-
@gatoz said in Toyota Yaris Cross:
@ggab said in Toyota Yaris Cross:
Σε παρόμοια συζήτηση πρίν κάποιους μήνες,δεν θυμάμαι σε ποιό νήμα,οι απαντήσεις των εχόντων ατμοσφαιρικό φωτισμό ήταν ότι σε αυτό τον τομέα οι ασιάτες είναι πολλά χρόνια πίσω. Μάλιστα κάποιος ανέβασε φωτογραφίες απο το σιτγοεν του που ήταν κάτω απο τα πόδια όλων των θέσεων τίγκα στο φωτισμό. Πολύ μπροστά γιατί όλοι σε ένα ταξίδι ψάχνουμε τη ρημάδα την καρφίτσα εκεί κάτω........
και ομως....
το βιταρα S ειχε απο μαμα φωτιζομενα τα ποδια με ενεργοποιηση-απενεργοποιηση απο τα μενου, φωτιζομενες τις θηκες για κινητα κλπ και φως απο τη πλαφονιερα που φωτιζε τα περιξ του λεβιε ταχυτητων. φυσικα φωτιζομενα πληκτρα τζαμια κλπ. μεχρι εκει και διακριτικα - ασπρα οπως ηταν, ειναι μια χαρα χρηστικα.
οποτε προφανως λαλησουμε τρεις
#mono_vitara
#mono_vitara
#mono_vitaraΟ φωτισμός σε πλήκτρα και θήκες είναι φυσιολογικό σε όλα τα αυτοκίνητα πλέον. Όμως να είναι μόνιμα φωτισμένο το δάπεδο το θεωρώ ανούσιο και ενοχλητικό.
Πάντως και το 6αρι έχει στην πλαφονιέρα αυτό το μικρό μπλε led που διαχέει ένα απαλό φωτισμό το βράδυ,όπου στην πόλη δεν είναι καν αντιληπτό. -
@polioan said in Toyota Yaris Cross:
Οι Γιαπωνέζοι δεν ήταν ποτέ του εσωτερικού φωτισμού τόσο πολύ. Αντιθέτως, ασχολούνταν μόνο με τον εξωτερικό φωτισμό (κάτω από τα σασί, μέσα στις ρόδες κλπ.) και γίνονταν ΤΕΡΜΑ καγκούρικα!
Πλάκα πλάκα, ένα παράδειγμα από την ταινία TOKYO DRIFTΜιλάμε για εργοστασιακό φωτισμό και όχι after market καγκουριες αλά Μπουρνούζι '90.
-
Εργοστασιακότατο και ωραιότατο. Έχει και ροοστάτη και το βάζεις σε ότι ένταση θες.
-
ρε στεφαν το ειδα και ενοιωσα ενα ρομαντισμο στο υπογαστριο...
αλλα ειναι καλυτερα τα ruby rooms στη καφανταρη, να διαλεξεις αυτο με το τζακουζι -
@stefan147 said in Toyota Yaris Cross:
Εργοστασιακότατο και ωραιότατο. Έχει και ροοστάτη και το βάζεις σε ότι ένταση θες.
o dan με τα κοριτσια του λειπουν απο εκει μεσα -
Σήμερα παρέλαβα τις πινακίδες , μια εβδομάδα ακριβώς μετά από την παραλαβή του αυτοκινήτου ,
Toyota Polis Αξιός + Διεύθυνση Μεταφορών & Επικοινωνιών Δυτικής Θεσσαλονίκης = 7 ημέρες με χάρτινες πινακίδες . -
Snoop Dogg φάση με φυσικό " fog machine "
-
Κράζετε κράζετε αλλά μόνο θετικούς συνειρμούς δημιούργησε το Μερκ.
-
Κράζετε κράζετε αλλά μόνο θετικούς συνειρμούς δημιούργησε το Μερκ.
εκτος και αν εισαι ο οδηγος...ετσι δεν λεει...
-
@ggab said in Toyota Yaris Cross:
Σε παρόμοια συζήτηση πρίν κάποιους μήνες,δεν θυμάμαι σε ποιό νήμα,οι απαντήσεις των εχόντων ατμοσφαιρικό φωτισμό ήταν ότι σε αυτό τον τομέα οι ασιάτες είναι πολλά χρόνια πίσω. Μάλιστα κάποιος ανέβασε φωτογραφίες απο το σιτγοεν του που ήταν κάτω απο τα πόδια όλων των θέσεων τίγκα στο φωτισμό. Πολύ μπροστά γιατί όλοι σε ένα ταξίδι ψάχνουμε τη ρημάδα την καρφίτσα εκεί κάτω........
Το δικό μου θα ήταν...
-
Sorry αλλά αποδεικνύει ότι τα λεφτά δεν αγοράζουν το γούστο.
Παρεμπιπτόντως leon και golf μου αρέσουν, έχουν πιο διακριτικό φωτισμό. -
This post is deleted! -
@gatoz said in Toyota Yaris Cross:
@jorge_greek said in Toyota Yaris Cross:
@a65 said in Toyota Yaris Cross:
Πολύ καλή πατέντα, εμένα που μου τα χρέωσαν 16 ευρώ έκαστο, αλλά το περίεργο είναι ότι έχει τρύπες και στα χερούλια που ανοίγουν τις πόρτες αλλά δεν έχει καλώδια
Τα αλουμινένια πετάλια πού τα έβαλες; Πόσο κόστισαν;
Για ambient lighting υπάρχουν λύσεις:
αυτος ακριβως ειναι ο απατεωνας με τις μονωτικες και τις προχειροδουλειες....
ρε μη βλεπετε μια φωτο, η ουσια ειναι οτι θα κανει το αμαξι πρωκτο για να βαλει φωτακιαεπειδή έχω βάλει από τον συγκεκριμένο φωτισμό στο αμάξι μου, τι θα πρέπει να κάνουμε για να μην υπάρχει φόβος βραχυκυκλώματος; να πάει σε ηλεκτρολόγο;
-
Για αρχή άνοιξε κάνα πάνελ να δεις τι κρύβεται από πίσω. Αν δεις σωστά μονωμένα καλώδια, συνδέσεις κτλ όλα καλα. Εάν δεις τσαπατσοδουλειά με μαύρη κολλητική ταινία κτλ τότε πας σε κάποιον να τα διορθώσει. Ξεκίνα από ότι είναι πιο κοντά στην ασφαλειοθήκη.
-
-
@georgemit said in Toyota Yaris Cross:
Sorry αλλά αποδεικνύει ότι τα λεφτά δεν αγοράζουν το γούστο.
Παρεμπιπτόντως leon και golf μου αρέσουν, έχουν πιο διακριτικό φωτισμό.Προσθετω και την Χ1 που το πορτοκαλι στις πορτες και ταμπλο ειναι διακριτικο. Οχι για διαβαζουν περιοδικο οι επιβατες.
-
@a-ctive said in Toyota Yaris Cross:
Μονο σε μενα φαινονται τα φτερα σαν να εχουν παθει ουλίτιδα;
Γούστα είναι αυτά ... σεβαστά!
Αυτό το χρώμα ακόμη και στην πιο απλή έκδοση κερδίζει πολλά θετικά σχόλια ένας μάλιστα το πέρασε για Rav-4 και κοίταζε το σήμα πίσω που λέει yaris και νόμιζε ότι το είχα κολλήσει εγώ για ξεκάρφωμα!
Υπόψη οτι το μεταλλικό η toyota το χρεώνει στην ουσία 290 € γιατί ακόμα και το λευκό απλό να διαλέξεις 170 € θέλει .
-
@a-ctive said in Toyota Yaris Cross:
@lap said in Toyota Yaris Cross:
Μονο σε μενα φαινονται τα φτερα σαν να εχουν παθει ουλίτιδα;
Εμένα μου αρέσουν. Κάνουν και ψευτο-τρικ ότι απέχουν σε κάποια σημεία αρκετά από το λάστιχο
-
Για αρχή άνοιξε κάνα πάνελ να δεις τι κρύβεται από πίσω. Αν δεις σωστά μονωμένα καλώδια, συνδέσεις κτλ όλα καλα. Εάν δεις τσαπατσοδουλειά με μαύρη κολλητική ταινία κτλ τότε πας σε κάποιον να τα διορθώσει. Ξεκίνα από ότι είναι πιο κοντά στην ασφαλειοθήκη.
Αυτό προϋποθέτει βέβαια να καταλαβαίνω τι βλέπω και να βγάλω με επιτυχία το πάνελ της πόρτας
-
Η άδεια κυκλοφορίας λέει πως έχω ΠΡΑΣΙΝΟ αυτοκίνητο...
Toyota Yaris Cross