-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
Πλήρωσα την τελευταία δόση για τον συναγερμό όποτε για πείτε τώρα που έχω € για ξόδεμα οι Αθηναίοι που πήγατε στο γνωστό μαγαζί ποιες led σας έβαλε ,μήπως τις βρω και τις περάσω μόνος μου .
Για να ενθουσιαστούν τώρα οι νέοι κάτοχοι, κατανάλωση στρωμένο πια και με 18 βαθμούς
Πετάχτηκα να πάρω κάτι πράγματα από το Πρακτικερ
σαν να είχα παπί χωρίς να βραχώ και χωρίς να κουβαλάω την κουλούρα με το πλαστικό κανάλι ανάμεσα στα πόδιαΥπομονή από βδομάδα θα σου έχω νέα για led και για υλικό και για πέρασμα αν θέλεις.
Έχω κανονίσει για το κορολα... -
Πλήρωσα την τελευταία δόση για τον συναγερμό όποτε για πείτε τώρα που έχω € για ξόδεμα οι Αθηναίοι που πήγατε στο γνωστό μαγαζί ποιες led σας έβαλε ,μήπως τις βρω και τις περάσω μόνος μου .
Για να ενθουσιαστούν τώρα οι νέοι κάτοχοι, κατανάλωση στρωμένο πια και με 18 βαθμούς
Πετάχτηκα να πάρω κάτι πράγματα από το Πρακτικερ
σαν να είχα παπί χωρίς να βραχώ και χωρίς να κουβαλάω την κουλούρα με το πλαστικό κανάλι ανάμεσα στα πόδιαΩραίος monman, αλλά σε πάω μια κοντρίτσα με το e-power..
Ίδια εξωτ.θερμοκρασία,ίδια μέση ταχύτητα, -0,2lt/100km +3χλμ. επιπλέον απόσταση και με +75άλογα παραπάνω κάτω από το καπό..
-
@panormus772 said in Toyota Yaris Cross:
Ωραίος monman, αλλά σε πάω μια κοντρίτσα με το e-power..
Αυτές είναι κόντρες ο realzeus μόλις έκοψε τις φλέβες του με κουτάκι μπύρας
-
@panormus772 said in Toyota Yaris Cross:
Ωραίος monman, αλλά σε πάω μια κοντρίτσα με το e-power..
Αυτές είναι κόντρες ο realzeus μόλις έκοψε τις φλέβες του με κουτάκι μπύρας
-
Αν και χρυσό και οικονομικο το αμάξι, σε ανοιχτό δρόμο (επιστροφη από αεροδρόμιο μέσω ΑΟ) είναι για κλάματα. Ειδικά αν οδηγείς ή προέρχεσαι απο μεγαλύτερο, ποιοτικότερο αμάξι.
Δραμα αεροδυναμικοί θόρυβοι όχι μονο από τζαμια ή καθρεπτες αλλά και από την ενωση πόρτας πιλαρ, τσικι τσικι από την επαφή παρμπρίζ και ουρανού.
Μόνωση μηδέν ποιότητα below zero. Ακουμπάς με λίγο περισσότερη δύναμη και κοιτάς να δεις αν άφησε βαθούλωμα.
Καθίσματα ο ορισμός του αβολου με τελευταία φθηνιαρικα υλικα. Αισθάνομαι ότι θα βγει ο κωλος μου στη βάση. 17αρες μούρη αλλά πλευρική στήριξη μηδέν (στην adventure κάτι γίνεται).
Σήμερα που είχε σχετικα χαμηλή θερμοκρασία και όχι ήλιο το αμάξι θυμισε κουδούνι σαν το κασκαι.
Χωρίς μουσική απλά δεν πάλευεται αν ο δρόμος δεν είναι χαλί ή δεν κινείσαι ηλεκτρικα.
Επικό fail επίσης ο μπερντές για να καλύπτεται το πορτ μπαγκαζ.
Ούτε μόνωση ούτε αντοχή. Η πεμπτουσία του cost cutting.
Με βλέπω να το βάζω αγγελία. -
Θα κονομήσεις με τόση ζήτηση που έχει...
-
1,8λ/100χλμ λέει το θηρίο.....
Δεν μας λυπάστε;;;;
-
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
Αν και χρυσό και οικονομικο το αμάξι, σε ανοιχτό δρόμο (επιστροφη από αεροδρόμιο μέσω ΑΟ) είναι για κλάματα. Ειδικά αν οδηγείς ή προέρχεσαι απο μεγαλύτερο, ποιοτικότερο αμάξι.
Δραμα αεροδυναμικοί θόρυβοι όχι μονο από τζαμια ή καθρεπτες αλλά και από την ενωση πόρτας πιλαρ, τσικι τσικι από την επαφή παρμπρίζ και ουρανού.
Μόνωση μηδέν ποιότητα below zero. Ακουμπάς με λίγο περισσότερη δύναμη και κοιτάς να δεις αν άφησε βαθούλωμα.
Καθίσματα ο ορισμός του αβολου με τελευταία φθηνιαρικα υλικα. Αισθάνομαι ότι θα βγει ο κωλος μου στη βάση. 17αρες μούρη αλλά πλευρική στήριξη μηδέν (στην adventure κάτι γίνεται).
Σήμερα που είχε σχετικα χαμηλή θερμοκρασία και όχι ήλιο το αμάξι θυμισε κουδούνι σαν το κασκαι.
Χωρίς μουσική απλά δεν πάλευεται αν ο δρόμος δεν είναι χαλί ή δεν κινείσαι ηλεκτρικα.
Με βλέπω να το βάζω αγγελία.με αυτες τις απαιτησεις που εχεις εισαι μονο για honda, mazda, bmw
-
Με βλέπω να το βάζω αγγελία.Οι 17αρες ζάντες της style πάνε με τα πιο μάπα λάστιχα (λόγω ρύπων προφανώς) , eco contact δε φοράει?
Η adventure φοράει goodyear eg2
Αν σε πάω βόλτα με το δικό μου michelin primacy 4+ θα μου πεις διαφορά.
Η λαμαρίνα όντως δεν είναι όπως παλιά αλλά τι να κάνουμε οι κατασκευαστές κοιτάνε να ρίξουν το βάρος, τις καταναλώσεις και τους ρύπους, σημεία των καιρών -
Ναι αυτά φοράει.
Αλλά που φταίνε τα λαστιχα οταν μπαίνει αέρας από την πόρτα ή κάνει τσικι τσικι η ενωση παρμπρίζ και ουρανού;
Και γενικά η κριτική σου για τα λαστιχα αυτά που εστιάζεται ;
Στο κράτημα, στη σκληράδα και άνεση (εχω τα φαλκεν που φοράνε τα ακτιβ στο γιαρις και είναι τόσο σκληρά που κουδουναει πια όλο) πως τα εννοείς ότι είναι κακά; Δεν έχω βγάλει ακόμα συμπέρασμα.
Δηλαδη με μισελιν θα είχα λιγότερους θορύβους ; -
Ναι αυτά φοράει.
Αλλά που φταίνε τα λαστιχα οταν μπαίνει αέρας από την πόρτα ή κάνει τσικι τσικι η ενωση παρμπρίζ και ουρανού;
Στο κράτημα, στη σκληράδα και άνεση (εχω τα φαλκεν που φοράνε τα ακτιβ στο γιαρις και είναι τόσο σκληρά που κουδουναει πια όλο) πως τα εννοείς ότι είναι κακά; Δεν έχω βγάλει ακόμα συμπέρασμα.
Δηλαδη με μισελιν θα είχα λιγότερους θορύβους ;Κατ αρχήν δε διαφωνώ έχει πέσει πολύ cost cutting.
Και το δικό μου είχε κάτι περίεργα σφυρίγματα στη κολόνα σε ταξίδι και σκεφτόμουνα, ρε μπας και έχω αφήσει τη πόρτα ανοιχτή
τελικά βολεύτηκα με ανεμοθραύστες.
Για τα eco contact τα λέγαμε στα τεχνικά θέματα- βελτιώσεις, τσιγαρόχαρτο το πλαϊνό και κούτσουρο το πέλμα, πέρασαν κάτι γύφτοι που μαζεύανε σαβούρα και θέλανε λεφτά να τους τα χαρίσω. -
@a65 said in Toyota Yaris Cross:
Ναι αυτά φοράει.
Δηλαδη με μισελιν θα είχα λιγότερους θορύβους ;Κατ αρχήν δε διαφωνώ έχει πέσει πολύ cost cutting.
Και το δικό μου είχε κάτι περίεργα σφυρίγματα στη κολόνα σε ταξίδι και σκεφτόμουνα, ρε μπας και έχω αφήσει τη πόρτα ανοιχτή
τελικά βολεύτηκα με ανεμοθραύστες.
Για τα eco contact τα λέγαμε στα τεχνικά θέματα- βελτιώσεις, τσιγαρόχαρτο το πλαϊνό και κούτσουρο το πέλμα, πέρασαν κάτι γύφτοι που μαζεύανε σαβούρα και θέλανε λεφτά να τους τα χαρίσω.Ποιους έβαλες ;
Εγώ έβαζα heko επί χρόνια αλλά μετά τις γρατσουνιές στις μεμβράνες στο γιαρις και το τρεμοπαιγμα του τζαμιού στο μισοανοιχτο αποφάσισα να μην ξαναβάλω. -
Λοιπόν συμφωνήσαμε περί cost cutting, το δια ταύτα είναι να βάλεις το χέρι στη τσέπη να βελτιώσεις κάποια θέματα.
Ανεμοθραύστες original, δυστυχώς δεν φέρνει η toyota hellas οπότε αναγκαστικά από japan. Είχα πάει για μεμβράνες στον tint town και μου είπε το ίδιο αυτοί οι ανεμοθραύστες που μπαίνουν εσωτερικά δε λένε, μπορεί να χαλάσουν τις μεμβράνες ή και το γρύλο. -
Λοιπόν συμφωνήσαμε περί cost cutting, το δια ταύτα είναι να βάλεις το χέρι στη τσέπη να βελτιώσεις κάποια θέματα.
Ανεμοθραύστες original, δυστυχώς δεν φέρνει η toyota hellas οπότε αναγκαστικά από japan. Είχα πάει για μεμβράνες στον tint town και μου είπε το ίδιο αυτοί οι ανεμοθραύστες που μπαίνουν εσωτερικά δε λένε, μπορεί να χαλάσουν τις μεμβράνες ή και το γρύλο.Ε καλά 300 ευρώ να φέρω από ιαπωνια δεν παίζει. Άσε που αυτοί που μπαίνουν απέξω δεν μου αρέσουν. Ταριφικοι τελείως
Για τους heko μου τα έλεγαν και στο εξουσιοδοτημένο μου. Αλλά δεν είχα ποτέ τέτοια θέματα. Απλά δεν μου άρεσε αυτό που έγινε και στο γιαρις οπότε κόπηκαν.
Αλλα λεφτά όμως δεν δίνω. Πηρα 3 πράγματα από Αλί έτσι και για τη δοκιμή αλλά ήδη το αμάξι έχει περάσει κάθε όριο χρημάτων για αξία. -
Είχα πάει για μεμβράνες στον tint town
Ποιές έβαλες? γιατί και εγώ εκεί έχω καταλήξει τελικά να πάω.
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
Είχα πάει για μεμβράνες στον tint town
Ποιές έβαλες? γιατί και εγώ εκεί έχω καταλήξει τελικά να πάω.
Λοιπόν είχα βάλει μόνο στα μπροστινά llumar και πρασινίζαν με τους ανεμοθραύστες και λόγω ότι είμαι ψείρας το έψαξα οι xpel είναι γκρί και ταίριαζε το χρώμα, οπότε έβαλα prime xr ( όχι plus λόγω budget) 35% στα μπροστινά και 70% στα πίσω να φαίνεται ομοιόμορφο γιατί τα πίσω ήταν φυμέ από το εργοστάσιο.
Ο Αλέξανδρος πολύ καλός στη δουλειά του, σκεφτόμουν να βάλω και στο μπροστινό παρμπρίζ αλλά οι 70% ήταν σκούρες και οι 80% μου είπε δεν αξίζουν. -
@dimitrioskosmas said in Toyota Yaris Cross:
Με βλέπω να το βάζω αγγελία.με αυτες τις απαιτησεις που εχεις εισαι μονο για honda, mazda, bmw
Μπα, ένα απλό vw φτάνει για να καλυφθούν τέτοιες απαιτήσεις. Το πιο φτηνό που κυκλοφορεί, δεν χρειάζεται να ξοδευτεί ο άνθρωπος.
-
Ο Αλέξανδρος πολύ καλός στη δουλειά του, σκεφτόμουν να βάλω και στο μπροστινό παρμπρίζ αλλά οι 70% ήταν σκούρες και οι 80% μου είπε δεν αξίζουν.
Δεν αξίζουν οι 80% επειδή είναι ανοικτές και δεν θα κάνει δουλειά για το παρμπριζ ;
-
@famas said in Toyota Yaris Cross:
Ο Αλέξανδρος πολύ καλός στη δουλειά του, σκεφτόμουν να βάλω και στο μπροστινό παρμπρίζ αλλά οι 70% ήταν σκούρες και οι 80% μου είπε δεν αξίζουν.
Δεν αξίζουν οι 80% επειδή είναι ανοικτές και δεν θα κάνει δουλειά για το παρμπριζ ;
Αν κατάλαβα καλά έχει ερωτηματικό στο τέλος,
είχα ενδοιασμούς για το μπροστινό παρμπρίζ όπως θα βλέπω καλά το βράδυ, θα κάνει αντανακλάσεις κλπ και δε το προχώρησα. Αλλά το θυμάμαι καλά μου είπε οι 80% prime xr δεν κάνουν δουλειά.
Ίσως αν δω κάποιο άλλο αμάξι πως είναι το βράδυ το μπροστινό παρμπρίζ να βάλω. -
Προσοχή, η νομοθεσία είναι πολύ αυστηρή, ειδικά για το μπροστινό παρμπριζ!
Toyota Yaris Cross