Με νέα πάτουμενα, πάλι 15 ιντσών Jr αλλά 8 άρες...καμια σχέση...
Best posts made by miata_4ever
-
RE: Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!
-
Οι χονταρες μου από το 2003 μέχρι το 2011 και από 2017 μέχρι 2020.
-
και 2 νυχτερινες απο το υβριδιο μου.
-
RE: Δερματίνη στα καθίσματα
@miata_4ever said in Δερματίνη στα καθίσματα:
Εμένα στο μιατα είναι μαύρα δερμάτινα.ετσι ήταν.σκεφτομαι πλάτη και πάτο να τα κάνω μπλε στο χρώμα του αυτοκινήτου δερματινη.τι λέτε ;αύριο θα πάω από τον Γιάννη
τα εφτιαξα λοιπον και εμεινα πολυ ικανοποιημενος.με γεμισε και το καθισμα του οδηγου στο πλαινο του καθως ειχε γινει ισιο επειδη ο ex ετρωγε ολο το φαι του και ετσι ειναι σουπερ τωρα.εντυσα και το καλυμμα του πινακα οργανων με μπλε ραφη.τα καθισματα εγιναν τα μπλε ,δερματίνη .μενει το τιμονι τωρα με το νεο ετος !!
-
@jammamon said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Άντε να βάλω και γω το δικό μου. Daihatsu Copen μερακλίδικο.
Για γνώστες...
-
RE: TOYOTA FORUM
Γεννήθηκα με Τογιότα μεγάλωσα με αυτά
...είχα σταρλετ επ70 turbo το 1998.
ο κολοσσός αυτός στεναχωρεί πολλούς και όλοι αυτοί βγάζουν χολή που δε μπορούν να την ξεπεράσουν.εχουν τα πάντα φτιάχνουν τα πάντα...
Όταν πήρα μεταχειρισμένο prius gen 2 το 2009 με κοίταζαν σαν εξωγήινο άσχημο μου έλεγαν ...ε πάρτε πασατ πετρέλαιο τους απαντουσα.
εξαιρετικο όχημα κάλυπτε με το παραπάνω τις οικογενειακές ανάγκες.το άλλαξα πριν δύο + χρόνια με prius gen 3 solar pack μοντέλο του 2010.δυσκολευομαι να βρω αντίπαλο για αυτά που έχει τον εξοπλισμό του την οικονομία του ακόμα και με μοντέλα του 2020 από Ευρώπη μεριά. -
RE: 2020 Toyota Yaris
Μπήκα και οδήγησα σήμερα για λίγο ένα γιαρις απλή έκδοση και μάλιστα για επαγγελματικη χρήση.
εκατσα στο εσωτερικό του έπιασα πλαστικά ταμπλό κλπ.δεν είδα καμία διαφορά με άλλα πχ έχω μπει και σε πόλο σε Κορσα .το επάνω μέρος είναι μαλακό τα υπόλοιπα σκληρά δε υπήρχε ίχνος γραντζουνιας στα πλαστικά του και ρωταω τον ιδιοκτήτη και ταυτόχρονα τον υπάλληλο π το οδηγάει κ με λέει ,νεαρός σε ηλικία,το αμάξι είναι σούπερ προσπεράσεις κάνω, πατάει καλά το infotainment άψογο Μ έδειχνε τα κουμπιά και πριν με εξηγήσει πως δουλεύει το υβριδικό του λέω έχω υβριδικό Τογιότα από το 2009 .
όπως και να έχει μέσα δεν είδα κάτι π να μη Μ άρεσε σε υλικά μια χαρά ήταν...και είμαι βέβαιος ότι μετά από 10 χρόνια θα είναι ακριβώς το ίδιο μέσα -
RE: Toyota C-HR 2023
@bill_hsd said in Toyota C-HR 2023:
@cirus said in Toyota C-HR 2023:
@gatoz said in Toyota C-HR 2023:
@gatoz said in Toyota C-HR 2023:
ηλικιωμενος και χωρις οδηγικες επιδιωξεις
Ό,τι πρέπει για Suzuki και δη Vitara δηλαδη...
ενοιωσε σηκωμαρες μετα το ντεκαβλε ράιζ μπέρνερ ζμπορτ σχεδιασης μεσο μαζικης μεταφορας
Μάλλον τελείωσαν με το ροντάρισμα και είπαν να τα ανοίξουν λίγο οι συνάδελφοι.
απλά κλαίω από τα γέλια
Μπορεί να πιστέψω ότι υπάρχουν κανα 2 τρελοι που "μπορει" μια στο τόσο και να βυθιζουν το πετάλι κάτω αλλά εντάξει και συ σαν κάτοχος το ξέρεις οτι το 90κατι % σε οδηγούς toyota δεν το κάνει αυτό και δεν το λέω για το CHR αλλα γενικά για τους οδηγούς toyota. Τα αμάξια μπορει να πάνε, οι οδηγοί τους ομως δεν
και τωρα μιλάω σοβαρά δεν κοροιδεύω
Αν εσύ το κάνεις είσαι η εξαίρεση
Είναι κατι ανάλογο σαν τους οδηγούς merc που αν ειναι στην αριστερή λωρίδα στην εθνική δεν πάνε δεξια ούτε ασθενοφόρο να είναι πίσω
Αφου φυγαμε από το ότι είναι "τρόλευ", "σέρνονται" και "δεν πάνε καθόλου" και φτάσαμε στο ότι "μπορεί να πάνε", έχουμε σημειώσει σημαντική πρόοδο.
Δε καταλαβαίνω το θέμα αληθεια... Δηλαδή όλοι οι τουρμπατοι τσι κλπ είναι με το πόδι στο πάτωμα δλδ? Προσωπικά θα μιλήσω το πριους μου πάει μια χαρά
Και κάτι Εξυπνακιδες με ατμοσφαιρικά 1.6,1. 8 που βλέπουν πριους και χλευαζουν έχωντας το power τους πάω και καροτσάκι αμαλαχει να ουμε (δε ξέρω εάν γράφεται σωστά το αμαλαχει ) και τους χάνεται το ειρωνικό χαμόγελο
Latest posts made by miata_4ever
-
RE: Μπήκαν νερά από βροχή στη θέση του συνοδηγού.
καθε χρονο πρεπει να κανουμε ελεγχο ,αυτο ειναι το σωστο.ειτε με αερα ειτε με ειδικα συρματα (ατσαλινες)που εχουν βουρτσακι μπροστα τα περναμε ενα χερι.
-
RE: Διάφορες Τεχνικές απορίες..........
@ilias-a said in Διάφορες Τεχνικές απορίες..........:
@miata_4ever said in Διάφορες Τεχνικές απορίες..........:
Αυτοί λένε για πιστόνια μαζί. Αν δεν βγει μοτέρ να μετρηθούν οι κυλινδροι τζαπα μιλαμε. Εάν δεν έχεις οβάλ δεν υπάρχει λόγος να αλλάξεις πιστόνια
330,000km και οβαλ θα εχει αλλα και πατουρα στο ΑΝΣ στα ελατηρια.
ισως εχει αυτο λεω οτι εαν δεν ανοιξει το μοτερ υποθεσεις κανουμε.
-
@vasil said in Διάφορες Τεχνικές απορίες..........:
Καλησπέρα! Ερώτηση: όταν έχουμε πολύ αυξημένη κατανάλωση λαδιού (γύρω στο 1 lt στα 1.000 km κατά μέσο όρο) και κάπου κάπου το αυτοκίνητο βγάζει από την εξάτμιση έντονο ντουμάνι από λευκό καπνό που μυρίζει έντονα, χωρίς όμως να μειώνεται η στάθμη του παραφλού στο ψυγείο, τι σημαίνει αυτό;
Μπορεί να είναι ένδειξη καμμένης φλάντζας κεφαλής ; Η απλά καίει λάδια και χρειάζεται επισκευή ο κινητήρας;
Τι πρόβλημα μπορεί να προκληθεί εάν δουλεύει έτσι το αυτοκίνητο; Να χαλάσει εντελώς ο κινητήρας; Η αν παρακολουθώ και συμπληρώνω λάδια συνεχώς δεν διατρεχω κάποιον κίνδυνο;
Πες μοτέρ μάρκα αυτοκινήτου . Πόσα χιλιόμετρα έχεις?
Η κατανάλωση που αναφέρεις ειναι υπερβολική.Πρόβλημα δε θα έχεις έαν συμπληρώνεις λάδια απλά θα καπνιζει απο πισω Και σιγά σιγά θα χάνεται η απόδοση του.Τoyota Starlet EP91, 4EFE, 330.000 km. Δοκίμασα και valvoline λάδια 10-40 δεν είδα τρομερή διαφορά. Το ίδιο και με 10-40 της Toyota. Λέω να πάω σε 15-40 τώρα μήπως δω καμιά διαφορά.
Καλησπέρα! Ερώτηση: όταν έχουμε πολύ αυξημένη κατανάλωση λαδιού (γύρω στο 1 lt στα 1.000 km κατά μέσο όρο) και κάπου κάπου το αυτοκίνητο βγάζει από την εξάτμιση έντονο ντουμάνι από λευκό καπνό που μυρίζει έντονα, χωρίς όμως να μειώνεται η στάθμη του παραφλού στο ψυγείο, τι σημαίνει αυτό;
Μπορεί να είναι ένδειξη καμμένης φλάντζας κεφαλής ; Η απλά καίει λάδια και χρειάζεται επισκευή ο κινητήρας;
Τι πρόβλημα μπορεί να προκληθεί εάν δουλεύει έτσι το αυτοκίνητο; Να χαλάσει εντελώς ο κινητήρας; Η αν παρακολουθώ και συμπληρώνω λάδια συνεχώς δεν διατρεχω κάποιον κίνδυνο;
Η κατανάλωση που αναφέρεις ειναι υπερβολική.Πρόβλημα δε θα έχεις έαν συμπληρώνεις λάδια απλά θα καπνιζει απο πισω Και σιγά σιγά θα χάνεται η απόδοση του.Τoyota Starlet EP91, 4EFE, 330.000 km. Δοκίμασα και valvoline λάδια 10-40 δεν είδα τρομερή διαφορά. Το ίδιο και με 10-40 της Toyota. Λέω να πάω σε 15-40 τώρα μήπως δω καμιά διαφορά.
Εμένα η γνώμη μου είναι να βρεις ένα τροπετο glanza Και ΝΑ γίνει η δουλειά
Πέρα από τη πλάκα θεωρώ ότι λάδι και να βάλεις σε ρευστότητα εννοώ μόνο κακό θα κανεις. Ανοίγεις μοτέρ βλέπεις εάν έχεις οβάλ στον κύλινδρο και εφόσον δεν έχει γινει βρακι ο κύλινδρος, κάνεις μια σειρά ελατήρια πιστό ιών και κουζινετα, φλαντσες Και κλείνεις το μοτέρ. Με αφτερ μάρκετ ιαπωνικά ανταλλακτικά και είναι και οικονομικάΣε εξειδικευμένο συνεργείο μου είπαν γύρω στα 2 χιλιάρικα, αλλά ο κινητήρας θα γίνει σαν καινούργιος.
Αυτοί λένε για πιστόνια μαζί. Αν δεν βγει μοτέρ να μετρηθούν οι κυλινδροι τζαπα μιλαμε. Εάν δεν έχεις οβάλ δεν υπάρχει λόγος να αλλάξεις πιστόνια
-
Εμένα η γνώμη μου είναι να βρεις ένα τροπετο glanza Και ΝΑ γίνει η δουλειά
Πέρα από τη πλάκα θεωρώ ότι λάδι και να βάλεις σε ρευστότητα εννοώ μόνο κακό θα κανεις. Ανοίγεις μοτέρ βλέπεις εάν έχεις οβάλ στον κύλινδρο και εφόσον δεν έχει γινει βρακι ο κύλινδρος, κάνεις μια σειρά ελατήρια πιστό ιών και κουζινετα, φλαντσες Και κλείνεις το μοτέρ. Με αφτερ μάρκετ ιαπωνικά ανταλλακτικά και είναι και οικονομικά -
Η κατανάλωση που αναφέρεις ειναι υπερβολική.Πρόβλημα δε θα έχεις έαν συμπληρώνεις λάδια απλά θα καπνιζει απο πισω Και σιγά σιγά θα χάνεται η απόδοση του. -
RE: Toyota Yaris Cross
@limited_one said in Toyota Yaris Cross:
@criuser said in Toyota Yaris Cross:
Δηλαδή το Μπερλίνγκο είναι Τογιότα ?
Το Τζάμπυ ?
Δεν το νομίζω...Αύριο θα ανεβάσω φωτο από το expert
Ναι proace expert jumpy πως το λενε ει αι συγγενείς. Αυτά για το κόστος. Υπήρξε μια συνεργασια ωστ στη ευρωπαϊκή αγορά λανσάροντας βαν η τογιοτα στη ουσία μόνο στο σήμα. Στη Ιαπωνία π.χ δεν υπάρχουν εκεί. Μόνο original japan
-
RE: Toyota Yaris Cross
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
@tzavinio said in Toyota Yaris Cross:
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
Είδα το βίντεο σου και μοιάζει κάτι με τα φρένα ... εχεις κάνει το 1ο σέρβις ; Το λεω γιατί προβλέπεται να κάνουν συντήρηση /καθαρίσουν τα φρένα .
Όχι το αμάξι έχει 8500 χιλιόμετρα σκεφτόμουν να το ελέγξω στο 1ο σέρβις στα 15000χλμ η στο χρόνο "Ιούλιο".
Δε ξέρω αν μπορεί να δημιουργήσει κάτι χειρότερο ωστε να πάω νωρίτερα.
Επίσης εχει νοημα να κάνω μια δοκιμή να βγάλω το τροχό κ να ρίξω κάποιο καθαριστικο η τζάμπα η ταλαιπωρίαΑργεί το 1ο σερβις καλλίτερα να πας να το ελέγξουν τώρα .
Ο θόρυβος που κάνει δεν μου αρέσει .Μη παιδεύεσαι φίλος. Πήγαινε να το δουν και μην κάνεις τίποτα εσύ από μόνος σου. Λογικά φρενα κατι
-
RE: Toyota Prius (2024)
Η καλύτερη επιλογή προσωπικά. -
Αιώνες μπροστά... Οπως και οι παλαιότερες γενιές στην εποχή τους. (ίσως η 4η γενιά δεν ήταν τόσο ξεχωριστή όσο οι προηγούμενες) -
RE: Θερμικό "ρεζέρβα" των EV ή με ποιο συμβατικό αυτοκίνητο πάμε χωριό τα τριήμερα του 2035...
@monman2 said in Θερμικό "ρεζέρβα" των EV ή με ποιο συμβατικό αυτοκίνητο πάμε χωριό τα τριήμερα του 2035...:
Ίσως φανεί παράξενο αλλα το Yaris Cross θα πουληθεί οχι γιατί δεν είναι καλό αυτοκίνητο αλλα γιατί η πώληση του (€€€€€) θα χρηματοδοτήσει την αγορά tesla .
Οπότε για ρεζέρβα του Tesla σε περίπτωση black out θα αγόραζα το παγκόσμιο φαινόμενο
έχασα ενα την Δευτέρα για μερικές ώρες , ξέρω θα στεναχωρήσω τον @miata_4ever αλλα το πήρε ο πρώτος που πήρε τηλ εγω ήμουν ο δεύτερος
Κρίμα καλό τιμιο αυτοκίνητο... Να ψάξουμε....
-
RE: Toyota IQ
Δεν θα άλλαζα ρευστότητα λαδιού για την ώρα . Πόσα χιλιόμετρα εχεις? Επίσης καπνίζει από πίσω?δες λίγο στο manual πόσο λάδι δίκαιολογει ο κατασκευαστής? Τι μοτέρ έχεις?