Περιμένω το Active μου περίπου Φλεβάρη.
Εχω δώρο συναγερμό εργοστασιακό.
Μπορώ να τους πω να μη τον βάλουν και να μου δώσουν άλλο δώρο?
Λέω να βάλω συναγερμό της προκοπής (Pandora).
Τι λέτε?
Best posts made by orekourk
-
RE: Toyota Yaris Cross
-
Με πήραν τηλ απο αντιπροσωπεία ότι ήρθε Ελλάδα! Active Bronze.
Επιτέλους! 13 μήνες πέρασαν και φαντάζομαι άλλος ένας σκάρτος μέχρι να το πάρω στα χέρια μου.
Πείτε τώρα τι να προσέξω, τι να κάνω γενικώς από την εμπειρία σας.
Από Ali καμιά αγορά? Λέω πρώτα τα προστατευτικά των χερουλιών. Τα αντίστοιχα για τις πόρτες όταν ανοίγουν? Έχετε κανα link? για φωτισμό εσωτερικά για μια αναβάθμιση? Συναγερμό? Είχα κανονίσει σα δώρο αυτόν που δίνουν, αλλά με το καιρό και από άλλους κατάλαβα ότι θα είναι μάπα, οπότε θα το ανταλλάξω με κάτι άλλο. Καμιά ιδέα με τι? Θέλω και μπάρες οροφής, να πάρω αυτές που δίνουν ή κάτι άλλο καλύτερα?
Latest posts made by orekourk
-
Υπάρχει έστω κάποια μικρή πιθανότητα να βρω αξεσουαρ τις ράγες οροφής, όπως στο Adventure, για να μη πάρω μπάρες που δαγκώνουν κατευθείαν πάνω?
Είδα τώρα το facelift εχει σε όλες τις εκδόσεις -
Οπότε θα φτιάξω δεύτερο account της γυναίκας να δω μήπως πιάσει έτσι.
Ευχαριστώ! -
ένα μήνα ε΄χω το αμάξι, αλλά ακόμα δε κατάφερα να συνδέσω την εφαρμογή του κινητού!
Δε μπορεί να επιβεβαιωσει τα χιλιόμετρα και δε προχωράει να ανοίξει.
Ξέρει κανείς κάποιο τρόπο? Μη χρειαστεί θα προτιμούσα να ξαναπάω αντιπροσωπεία. -
Σε λίγες μέρες θα παραλάβω.
Τι θα πρέπει να ελέγξω, να κοιτάξω και να προσέξω κατά τη παραλαβή?
Τι αστοχίες υπάρχουν συνήθως? -
Τώρα που ήρθε και το περιμένω από στιγμή σε στιγμή, έχετε καμια πρόταση για τι δωράκια να τους πω αφου θα βγαλω τον συναγερμο που μου έδιναν στην αρχή (πέρσι)?
Λέω Φιμε τζάμια, Να βγαλω και τους αισθητήρες παρκαρίσματος πισω που μου έδωσαν αρχικά? Ή μήπως έχουν κάποια χρησιμότητα? -
Κάπου διάβασα ότι σε μερική κλοπή, αν κλέψουν κομμάτι του αυτοκινήτου που δεν είναι απαραίτητο για να λειτουργεί, δεν σε αποζημιώνουν. Γνωρίζεται αν ισχύει?
-
Δε ξέρω ακόμα, αλλά μάλλον μεικτη θα κάνω και δε ξερω που.
-
Με πήραν τηλ απο αντιπροσωπεία ότι ήρθε Ελλάδα! Active Bronze.
Επιτέλους! 13 μήνες πέρασαν και φαντάζομαι άλλος ένας σκάρτος μέχρι να το πάρω στα χέρια μου.
Πείτε τώρα τι να προσέξω, τι να κάνω γενικώς από την εμπειρία σας.
Από Ali καμιά αγορά? Λέω πρώτα τα προστατευτικά των χερουλιών. Τα αντίστοιχα για τις πόρτες όταν ανοίγουν? Έχετε κανα link? για φωτισμό εσωτερικά για μια αναβάθμιση? Συναγερμό? Είχα κανονίσει σα δώρο αυτόν που δίνουν, αλλά με το καιρό και από άλλους κατάλαβα ότι θα είναι μάπα, οπότε θα το ανταλλάξω με κάτι άλλο. Καμιά ιδέα με τι? Θέλω και μπάρες οροφής, να πάρω αυτές που δίνουν ή κάτι άλλο καλύτερα? -
Περιμένω το Active μου περίπου Φλεβάρη.
Εχω δώρο συναγερμό εργοστασιακό.
Μπορώ να τους πω να μη τον βάλουν και να μου δώσουν άλλο δώρο?
Λέω να βάλω συναγερμό της προκοπής (Pandora).
Τι λέτε? -
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
@orekourk said in Toyota Yaris Cross:
Τι διαφορά παίζει από έμπορο σε έμπορο?
Υπάρχει περίπτωση να πετύχω κλειδωμένη τιμή, αφού προβλέπεται να έρθει καλό 2024?
Τι έξτρα θεωρείτε χρήσιμα να προσθέσω στη βασική έκδοση?- Δεν υπάρχει διαφορά, παρά μόνο σε κάποια έκπτωση ή δωράκι. Μην περιμένεις και πολλά όμως ή πολλές διαφορές.
- Κλειδωμένη τιμή δεν υπάρχει, πουθενά.
- Δεν μπορείς να προσθέσεις έξτρα στην βασική έκδοση - εκτός εαν εννοείς τις βλακείες που βάζουν εδώ.
Κατ'αρχάς, ευχαριστώ για την απάντηση.
Σε περίπτωση ολικής εξόφλησης με τη μια, υπάρχει καλύτερη αντιμετώπιση σε δωράκια ή/και έκπτωση?
Όσον αφορά τα έξτρα, θα χρειαστώ παρακτικά σχάρες οροφής για μια μπαγκαζιέρα, φιμέ τζάμια και ίσως μια ρεζέρβα. Κι αυτά, μόνο αν αξίζει να μη τα πάρω μετά την αγορά.