7F9.jpeg

posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      M
      Mr.Anadomisis

Από μέρα σε μέρα παραλαμβάνω και εγώ! Το αυτοκίνητο ήρθε στην αντιπροσωπεία, το είδα και είμαστε στη φάση που πρέπει να γίνει η μεταβίβαση και στην αναμονή για να πάρουμε νούμερα από το μηχανολογικό (ελπίζω να μην αργήσει αυτό!!)

Η παραγγελία έγινε τον Ιούνιο και είμαι τυχερός θεωρώ που παραλαμβάνω τώρα σύμφωνα με τις αναμονές που ακούω από εσάς! Είχα παραγγείλει το 1.5TSI DSG με αρκετά έξτρα!

M
      Mr.Anadomisis

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας! Πραγματικά το αυτοκίνητο είναι τέλειο και το χρώμα μοναδικό! Μπαίνει και μεμβράνη προστασίας χρώματος ppf και το αυτοκίνητο είναι έτοιμο για χιλιόμετρα!

Να είστε όλοι καλά!! Θα σας πω τις εντυπώσεις μου σύντομα!

M
      Mr.Anadomisis

Ομάδα καλησπέρα,
      προς ενημέρωση, πήγα στην αντιπροσωπεία και το έλεγξαν οι τεχνικοί, εν τέλη βρήκαμε ότι ένα κομμάτι του ουρανού δεν έχει σφουγγάρι και τρίβονται τα πλαστικά μεταξύ τους. Ξεκίνησαν τη διαδικασία για να πάρουν έγκριση εργασίας για να το κάνουν μέσω της εγγύησης. Επίσης θα κάνουμε και καθαρισμό τις ράγες από την ηλιοροφή. Ανέφερα αυτό που είπε ο φίλος για τις πίσω βίδες τις ηλιοροφής και μου είπαν ότι δε το έχουν ξανά ακούσει να συμβαίνει. Σε κάθε περίπτωση νομίζω βρέθηκε! Θα δείξει όταν γίνει!!!!!

M
      Mr.Anadomisis

Η μεμβράνη είναι συγκεκριμένη για ματ χρώμα! Είναι λείο πλέον τα ματ που βγάζουν οι αντιπροσωπείες οπότε για αυτό και γίνεται!

Όσο το για να το πάρεις άλλο χρώμα και να το ντύσεις, δε ξέρω να σου απαντήσω! Άλλα δε θα το έκανα! και μόνο το ότι από έξω θα είναι μπλε (ή ότι χρώμα επιλέξεις να το κάνεις) και όταν ανοίγεις τη πόρτα στους θόλους θα είναι άσπρο, με χαλάει λίγο!!

Όποτε μπροστά στο να σου αρέσει αυτό που βλέπεις ίσως και να τα χαλαλίζεις αν υπάρχει η δυνατότητα βέβαια! Σαφώς είναι πολλά και δε τα βρίσκει κανένας στον δρόμο τα χρήματα! Άλλα.....

M
      Mr.Anadomisis

Στο σύστημα σου λέει στα 30.000 χιλιόμετρα! Από την αντιπροσωπεία που είπαν οτι έχω περιθώριο να το αφήσω να πάει 15.000 χιλιόμετρα και να τα αλλάξω τότε!

Εγώ σε όλα μου τα αυτοκίνητα άλλαζα πάντα τα λάδια 10.000χιλιομετρα! Και αυτό προτίμησα να συνεχίσω να κάνω και σε αυτό! Όποτε τους το εξήγησα και φυσικά το δέχτηκαν!

M
      Mr.Anadomisis

Καλησπέρα στην ομάδα! Σχετικά με τη συζήτηση για τον θόρυβο στο εσωτερικό της καμπίνας. Εμένα κάποιες φορές ακούγεται ένας θόρυβος πιθανόν πίσω δεξιά, κάτι σαν τζάμι δε ξέρω ή πλαστικό που τρίβεται! Δεν έχω αφαιρέσει τπτ εννοείται για να πω ότι έγινε κακοτεχνία! και η αλήθεια είναι ότι δε το έχω πει και στην αντιπροσωπεία στο σερβις! Μήπως κάποιος μπορεί να δώσει μια ιδέα για το τ μπορεί να είναι! έχω ψάξει στα πλαστικά αλλά δεν ακούγεται τπτ!

Όσο για τους υπόλοιπους θορύβους της καμπίνας, αν εξαιρέσεις λίγο τον τεμπέλη που ακούγεται κάποιες φορές κυρίως όταν ακουμπάς και είναι στη προέκταση του, τα υπόλοιπα έιναι άψογα.! αυτό το τον τεμπέλη θεωρώ ότι είναι και φυσιολογικό για αυτό δε το δίνω και σημασία.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

M
      Mr.Anadomisis

Latest posts made by Mr.Anadomisis

Όχι!! Κατάκη στη Θεσσαλονίκη!!!

M
      Mr.Anadomisis

Ομάδα καλησπέρα,
      προς ενημέρωση, πήγα στην αντιπροσωπεία και το έλεγξαν οι τεχνικοί, εν τέλη βρήκαμε ότι ένα κομμάτι του ουρανού δεν έχει σφουγγάρι και τρίβονται τα πλαστικά μεταξύ τους. Ξεκίνησαν τη διαδικασία για να πάρουν έγκριση εργασίας για να το κάνουν μέσω της εγγύησης. Επίσης θα κάνουμε και καθαρισμό τις ράγες από την ηλιοροφή. Ανέφερα αυτό που είπε ο φίλος για τις πίσω βίδες τις ηλιοροφής και μου είπαν ότι δε το έχουν ξανά ακούσει να συμβαίνει. Σε κάθε περίπτωση νομίζω βρέθηκε! Θα δείξει όταν γίνει!!!!!

M
      Mr.Anadomisis

Σωστός! Ετσι όπως το περιγράφεις ακούγεται! Σε ποια αντιπροσωπεία το έχεις πάει;; Ρωτάω για μη τυχόν και μου πουλήσουν κανένα παπά! Αυτό στο έχουν περάσει στην εγγύηση ή όχι;;

M
      Mr.Anadomisis

Δε νομίζω να είναι ο συχρονισμός που είπε το παλικάρι πιο πάνω! Ακούγεται από πίσω και πιθανόν δεξιά αλλά δεν είναι αυτό! Το έψαξα!!

Έχω ηλιοροφή ναι!

Ακούγεται σαν τρίξιμο τζαμιού, πλαστικού! Στη πορεία δεν ακούγεται τπτ! Αλλά σε λίγα χιλιόμετρα και όταν πχ περνάω ένα σαμαράκι στο δρόμο ακούγεται..

M
      Mr.Anadomisis

Καλησπέρα στην ομάδα! Σχετικά με τη συζήτηση για τον θόρυβο στο εσωτερικό της καμπίνας. Εμένα κάποιες φορές ακούγεται ένας θόρυβος πιθανόν πίσω δεξιά, κάτι σαν τζάμι δε ξέρω ή πλαστικό που τρίβεται! Δεν έχω αφαιρέσει τπτ εννοείται για να πω ότι έγινε κακοτεχνία! και η αλήθεια είναι ότι δε το έχω πει και στην αντιπροσωπεία στο σερβις! Μήπως κάποιος μπορεί να δώσει μια ιδέα για το τ μπορεί να είναι! έχω ψάξει στα πλαστικά αλλά δεν ακούγεται τπτ!

Όσο για τους υπόλοιπους θορύβους της καμπίνας, αν εξαιρέσεις λίγο τον τεμπέλη που ακούγεται κάποιες φορές κυρίως όταν ακουμπάς και είναι στη προέκταση του, τα υπόλοιπα έιναι άψογα.! αυτό το τον τεμπέλη θεωρώ ότι είναι και φυσιολογικό για αυτό δε το δίνω και σημασία.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

M
      Mr.Anadomisis

Παιδιά καλημέρα! Χρονια πολλά με υγεία! Έχει βρει κανείς τον λόγο που όταν στρίβεις με μικρή ταχύτητα και πατημένο φρένο, ακούγεται από μπροστά λες και κορνάρει πλοίο από τα φρένα;; Ή είναι κάτι εργοστασιακό που δεν υπάρχει διόρθωση και πρέπει να ζήσουμε με αυτό;;

M
      Mr.Anadomisis

Είναι ένας στην Αθήνα, Gelisound λέγετε που κάνει αναβαθμίσεις τα εργοστασιακά! Αλλά πρέπει αυτό να το δει κάποιος από Αθήνα αν μπορεί να πάει από εκεί να κάνει μια συζήτηση μαζί του! Εγώ είμαι ΘεσΝικη και είναι λίγο δύσκολο αυτό!

M
      Mr.Anadomisis

Ρώτησα αντιπροσωπεία! Δε γίνεται να μπει έξτρα τώρα!

M
      Mr.Anadomisis

Συνδέω το Apple Car Play! Αλλά σαν το εργοστασιακό δεν έχει νομίζω!! Άλλη φάση να το βλέπεις στο κατραν πίσω από το τιμόνι!! 🥺

M
      Mr.Anadomisis

Καλησπέρα στην ομάδα!
      Έχω μια ερώτηση για τους ενημερωμένους της παρέας!!!

Στη παραγγελία που είχα κάνει δεν είχα βάλει χάρτες και navigation! Δε με έκοψε ότι είναι έξτρα!!
      Ξέρει κανείς αν μπορεί να μπουν τώρα;; Ίσως με κάποια αναβάθμιση λογισμικού ή να παρέμβει η αντιπροσωπεία στον εγκέφαλο;;

Ρωτάω πρώτα εδώ για να πάρω feedback από εσάς και μετά θα ρωτήσω στην αντιπροσωπεία στο επόμενο service που θα πάω

M
      Mr.Anadomisis
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
      • TEST
      • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ