-
@vassman said in Cupra Formentor:
ή
σε προηγουμε ΟΤΑ αλλαζε παντως.
Δεν μου ειπαν οτι θελουν χρόνο. Μου ειπαν οτι οταν πρέπει να γινει απο αντιπροσωπεία τους το βγαζει μαζι με τις ανακλησεις και τωρα δεν βγαζει κατι και άρα δεν μπορουν να περασουν κατι.
-
μαλλον πρέπει να στειλω μαιλ στα κεντρικα της Cupra, μπας και μας πουν την διαδικασια να την μαθουν και τα συνεργεία
-
@harisma23 said in Cupra Formentor:
@criuser said in Cupra Formentor:
@harisma23 said in Cupra Formentor:
Ρε παιδιά, όλοι υπερήλικες ή/και υπέρβαροι ή/και τελείως αγύμναστοι είστε εδώ μέσα; Διαβάζω πόσο προβληματικό θεωρείτε το μπες - βγες στα σύγχρονα hatchbacks και νομίζω ότι μιλάτε για κάποιο supercar - σαύρα.
Εγώ νεούδι σίγουρα δεν είμαι, αλλά μεσήλικας καθ' οδόν προς την τρίτη ηλικία (56 ετών γαρ) και τέτοια προβλήματα δεν είχα ποτέ.Για σένα μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος...
Δεν είναι θέμα κάλους, αλλά απόδοσης. Επίσης, εγώ δεν πονάω.
Όλα τα SUVs είναι χειρότερα οδηγικά σε σχέση με τα hatchbacks από τα οποία προέρχονται. Βεβαίως μπορώ να καταλάβω αυτούς που αγοράζουν SUV γιατί χρειάζονται τους παραπάνω χώρους. Αλλά δυσκολεύομαι να καταλάβω πως βρίσκονται τόσο πολλοί που αγοράζουν SUV (στην ουσία κάτι χειρότερο οδηγικά και ακριβότερο σε αγορά και χρήση από το αντίστοιχο hatchback) για να μπαινοβγαίνουν πιο εύκολα ή για να έχουν την ψευδαίσθηση ότι οδηγούν κάτι πιο ασφαλές ή για να καβαλάνε πεζοδρόμια ή γιατί είναι μόδα. Των παραπάνω εξαιρούνται οι ελάχιστοι που έχουν κάποιο ιατρικό θέμα, όπως ο φίλος που ανέφερε ότι έχει δισκοπάθεια.εγώ πήρα SUV (s-Cross) γιατί άρεσε στη γυναίκα. Τα λέει τσεκουρατα
-
@k-m said in Cupra Formentor:
μαλλον πρέπει να στειλω μαιλ στα κεντρικα της Cupra, μπας και μας πουν την διαδικασια να την μαθουν και τα συνεργεία
μου απαντησαν απο ΤΕΧΝΟΚΑR
Σε απάντηση του ερωτήματος που θέσατε μέσω της ιστοσελίδας https://www.cupraofficial.gr/ επισημαίνουμε ότι, για το αυτοκίνητό σας (αρ. πλαισίου XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX) δεν διατίθεται OTA update για το infotainment.
Σε περίπτωση που εντοπίζετε κάποια δυσλειτουργία στο infotainment του αυτοκινήτου σας, μπορείτε να επισκεφθείτε τον Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη CUPRA Service της επιλογής σας, ούτως ώστε να πραγματοποιηθεί ο απαιτούμενος έλεγχος και αν χρειαστεί να αναβαθμιστεί το λογισμικό.
-
@k-m said in Cupra Formentor:
Σε περίπτωση που εντοπίζετε κάποια δυσλειτουργία στο infotainment του αυτοκινήτου σας, μπορείτε να επισκεφθείτε τον Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη CUPRA Service της επιλογής σας, ούτως ώστε να πραγματοποιηθεί ο απαιτούμενος έλεγχος και αν χρειαστεί να αναβαθμιστεί το λογισμικό.
Αυτό είνα το μυστικό. Πες τους ότι παρατηρείς επανεκκινήσεις, black screen κλπ. Αυτό έκανα και μου το πέρασαν σε 1940
-
Επιτέλους το πήρα
-
Καλοτάξιδο!
Πολύ ωραίο χρώμα...νομίζω αναδεικνύει τις καμπύλες του!
-
@antoniokon said in Cupra Formentor:
Καλοτάξιδο!
Πολύ ωραίο χρώμα...νομίζω αναδεικνύει τις καμπύλες του!
Ευχαριστώ πολύ
Χάνει στις φωτογραφίες και ειδικά μέσα στην έκθεση
Εχθές που το είδα στο υπόγειο γκαραζ έπαθα πλάκα με το χρώμα -
Εκπληκτικό, καλοταξιδο να το χαρείτε....!
Συναγερμό βάλτου διότι το σχέδιο του ίσως θεωρηθεί αμέλειαΜπλέξαμε σε αυτήν την χώρα!
-
@lap said in Cupra Formentor:
Εκπληκτικό, καλοταξιδο να το χαρείτε....!
Συναγερμό βάλτου διότι το σχέδιο του ίσως θεωρηθεί αμέλειαΜπλέξαμε σε αυτήν την χώρα!
Χαχα ευχαριστώ πολύ
Ναι διάβασα το νέο και εγώ και πρώτη φορά που δεν έβαλα της αντιπροσωπείας
Θα βάλω έναν της προκοπής αν και δουλεύω σε ασφαλιστική και θα έχω ομαδικό με μικτή και ελπίζω να μην μου το κλέψει κανείς -
Problem solved.
-
-
Καλοτάξιδο, να το χαρείς με Υγεία και ασφάλεια!!
Πολύ όμορφο...θέλουμε και άλλες φωτογραφίες!!
-
Καλοτάξιδο! Να το χαρείτε!
-
@tsofras said in Cupra Formentor:
Επιτέλους το πήρα
Καλοτάξιδο! Είχα την εντύπωση ότι δεν ήθελες να πάρεις αυτοκίνητο από το group πάλι!
-
@fanis75 said in Cupra Formentor:
Θα παραλάβω σήμερα , θα το περιποιηθώ αύριο και θα ανεβάσω
@limited_one said in Cupra Formentor:
Επιτέλους το πήρα
Καλοτάξιδο! Είχα την εντύπωση ότι δεν ήθελες να πάρεις αυτοκίνητο από το group πάλι!
Ευχαριστώ πολύ,
Και εγώ αυτή την εντύπωση είχα αλλά δεν με συγκινεί τίποτα άλλο εκτός απο αυτό . Οπότε είπα ας το πάρω και ότι βγάλει ας το φτιάξω , τουλάχιστον να το χαίρομαι αφού περισσότερο ως χόμπι το έχω παρά ως μέσω μετακίνησης -
Επιτέλους το πήρα
Ευχαριστώ πολύ,
Και εγώ αυτή την εντύπωση είχα αλλά δεν με συγκινεί τίποτα άλλο εκτός απο αυτό . Οπότε είπα ας το πάρω και ότι βγάλει ας το φτιάξω , τουλάχιστον να το χαίρομαι αφού περισσότερο ως χόμπι το έχω παρά ως μέσω μετακίνησηςΚαλοτάξιδο και απροβλημάτιστο! Πολύ επιβλητικό όχημα! Το σημαντικότερο είναι να σου αρέσει αυτό που αγοράζεις.
Ήταν ένα από τα αμάξια που ήθελα να αγοράσω!
-
Επιτέλους το πήρα
Ευχαριστώ πολύ,
Και εγώ αυτή την εντύπωση είχα αλλά δεν με συγκινεί τίποτα άλλο εκτός απο αυτό . Οπότε είπα ας το πάρω και ότι βγάλει ας το φτιάξω , τουλάχιστον να το χαίρομαι αφού περισσότερο ως χόμπι το έχω παρά ως μέσω μετακίνησηςΤο σημαντικότερο πράγμα είναι αυτό! Να σε συγκινεί αυτό που οδηγάς!
-
Επιτέλους το πήρα
Ευχαριστώ πολύ,
Και εγώ αυτή την εντύπωση είχα αλλά δεν με συγκινεί τίποτα άλλο εκτός απο αυτό . Οπότε είπα ας το πάρω και ότι βγάλει ας το φτιάξω , τουλάχιστον να το χαίρομαι αφού περισσότερο ως χόμπι το έχω παρά ως μέσω μετακίνησηςΤο σημαντικότερο πράγμα είναι αυτό! Να σε συγκινεί αυτό που οδηγάς!
Ακριβώς , δυστυχώς δεν το βρήκα σε κάποιο άλλο που να μου αρέσει και το σύνολο
Γιατί οκ οδηγικά μου άρεσε πολύ και η σειρά 1 , δεν κατάφερα να οδηγήσω το CX-30 επειδή με έστησαν και το Civic θα μου πήγαινε ένα τάληρο επάνω με φόρους-τόκους αλλιώς θα ήταν το επόμενο σε επιλογή -
Καλορίζικο, καλοτάξιδο και καλότυχο. Από τα πιο εντυπωσιακά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν.
Νομίζω είσαι ο ιδανικότερος για να μας πεις πως πάει συγκριτικά με το Leon, μια και είναι αδερφάκια σε ψηλό και χαμηλό.
Cupra Formentor