-
@jorge_greek said in Toyota Yaris Cross:
Για ambient lighting υπάρχουν λύσεις:
Ωχ ... σε κάποια φόρουμ έχουν φωτογραφίες από εγκατάσταση που έκαναν... αν δεν έχει πάρει φωτιά από βραχυκύκλωμα τυχερός θα είναι , μιλάμε για ενώσεις με μονωτική ταινία κομμένα εργοστασιακά καλώδια για να πάρουν ρεύμα , τσακωμένοι με τα φυσάκια τα θερμο συστελλόμενα και την νοικοκυροσύνη γενικά .
-
Αυτά είναι σκιτζίδικες δουλειές
καλύτεροι είναι οι κλέφτες καλωδίων https://www.skroutz.gr/s/31292508/AMiO-Κλέφτης-Ρεύματος-από-Καλώδιο-T-Type-Κίτρινο-20Α-5τμχ-02345-AM.html?from=featured&product_id=91857063 -
Έχει ήδη αναμονές σε πόδια οδηγού - συνοδηγού, κεντρική κονσόλα και χειρολαβές μπροστά πόρτας. Οι ledoταινίες στο ταμπλώ και στο επάνω μέρος των πορτών δεν ξέρω πως μπαίνουν, αλλά δεν μου φαίνεται τσαπατσούλικη δουλειά.
-
Έχει αναμονές στα πόδια active plus- style για τα χερούλια στις πόρτες έχει τις τρύπες να μπούνε τα ledakia αλλά δεν έχει τα καλώδια.
Δεν είπα για τη δική σου φωτογραφία αλλά για το προηγούμενο πόστ που έγραφε μονωτικές ταινίες -
@a65 said in Toyota Yaris Cross:
Πολύ καλή πατέντα, εμένα που μου τα χρέωσαν 16 ευρώ έκαστο, αλλά το περίεργο είναι ότι έχει τρύπες και στα χερούλια που ανοίγουν τις πόρτες αλλά δεν έχει καλώδια
Τα αλουμινένια πετάλια πού τα έβαλες; Πόσο κόστισαν;
Μόνο σε μένα φαίνεται too much;;;;;;;
-
Φυσικα και ειναι υπερβολη αλλα περι ορεξεως...
-
@georgemit said in Toyota Yaris Cross:
Πολύ καλή πατέντα, εμένα που μου τα χρέωσαν 16 ευρώ έκαστο, αλλά το περίεργο είναι ότι έχει τρύπες και στα χερούλια που ανοίγουν τις πόρτες αλλά δεν έχει καλώδια
δεν ξέρω αν είναι too much αλλά πλέον κάποια αμάξια το έχουν από κατασκευής.
εμένα πχ από την μάνα του έχει ενα γαλάζιο φωτισμό πιο απαλό
αλλά έχουν πιο έντονο.
-
δεν ξέρω αν είναι too much αλλά πλέον κάποια αμάξια το έχουν από κατασκευής.
εμένα πχ από την μάνα του έχει ενα γαλάζιο φωτισμό πιο απαλό
άλλα έχουν πιο έντονο και σε περισσότερα σημεία
-
Το αυτοκίνητο του skouma;
-
αυτές τις μλκς τις ξεκίνησαν στο χόλυγουντ οι σκηνοθέται για να βλέπουμε τη μούρη του πρωταγωνιστή...
Αν είναι δυνατόν να εκτελείς χειρισμούς μέσα στο σκοτάδι με διαχέον εσωτερικό φώς στη μάπα...
Τώρα και στα αυτοκίνητά μας...
-
@piliourits said in Toyota Yaris Cross:
αυτές τις μλκς τις ξεκίνησαν στο χόλυγουντ οι σκηνοθέται για να βλέπουμε τη μούρη του πρωταγωνιστή...
Αν είναι δυνατόν να εκτελείς χειρισμούς μέσα στο σκοτάδι με διαχέον εσωτερικό φώς στη μάπα...
Τώρα και στα αυτοκίνητά μας...
Χαχαχα,
όπως και ναχει επέλεξες τέλειο παράδειγμα φωτογραφίας από την ταινία THE EXPANSE.
Αυτήν την απορία την είχα και εγώ πάντα. Και ας είναι και ο φωτισμός στο πηγούνι δεξιά αριστερά. -
αυτος ακριβως ειναι ο απατεωνας με τις μονωτικες και τις προχειροδουλειες....
ρε μη βλεπετε μια φωτο, η ουσια ειναι οτι θα κανει το αμαξι πρωκτο για να βαλει φωτακια -
Έχει αναμονές στα πόδια active plus- style για τα χερούλια στις πόρτες έχει τις τρύπες να μπούνε τα ledakia αλλά δεν έχει τα καλώδια.
Δεν είπα για τη δική σου φωτογραφία αλλά για το προηγούμενο πόστ που έγραφε μονωτικές ταινίεςειναι ο ιδιος ακριβως τυπος.
το 3008 μου εχει τετοιο μανισιο.
και οκ, μετα απο λιγες μερες δεν σου λεει κατι.
και εχει φυσικα τις αναμονες σε οσα δεν εχουν.
αλλα ο τυπος με τις κινεζιες που βαζει κανει μελλοντικα μπουρλωτα απο βραχυκυκλωματα -
Εντάξει υπάρχει και η πρακτική άποψη του θέματος δηλαδή στα σκοτεινά δε βλέπεις τίποτα ούτε τα χερούλια να ανοίξεις τη πόρτα ή άμα σου πέσει το κινητό ή τίποτα κλειδιά άντε βρες τα
Κι εγώ το βρίσκω υπερβολικό να κάνεις το αμάξι σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο , προτίμησα τα εργοστασιακά που σημειωτέον χαμηλώνουν μόλις βάλεις D.
Youtube Video- list item
-
Αν κάποιος δεν ξέρει που βρίσκονται τα χερούλια στο αυτοκίνητο, μάλλον το έχει "απαλλοτριώσει ".
Να βάλουμε και στον λεβιέ του κιβωτίου και στο τιμόνι φωτάκια!
-
αυτη η μοδα δεν ξερω πως ξεκίνησε αλλά πραγματικά το θεωρώ πολύ κιτς...μου θυμίζει νυχτερινο δρομολόγιο κτελ-νταλίκα....
στο μόνο που δέχομαι να έχει καποιο backlit φωτισμό είναι οι διακοπτες (παραθυρων-καθρεπτων κλπ) και άντε κανένα χερούλι πόρτας...μεχρι εκεί... -
Πρώτη φορά το συνάντησα σε Mb πριν καμιά 25ρια χρόνια.
Εκείνο είχε φωτάκια στις χούφτες των θυρών και ένα απαλό θερμό φωτισμό στην κεντρική κονσόλα από την την μπροστινή πλαφονιερα.
Μετά το συνάντησα ξανά σε VW και μετά άρχισαν τα πανηγύρια.
Άντε και σε λίγο θα μπει στρομπολαητ και fog machine -
Σε παρόμοια συζήτηση πρίν κάποιους μήνες,δεν θυμάμαι σε ποιό νήμα,οι απαντήσεις των εχόντων ατμοσφαιρικό φωτισμό ήταν ότι σε αυτό τον τομέα οι ασιάτες είναι πολλά χρόνια πίσω. Μάλιστα κάποιος ανέβασε φωτογραφίες απο το σιτγοεν του που ήταν κάτω απο τα πόδια όλων των θέσεων τίγκα στο φωτισμό. Πολύ μπροστά γιατί όλοι σε ένα ταξίδι ψάχνουμε τη ρημάδα την καρφίτσα εκεί κάτω........
-
Οι Γιαπωνέζοι δεν ήταν ποτέ του εσωτερικού φωτισμού τόσο πολύ. Αντιθέτως, ασχολούνταν μόνο με τον εξωτερικό φωτισμό (κάτω από τα σασί, μέσα στις ρόδες κλπ.) και γίνονταν ΤΕΡΜΑ καγκούρικα!
Πλάκα πλάκα, ένα παράδειγμα από την ταινία TOKYO DRIFT -
@ggab said in Toyota Yaris Cross:
Σε παρόμοια συζήτηση πρίν κάποιους μήνες,δεν θυμάμαι σε ποιό νήμα,οι απαντήσεις των εχόντων ατμοσφαιρικό φωτισμό ήταν ότι σε αυτό τον τομέα οι ασιάτες είναι πολλά χρόνια πίσω. Μάλιστα κάποιος ανέβασε φωτογραφίες απο το σιτγοεν του που ήταν κάτω απο τα πόδια όλων των θέσεων τίγκα στο φωτισμό. Πολύ μπροστά γιατί όλοι σε ένα ταξίδι ψάχνουμε τη ρημάδα την καρφίτσα εκεί κάτω........
και ομως....
το βιταρα S ειχε απο μαμα φωτιζομενα τα ποδια με ενεργοποιηση-απενεργοποιηση απο τα μενου, φωτιζομενες τις θηκες για κινητα κλπ και φως απο τη πλαφονιερα που φωτιζε τα περιξ του λεβιε ταχυτητων. φυσικα φωτιζομενα πληκτρα τζαμια κλπ. μεχρι εκει και διακριτικα - ασπρα οπως ηταν, ειναι μια χαρα χρηστικα.
οποτε προφανως λαλησουμε τρεις
#mono_vitara
#mono_vitara
#mono_vitara
Toyota Yaris Cross