-
@stefan147 said in Toyota Yaris Cross:
Πολυ προσοχή στην επιλογή επαγγελματία για τοποθέτηση ppf, ειδικά σε μοντέλα ή σημεία που δεν υπάρχουν pre-cut κομμάτια. Εγώ ακόμα τα κλαιω τα 800+...
Τι έπαθες;
-
Δεν επαθα κατι...απλα πληρωσα καμποσα λεφτα για μια μετρια, αν οχι κακη υπηρεσια.
-
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
Εγω εψαχνα για piano black κομμάτι στο πορτ μπαγκαζ... (πίσω φωτα).
Δεν υπηρχες κατι έτοιμο και μου ειχε πει ο μάστορας που με εστειλε ο Πλατωνας οτι θα το δοκίμαζε χωρις πατρόν...
Βεβαια και για τα Β πιλαρ της Χ1 οπου υπάρχουν έτοιμα κομμάτια ακόμα να μου πει τιμή για να του δωσω το ΟΚ να τα παραγγείλει.έβαλα λινκ πιο πάνω από Ιαπωνία περίπου στο 100ρικο
-
Η facelift εκδοση του μοντελου στα 132 αλογα,παλι εχει ημιακαμπτη αναρτηση πισω?
-
@ken11 said in Toyota Yaris Cross:
Η facelift εκδοση του μοντελου στα 132 αλογα,παλι εχει ημιακαμπτη αναρτηση πισω?
Nαι,μόνο αν το πάρεις awd έχει πολλ/λων πίσω.
-
@panormus772 said in Toyota Yaris Cross:
@ken11 said in Toyota Yaris Cross:
Nαι,μόνο αν το πάρεις awd έχει πολλ/λων πίσω.
όχι πολλαπλών συνδέσμων, διπλά ψαλίδια γιατί είναι το μοτέρ στη μέση
-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
Να έχετε απαιτήσεις γιατί πληρώνετε .
Το 2015 έτυχε να είμαι Αθήνα και να συμπληρωθούν τα χλμ για σέρβις στο yaris που εχω ακόμη.
Παίρνω τηλ με σειρά απόστασης και λεω τις απαιτήσεις μου :Μονόλιτρα και οχι απο βαρέλι το λάδι
Να δω τα ανταλλακτικά πριν τα βάλουνε
Να βλέπω το αυτοκίνητο και τι κάνουνε
και να μου πουν γιατί όταν κάνει αναγεννήσεις δεν υπάρχει κάποια ένδειξηΗ αντιπροσωπεία στα Γλυκά νερά ήταν δεκτική και πήγα εκεί , ο αρχιμηχανικός με υποδέχθηκε και με έβαλε να κάτσω σε καναπέ στο ενα μέτρο απο το αυτοκίνητο , η τζαμαρία μας χώριζε μόνο ,τα έβλεπα όλα γιατί εκτός των άλλων δεν έπαιζα με το κινητό.
Στο τέλος δεν με χρέωσαν παραπάνω για τα μονόλιτρα και μου εξήγησαν όλες τις απορίες για την αναγέννηση του DPF.Στην Θεσσαλονίκη εχω βρει που θα πηγαίνω το YC γιατί μου κάνουν τα ίδια χατίρια και εχουν και την χαμηλότερη χρέωση ... Toyota Άγγελος.
Ούτε τα μονολιτρα είναι ασφαλής ένδειξη ότι δεν είναι από βαρέλι το λαδι..
Έχω ακούσει ιστορίες για αντιπροσωπείες που γεμίζουν τα μονολιτρα.. -
@limited_one said in Toyota Yaris Cross:
Έχω ακούσει ιστορίες για αντιπροσωπείες που γεμίζουν τα μονολιτρα...Στο σέρβις του YC τα 0-8 υπήρχε μόνο σε συσκευασίες 1 λίτρου και τα 0-16 τα είχαν και σε 4 λιτρο δοχείο , αυτά δεν βγαίνουν σε βαρέλι, μάλλον γιατί δεν εχουν ζήτηση ...
Δεν κρύβω βέβαια οτι για να είμαι 100% σίγουρος δοκίμασα τα καπάκια στα 4 μονόλιτρα που μου έφεραν ,εντάξει σφραγισμένα ήταν -
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
@limited_one said in Toyota Yaris Cross:
Έχω ακούσει ιστορίες για αντιπροσωπείες που γεμίζουν τα μονολιτρα...Στο σέρβις του YC τα 0-8 υπήρχε μόνο σε συσκευασίες 1 λίτρου και τα 0-16 τα είχαν και σε 4 λιτρο δοχείο , αυτά δεν βγαίνουν σε βαρέλι, μάλλον γιατί δεν εχουν ζήτηση ...
Δεν κρύβω βέβαια οτι για να είμαι 100% σίγουρος δοκίμασα τα καπάκια στα 4 μονόλιτρα που μου έφεραν ,εντάξει σφραγισμένα ήτανΔιόρθωση 5 λίτρο το 0w16
-
Άραγε μέχρι να έρθουν πελάτες, πετούν φελλούς μέσα στα βαρέλια αυτά;;;
-
Μπα χαμός γίνεται, ούτε πετάνε φελλούς στα βαρέλια ούτε χτυπάνε μύγες, έχουν κοπέλες και φουσκώνουν τα λάστιχα.
Εντάξει τα παραφουσκώνουν αλλά τι να κάνουμε
-
Με πήραν τηλ απο αντιπροσωπεία ότι ήρθε Ελλάδα! Active Bronze.
Επιτέλους! 13 μήνες πέρασαν και φαντάζομαι άλλος ένας σκάρτος μέχρι να το πάρω στα χέρια μου.
Πείτε τώρα τι να προσέξω, τι να κάνω γενικώς από την εμπειρία σας.
Από Ali καμιά αγορά? Λέω πρώτα τα προστατευτικά των χερουλιών. Τα αντίστοιχα για τις πόρτες όταν ανοίγουν? Έχετε κανα link? για φωτισμό εσωτερικά για μια αναβάθμιση? Συναγερμό? Είχα κανονίσει σα δώρο αυτόν που δίνουν, αλλά με το καιρό και από άλλους κατάλαβα ότι θα είναι μάπα, οπότε θα το ανταλλάξω με κάτι άλλο. Καμιά ιδέα με τι? Θέλω και μπάρες οροφής, να πάρω αυτές που δίνουν ή κάτι άλλο καλύτερα? -
@orekourk said in Toyota Yaris Cross:
Επιτέλους! 13 μήνες πέρασαν και φαντάζομαι άλλος ένας σκάρτος μέχρι να το πάρω στα χέρια μου.Άντε με το καλό! Εγώ απο όταν ήρθε Ελλάδα, το είχαν έτοιμο να το πάρω σε 7 μέρες (εγώ καθυστέρησα), οπότε σε πολύ λιγότερο από μήνα θα το έχεις.
-
Επιτέλους! 13 μήνες πέρασαν και φαντάζομαι άλλος ένας σκάρτος μέχρι να το πάρω στα χέρια μου.
Πείτε τώρα τι να προσέξω, τι να κάνω γενικώς από την εμπειρία σας.
Από Ali καμιά αγορά? Λέω πρώτα τα προστατευτικά των χερουλιών. Τα αντίστοιχα για τις πόρτες όταν ανοίγουν? Έχετε κανα link? για φωτισμό εσωτερικά για μια αναβάθμιση? Συναγερμό? Είχα κανονίσει σα δώρο αυτόν που δίνουν, αλλά με το καιρό και από άλλους κατάλαβα ότι θα είναι μάπα, οπότε θα το ανταλλάξω με κάτι άλλο. Καμιά ιδέα με τι? Θέλω και μπάρες οροφής, να πάρω αυτές που δίνουν ή κάτι άλλο καλύτερα?Ασφαλεια θα κανεις στη Toyota η αλλου . Μεικτη ? Ρωτω για να παρω μια εικονα ποσο χρεωνει η Toyota την μεικτη ασφαλεια και τι καλυπτει
-
Δε ξέρω ακόμα, αλλά μάλλον μεικτη θα κάνω και δε ξερω που.
-
μια που ρωτάς για ασφάλεια, καλό είναι να γνωρίζετε ότι πρέπει να εχετε Ασφάλεια για ολική ΚΑΙ μερική κλοπή . Αν κλαπεί το αυτοκίνητο σας για τα ανταλλακτικά του και βρεθεί το κουφάρι του και δεν έχετε και την μερική και την ολική τότε δεν πρόκειται να πληρωθεί το ολικό ποσό. Θέλουν μεγάλη προσοχή τα μικρά γράμματα.
Και προσοχή στο ποσό της απαλλαγής.
-
@groover1972 said in Toyota Yaris Cross:
μια που ρωτάς για ασφάλεια, καλό είναι να γνωρίζετε ότι πρέπει να εχετε Ασφάλεια για ολική ΚΑΙ μερική κλοπή . Αν κλαπεί το αυτοκίνητο σας για τα ανταλλακτικά του και βρεθεί το κουφάρι του και δεν έχετε και την μερική και την ολική τότε δεν πρόκειται να πληρωθεί το ολικό ποσό. Θέλουν μεγάλη προσοχή τα μικρά γράμματα.
Η ασφαλεια που πουλαει η toyota τι απαλλαγη εχει ?
-
@nikmgks said in Toyota Yaris Cross:
δεν έχω ιδέα. Εγώ έχω Suzuki .
Και Hellas Direct που είμαι πολύ ευχαριστημένος. Επίσης πήρα το option του χρόνου με 23 ευρώ το μήνα που τραβάνε από το λογαριασμό. Μια χαρά.
-
Έχω εγώ 2η χρόνια , 150 € στην μερική κλοπή και 200 € στις ιδίες ζημιές είναι η απαλλαγή.
-
δεν έχω ιδέα. Εγώ έχω Suzuki .
Και Hellas Direct που είμαι πολύ ευχαριστημένος. Επίσης πήρα το option του χρόνου με 23 ευρώ το μήνα που τραβάνε από το λογαριασμό. Μια χαρά.
Παντελώς off topic, αλλά επειδή είμαι κι εγώ σε φάση ανανέωσης στην HD, με προβληματίζουν κάποιες ιδιαιτερότητες που έχει στα φυσικά φαινόμενα και στους βανδαλισμούς από απεργίες, ταραχές κλπ...
Toyota Yaris Cross