-
@k-m said in Cupra Formentor:
14/5 παραγγελία και παρέλαβα σήμερα 29/9.
4.5 μήνες
1.5 dsg pack
Καλοτάξιδο! Με υγεία.
-
4.5 μήνες
1.5 dsg pack
Μπραβο φίλε μου, να χαρείς την αμαξαρα που πήρες, καλές βολτεδ
-
Αμαξάρα. Καλοτάξιδο και καλότυχο να 'ναι, να το χαρείς.
-
4.5 μήνες
1.5 dsg pack
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΗ και ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ η ΑΜΑΞΑΡΑ σου. Να την ευχαριστηθείς όσο δεν πάει
ΟΜΩΣ
προσωπικά θα εισηγηθώ να φας BAN για τουλάχιστον 2 βδομάδες αν δεν βάλεις ΑΜΕΣΑ ΦΩΤΟ
-
σας ευχαριστώ ολους για τις ευχες.
θα βγαλω μεσα στο ΣΚ και θα ανεβασω
-
σας ευχαριστώ ολους για τις ευχες.
θα βγαλω μεσα στο ΣΚ και θα ανεβασω
αντε εντάξει εχεις 3 μέρες διορία!!!!
-
Καλορίζικο!
-
4.5 μήνες
1.5 dsg pack
#kalotrehto
-
4.5 μήνες
1.5 dsg pack
Καλοτάξιδο, έχουμε το ίδιο!
Να ενημερώσω με την ευκαιρία τους έχοντες ή αυτούς που το σκέφτονται, πως το OBD11 μπορεί πλέον να ξεκλειδώσει και το wireless apple carplay, το οποίο συνδέεται και αρκετά γρήγορα (6-7 secs από το γύρισμα της μίζας)
Το μόνο ενοχλητικό "βοήθημα" που δεν έχω απενεργοποιήσει μόνιμα ακόμα είναι το start-stop system. Είναι ενοχλητικό γιατί, πρώτον κλείνει τον κλιματισμό στο stop και δεύτερον δημιουργεί κάποιες φορές ένα lag στην εκκίνηση, ακόμα και όταν δεν έχει σβήσει ο κινητήρας.
Εκεί που περνάς τα στενά κάθετα με χαμηλη ορατότητα και θέλεις να φύγεις γρήγορα, μπορεί να σε καθυστερήσει 1 sec περίπου. Με απενεργοποιημένο το start-stop δεν υπάρχει τέτοιο θέμα
Το μόνο άλλο αρνητικό που του βρίσκω είναι τα εργοστασιακά Conti Eco ελαστικά, που είναι τραγικά στο βρεγμένο και κυρίως γιατί είναι αρκετά επιρρεπή στην υδρολίσθηση. Σκέφτομαι να πάω σε pilot sport 5 πολύ πριν την προβλεπόμενη αλλαγή τους.
-
Καλοταξιδο, εύχομαι πολλά, ευχάριστα και ασφαλή χιλιόμετρα! Αμαξάρα και πανέμορφο!
-
@jg4 said in Cupra Formentor:
4.5 μήνες
1.5 dsg pack
Καλοτάξιδο, έχουμε το ίδιο!
Να ενημερώσω με την ευκαιρία τους έχοντες ή αυτούς που το σκέφτονται, πως το OBD11 μπορεί πλέον να ξεκλειδώσει και το wireless apple carplay, το οποίο συνδέεται και αρκετά γρήγορα (6-7 secs από το γύρισμα της μίζας)
Το μόνο ενοχλητικό "βοήθημα" που δεν έχω απενεργοποιήσει μόνιμα ακόμα είναι το start-stop system. Είναι ενοχλητικό γιατί, πρώτον κλείνει τον κλιματισμό στο stop και δεύτερον δημιουργεί κάποιες φορές ένα lag στην εκκίνηση, ακόμα και όταν δεν έχει σβήσει ο κινητήρας.
Εκεί που περνάς τα στενά κάθετα με χαμηλη ορατότητα και θέλεις να φύγεις γρήγορα, μπορεί να σε καθυστερήσει 1 sec περίπου. Με απενεργοποιημένο το start-stop δεν υπάρχει τέτοιο θέμα
Το μόνο άλλο αρνητικό που του βρίσκω είναι τα εργοστασιακά Conti Eco ελαστικά, που είναι τραγικά στο βρεγμένο και κυρίως γιατί είναι αρκετά επιρρεπή στην υδρολίσθηση. Σκέφτομαι να πάω σε pilot sport 5 πολύ πριν την προβλεπόμενη αλλαγή τους.
Διαβαζω στο αγγλικο σιτε οτι εχουν καταφερει στις νεες εκδοσεις να κανουν και wireless android auto χωρίς OBD11. Θα διαβασω λιγο παραπάνω γιατι ήταν λιγο μπερδεμενη η διαδικασια με το bluetouth και το WIFI.
Επίσης ειδα οτι μπορεις να ρυθμίσεις τους καθρεφτες να αλλαζουν θεση με την οπισθεν, και θα το δοκιμάσω και αυτο.
αυτο με το start/stop στα αυτοματα ειναι όντος βλακεία. Το άφηνα να ολισθαίνει ελαφρος σήμερα όταν ειχα ορατότητα.
Επίσης έχει line assist , που νομιζα οτι ειναι σε εχτρα πακετο και collision control που σημερα βγηκε 1-2 φορες στο άσχετο
version HD: H58
Version SW: 1898και μου εχει βγαλει οτι υπαρχει Update (θα το περασω αυριο)
-
#panemorfo #kalotaxido !
-
4.5 μήνες
1.5 dsg pack
Καλά χιλιόμετρα να έχεις και απροβληματιστα..
-
Με το καλό, να το χαρείς με ΥΓΕΙΑ! Πολύ καλή αγορά
-
Πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα σου εύχομαι.
-
Μεγαλύτερη "φύρα" από το συνδυασμό: αυτόματο κιβώτιο-start/stop σε συμβατικό (μη υβριδικό) αυτοκίνητο, στη σύγχρονη εποχή, δεν υπάρχει! Ηλιθιωδώς μάλιστα, τα περισσότερα δεν απενεργοποιούνται μόνιμα.
Το μόνο άλλο αρνητικό που του βρίσκω είναι τα εργοστασιακά Conti Eco ελαστικά, που είναι τραγικά στο βρεγμένο και κυρίως γιατί είναι αρκετά επιρρεπή στην υδρολίσθηση.
Ολα τα eco που ξέρω (αυτά δεν τα ξέρω) είναι μειωμένης απόδοσης.
-
@manast said in Cupra Formentor:
Μεγαλύτερη "φύρα" από το συνδυασμό: αυτόματο κιβώτιο-start/stop σε συμβατικό (μη υβριδικό) αυτοκίνητο, στη σύγχρονη εποχή, δεν υπάρχει! Ηλιθιωδώς μάλιστα, τα περισσότερα δεν απενεργοποιούνται μόνιμα.
Το μόνο άλλο αρνητικό που του βρίσκω είναι τα εργοστασιακά Conti Eco ελαστικά, που είναι τραγικά στο βρεγμένο και κυρίως γιατί είναι αρκετά επιρρεπή στην υδρολίσθηση.
αναλογα την εκδοση ειναι Α ή Β. Πρέπει να δω τα γραμματα διπλα στη διάσταση (για ταχυτητατα/βαρος)
-
@manast said in Cupra Formentor:
αναλογα την εκδοση ειναι Α ή Β. Πρέπει να δω τα γραμματα διπλα στη διάσταση (για ταχυτητατα/βαρος)
Τα Ecocontact 6 στην διάσταση 205/45/ρ17 έχουν και καλά απόδοση στο βρεγμένο Α αλλά σε όλα τα τεστ και από την δίκη μου εμπειρία είναι πολύ κακα/επικίνδυνα ελαστικα στο βρεγμένο…φουλ υποστροφικα με ταχυτητες Αμι σε ανοιχτές καμπές…απλά τσεκαρετα στο tyrereviews να δεις αποτελέσματα..να φρενάρουν 5-6 μέτρα μετά από Β μάρκες και παρολαυτα να παίρνουν Α..δηλαδή οι υπόλοιποι πρέπει να παίρνουν Α++;
-
Όταν σβήνω κινητήρα μου λέει
Προσέξτε την ασφάλιση SAFE. Βιβλίο οδηγιώνΣτις ψείρες δεν βρήκα κάτι. Πρέπει να κατεβάσω το PDF.
Ξέρει κάνεις τι είναι?
-
@celebrimor said in Cupra Formentor:
Τα Ecocontact 6 στην διάσταση 205/45/ρ17 έχουν και καλά απόδοση στο βρεγμένο Α αλλά σε όλα τα τεστ και από την δίκη μου εμπειρία είναι πολύ κακα/επικίνδυνα ελαστικα στο βρεγμένο…φουλ υποστροφικα με ταχυτητες Αμι σε ανοιχτές καμπές…απλά τσεκαρετα στο tyrereviews να δεις αποτελέσματα..να φρενάρουν 5-6 μέτρα μετά από Β μάρκες και παρολαυτα να παίρνουν Α..δηλαδή οι υπόλοιποι πρέπει να παίρνουν Α++;
Δεν το έχω πει για άλλα ελαστικά, αλλά με βάση όλα όσα διαβάζω, όποιος αγοράζει καινούριο αυτοκίνητο με EcoContact6, πρέπει από την αντιπροσωπεία να πηγαίνει κατευθείαν στο λαστιχά του για αλλαγή ελαστικών, ώστε να πληρώσει τη μικρότερη δυνατή χρηματική διαφορά.
Cupra Formentor