-
@mar1982 said in Toyota Yaris Cross:
Ακριβώς...Θα ξεκαθαρίσει σύντομα θεωρώ μέσα στον Ιανουάριο λογικα και μετά ο καθενας θα πάρει τις αποφάσεις του.
Άποψη μου οτι η ακριβή έκδοση με τα 130 θα είναι τόσο ακριβότερη απο την βασική με τα 116 που θα μπορείς με την διαφορά να αγοράσεις πχ ενα saab με πολύ λίγα χλμ
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/332777603-saab-9-3δεν θα λυσσομανάει ο αέρας μετα τα 130 και αν το βαρεθείς ο @realzeus ίσως ενδιαφερθεί
γιατί ενα saab = κανέναΚαλή χρονιά ... φεύγω για ρεβεγιόν !
-
Καλημέρα και καλή χρονιά!
από όσο διαβάζω πάντως όπου αναφέρονται σε gen 5 εννοούν το υβριδικό σύστημα των 130 και με την σημειώση ότι θα προσφέρεται στις δύο εκδόσεις που αναφέρθηκαν. -
Καλή χρονιά με υγεία!
-
@kkostask said in Toyota Yaris Cross:
Αν έκανες την ίδια διαδρομή με την Κορόλλα, θεωρείς ότι θα είχες αξιοσημείωτη διαφορά στην κατανάλωση?
Όχι ιδιαίτερη, έχω κάνει παρόμοια διαδρομή και είναι πάνω κάτω στα ίδια. Η διαφορά είναι της τάξης του 0.2-0.3λτ/100χλμ, δηλαδή πρακτικά μηδενική διαφορά. Επίσης, με την Κορόλα, πάω λίγο πιο γρήγορα αφού είναι πιο αθόρυβη, οπότε πάω πιθο συχνά με 140 αντί με 130 για παράδειγμα.
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
Αν έκανες την ίδια διαδρομή με την Κορόλλα, θεωρείς ότι θα είχες αξιοσημείωτη διαφορά στην κατανάλωση?
Όχι ιδιαίτερη, έχω κάνει παρόμοια διαδρομή και είναι πάνω κάτω στα ίδια. Η διαφορά είναι της τάξης του 0.2-0.3λτ/100χλμ, δηλαδή πρακτικά μηδενική διαφορά. Επίσης, με την Κορόλα, πάω λίγο πιο γρήγορα αφού είναι πιο αθόρυβη, οπότε πάω πιθο συχνά με 140 αντί με 130 για παράδειγμα.
Ευχαριστώ για την απάντηση, καλή χρονιά!
-
Ευχαριστώ για την απάντηση, καλή χρονιά!
Καλή Χρονιά με Υγεία σε όλους μας!!!
-
Την καλησπερα μου στο thread. Εν δυναμει αγοραστης αυριο εχω κλεισει test drive στην λαμδα (συγγρου) .
Θα ρωτησω και για το f/l μιας και αυτο θα ηθελα να παρω εφοσον μεινω ικανοποιημένος. Απο οσο ειδα θα εχει και 5 γενιας οπως το corrola υβριδικο συστημα σε συνδυασμο με τις ενισχυσεις (?) για την ηχομονωση και τα 130 αλογα φαινεται πιο δελεαστικο. Το θεμα ειναι ποσο θα κρατησει και την τιμη.
Προσωπικα θα ηθελα το corrola cross ως τριτεκνος αλλα το Budget δεν υπαρχει ουτε ζωγραφιστο (και το cross αν μου αρεσει θα ειναι υπερβαση).
Πανω σε αυτο απο αποψη χωρον για καθημερινη μετακινηση εχετε καθολου εμπειρια για 3 παιδια πισω? Θα ειναι σχετικα ανετα ή θα εχουμε γκρινιες? (ο μικροτερος ειναι 7 οποτε στην χειροτερη ενα booster θελω δεν καρεκλακια ..το λεω για το θεμα με την μικρη γωνια ανοιγματος στις πισω πορτες..την εχω ξεπερασει την φαση)
Επισης ραγες για μπαγκαζιερα μπαινουν μετα ή πρεπει να παρω συγκεκριμένη εκδοση? (για τα 2-3 μεγαλα ταξιδια που ενδεχεται να γινουν καθε χρονια). (ενταξει ακομα δεν το ειδαμε το καταλαβαινω.)
Ευχαριστώ και καλος σας βρηκα -
Θα ναι μικρό πιστεύω. καλύτερα να ρίξεις τις απαιτήσεις σου σε όλα τα επίπεδα και να πας σε ένα dacia jogger LPG
Πιο νορμάλ χώροι για τρία παιδιά συν τις αποσκευές τους.
-
@ison said in Toyota Yaris Cross:
Την καλησπερα μου στο thread. Εν δυναμει αγοραστης αυριο εχω κλεισει test drive στην λαμδα (συγγρου) .
Θα ρωτησω και για το f/l μιας και αυτο θα ηθελα να παρω εφοσον μεινω ικανοποιημένος. Απο οσο ειδα θα εχει και 5 γενιας οπως το corrola υβριδικο συστημα σε συνδυασμο με τις ενισχυσεις (?) για την ηχομονωση και τα 130 αλογα φαινεται πιο δελεαστικο. Το θεμα ειναι ποσο θα κρατησει και την τιμη.
Προσωπικα θα ηθελα το corrola cross ως τριτεκνος αλλα το Budget δεν υπαρχει ουτε ζωγραφιστο (και το cross αν μου αρεσει θα ειναι υπερβαση).
Πανω σε αυτο απο αποψη χωρον για καθημερινη μετακινηση εχετε καθολου εμπειρια για 3 παιδια πισω? Θα ειναι σχετικα ανετα ή θα εχουμε γκρινιες? (ο μικροτερος ειναι 7 οποτε στην χειροτερη ενα booster θελω δεν καρεκλακια ..το λεω για το θεμα με την μικρη γωνια ανοιγματος στις πισω πορτες..την εχω ξεπερασει την φαση)
Επισης ραγες για μπαγκαζιερα μπαινουν μετα ή πρεπει να παρω συγκεκριμένη εκδοση? (για τα 2-3 μεγαλα ταξιδια που ενδεχεται να γινουν καθε χρονια). (ενταξει ακομα δεν το ειδαμε το καταλαβαινω.)
Ευχαριστώ και καλος σας βρηκαΔεν θα σε καλύψει για 3 παιδιά, αν έχεις το χρόνο δες το και μόνο σου μιας και έκλεισες το TD, θα δεις ότι καλύτερα να πας σε άλλες λύσεις. Ίσως το Skoda Kamiq πχ να είναι πιο κατάλληλο για τις ανάγκες σου.
-
@lap said in Toyota Yaris Cross:
dacia jogger LPG
Ευχαριστώ το εχω δει και αυτο αλλα το θελω περισσοτερο για πολη ...το jogger ειναι λιγο γκουμουτσα ισως να περιμένω το duster αλλα εχω ενα κολλημα με τα γαλλικης προελευσης εξαρτηματα/τεχνολογια (αν δεν κανω λαθος απο renault) κυριως γιατι θεματα αξιοπιστιας. Γενικα για τα καθημερινα ποιο πολυ ενδιαφερομαι πχ να πας μια βολτα εντος αθηνας, καμια δραστηριοτητα κλπ..
-
Πανω σε αυτο απο αποψη χωρον για καθημερινη μετακινηση εχετε καθολου εμπειρια για 3 παιδια πισω? Θα ειναι σχετικα ανετα ή θα εχουμε γκρινιες? (ο μικροτερος ειναι 7 οποτε στην χειροτερη ενα booster θελω δεν καρεκλακια
Πιστεύω είναι οριακό έως και στριμόκωλλο. Στο δικό μου έχουν κάτσει 3 παιδιά πίσω (και ο γιος μου έχει booster της Cybex που ειναι σαν καρεκλάκι, δηλαδή έχει αρκετό φάρδος) ηλικίας 9 (τα 2) και 7 ετών. Δεν παραπονέθηκαν, αλλά δεν ήταν και πολύ άνετα με το booster, αφού τρώει χώρο από την μεσάια θέση. Για παράδειγμα άλλα της κατηγορίας, όπως Citroen C3 Aircross & Skoda Kamiq ηταν σαφώς πιο άνετα πίσω, ειδιά το C3.
Αλλά το καλύτερο ειναι να το δείς εσύ και εαν μπορείς να το δοκιμάσεις.
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
Πανω σε αυτο απο αποψη χωρον για καθημερινη μετακινηση εχετε καθολου εμπειρια για 3 παιδια πισω? Θα ειναι σχετικα ανετα ή θα εχουμε γκρινιες? (ο μικροτερος ειναι 7 οποτε στην χειροτερη ενα booster θελω δεν καρεκλακια
Πιστεύω είναι οριακό έως και στριμόκωλλο. Στο δικό μου έχουν κάτσει 3 παιδιά πίσω (και ο γιος μου έχει booster της Cybex που ειναι σαν καρεκλάκι, δηλαδή έχει αρκετό φάρδος) ηλικίας 9 (τα 2) και 7 ετών. Δεν παραπονέθηκαν, αλλά δεν ήταν και πολύ άνετα με το booster, αφού τρώει χώρο από την μεσάια θέση. Για παράδειγμα άλλα της κατηγορίας, όπως Citroen C3 Aircross & Skoda Kamiq ηταν σαφώς πιο άνετα πίσω, ειδιά το C3.
Αλλά το καλύτερο ειναι να το δείς εσύ και εαν μπορείς να το δοκιμάσεις.
Fanis ευχαριστώ...προσπαθω να το δικαιολογησω στον ευατο μου την κατηγορια μιας και σε αυτο το price range αυτοματο με τετοια καταναλωση σε οικογενειακο πλεον δεν βρισκεις (εκτος αν μου διαφευγει κατι). Μπορω να θυσιασω καποια πραγματα αλλα αυτοματο σιγουρα πλεον λογο και γυνης αλλα και διοτι γερασαμε και οσο να ναι ειναι ευκολια οπως και καταναλωση ειναι βασικο.
-
Fanis ευχαριστώ...προσπαθω να το δικαιολογησω στον ευατο μου την κατηγορια μιας και σε αυτο το price range αυτοματο με τετοια καταναλωση σε οικογενειακο πλεον δεν βρισκεις (εκτος αν μου διαφευγει κατι). Μπορω να θυσιασω καποια πραγματα αλλα αυτοματο σιγουρα πλεον λογο και γυνης αλλα και διοτι γερασαμε και οσο να ναι ειναι ευκολια οπως και καταναλωση ειναι βασικο.
To αυτοκίνητο, ειναι εξαιρετικό για την κατηγορία του και την χρήση που φτιάχτηκε και φυσικά ως αυτόματο (και υβριδικό). Αλλά ειναι γνωστό ότι υστερεί σε χώρους, οπότε ειναι θέμα να σου κάνει η όχι. Δεν μπορώ να το εκθειάσω σε χώρους, γιατί αντικειμενικά υστερεί και δεν φοράω παροπίδες. Στην κατηγορία του υπάρχουν άλλα αμάξια με αρκετά μεγαλύτερους χώρους - αλλά δεν νομίζω αυτόματα σε αυτή την τιμή.
-
Με μια μεγαλη μπαγκαζιερα από πάνω για τα ταξίδια θα είσαι κομπλέ. Το πολυ πολυ σε 4 5 χρόνια που τα παιδιά θα μεγαλώσουν και ίσως αρχίσουν να γκρινιάζουν το πουλάς όσο το πήρες...
Δοκίμασε το αρκετα βέβαια πρώτα. Θα μπορούσες ιδανικα να το νοικιάσεις για 2 3 μέρες. -
Το πίσω κάθισμα είναι το μεγάλο αρνητικό του γιατί έχει μικρύνει αρκετά ώστε να έχει καλό χώρο αποσκευών. Αφού θα το δεις από κοντά, μην παραλείψεις να καθίσεις πίσω να κρίνεις ο ίδιος. Εγώ είμαι 1.85 και δεν θα μπορούσα να κάτσω πίσω για πολύ ώρα.
Κατά τα αλλά όλα είναι θετικά σε σχέση με την τιμή του. -
Πόσο θα σου κοστίσει το γιαρις Κρος με την τριτεκνια;
Και πόσο το κορολλα Κρος το 1.8; -
@gtsartsal said in Toyota Yaris Cross:
Πόσο θα σου κοστίσει το γιαρις Κρος με την τριτεκνια;
Και πόσο το κορολλα Κρος το 1.8;Θα ρωτήσω αύριο υπολογίζω κάνα 2χιλιαρο μαξ κάτω. Το cross είναι πολύ εκτός budget ήδη κάνω υπέρβαση και με το yaris
-
@george-0 said in Toyota Yaris Cross:
Το πίσω κάθισμα είναι το μεγάλο αρνητικό του γιατί έχει μικρύνει αρκετά ώστε να έχει καλό χώρο αποσκευών. Αφού θα το δεις από κοντά, μην παραλείψεις να καθίσεις πίσω να κρίνεις ο ίδιος. Εγώ είμαι 1.85 και δεν θα μπορούσα να κάτσω πίσω για πολύ ώρα.
Κατά τα αλλά όλα είναι θετικά σε σχέση με την τιμή του.Ευχαριστώ εννοείτε ότι θα το κάνω αν και έχω χρόνο μέχρι να φτάσουν τα μικρά 1.85. Μιας και είμαστε κοντά στο ύψος πως το βολευεσε το αμάξι.. Πχ επειδή τα έχω τα κιλά μου στο puma που μπήκα... Αισθάνθηκα λίγο πιεσμένος.. Κοντός ψαλμός βέβαια αλλά κουβέντα να γίνετε.
-
@gchris7 said in Toyota Yaris Cross:
Με μια μεγαλη μπαγκαζιερα από πάνω για τα ταξίδια θα είσαι κομπλέ. Το πολυ πολυ σε 4 5 χρόνια που τα παιδιά θα μεγαλώσουν και ίσως αρχίσουν να γκρινιάζουν το πουλάς όσο το πήρες...
Δοκίμασε το αρκετα βέβαια πρώτα. Θα μπορούσες ιδανικα να το νοικιάσεις για 2 3 μέρες.Σωστός αλλά δεν περίμενα να το νοικιάζουν... Ξερεις που μπορώ να το βρω? Αυτό με την μπαγκάζιερα σκεφτόμουν. Το μόνο θέμα είναι αν πρέπει να πάρω συγκεκριμένη έκδοση ή αν μπαίνουν αφτερμαρκετ ξέρεις?
-
@gchris7 said in Toyota Yaris Cross:
Δοκίμασε το αρκετα βέβαια πρώτα. Θα μπορούσες ιδανικα να το νοικιάσεις για 2 3 μέρες.Σωστός αλλά δεν περίμενα να το νοικιάζουν... Ξερεις που μπορώ να το βρω? Αυτό με την μπαγκάζιερα σκεφτόμουν. Το μόνο θέμα είναι αν πρέπει να πάρω συγκεκριμένη έκδοση ή αν μπαίνουν αφτερμαρκετ ξέρεις?
πήγαινε για μεταχειρισμένο Suzuki Scross ΜHEV.
Με ευχαριστείς αργότερα .
και με.μπαρες οροφής standard και με τεμπέλη και εμπρός και πίσω. Και πολλά άλλα....
Toyota Yaris Cross