-
Έχει κάμερα ΚΑΙ αισθητήρες το Active, ή είναι συμβατικοι του εμπορίου περασμενοι μετά;
Καλορίζικο!
-
@piliourits said in Toyota Yaris Cross:
Έχει κάμερα ΚΑΙ αισθητήρες το Active, ή είναι συμβατικοι του εμπορίου περασμενοι μετά;
Καλορίζικο!
Δεν βαζει αισθητήρες στανταρ η τογιοτα...
Προφανώς δωρο θα τους εκαναν -
@sotirios-0 said in Toyota Yaris Cross:...
Φιμέ έγραψα πριν κάποια ποστ οτι θα έβαζα την supersafe της Llumar που εκτός απο τον ήλιο προστατεύει και απο παραβίαση/σπάσιμο του τζαμιού .
Για κάλυμμα στα καθίσματα λόγω κεντρικού αερόσακου μόνο αυτά που είναι σαν πετσέτα και πιάνουν απο τα προσκέφαλα -
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
@ggab said in Toyota Yaris Cross:
@storm said in Toyota Yaris Cross:
@anergos13 said in Toyota Yaris Cross:
Εΐδα μεσα στην ομαδα στο fb μια αναστατωση σχετικα με ενα θορυβο που ακουνε απο το πισω τμημα του αυτοκινητου....
Πολλοι εχουν παει στις αντιπροσωπειες και τους λενε οτι δεν ειναι τπτ , ετσι βρηκαν ως λυση να μαζεψουν κοσμο μεσω ψηφισματος ως πιεση στην Εισαγωγικη....Ποιοτικος ελεγχος ? ποιος ποιοτικος ελεγχος?
Επειδή εγώ είμαι χαζός και δεν καταλαβαίνω. Στο φόρουμ εδώ μέσα εμένα τουλάχιστον μου τα έχουν κάνει καρπούζια με τα 6 χρόνια εγγύηση και την αξιοπιστία της Toyota.
Δέχομαι ότι μπορεί να υπάρχουν εργοστασιακές ατέλειες ή προβλήματα, ειδικά σε νέα μοντέλα. ok. Δεκτό.Τα 6 χρόνια εγγύηση, όμως, αφορούν άλλα αυτοκίνητα, άλλου κατασκευαστή;
Αυτή η περίφημη και ξακουστή Toyota Polis που είναι πρότυπο εκθέσεων και συνεργείων δεν επιλύει άμεσα και τσάμπα αυτά τα προβλήματα ή οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα;Όπως ακριβώς κάλυψαν την φριτεζα που πουλούσαν και τους βάζανε 20w/50 για να ελαττώσουν την κατανάλωση λαδιού!!!!
Αυτή είναι η διαφορά της Toyota απο τους άλλους έχασες ενα απόγευμα απο την ζωή σου ψάχνοντας στο ιντερνετ να βρεις ενα μοντέλο με πρόβλημα και φυσικά αυτό που λες σαν "λύση" είναι ακριβώς το πρόβλημα
γιατί αφου έχασες τον χρόνο σου θα έπρεπε να ξέρεις οτι η λύση είναι 0W-20 κάθε 7500 χλμ ή 6 μήνες.Δεν έψαξα καθόλου να βρώ ένα μοντέλο,γιατί ήταν πολλά μοντέλα που φοράνε αυτή τη φριτεζα και χιλιάδες αυτοί που κλαίνε με την αξιοπιστία της Toyota και την φοβερή after sales εξυπηρέτηση. 20/50 και μούγκα στη στρούγκα!!!!
-
Λάδι 0-20 σε κινητήρα που καίει λάδια? Σα ν' ανοίγεις τρύπα στο κάρτερ για να το χάνει πιο γρήγορα είναι...
Αγαπητέ @monman2 , στο συγκεκριμένο θέμα θα συμφωνήσω με τον υπερ-ήρωα. Αναπάντεχο μεν, αλλά όλα στη ζωή είναι, χα, χα.
Αν παραταύτα έχεις προσωπική εμπειρία με λάδι 0-20 σε κινητήρα που καίει λάδια, με ενδιαφέρον θα την άκουγα.
-
@Sotirios-0
Καλοταξίδο το όχημα σού!
Οι προβολείς εμπρός είναι από το εργοστάσιο τόσο σκούροι ή έχεις κάνει κάτι??? -
@Sotirios-0 Καλοτάξιδο Σωτήρη και να το χαρείς με Υγεία!!
-
@andya3 said in Toyota Yaris Cross:
Λάδι 0-20 σε κινητήρα που καίει λάδια? Σα ν' ανοίγεις τρύπα στο κάρτερ για να το χάνει πιο γρήγορα είναι...
Αγαπητέ @monman2 , στο συγκεκριμένο θέμα θα συμφωνήσω με τον υπερ-ήρωα. Αναπάντεχο μεν, αλλά όλα στη ζωή είναι, χα, χα.
Αν παραταύτα έχεις προσωπική εμπειρία με λάδι 0-20 σε κινητήρα που καίει λάδια, με ενδιαφέρον θα την άκουγα.
ΔΕΝ τα ξέρεις καλά γιατί όπως ο άλλος παραπάνω μόνο επιφανειακά διαβάζετε τα θέματα , όποιος έβαζε 0W-20 και τα άλλαζε στα 7500 χλμ ή 6 μήνες απο την αρχή δεν πάθαινε τίποτα , και τα δυο να ισχύουν ,τα προβλήματα τα είχαν συνήθως οι δεύτερο τριτο χερι γιατί οι αρχικοί ιδιοκτήτες άλλαζαν στα 15000 χλμ σε αυτοκίνητα που εμπίπταν στις δυσμενείς συνθήκες όπως αναφέρονται στο βιβλίο χρήσης και έπρεπε να αλλάζουν στα μισά .
ΚΑΙ αυτοί βέβαια άκουγαν τους μαστρομήτσους που είχαν μείνει 20 χρόνια πίσω και άρχισαν να βάζουν πιο χοντρά λάδια για να καμουφλάρουν το πρόβλημα και να το πουλήσουν στον επόμενο μέχρι που καταστρεφόταν ο κύλινδρος ενω υπήρχαν λύσεις φθηνές και αποτελεσματικές στην αρχή του προβλήματος , καθαρισμός στα ελατήρια και άλλα 200.000 χλμ με σωστά λάδια και διαστήματα αλλαγών.
Δεν εχω ακούσει κάποιος να είχε πρόβλημα εντός εγγύησης και να μην του έφτιαξαν το μοτερ δωρεάν αλλα ξέρω για περιπτώσεις που παρόλο εκτός εγγύησης τους έκαναν πολύ καλή προσφορά , 50% του κόστους και δεν ήταν επισκευή αλλα άλλαζαν το shortblock έμβολα κλπ.
Σας αρέσει να μπαίνετε βλέπω σε όποιο τοπικό μοντέλου της toyota βρίσκετε και να διασπείρετε fake news ενω εμείς με τα Toyota τι λέμε , απλά όλα τα γερμανικά είναι γ@ματ@ , γρήγορα , εχουν ωραίες λεντόμπαρες αλλα είναι μόνο για leasing και όποιος κρατάει αυτοκίνητο μετα την λήξη της εγγύησης παίζει με την φωτιά .
ΥΓ εξαιρούνται τα δίλιτρα TDI , αν εύρισκα ενα τέτοιο σε λογική τιμή το αγόραζα ... -
ΔΕΝ τα ξέρεις καλά γιατί όπως ο άλλος παραπάνω μόνο επιφανειακά διαβάζετε τα θέματα , όποιος έβαζε 0W-20 και τα άλλαζε στα 7500 χλμ ή 6 μήνες απο την αρχή δεν πάθαινε τίποτα , και τα δυο να ισχύουν ,τα προβλήματα τα είχαν συνήθως οι δεύτερο τριτο χερι γιατί οι αρχικοί ιδιοκτήτες άλλαζαν στα 15000 χλμ σε αυτοκίνητα που εμπίπταν στις δυσμενείς συνθήκες όπως αναφέρονται στο βιβλίο χρήσης και έπρεπε να αλλάζουν στα μισά .
ΚΑΙ αυτοί βέβαια άκουγαν τους μαστρομήτσους που είχαν μείνει 20 χρόνια πίσω και άρχισαν να βάζουν πιο χοντρά λάδια για να καμουφλάρουν το πρόβλημα και να το πουλήσουν στον επόμενο μέχρι που καταστρεφόταν ο κύλινδρος ενω υπήρχαν λύσεις φθηνές και αποτελεσματικές στην αρχή του προβλήματος , καθαρισμός στα ελατήρια και άλλα 200.000 χλμ με σωστά λάδια και διαστήματα αλλαγών.
Δεν εχω ακούσει κάποιος να είχε πρόβλημα εντός εγγύησης και να μην του έφτιαξαν το μοτερ δωρεάν αλλα ξέρω για περιπτώσεις που παρόλο εκτός εγγύησης τους έκαναν πολύ καλή προσφορά , 50% του κόστους και δεν ήταν επισκευή αλλα άλλαζαν το shortblock έμβολα κλπ.
Σας αρέσει να μπαίνετε βλέπω σε όποιο τοπικό μοντέλου της toyota βρίσκετε και να διασπείρετε fake news ενω εμείς με τα Toyota τι λέμε , απλά όλα τα γερμανικά είναι γ@ματ@ , γρήγορα , εχουν ωραίες λεντόμπαρες αλλα είναι μόνο για leasing και όποιος κρατάει αυτοκίνητο μετα την λήξη της εγγύησης παίζει με την φωτιά .
ΥΓ εξαιρούνται τα δίλιτρα TDI , αν εύρισκα ενα τέτοιο σε λογική τιμή το αγόραζα ...Άστο φιλαράκι δεν το σώζεις. Τραγικός κινητήρας και άθλια αντιμετώπιση απο την κορυφαία after sales εταιρεία..........στα χαρτιά.
-
ΥΓ εξαιρούνται τα δίλιτρα TDI , αν εύρισκα ενα τέτοιο σε λογική τιμή το αγόραζα ...Είναι γνωστό ότι τα εν λόγω μοτέρ της Toyota είχαν σοβαρότατο κατασκευαστικό πρόβλημα, στα έμβολα νομίζω ή και στους κυλίνδρους? Και ήταν φριτέζες. Τέτοια προβλήματα δεν λύνονται με συχνότερη αλλαγή λαδιών, ούτε ανοίγεις ένα μοτέρ για να καθαρίσεις τα ελατήρια...
Το τεχνικό δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Όλες οι εταιρείες κάνουν αστοχίες. Το μεγάλο φάουλ είναι ότι η Toyota άφησε τους πελάτες της ακάλυπτους. Ενώ αποδεδειγμένα υπήρχε αστοχία στο προιόν της. Ούτε ανάκληση έκανε, ούτε τεχνική λύση πρότεινε, επίσημα ή ανεπίσημα.Και επειδή ανέφερες και το vag που σαφώς έχει βγάλει κινητήρες που έκαιγαν λάδια, θα έλεγα ότι ναι μεν απαράδεκτοι κι αυτοί, αλλά υπάρχουν σημαντικές διαφορές.
Από τη μία μιλάμε για μοτέρ με πολύ μεγαλύτερες ιπποδυνάμεις από της Toyota, που οι χρήστες τα κυνηγούσαν και πολλές φορές τα πείραζαν κιόλας.
Από την άλλη πάντα έδινε τεχνικές λύσεις μεταγενέστερα. Σε αντίθεση με την Toyota που δεν έδωσε ποτέ λύση για τα δικά της προβλήματα. Όποιος πήγαινε στην αντιπροσωπεία του έβαζαν καινούργια έμβολα και ελατήρια. Όποιος πήγε σε Μαστρο-Μήτσους που δεν ήξεραν τα update της vw, πλήρωνε το άνοιγμα του μοτέρ τσάμπα...
Βέβαια και η vw μετακύλιε το κόστος στον πελάτη, αλλά όποιος ήθελε το έφτιαχνε το αυτοκίνητο. Απ' ότι έχω καταλάβει οι πελάτες της Toyota με τα προβληματικά μοτέρ, μάλλον ακόμα προσευχές κάνουν... -
Πρέπει να έχουν εισακουστεί οι προσευχές μας γιατί σε Auris του 2008 με τον 1.33 με 110Κ (ναι, όχι πολλά, είναι "πεθερικόν") δεν έχουμε το θέμα αυτό.
Λογικά θα ισχύει μιας και το έχω δει να το γράφετε πολλές φορές, εμείς δεν το έχουμε. Λαδάκι μια φορά τον χρόνο σε κάθε service στην αντιπροσωπεία (δεν ξέρω τι του βαζουν, δεν το πάω εγώ) και πάντα ο έλεγχος της στάθμης βγαίνει αλφάδι. -
Εκδοση GR sport του YARIS CROSS :
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/toyota-yaris-cross-gr-sport/
πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να βγάλει τέτοια έκδοση όταν πραγματικά δεν διαφοροποιείται σε κάτι σοβαρό
το GR YARIS είναι όπλο και το καταλαβαίνω αυτό για ποιον λόγο?????
παλι υβριδικό με 116 άλογα είναι απλά λίγο πιο χαμηλο. και απλά βαζουμε κόκκινες ραφές και GR λογότυπο. Ετοιμο το SPORT
μαρκετινίστικες χαζομάρες
-
Γιατι για κάποιους παιζει ρολο και η εμφανιση...
N line, R line, S line, st line, ///M pack ktl ktl -
@georgemit said in Toyota Yaris Cross:
Γιατι για κάποιους παιζει ρολο και η εμφανιση...
N line, R line, S line, st line, ///M pack ktl ktlΣυμφωνώ και επαυξάνω αλλά γιατι δεν το ονόμασαν πχ GR line????? όπως αντίστοιχα αυτά που λες. Δεν θα έγραφα τίποτα τότε
οταν βγάζεις το οπλο GR Yaris
είναι κρίμα να ονομάζεις έτσι αυτό που είναι πατάτα σε επιδόσεις και βγήκε μόνο λόγω εμφάνισης
-
Θεμα της τουοτα, στην ουσία αυτο ειναι.
-
Σεβόμενοι τον οικοδεσπότη, ας βάλουμε το δικό του link
-
Μου αρέσει που κανουμε συζήτηση για ένα αμαξι που το παραγγέλνεις σήμερα και σου δινουν 12/2023 παράδοση......
-
@fiverg said in Toyota Yaris Cross:
Σεβόμενοι τον οικοδεσπότη, ας βάλουμε το δικό του link
εχεις δίκιο. το έκανα edit. thanks
-
@georgemit said in Toyota Yaris Cross:
Θεμα της τουοτα, στην ουσία αυτο ειναι.
ναι σωστα.
και το σχολιο μου επι τούτου είναι ότι είναι βλακεία της Toyota να το ονομάζει έτσι
-
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
Μου αρέσει που κανουμε συζήτηση για ένα αμαξι που το παραγγέλνεις σήμερα και σου δινουν 12/2023 παράδοση......
Με ενδιεφερε σαν αμαξι αν και δε τρελαινομουν εμφανισιακα και δεν ηξερα και ποσο νοημα θα ειχε στους ανοιχτους δρομους που οδηγω αλλα δε πηγα να το δω καν για το λόγο που αναφέρεις.
Toyota Yaris Cross