-
@eco said in Cupra Formentor:
@alexandros-k said in Cupra Formentor:
Ευχαριστώ για τις υποδείξεις, το έβαλα μπροστά με φορτιστή
Μετρα λιγο την μπαταρια σου. Μαλλον ειναι πεσμενη
Μετρήθηκε τον Ιούνιο και ήταν εντάξει, τώρα πάω στην αντιπροσωπεία να το ξαναδούμε.
Πως παιρνει μπρος με καλωδια αν δεν φταιει η μπαταρια?
-
επισης το start/stop λειτουργεί ?
-
Μετρήθηκε τον Ιούνιο και ήταν εντάξει, τώρα πάω στην αντιπροσωπεία να το ξαναδούμε.
Μου άλλαξαν την μπαταρία τελικά και έκαναν όλες τις αναβαθμίσεις.
-
Εδώ στην Κύπρο, περιμένω το Formentor 1.5 μου από τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, χωρίς εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης. Το όχημα είναι ακόμα στη γραμμή παραγωγής.
-
@shayaanl1 said in Cupra Formentor:
Εδώ στην Κύπρο, περιμένω το Formentor 1.5 μου από τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, χωρίς εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης. Το όχημα είναι ακόμα στη γραμμή παραγωγής.
αν μπει στην παραγωγη , βγαινει σε 2-3 εβδομάδες.
ο πωλητης μπορει να δει την προγραμματισμένη εβδομαδα παραγωγής και να σου πει. Βεβαια στην πορεια μπορει να αλλαξει. Κλειδωνει μια βδομάδα πριν οριστικά.
έχεις βάλει extras που μπορει να εχουν έλλειψη ?
-
Από μέρα σε μέρα παραλαμβάνω και εγώ! Το αυτοκίνητο ήρθε στην αντιπροσωπεία, το είδα και είμαστε στη φάση που πρέπει να γίνει η μεταβίβαση και στην αναμονή για να πάρουμε νούμερα από το μηχανολογικό (ελπίζω να μην αργήσει αυτό!!)
Η παραγγελία έγινε τον Ιούνιο και είμαι τυχερός θεωρώ που παραλαμβάνω τώρα σύμφωνα με τις αναμονές που ακούω από εσάς! Είχα παραγγείλει το 1.5TSI DSG με αρκετά έξτρα!
-
Άντε με το καλό και να το χαρείς με Υγεία!!
Αναμένουμε φωτογραφίες φυσικά...
-
@mr-anadomisis said in Cupra Formentor:
Από μέρα σε μέρα παραλαμβάνω και εγώ! Το αυτοκίνητο ήρθε στην αντιπροσωπεία, το είδα και είμαστε στη φάση που πρέπει να γίνει η μεταβίβαση και στην αναμονή για να πάρουμε νούμερα από το μηχανολογικό (ελπίζω να μην αργήσει αυτό!!)
Η παραγγελία έγινε τον Ιούνιο και είμαι τυχερός θεωρώ που παραλαμβάνω τώρα σύμφωνα με τις αναμονές που ακούω από εσάς! Είχα παραγγείλει το 1.5TSI DSG με αρκετά έξτρα!
καλοτάξιδο να είναι
-
@cirus said in Cupra Formentor:
@k-m said in Cupra Formentor:
σας ευχαριστώ ολους για τις ευχες.
θα βγαλω μεσα στο ΣΚ και θα ανεβασω
αντε εντάξει εχεις 3 μέρες διορία!!!!
-
αν και αργησες σε συγχωρώ!!!!
ΥΠΕΡΟΧΟ, ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ
να το χαρείς όσο δεν πάει με πολλά καλά χιλιόμετρα!!!!
-
υπέροχο φίλε μου, αυτά είναι αυτοκίνητα, καλοτάξιδο να είναι, χαίρεσαι να βλέπεις αυτοκίνητο που δεν είναι toyota πραγματικά
-
@cirus said in Cupra Formentor:
σας ευχαριστώ ολους για τις ευχες.
θα βγαλω μεσα στο ΣΚ και θα ανεβασω
Με γειά και καλότυχο.
-
Πες Εco, αγαπητέ, στην αντιπροσωπεία να πάει να μετρήσει το iq τους...
-
βλέπω σε εμενα
VARTA
5WA 915 105 D
12v 59Ah 380A DIN
640A EN/SAE/GS
EFB+Υπαρχει περιπτωση να μην κανει ο φορτιστής CTEK START/STOP που έχω ?
-
@groover1972 said in Cupra Formentor:
Πες Εco, αγαπητέ, στην αντιπροσωπεία να πάει να μετρήσει το iq τους...
Χαχα... τους είχα πει να την αλλάξουν από την πρώτη φορά αφού και εγώ την ίδια σκέψη είχα. Τελικά την άλλαξαν τώρα και όλα είναι οκ... -
δεν εχω πάρει πακετο με το ACC Predictive, οποτε εχει το απλο ACC.
τα χειριστήρια στο τιμονι υπαρχουν και λειτουργουν οκ για ρυμιση ταχυτητας/αποστασης.
αλλα στο μενου driver assistance δεν εχει κάτι για Adaptive cruise control.οι υπολοιποι εχετε καποιο μενου ?
-
βεβαια το γνωριζεις οτι τα σεατ και ολα τα υπολοιπα απο τον ομιλο αυτο ειναι προγραμματισμενα απο τους ιδιους τους κατασκευαστες για να χαλανε και να πηγαινουν συνεχεια για service.Αν ειναι να πληρωσεις και αλλα δυο αμαξια στην πορεια χιλιες φορες γαλλικο ή ιταλικο
-
Και όχι μόνο αυτό, ακόμα χειρότερα. Άμα ψάξεις κάτω από τη μοκέτα του χώρου αποσκευών, υπάρχει εκρηκτικός μηχανισμός. Θ' ακούσεις το τικ-τοκ άμα πλησιάσεις. Είναι προγραμματισμένα να αυτοκατσστρέφονται τα vag σε λίγα χρόνια, για να παίρνεις καινούργιο.
Το μόνο που δεν ξέρω είναι πως ρισκάρουν ότι θα πάρεις πάλι vag? Έλα ντε... -
αν κανω την 4η δοση θα αναβαθμιστει το chip και θα εχω και ACC predictive ?
-
@andya3 said in Cupra Formentor:
Και όχι μόνο αυτό, ακόμα χειρότερα. Άμα ψάξεις κάτω από τη μοκέτα του χώρου αποσκευών, υπάρχει εκρηκτικός μηχανισμός. Θ' ακούσεις το τικ-τοκ άμα πλησιάσεις. Είναι προγραμματισμένα να αυτοκατσστρέφονται τα vag σε λίγα χρόνια, για να παίρνεις καινούργιο.
Το μόνο που δεν ξέρω είναι πως ρισκάρουν ότι θα πάρεις πάλι vag? Έλα ντε...εμενα συνεργειας μου το πε.για να το λεει κατι θα ξερει
Cupra Formentor