-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
Overkill ειναι και σε κόστος και σε μεγεθος.... με ενα απλό Yaris θα εκανα την ίδια δουλειά καλυτερα!
Αλλά ποιος περιμένει ξανα με ανοιχτή τιμή ενα πρακτικά ίδιο αμαξιΠάρτο σε Μάζντα που έρχεται πιο γρήγορα ή το μτχ που δινουν στο φόρουμ σε καλή τιμή με όλα τα έξτρα.
Γιαυτό Αυτό το μτχ μπορώ να σου πω και με ακρίβεια μέτρου που και πως γίνανε τα χιλιόμετρα
-
@bill_hsd said in Toyota Yaris Cross:
@cirus said in Toyota Yaris Cross:
@bill_hsd said in Toyota Yaris Cross:
@cirus said in Toyota Yaris Cross:
Ετσι είναι το σωστό να αναφέρεις και τα θετικά του
Και ναι δεν υπάρχει πιο οικονομικο, ειναι πραγματικά πολύ εντυπωσιακό και για μενα που δεν το έχω και δεν θα το έπαιρνα. Και τα diesel μεσα στην πόλη χάνουν νομιζω από το υβριδικο του συστημα
Μα γι αυτό το κρατάω ακομα για τις καθημερινές μου μετακινήσεις.
Βεβαια οτι κερδιζω καθημερινά το χάνω έχοντας και αλλο αμαξι για αλλες διαδρομες και ταξίδια!
You can't win them all!Κι όμως, ένα C-HR θα μπορούσε να αποτελέσει τον καλύτερο all rounder. Μικρομέγαλο για όλες τις δουλειές.
2 φορες εφτασα κοντα αλλά δεν εξυπηρετουσε σχημα, ογκος, χωρος πίσω και 122 αλογα....
ο χωρος αποσκευων του είναι ανεκδοτο για το μέγεθος του 377 λίτρα το παλιο, 388 το νεο και 310 το plug in hybrid το νέο!!!!!
Νταξει υβριδικο είναι καπου πρέπει να μπουν οι μπαταρίες αλλά για μια οικογένεια και ταξίδι οι περισσότεροι θα χρειαστούν μπαγαζιέρα πάνω
εμενα δεν μου φαινεται ιδανικο για ολα σε ενα. Αν και αν είχε λίγο μεγαλύτερο χωρο αποσκευων θα το δεχόμουν και ας είναι λιγο στριμοκωλα πίσω. Αλλα λιγοτερο απο 400 λίτρα για C-SUV είναι πολύ λίγο αντικειμενικά μιλώντας.
Έλα, βρήκες πάλι ευκαιρία να ασχοληθείς με το C-HR...
Για το μήκος του (4,40m) λογικότατος είναι ο χώρος αποσκευών του C-HR, όσο ενός κλασικού Hatchback.
Το έχω ξαναπεί, μακρύτερα C-SUV έχουν μικρότερα ή ίδια πορτ παγκάζ, στις plug-in εκδόσεις τους.
Τετραμελής οικογένεια πήγαμε διακοπές 1 μήνα χωρίς μπαγκαζιέρα.
Μην εστιάζεις στα νούμερα, αλλά στο σχήμα.
Κάτι νούμερα με megaboxes και κρυφά πατώματα κλπ. προσωπικά δεν τα πολυπιστευω...Ασχολούμαι με ΟΛΑ τα μοντελα αν δεν σε πειράζει
ο χωρος αποσκευων είναι στα - του μοντέλου οτι και να λες για C-SUV είναι μικρος. Αν συγκρινεις με αλλα C-SUV είναι οφθαλμοφανες.
hatchback είχα την octavia (που ενταξει δεν είναι τυπικο c hatchback) αλλα μη σου πω καλύτερα ποσα λίτρα είχεΑν εσένα σε βολεύει πολύ καλά και μπραβο. Εγώ δεν εστιάζω σε σενα λέω γενικά είναι μικρός
Μην πιστεύεις αλλα ο χώρος στο Puma είναι τεράστιος για το μεγεθος του και βαζεις βαλίτσα ολοκληρη στον κρυφο χώρο ή ρεζέρβα και κάτι τσαντες αν θες μιας και το ανέφερες. Ομως δεν συγκρινω με το Puma γιατι είναι μικρότερη κατηγορία και ας εχει μεγαλύτερο χώρο αποσκευων από το CHR. Συγκρίσεις κανω με αναλογα μοντέλα αρα στην συγκεκριμένη περίπτωση C-SUV. Δες Kuga, Tiguan, Tucson, Sportage, Qashkai, Arkana η ότι άλλο θες εσύ. Από όλα χάνει έτσι και άλλιως
Σταματα να εστιαζεις στα αρνητικα που γράφω ομως. Γραφω και θετικά πραγματα. Ολα τα μοντελα εχουν και αρνητικά και στην συγκεκριμένη περιπτωση ο χωρος αποσκευων είναι στα αρνητικα του CHR τι να κάνουμε τωρα.
Εγω γραφω και για το δικό μου μοντέλο στο νήμα του τα αρνητικά του δεν εχω τέτοια κολληματα. Αν ενδιεφερε κάποιον και ρωτούσε θα τα έγραφα και δω απλα ο χωρος αποσκευων δεν ανηκει στα αρνητικά του δικού μου μοντέλου, εχει άλλα μειον
ΥΓ Ριξε μια ματια στο νημα του CHR που έτυχε και το "υπερασπιστηκα" και εγραψα τα θετικά του. ΔΕΝ γραφω μόνο αρνητικά.
-
Overkill ειναι και σε κόστος και σε μεγεθος.... με ενα απλό Yaris θα εκανα την ίδια δουλειά καλυτερα!
Αλλά ποιος περιμένει ξανα με ανοιχτή τιμή ενα πρακτικά ίδιο αμαξιΠάρτο σε Μάζντα που έρχεται πιο γρήγορα ή το μτχ που δινουν στο φόρουμ σε καλή τιμή με όλα τα έξτρα.
Δεν παίρνω μτχ.
Ούτε μαζντα αγορά γιατί έχει άλλο δίκτυο και δίνει 8 χρονια εγγύηση υβριδικό σύστημα -
Συγνώμη αλλά το νέο υπέρτατο αυτοκίνητο (Αχ! Κούλα!) έχει 475 λίτρα στα 4,34μ!
-
@lap said in Toyota Yaris Cross:
Yaris hybrid για πόλη και
Dacia Duster για έξω
Αϊ Βασίλη, ζητάω πολλά; -
-
@v_a said in Toyota Yaris Cross:
Dacia Duster για έξω
Αϊ Βασίλη, ζητάω πολλά;Να πας σε ψυχολογο
Εχεις κλινικη καταθλιψη -
Και αυτοί toyota έχουν
-
Dacia Duster για έξω
Αϊ Βασίλη, ζητάω πολλά;για το Duster 2024 πάντως (τουλάχιστον εξωτερικά) είναι πλέον πιο σίγουρο. Θα σπάσει τα ταμεία αν κρατήσει τις τιμές χαμηλά.
-
Γιατί υπάρχει άλλο προσιτό σοβαρό off road ?
20+ εκατοστά απόσταση από το έδαφος, τα βλέπουν κάτι παπουδοβιταραίοι και αναπολούν τα νιατα τους. 20 cm είναι σεβαστό νούμερο -
20+ εκατοστά απόσταση από το έδαφος, τα βλέπουν κάτι παπουδοβιταραίοι και αναπολούν τα νιατα τους. 20 cm είναι σεβαστό νούμεροΈχει κάψει καρδιές..... Πήγα χθες και μετρούσα πόσο χώρο έχω στην πυλωτη μου.
Το αποτέλεσμα της μέτρησης θα το αναλύσω όταν ξανασχολιασω τον αγαπημένο κλάδο των εργολάβων. Αχ πόσο τους αγαπώ
-
20+ εκατοστά απόσταση από το έδαφος, τα βλέπουν κάτι παπουδοβιταραίοι και αναπολούν τα νιατα τους. 20 cm είναι σεβαστό νούμεροΓια την ακρίβεια, από το δελτίο τύπου...
"Απόσταση από το έδαφος: 217 mm για την έκδοση 4×4, η μεγαλύτερη στην αγορά."
-
Ωχ ωχ ωχ!
-
Περιμένω το Active μου περίπου Φλεβάρη.
Εχω δώρο συναγερμό εργοστασιακό.
Μπορώ να τους πω να μη τον βάλουν και να μου δώσουν άλλο δώρο?
Λέω να βάλω συναγερμό της προκοπής (Pandora).
Τι λέτε? -
@orekourk said in Toyota Yaris Cross:
Μπορώ να τους πω να μη τον βάλουν και να μου δώσουν άλλο δώρο?-
Εργοστασιακό συναγερμό δεν έχεις ως δώρο. Έχεις "δώρο" έναν συναγερμό της κακιάς ώρας που βάζει ο κάθε έμπορος.
-
Ναι μπορείς να ζητήσεις κάτι άλλο, εγώ π.χ. ζήτησα αισθητήρες παρκαρίσματος στο Γιάρις Κρος και μεμβράνες στην Κορόλλα.
-
-
Μπορώ να τους πω να μη τον βάλουν και να μου δώσουν άλλο δώρο?
Λέω να βάλω συναγερμό της προκοπής (Pandora).
Τι λέτε?Ζητά κάτι άλλο πιο χρήσιμο, πχ πλαστικά πατάκια και πλαστικό κάλυμμα πορτμπαγκάζ.
Συναγερμό μη βάζεις καθόλου, αν το βάλουν στο μάτι θα στο κλέψουν. -
Μπορώ να τους πω να μη τον βάλουν και να μου δώσουν άλλο δώρο?-
Εργοστασιακό συναγερμό δεν έχεις ως δώρο. Έχεις "δώρο" έναν συναγερμό της κακιάς ώρας που βάζει ο κάθε έμπορος.
-
Ναι μπορείς να ζητήσεις κάτι άλλο, εγώ π.χ. ζήτησα αισθητήρες παρκαρίσματος στο Γιάρις Κρος και μεμβράνες στην Κορόλλα.
Από το ολότελα κατι είναι!
Αλλωστε βολεύει όταν με keyless open ακους τουλάχιστον κάτι
Το ζητημα ειναι μην σου κανουν παπαριά στην τοποθετηση -
-
Τώρα τελευταία οι συναγερμοί των εμπόρων είναι χωρίς ηχητική προειδοποίηση ενεργοποίησης/απενεργοποίησης.
Για παράδειγμα το δικό μου. Συναγερμός Metasystem αθόρυβης όπλισης/αφόπλισης.
Οι λόγοι που μου είπαν προκαλούν γέλιο... Μέχρι και την νομοθεσία επικαλέστηκαν. -
-
@katafractos17 said in Toyota Yaris Cross:
Αυτό, τι Yaris Cross είναι;
Βγαίνει για άλλες αγορές;Ναι για Ασία, δεν είναι Ευρωπαϊκό.
Toyota Yaris Cross