-
Λες; Μήπως ήταν το 500 ακι;
Στο space star σίγουρα όμως. Όπως κλασικά συμβαίνει με τις επιλογές μου, ήταν το πιο άκυρο αυτοκίνητο και φυσικά ήταν υποψήφιο για αγορά και το είχα δοκιμάσει πολλές φορές. -
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
@lap said in Toyota Yaris Cross:
Εγώ έχω μπει. Το ένα είναι το panda mk2
Μήπως εννοείς το MkIII? Γιατί το δικό μου MkII και εμπρός πίσω που πήγαινε πολύ ήταν....στο ύψος δεν είχε ρύθμιση ούτε για αστείο...αχαχα!!
Ούτε στο Μk ΙΙΙ της γυναίκας μου ρυθμίζει στο ύψος
-
@araxnis said in Toyota Yaris Cross:
Αυτό πάντως με την "διαγώνια" κινηση του καθίσματος καθώς ρύθμιζες το ύψος, το έκανε και το focus mk2 που είχα...
Το επιβεβαιώνω για ford Cmax που είχα. Πήγαινε πάνω και εμπρός μαζί. Μεγάλη σαχλαμάρα. Αν θέλετε καθ'ύψος και με μετακινούμενο τεμπέλη, θα γίνω κακός...
-
@izz said in Toyota Yaris Cross:
Μήπως εννοείς το MkIII? Γιατί το δικό μου MkII και εμπρός πίσω που πήγαινε πολύ ήταν....στο ύψος δεν είχε ρύθμιση ούτε για αστείο...αχαχα!!
Μη με τρελάνετε όλοι μαζί, αρκετή τρέλα έχω ήδη
-
Το έγραψε κι ο Φάνης. Όλα τα αυτοκίνητα έτσι ρυθμίζουν το κάθισμα. Έχουν μια καστάνια που κυλάει μπροστά σε ραγα για να σηκωθεί το κάθισμα ή πίσω για να κατέβει. Άλλο αν είναι εμφανές ή όχι. Δεν έχουν κατακόρυφο έμβολο, όπως οι καρέκλες γραφείου. Γι αυτό χρειάζεται και ρύθμιση της πλάτης, όταν μετακινήσεις το ύψος.
-
Αυτο με το καθισμα που κατεβαίνει διαγώνια δεν ειναι πρόβλημα ουτε περιοριζει τον χωρο.
Απλα οταν το κατεβάζεις και βλεπεις οτι απομακρυνεσαι απο το τιμονι, μετακινεις ολο το καθισμα προς τα εμπρός. -
@izz said in Toyota Yaris Cross:
MkII έκδοση emotion, ρυθμίζεται καθ' ύψος
-
Φίλοι μου έχετε δίκιο , η ρύθμιση καθ ύψος έτσι είναι σε πολλά αυτοκίνητα
Στο yaris cross όμως είναι πιο έντονο σε σημείο που κατεβάζεις το κάθισμα και νομίζεις ότι έπιασες κατά λάθος τον μοχλό για ρύθμιση εμπρός -πίσω . -
Χώρος Αποσκευών ... ή του πάτου το κάγκελο !
1ος ένα τεράστιο φελιζόλ που έχει κάτι πραγματάκια μέσα ...
2ος ένας λεπτός με μοκέτα
3ος ένας χοντρός βαρύς με μοκέτα που αλλάζει και θέσεις
4ος ένας λαστιχένιος τύπου σκάφη , έβαλα και τα προστατευτικά για τις πλάτες των πίσω καθισμάτων
**
Δεν νομίζω να χρειάζεται μόνωση
-
Προστατευτικά από που Μόνμαν;
-
Εγώ βλέπω πως το πλαστικό στους θόλους βγαίνει εύκολα με δύο βίδες και δεν είναι κουμπωτο. Αυτό είναι σημαντικό για τριγμούς, και πολύ εύκολο να βάλεις μια απλή μόνωση στους πίσω θόλους για να το κάνεις premium. Με λίγα χρήματα μπορείς να τον κάνεις το κάθε θόλο ίδιο με θόλο από λιμουζίνα
Συνέχισε έτσι μοναμν, δεύτερος γάτος στο φόρουμ θα γίνεις.
Όσο κοστίζει 21.000 ευρώ είναι το καλύτερο vfm της αγοράς για μικρό οικογενειακό.
-
-
-
Από κατανάλωση πως είσαι;
-
Από κατανάλωση πως είσαι;
4,8 γράφει τώρα ... με πολλές γκαζιές όμως γιατί μόλις ξεπαρκάρω και φεύγω από την πυλωτή το γυρνάω στο power να δουλεύει λίγο περισσότερο ο θερμικός κινητήρας ... να στρώσει μια ώρα αρχύτερα...
-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
Χώρος Αποσκευών ... ή του πάτου το κάγκελο !
1ος ένα τεράστιο φελιζόλ που έχει κάτι πραγματάκια μέσα ...
2ος ένας λεπτός με μοκέτα
3ος ένας χοντρός βαρύς με μοκέτα που αλλάζει και θέσεις ![πατοσ γ.jpg]
4ος ένας λαστιχένιος τύπου σκάφη , έβαλα και τα προστατευτικά για τις πλάτες των πίσω καθισμάτων
Δεν νομίζω να χρειάζεται μόνωση
Μια χαρά, και όχι δεν χρειάζεται μόνωση, διότι είναι αθόρυβο!
-
Αμαξαρα το active ως vfm και εγώ δεν θα ήθελα κάτι άλλο εκτός από προβολακια ομίχλης να πω πως το σκέφτομαι και εγώ αλλά δεν θέλω να μπαίνω σε έξοδα.
Κάποια στιγμή θα βάλω και εγώ , τα εργοστασιακά είναι πολύ μικρά και δεν μου αρέσουν θέλω να βρω κάτι σε στυλ off road
ή αν είναι χωνευτά να είναι σαν και αυτά
@gatoz πες καμία ιδέα και εσύ για προβολάκια όταν κατέβω Αθήνα που έχετε πιο ψαγμένα μαγαζιά
Πολύ δυνατα προβολακια baja designs και βγαίνουν και σε road legal εκδοση.
-
@dublin said in Toyota Yaris Cross:
Τραγικό... μήπως θα έπρεπε να είχε κάποιον αισθητήρα πίεσης, και αν όντως υπήρχε κάτι να ειδοποιήσει;!
Έχει αισθητήρα πίεσης! Όταν αφήνω το μπουφάν βγάζει αυτό το μήνυμα ειδοποίησης αλλά όταν είχα βάλει κάτι τσάντες απ το ικεα βαρούσε η άλλη ειδοποίηση για την ζώνη. Ήταν αρκετό το βάρος για να νομίζει ότι κάθεται άνθρωπος. Το ίδιο είχε γίνει και με μεγαλούτσικο σκυλάκι!
Όταν πάρω πινακίδες και πάω ταξίδι μετά το Κλειδί που έχουν καλή άσφαλτο θα πω περισσότερα για θορύβους αεροδυναμικούς και τροχασμού.
Σε καλή άσφαλτο δεν ακούγεται κάποιος ιδιαίτερος ήχος τροχασμού ακόμη και με αρκετά χιλιόμετρα. Όμως από τα 130χλμ/ω περίπου και πάνω ακούγεται ένας αεροδυναμικός θόρυβος περίπου στις κολώνες οδηγού/συνοδηγού. Στις αρχές νόμιζα ότι είχα ξεχάσει το παράθυρο ανοιχτό και μπάζει! Αν πέσεις σε μωτ γύρω στα 110χλμ/ω δεν ακούγεται κάτι.
Όταν ξαναπας στην αντιπροσωπεία παράγγειλε τα άγκιστρα του πορτ παγκαζ που έχει η έκδοση adventure. Είναι πολύ χρήσιμα και μπορείς να βάλεις χταπόδια/ιμάντες για +1000 πρακτικότητα χώρου αποσκευών. Αλμυρούτσικη τιμή, 80€ αν θυμάμαι καλά με τοποθέτηση ( x4 τεμάχια ).
Το δικό μου bucket list για μαύρες ζάντες είναι εδώ:
Πρέπει να καθίσω να δω offset γιατί σε 17 ίντσες βγαίνουν με 7,5 πλάτος και δεν ξέρω αν θα χωράνε.Καλά χιλιόμετρα!
-
Πολυ όμορφη ζαντα αλλα νομιζω δε ταιριαζει στον suv χαρακτηρα του yc, ειναι πιο πολυ για σπορ hatch.
-
@jorge_greek said in Toyota Yaris Cross:
Σε καλή άσφαλτο δεν ακούγεται κάποιος ιδιαίτερος ήχος τροχασμού ακόμη και με αρκετά χιλιόμετρα. Όμως από τα 130χλμ/ω περίπου και πάνω ακούγεται ένας αεροδυναμικός θόρυβος περίπου στις κολώνες οδηγού/συνοδηγού. Στις αρχές νόμιζα ότι είχα ξεχάσει το παράθυρο ανοιχτό και μπάζει! Αν πέσεις σε μωτ γύρω στα 110χλμ/ω δεν ακούγεται κάτι.
Ακριβώς, κι εγώ άκουγα ένα σφύριγμα δίπλα στο αυτί και ψαχνόμουνα, δε ξέρω ακόμα αν οι ανεμοθραύστες κάνουν δουλειά γιατί δε πήγα καμιά εκδρομή ακόμα αλλά από ότι είδα στην Ιαπωνία στα περισσότερα έχουν βάλει ( #ヤリスクロス女子 )
Toyota Yaris Cross