@gtsartsal said in Toyota Yaris Cross:
Όλες τις προηγούμενες μέρες διάβασα διαφορά.
Θα ήθελα να αναφέρω τα εξής:
- Ο Τάσος αγόρασε ένα αυτοκίνητο που το επέλεξε για συγκεκριμένους λόγους. Προτεραιότητα του ήταν η οικονομία καυσίμου, η ευκολία χρήσης, η αξιοπιστία.
- Έχει αναφέρει, όπως και άλλοι κάτοχοι του αυτοκινήτου, αρνητικά σημεία του αυτοκινήτου.
Ποιότητα εσωτερικού, επιλογές εκδόσεων, κοπανημα 17αρων ζαντών, αεροδυναμικους θορύβους. Μπορεί να υπάρχουν κι άλλα που ξεχνάω.
- Το θέμα της εμφάνισης είναι υποκειμενικό, αν και το chr αρέσει σε όλους μας . Θέλει όμως παραχωρήσεις.
Από την άλλη όμως έχουμε διαβάσει για σιτροεν και πεζό:
- Τα πιο άνετα από όλα. Τους χωράει όλους ενώ αλλού δεν μπορούν ούτε να μπούνε.
- Τα πιο οικονομικά παντού. Πόλη ταξίδια.
- Τα πιο γρήγορα από όλα . 170 χλμ με το 1/3του γκαζιού.
- Σούπερ αξιόπιστα, δεν έχουν πάθει τίποτα και σε κανέναν. Αλλά και να πάθουν έχουν εγγύηση.
- Το ντίζελ δεν ακούγεται. Ούτε που καταλαβαίνεις ότι είναι πετρέλαιο.
- Τα πιο άνετα σε αναρτήσεις. Περνάς με 70 σιδηροδρομικές γραμμές και δεν νιώθεις.Σε αντίθεση με κάτι xceed που θα σπάσεις την μέση σου.
- Τα πιο όμορφα. Το i cockpit έγινε με μελέτη και βολεύει σε όλους. Δεν είναι αρνητικό όπως στο chr.
Με βάση τα παραπάνω, τζάμπα τα δίνουν. Άρα είναι και τα πιο φθηνά.
Ένα αρνητικό δεν έχω διαβάσει.
-
Του είπαμε με γεια και πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα. Και του το ξαναλέω εννοείται, να είμαστε καλά και με υγεία.
-
Όταν πήρα το 2008 ανέφερα αρνητικά. Δεν έχει πρίζα στο χώρο αποσκευών και θα ήθελαν να έχει ειδική μεταβαλλόμενη στήριξη μέσης (στο Ford το έχω αυτό ας πούμε και μου αρέσει). Το αυτοκίνητο είναι πολύ καλό, σε όλα τα reviews βγαίνει κοντά στην κορυφή στα περισσότερα και για να καταλήξω, δεν είναι και διαστημόπλοιο, αλλά μέσα με το 3D icockpit φέρνει πολύ περισσότερο από το Yaris που κυκλοφόρησε και αργότερα!
18 μήνες περίπου έψαχνα σε καινούργια και μεταχειρισμένα Β/C suv.. προφανώς για μένα είναι ένα πολύ καλό αυτοκίνητο το 2008..δεν ήταν καν το φθηνότερο στην λίστα μου, ούτε το μεγαλύτερο, φάνηκε όμως να βγάζει τον καλύτερο μέσον όρο.
- Εδώ μιλάμε για Yaris Cross, έχεις μπερδέψει τα νήματα. το CHR το έχω εκθειάσει πολλάκις, όταν ήρθε η ώρα να αγοράσω όμως, εκτός ότι diesel ταίριαζε καλύτερα στο προφίλ χρήσης μου, είχε χειρότερη απτή ποιότητα, χειρότερη σχεδιασμό, εργονομικά θέματα, κλειστοφοβικο και γενικά λιγότερο από ότι περίμενες στα περισσότερα μετρήσιμα.
Στα άλλα
-
Το 2008 έχει από τους μεγαλύτερους χώρους στην κατηγορία και αγγίζει όρια παλιάς C. Τα Crossland/Aircross επίσης στην κατηγορία τους είναι από τα πλέον πρακτικά. Με μετρήσεις αυτά τα βρίσκεις. Έχουμε πει ότι υπάρχουν και άλλα πρακτικά, χωρίς σχόλιο (έχω κάνει στα νήματά τους) όπως Kamiq, Renault Captur, T Roc, τα κορυφαία κατά τη γνώμη μου.
-
κανείς δεν το είπε αυτό. Φάουλ είσαι. Απλώς κάτι 650μ με αρνητική κατανάλωση και κάτι ταξίδια με μεγαλύτερη τελικά κατανάλωση από αντίστοιχο diesel σχολιασαμε, και ότι δεν μετράνε όλοι με το καυσικο υποδεκαμετρο.. κάλλιστα έπαιρνες ένα Stonic με λιγότερα και τα έτρωγες σιγά σιγά, ή κρατάς το μεταχειρισμένο σου που το έχεις κάνει ήδη απόσβεση, ή παίρνεις ένα diesel της κατηγορίας και είσαι μέσες άκρες στα ίδια ανά μήνα, με φθηνότερο πετρέλαιο μην ξεχνάμε..και άλλη φορά είχα γράψει τόσες χρήσεις που δεν ενδιαφέρεται κάποιος για υβριδικό ή απόλυτη οικονομία.
Στους τελευταίους μήνες είδαμε υβριδικά 25% περίπου, και diesel 20%.. αναρωτήθηκα τότε (βαριόμουν να ψάξω) αν στα υβριδικά βάζουν και τα mild και τα mild diesel των Κορεατών, αν ναι, τα πετρέλαια πέρασαν κατά πολύ αυτήν τη στιγμή που μιλάμε τις πωλήσεις full hybrid!
-
δεν ξέρω για πιο γρήγορα, πάνε όσο και τα άλλα, σε παρόμοιους κινητήρες όταν έψαχνα για αγορά συνήθως ήταν ελαφρώς καλύτεροι σε επιδόσεις, οικονομικότεροι και με καλό Co2, τώρα δεν τα παρακολουθώ τόσο διεξοδικά (άλλο να σκας το κασέρι, το μετράς καλύτερα το μοντέλο!) αλλά αν κρίνω από κάτι 1.0 εισαγωγικά στις περισσότερες εταιρείες ή κάτι ατμόσφαιρες τάφους, καλά τα πάει ακόμη, και φυσικά έρχονται τα mild ενώ προσφέρει από diesel μέχρι full EV τώρα στην Β κατηγορία που εξετάζουμε. Σε C κατηγορία έχει όλους τους κινητήρες, αλλά PHEV στην κορυφή (όχι ακόμη EV), που πάλι για πόλη και πήγαινε - έλα, είναι αμιγώς ηλεκτρικό (δηλαδή 0 καύσιμο και 0 ρύποι) ενώ σε επιδόσεις συνολικά είναι καταιγιστικά όταν θα κάψει και καύσιμο..
-
έχω 4, και ένα Ford με diesel PSA (συνεργασία), το ότι έχω μείνει ευχαριστημένος φαίνεται μάλλον από μακριά..και η συνεργασία μου με όλες τις Citroen (ειδικά Citroen δε Μπεστ!) Και Peugeot είναι άψογες.. μιλάμε για 24-25 χρόνια τώρα σχέσεις..
-
σίγουρα ο πιο πολιτισμένος diesel της εποχής του..και μάλλον και τελευταίος! Bonus ότι θα είναι συλλεκτικός!
Σε όλα τα reviews αναφέρουν τον πολιτισμένο χαρακτήρα του και τα λοιπά. μην μας πιστεύεις εμάς..
Άσε που τελικά και τα καλύτερα σε ηχομόνωση από Toyota e-power περνάνε πολύ περισσότερο θόρυβο όταν ανεβάζουν σε σχέση με ένα diesel.. άσε, είδα - και άκουσα - και τα καινούργια, hoover, και μάλιστα παλιά μες την καμπίνα ακούγεται..
-
ξέρω εγώ.. Γαλλικές αναρτήσεις.. κάτι θα έχεις ακούσει..αν σου είναι πολύ μαλακά τα Citroen οδηγα Peugeot, και διάβασε και κάνα review, δεν νομίζω να λέει κανείς κάτι άσχημο!
-
πάλι είμαστε στο νήμα του Yaris Cross, αυτά είναι γούστα. Ξεκάθαρα έχουν πάρει πολλά βραβεία design τελευταία, και το Γαλλικό design είναι ξακουστό σε όλον τον κόσμο μαζί με το Ιταλικό. Νομίζω και η Toyota Γαλλία (έχει και εργοστάσιο!) κάνουν κάποια σχέδια; Δεν είναι σίγουρος. Εσωτερικό δεν το συζητάμε, ακόμη και η Lexus αντιγράφει i-cockpit, μάλιστα το δίνει έξτρα! Κάτι που - σε απλούστερη φυσικά έκδοση, but still..- η Peugeot το δίνει στο εισαγωγικό της μοντέλο!
Το i-cockpit ποτέ κανείς δεν είπε ότι βολεύει τους πάντες. Εγώ προσωπικά λέω να πάνε να το δούνε, όπως λέω φυσικά για όλα τα αυτοκίνητα. Μόνο Toyota πήραν από το ίντερνετ και Tesla! (Για κακό το λέω.. αγοραστής 25-30-40.000€ δεν βλέπει και δοκιμάζει τι θα πάρει καν..)
Εγώ κατάλαβα ότι υπάρχει θέμα με το i-cockpit εδώ μέσα. Και εγώ και φίλοι μου δεν είχαμε πάρει χαμπάρι, και όλοι είχαν βρει θέση το. Προσωπικά το θεωρώ πλεονέκτημα. Τι να κάνουμε, η - χρυσή - μετριότητα κάποιες φορές βολεύει, ας πούμε σε αεροπορικές θέσεις, να χωράς σε πόρτες κάστρων και πολύ παλιών σπιτιών, να οδηγείς scooter, και να βολεύεσαι στο i-cockpit!
Προφανώς έχουν πιάσει το μέσο όρο και έχουν γίνει μελέτες, και η εμπορική επιτυχία και η προώθηση σαν selling point που κάνει η PEUGEOT προφανώς δείχνει ότι υπάρχει μια τάση... συμπάθειας, να το πω κομψά..
Με βάση τα παραπάνω, τα δίνουν σε πολύ λογικές τιμές πιστεύω, γι' αυτό κάνουν πολύ καλές πωλήσεις. Να θυμίσουμε εδώ ότι Ευρώπη το 208 ήταν 1ο σε πωλήσεις συνολικά για το 2022.. οπότε και άλλοι πολλοί είχαν την ίδια άποψη.