-
Μάλλον τα μπερδεύω με τα φώτα πορείας που σε πολλά αυτοκίνητα στη θέση auto ανάβουν μπρος-πίσω.
-
Έχουν και πίσω, πχ τα καινούρια peugeot και άλλα.
Σε κάποια ενεργοποιουνται από το μενού. -
storm εχεις μπερδευτεί απο κάτι γαλλικά με led περισπωμένες πίσω για φώτα θέσεως/πορείας που οι οδηγοί τους τα ανάβουν και την ημέρα για να θαυμάζουμε και οι υπόλοιποι την αλλα picaso αισθητική
-
Μπερδεμένος μπορεί. Σίγουρα όμως είχα στο aicross κάποια φώτα που μόλις έβαζα μπροστά το αυτοκίνητο αυτά άναβαν μπρος/πίσω και δεν υπήρχε τρόπος να τα σβήσω. Μπροστά LED, πίσω αλογόνου.
-
Έχουν και πίσω ημέρας μην επιμένετε, άλλο παράδειγμα bmw e92
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
@storm said in Toyota Yaris Cross:
Τα Yaris Cross δεν έχουν πίσω φώτα ημέρας;
Απο όσο γνωρίζω, κανένα αυτοκίνητο δεν έχει φώτα ημέρας πίσω!! Τα φώτα ημέρας ειναι μόνο για μπροστά. Πρώτη φορά ακούω για φώτα ημέρας πίσω, κανένα μου αυτοκίνητο δεν είναι, παρόλο που είχαν μπροστά.
Peugeot
-
@storm said in Toyota Yaris Cross:
Μάλλον τα μπερδεύω με τα φώτα πορείας που σε πολλά αυτοκίνητα στη θέση auto ανάβουν μπρος-πίσω.
Tα φώτα πορείας ναι όταν είναι στο auto προφανώς ανάβουν εμπρός-πίσω.
-
Όι, κρητικό όχι, φώτα ημέρας.
Το i30 έχει μόνο μπροστά, στο Scala μπορούσες να ενεργοποιήσεις και τα πίσω από το μενού.
-
@mar1982 said in Toyota Yaris Cross:
Καλημέρα!Ενημέρωση από αντιπροσωπεία,πριν πέντε λεπτά.Οι facelift παραγγελίες άγνωστο πότε θα αρχίσουν,οι εκδόσεις που θα γίνει αυτό θα είναι οι ακριβές,η τιμή φυσικά θα είναι ανεβασμένη,ανεπίσημα όλα αυτά,αλλά γενικά αυτό κατά πάσα πιθανότητα θα ισχύσει.Σε 4 μήνες παραλαμβάνω εγώ.
Έιχες γράψει νομίζω ότι παρήγγειλες 08/23 οπότε παραλάμβάνεις ~04/24 φαίνεται να μαζευεται σιγα σιγά ο χρόνος παράδοσης.
Εμένα παραγγελία 12/23 μου είπαν για 6 μήνες... -
5/24 και πάντα θεωρητικά..ναι από όσο κατάλαβα λιγάκι μειώνεται..Μου είπαν ότι το app έχει μεγάλο θέμα,οπότε να μην το εμπιστεύομαι..θα δώσω βενζίνη cross,θα πάρω υβριδικό..για να δούμε αν θα μετανιώσω η όχι..
-
Είχα ένα ασημί 4wd χτες στον περιφερειακό μπροστά μου πήγα και λιγο στο πλάι... Γαιδουρακι φαίνεται πρησμένο πίσω πρέπει να ήταν το φουλ. Εξοπλισμένο... Όπου πας όπου σταθείς γιαρισ κροσ βλέπεις πάντως
-
@miata_4ever said in Toyota Yaris Cross:
Είχα ένα ασημί 4wd χτες στον περιφερειακό μπροστά μου πήγα και λιγο στο πλάι... Γαιδουρακι φαίνεται πρησμένο πίσω πρέπει να ήταν το φουλ. Εξοπλισμένο... Όπου πας όπου σταθείς γιαρισ κροσ βλέπεις πάντως
Λογικό είναι
τιμή οικονομία μέγεθος και ενα κινητήριο σύνολο που προσφέρει ανεπανάληπτη ευκολία οδήγησης .Ακόμη και εγω που εχω εμπειρία 40 χρονών οδήγησης εκτίμησα ιδιαίτερα πόσο εύκολα ξεκίνησε και ελίχθηκε ξεπαρκάροντάς σε ανηφόρα στην ανω πόλη προχθές .
Τόσο έντονη που κράταγα κόντρα την πόρτα με το πόδι να μην κλείσει , με οποιαδήποτε άλλο αυτοκίνητο θα είχε βρωμίσει ο συμπλέκτης μέχρι να ξεμπερδέψω ...Ασε που ακόμα θα έκανα προς πίσω για να βγω, κόβει πολύ το τιμόνι του και αυτό είναι σίγουρα το θετικό των τεράστιων θόλων στους τροχούς , το "πρησμένο" εχει πρακτικό αποτέλεσμα...
-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
Τόσο έντονη που κράταγα κόντρα την πόρτα με το πόδι να μην κλείσει , με οποιαδήποτε άλλο αυτοκίνητο θα είχε βρωμίσει ο συμπλέκτης μέχρι να ξεμπερδέψω ...
HILL HOLD ASSIST
χειρόφρενο για τους μη έχοντες έμπειρους
-
@dimitrioskosmas said in Toyota Yaris Cross:
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
Τόσο έντονη που κράταγα κόντρα την πόρτα με το πόδι να μην κλείσει , με οποιαδήποτε άλλο αυτοκίνητο θα είχε βρωμίσει ο συμπλέκτης μέχρι να ξεμπερδέψω ...
HILL HOLD ASSIST
χειρόφρενο για τους μη έχοντες έμπειρους
Τι να τα κάνω αυτά ο συμπλέκτης θα τα παίξει , με το yaris diesel σε παρόμοια δύσκολη περίπτωση δεν με άφηνε να το μαρσάρω με πατημένο τον συμπλέκτη -εχει κάποιον κόφτη μάλλον -και απλά δεν μπορούσα να κάνω βήμα κάποια στιγμή το έβγαλα αλλά η μυρωδιά με συντρόφευέ καναδυο μερες ...
-
Ενδιαφερουσα η νεα εφαρμογη της TOYOTA, ειδικα στο κομματι των διαδρομων θα ειναι εμφανες πια ειχες επισκεφτει πριν, ο χαρτης βοηθαει, παρολου που παλι δε τη 'μαρκαρει' με ενα διαφορετικο φοντο. Πως σας φαινεται? Βρηκατε κατι ενδιαφερον που δεν ειναι τοσο εμφανες?
-
Eχει μιλήσει κανεις με τογιοτα για παραδόσεις? Επεσε η αναμενομενη ?
-
@city-pop said in Toyota Yaris Cross:
Ενδιαφερουσα η νεα εφαρμογη της TOYOTA, ειδικα στο κομματι των διαδρομων θα ειναι εμφανες πια ειχες επισκεφτει πριν, ο χαρτης βοηθαει, παρολου που παλι δε τη 'μαρκαρει' με ενα διαφορετικο φοντο. Πως σας φαινεται? Βρηκατε κατι ενδιαφερον που δεν ειναι τοσο εμφανες?
Από το Σεπτεμβριο νομίζω είναι η "νέα"
Χρησιμη είναι ...
Μακάρι να είχε και το mazdoyaris την ίδια! -
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
Χρησιμη είναι ...
Μακάρι να είχε και το mazdoyaris την ίδια!A ναι? Χμμ... Ελαβα e-mail πριν μερικες μερες... Και ειχα ενα θεμα με την προηγουμενη απο το τελος του καλοκαιριου, δε μου εδειχνε διαδρομες... Και επομενως δεν την ανοιγα κιολας. Τη διορθωσανε @ service αλλα δε μου ειπανε τιποτα... Συγνωμη πηρες το Mazda που ειναι ιδιο με το YARiS? Κατι εχασα...
-
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
Χρησιμη είναι ...
Μακάρι να είχε και το mazdoyaris την ίδια!A ναι? Χμμ... Ελαβα e-mail πριν μερικες μερες... Και ειχα ενα θεμα με την προηγουμενη απο το τελος του καλοκαιριου, δε μου εδειχνε διαδρομες... Και επομενως δεν την ανοιγα κιολας. Τη διορθωσανε @ service αλλα δε μου ειπανε τιποτα... Συγνωμη πηρες το Mazda που ειναι ιδιο με το YARiS? Κατι εχασα...
Διαβασε το σχετικό νήμα
-
@City-Pop την πέρασα και εγω πριν καμμιά εβδομάδα αφου πρώτα έσβησα την παλιά γιατί με όλες αυτές τις εφαρμογές θα τα παίξει το παλιό μου xiaomi...
Αυτό που είδα είναι οτι έχει πλέον περασμένα τα σέρβις , το 1ο δηλ, πράγμα που η παλιά δεν υποστήριζε.
Τώρα διαδρομές καταναλώσεις είχε πλάκα στην αρχή να πειράζω τους εραστές της Στέλλας και να συγκρίνω με το άλλο ντίζελ που εχω.
Τώρα δεν είναι σωστό πρέπον για τους πρώτους - με τα adblue κλπ θέματα του κινητήρα συμπάσχω και δεν μιλάω - και εχω καταλήξει οτι σε σχέση με το άλλο στην πόλη καίει σημαντικά λιγότερο και στο ταξίδι τα ίδια ... σε λίτρα !Θα ήθελα η εφαρμογή να δείχνει την κατάσταση της μικρής μπαταρίας 12V.
Το θεωρώ σημαντικό , εγω την ελέγχω απο την εφαρμογή του συναγερμού και δεν πρόκειται να βγάλει την τριετία της εγγύησης την δεύτερη μέρα ακινησίας πέφτει στα 11,9V και οσο μεγάλη διαδρομή και να κάνω πάνω απο 12,4V δεν βλέπω...
Toyota Yaris Cross