-
@realzeus said in Toyota Yaris Cross:
@emman said in Toyota Yaris Cross:
@ggab said in Toyota Yaris Cross:
τρία πατώματα μέσα στη .........
Όχι! Έτσι την πάτησα εγώ όταν πλημμύρισε το πάρκινγκ και έχασα καλό αυτοκίνητο. Υπέργειο να είναι το γκαράζ.
Πρέπει να δεχθούμε ότι αυτοκίνητο που κυκλοφορεί καθημερινά, ειδικά μέσα σε πόλεις, θα χτυπηθεί. Αυτό που λέει ο Storm είναι το πιο λογικό. Για καθημερινό ένα παλιό (με όλες τις ανέσεις όμως) και για καλό (για ταξίδια) ένα καινούριο. Όποιος μπορεί φυσικά οικονομικά να τα σηκώσει όλα αυτά.
Άμα είναι έτσι, γιατί να αγοράσεις το υβριδικό για οικονομία αφού φοβάσαι μη στο χτυπήσουν, αφού για μέσα στην πόλη είναι κυρίως η χρήση του...
Μη ρωτάς εμένα. Εγώ για μέσα στην πόλη έχω ένα παλιό αυτόματο. Χαχα.
ΑΚ ?
-
@criuser said in Toyota Yaris Cross:
τρία πατώματα μέσα στη .........
Όχι! Έτσι την πάτησα εγώ όταν πλημμύρισε το πάρκινγκ και έχασα καλό αυτοκίνητο. Υπέργειο να είναι το γκαράζ.
Πρέπει να δεχθούμε ότι αυτοκίνητο που κυκλοφορεί καθημερινά, ειδικά μέσα σε πόλεις, θα χτυπηθεί. Αυτό που λέει ο Storm είναι το πιο λογικό. Για καθημερινό ένα παλιό (με όλες τις ανέσεις όμως) και για καλό (για ταξίδια) ένα καινούριο. Όποιος μπορεί φυσικά οικονομικά να τα σηκώσει όλα αυτά.
Άμα είναι έτσι, γιατί να αγοράσεις το υβριδικό για οικονομία αφού φοβάσαι μη στο χτυπήσουν, αφού για μέσα στην πόλη είναι κυρίως η χρήση του...
Μη ρωτάς εμένα. Εγώ για μέσα στην πόλη έχω ένα παλιό αυτόματο. Χαχα.
ΑΚ ?
Χαχα. Καλό!
-
Έχεις απόλυτο δίκιο. Καλά κάνεις εσύ και δεν πας πουθενά και αν πας κάπου,πας με κανα χρεπι. Το "καλό" άστο στο πάρκινγκ τρία πατώματα μέσα στη .........
Δηλαδη εσυ από αυτά που έγραψα το δικό μου θέμα βρήκες να αναδείξεις ; Το ότι η καμπια που τα έγραψε όλα στο πουλί της χτύπαγε το ταλαίπωρο το αμαξάκι χωρίς λόγο, το αφήνεις ασχολίαστο ;
Επειδή ήθελε σώνει και καλά να σταματήσει εκεί που δεν τη χώραγε αντί να πάει λίγο παραπέρα να παρκάρει σωστά ; Απλα είναι στην παραλία στο Πευκί, θα έβρισκε λίγο παρακάτω.
Δέξου ότι ανάμεσα μας κυκλοφορούν ένα σωρο ορκ.
Εκτός αν είσαι και εσυ έτσι και σε ενοχλεί που γράφω με τον τρόπο αυτό για αυτά τα ανθρωποειδή. Αλλά γι να γραφεις εδώ νομίζω πως δεν θα είσαι.Το τι κάνω εγώ είναι δικη μου δουλειά. Σε μέρη διακοπών που μεταφέρεται η κίνηση του αθηναϊκού κέντρου προτιμώ να πάω με το καθημερινό που το ταλαιπωρεί η γυναίκα. Αυτό και το cross (είτε το Τογιότα είτε το Volkswagen) που θα έρθει θα υποστεί δυστυχως τις συνέπειες της καφριλας. Για αυτό μαξ το αξεσουάρ που πρότειναν παραπάνω τα παιδιά είναι σούπερ χρήσιμο. Όπως ήταν και οι λωρίδες που έμπαιναν στις γωνιές των προφυλακτήρων που είχε η Τογιότα παλιότερα. (Μείναμε και on topic).
Η γυναίκα δεν έχει τις ευαισθησίες μου ασχετο που το γιαρις μένει σε καλη κατάσταση γιατί εγώ ασχολουμαι μια φορα το μήνα με καθαριότητα και φροντιδα.
Άλλωστε στη δουλειά της το αφήνει στο δρόμο ενώ εγώ σε πάρκινγκ παρότι και εκεί κάνουν ζημιές. -
@storm said in Toyota Yaris Cross:
Για να κυκλοφορεί κάποιος καθημερινά (π.χ. για επαγγελματικούς λόγους) με καινούριο προσεγμένο ιδιωτικό αυτοκίνητο θα πρέπει:
(α) να είναι συνειδητοποιημένος ότι το αυτοκίνητο γρήγορα θα υποστεί ζημιές παντός τύπου.
(β) να είναι και ολίγον αναίσθητος και χοντρόπετσος, για να μην πάθει και καμιά καρδιακή προσβολή αν δει τον προφυλακτήρα κάτω.
(γ) να έχει και μπόλικο χρόνο ελεύθερο να τρέχει για αποκατάσταση ζημιών και να ψάχνει για συνεργεία κλπ...κλπ...
(δ) και φυσικά να έχει γεμάτη τσέπη για να πλερώνει συνεργεία, πάρκινγκ κλπ...κλπ...Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, δεν ενδείκνυται το καινούριο αυτοκίνητο για καθημερινή χρήση. Με ένα απλό παλιό αυτοκινητάκι που να έχει υδραυλικό τιμόνι και κλιματιστικό, μια χαρά μεταφέρεται ο κάθε άνθρωπος.
α) Περίπου....συμφωνώ εν μέρη. Κυκλοφορώ κάθε μέρα με την Κορόλα 13 μήνες τώρα, δεν έχει την παραμικρή γρατσουνιά ή αμιχή.
β) πλέον δεν με απασχολούν τα σίδερα, είναι για να με υπηρετούν, όχι το ανάποδο. Δεν ασχολούμαι με τέτοια θέματα εδώ και πολλά χρόνια!
γ) Δεν θες χρόνο, εαν θες σώνει και ντε να το φτιάξεις, τα φτιάχνεις όλα 1 φορά τον χρόνο (έτσι έκανα παλιότερα) ή όταν το πας για σέρβις.
δ) ναι θέλει χρήματα εαν όντως θες να τα φτιάχνεις όλα ή απλά μια μικτή και τα πληρώνουν άλλοι.
Πάντως η καλύτερη λύση για όποιον έχει τόσα "θέματα" με το αυτοκίνητό του, είναι το leasing....και ξενοιάζεις.
-
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
Έχεις απόλυτο δίκιο. Καλά κάνεις εσύ και δεν πας πουθενά και αν πας κάπου,πας με κανα χρεπι. Το "καλό" άστο στο πάρκινγκ τρία πατώματα μέσα στη .........
Δηλαδη εσυ από αυτά που έγραψα το δικό μου θέμα βρήκες να αναδείξεις ; Το ότι η καμπια που τα έγραψε όλα στο πουλί της χτύπαγε το ταλαίπωρο το αμαξάκι χωρίς λόγο, το αφήνεις ασχολίαστο ;
Επειδή ήθελε σώνει και καλά να σταματήσει εκεί που δεν τη χώραγε αντί να πάει λίγο παραπέρα να παρκάρει σωστά ; Απλα είναι στην παραλία στο Πευκί, θα έβρισκε λίγο παρακάτω.
Δέξου ότι ανάμεσα μας κυκλοφορούν ένα σωρο ορκ.
Εκτός αν είσαι και εσυ έτσι και σε ενοχλεί που γράφω με τον τρόπο αυτό για αυτά τα ανθρωποειδή. Αλλά γι να γραφεις εδώ νομίζω πως δεν θα είσαι.Το τι κάνω εγώ είναι δικη μου δουλειά. Σε μέρη διακοπών που μεταφέρεται η κίνηση του αθηναϊκού κέντρου προτιμώ να πάω με το καθημερινό που το ταλαιπωρεί η γυναίκα. Αυτό και το cross (είτε το Τογιότα είτε το Volkswagen) που θα έρθει θα υποστεί δυστυχως τις συνέπειες της καφριλας. Για αυτό μαξ το αξεσουάρ που πρότειναν παραπάνω τα παιδιά είναι σούπερ χρήσιμο. Όπως ήταν και οι λωρίδες που έμπαιναν στις γωνιές των προφυλακτήρων που είχε η Τογιότα παλιότερα. (Μείναμε και on topic).
Η γυναίκα δεν έχει τις ευαισθησίες μου ασχετο που το γιαρις μένει σε καλη κατάσταση γιατί εγώ ασχολουμαι μια φορα το μήνα με καθαριότητα και φροντιδα.
Άλλωστε στη δουλειά της το αφήνει στο δρόμο ενώ εγώ σε πάρκινγκ παρότι και εκεί κάνουν ζημιές.Απλά δεν γίνονται τέτοια καθημερινά,ώστε να βλέπεις εφιάλτες ότι κάποιος σου καταστρέφει το αυτοκίνητο.
Εννοείται ότι και εγώ ζοχαδιαζομαι με τα δίποδα που κυκλοφορούν και καταστρέφουν. -
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
Για να κυκλοφορεί κάποιος καθημερινά (π.χ. για επαγγελματικούς λόγους) με καινούριο προσεγμένο ιδιωτικό αυτοκίνητο θα πρέπει:
(α) να είναι συνειδητοποιημένος ότι το αυτοκίνητο γρήγορα θα υποστεί ζημιές παντός τύπου.
(β) να είναι και ολίγον αναίσθητος και χοντρόπετσος, για να μην πάθει και καμιά καρδιακή προσβολή αν δει τον προφυλακτήρα κάτω.
(γ) να έχει και μπόλικο χρόνο ελεύθερο να τρέχει για αποκατάσταση ζημιών και να ψάχνει για συνεργεία κλπ...κλπ...
(δ) και φυσικά να έχει γεμάτη τσέπη για να πλερώνει συνεργεία, πάρκινγκ κλπ...κλπ...Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, δεν ενδείκνυται το καινούριο αυτοκίνητο για καθημερινή χρήση. Με ένα απλό παλιό αυτοκινητάκι που να έχει υδραυλικό τιμόνι και κλιματιστικό, μια χαρά μεταφέρεται ο κάθε άνθρωπος.
α) Περίπου....συμφωνώ εν μέρη. Κυκλοφορώ κάθε μέρα με την Κορόλα 13 μήνες τώρα, δεν έχει την παραμικρή γρατσουνιά ή αμιχή.
β) πλέον δεν με απασχολούν τα σίδερα, είναι για να με υπηρετούν, όχι το ανάποδο. Δεν ασχολούμαι με τέτοια θέματα εδώ και πολλά χρόνια!
γ) Δεν θες χρόνο, εαν θες σώνει και ντε να το φτιάξεις, τα φτιάχνεις όλα 1 φορά τον χρόνο (έτσι έκανα παλιότερα) ή όταν το πας για σέρβις.
δ) ναι θέλει χρήματα εαν όντως θες να τα φτιάχνεις όλα ή απλά μια μικτή και τα πληρώνουν άλλοι.
Πάντως η καλύτερη λύση για όποιον έχει τόσα "θέματα" με το αυτοκίνητό του, είναι το leasing....και ξενοιάζεις.
Φανη είσαι απίστευτα τυχερός! Φτου φτου !
Είναι πρακτικά αδύνατο να μην γίνει τίποτα σε καθημερινή χρήση. Εμένα μου έχουν κάνει διαφορα ακομα και μέσα στο καλύτερο και ακριβότερο πάρκινγκ του κέντρου γιατι μερικές φορές η κίνηση είναι μη διαχειρίσιμη.
Όλα μαζί στο σερβις λίγο δύσκολο. Γίνεται χαμός για να αφήσεις αμάξι και για φανοποιια, άσε που συνηθως τα εξουσιοδοτημένα είναι πανάκριβα. Αλλά είναι μια λύση.Καμια μικτη δεν σου καλύπτει τις καθημερινές γρατσουνιές βρε συ Φανη. Μερικές φορές γραφεις κάποια πράγματα απλά για να γραφεις ενώ είσαι γνωστης.
Το leasing δεν είναι πανάκεια ούτε για τα θέματα σαν τα δικά μου ούτε για μικροζημιές.
Οι ζημιές αυτές είναι από μη χρέωσιμες έως χρεώσιμες.
Στο 108 με χρέωσαν στο τέλος 300 ευρώ για τη γρατσουνια στις δεξιές πόρτες από πεταλιερα μηχανής. Αν είχα πάει νωρίτερα σε δικό μου να τις φτιάξω θα είχα πληρώσει λιγότερα και θα το κυκλοφορούσα και σενιο. Το να το αφήσεις στο σερβις της leasing για τετοιες δουλεύεις συνηθως φορτώνεσαι για μερες κάποια αλλη βλακεία. Σε τρακάρισμα στο 108 μου είχαν φορτώσει ένα μικρα χειροκίνητο ενώ είχα μισθώσει αυτόματο.Τέλος όπως θα σου πουν και σε κάθε σοβαρή εμπορία οποίος προσέχει το αμάξι του είτε με leasing είναι είτε ιδιοκτησία το ίδιο θα το προσέχει.
Απλά ο κόσμος έχει γίνει στα περισσότερα πράγματα σταρχιδιστης και δεν το βλέπεις μόνο στα αμάξια αλλά και παντού σε κάθε έκφανση της καθημερινης ζωής.
Δυστυχώς ζούμε ανάμεσα τους. -
@nickthetrib said in Toyota Yaris Cross:
Διαφορετικά δίκυκλο... ή ΜΜΜ.
Το α και το β @storm φτάνουν!!!
Αλλιώς θέλει και ενα ακόμα
"χρήματα για αγορά μικρού μεταχειρισμένου αυτοκινήτου που θα παίξει ρόλο καρπαζοεισπράκτορα καθημερινών μετακινήσεων"
Επειδή οι περισσότεροι δεν έχουν αυτή την δυνατότητα υιοθετούν το (α) και αναγκάζονται να υιοθετήσουν καί το (β)!!!Οποιος φτιάξει ένα σύστημα που θα φουσκώνει γύρω γύρω από το αμάξι όταν το παρκάρεις κάπου και θα το προστατεύει θα χεστει στο τάληρο.
Δεν μιλάμε για μόνιμη τοποθέτηση όπως στο κάκτους αλλά για πτυσσόμενο/φουσκωτό από κάτω πχ μπαλόνι -
.Απλά δεν γίνονται τέτοια καθημερινά,ώστε να βλέπεις εφιάλτες ότι κάποιος σου καταστρέφει το αυτοκίνητο.
Εννοείται ότι και εγώ ζοχαδιαζομαι με τα δίποδα που κυκλοφορούν και καταστρέφουν.Μια χαρά γίνονται!
Περα τι βλέπουν τα ματάκια μου επειδή τα κοιτάω κάτι τέτοια που να δεις τι ζημιές έρχονται μέσω νομικής προστασίας. Δυο έτοιμες προς κατάθεση μετά τις διακοπές είναι για ζημιες σε παρκαρισμένα. Και μπράβο τους που το κυνήγησαν οι άνθρωποι αλλά αυτοί ήταν και τυχεροί μέσα στην ατυχία τους γιατί βρήκαν νούμερο. -
On topic
Αληθεύει ότι δεν παιρνεις πια κλειδωμένη τιμή από Τογιότα ;
Ξέρεις κανεις αλλαγες στο μοντέλο 2023 ; -
Τα αυτοκίνητα είναι για να τα χαιρόμαστε και να μας εξυπηρετούν, βγάλτε έξω στην κυκλοφορία και μη φοβάστε τίποτα...
Ακριβώς!
Όλα αυτά που γράφετε μερικοί σχετικά με τα καινούρια αυτοκίνητα και τις φοβίες σας, δεν είναι παρά ψυχαναγκασμοί, που σας εμποδίζουν να χαρείτε ένα ακριβό καταναλωτικό αγαθό.
Κατά την άποψη μου, είναι παράνοια να έχεις πληρώσει τα ωραία σου λεφτά για ένα καινούριο αυτοκίνητο και να κυκλοφορείς καθημερινά με ένα χρέπι 20ετίας (ή εν πάση περιπτώσει με ένα πολύ υποδεέστερο αυτοκίνητο). Πολύ δε περισσότερο αν το αγοράσεις, ειδικά για να αποφεύγεις να κυκλοφορείς με το "καλό".
-
Αν εχει βαλει κανεις αισθητηρες παρκαρισματος σαν εξτρα σε αντιπροσωπεια ή αλλου θα ηθελα να μαθω το κοστος
Ειμαι νεος οδηγος, δεν εχω εμπειρια με κανενα απο τα δυο αυτα βοηθηματα οποτε σκεφτομαι οτι συνδυαστικα και θεωρητικα θα μου φανουν χρησιμα και αξιζει το εξτρα κοστος των αισθητηρων, αν ημουν πιο εμπειρος θα ηταν αρκετη η καμερα εκτιμω.
Για τον ιδιο λογο θα βαλω και τα πλαινα προστατευτικα που αναφέρατε πιο πανω. -
@yan5573 said in Toyota Yaris Cross:
Αν εχει βαλει κανεις αισθητηρες παρκαρισματος σαν εξτρα σε αντιπροσωπεια ή αλλου θα ηθελα να μαθω το κοστος
Ειμαι νεος οδηγος, δεν εχω εμπειρια με κανενα απο τα δυο αυτα βοηθηματα οποτε σκεφτομαι οτι συνδυαστικα και θεωρητικα θα μου φανουν χρησιμα και αξιζει το εξτρα κοστος των αισθητηρων, αν ημουν πιο εμπειρος θα ηταν αρκετη η καμερα εκτιμω.
Για τον ιδιο λογο θα βαλω και τα πλαινα προστατευτικα που αναφέρατε πιο πανω.Επαρκεστατη η κάμερα. Θα δεις ότι κανεις σαφώς καλύτερη δουλεια με.αυτην παρά με τους οποίους αισθητήρες.
-
@yan5573 said in Toyota Yaris Cross:
Για τον ιδιο λογο θα βαλω και τα πλαινα προστατευτικα που αναφέρατε πιο πανω.Βοηθάνε οι αισθητήρες και ακόμα πιο πολύ η κάμερα. Αν μάλιστα έχει και διαφορετικές γωνίες θέασης ακόμα καλύτερα.
Εξαιρετική δουλειά κάνουν και τα ραντάρ σε όσα αυτοκίνητα τα έχουν, γιατί πιάνουν πεζούς και οχήματα πριν τα δεις εσύ μέσω της κάμερας ή οι αισθητήρες.
-
Κατι τετοιο για το καζανακι της εξατμησης που ειναι ασχημο πως σας φαινεται ? Ποσα mm πρεπει να το παρω?
-
Καμια μικτη δεν σου καλύπτει τις καθημερινές γρατσουνιές βρε συ Φανη. Μερικές φορές γραφεις κάποια πράγματα απλά για να γραφεις ενώ είσαι γνωστης.
Ολοι ξέρουμε τον τρόπο....απλά δεν γράφονται αυτά δημόσια.
On topic
Ξέρεις κανεις αλλαγες στο μοντέλο 2023 ;Ναι αλήθεια είναι, από τον Απρίλιο (ή ΄Μάιο - δεν θυμάμαι) είναι έτσι...με την τελευταία αύξηση σταμάτησε και το κλείδωμα τιμής, για ευνόητους λόγους.
Αλλαγές στο ΜΥ23 δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα, τουλάχιστον επίσημα. Το μόνο που ξέρω είναι μια νέα έκδοση εξοπλισμού GR Sport και η κατάργηση της Premier. -
@harisma23 said in Toyota Yaris Cross:
Τα αυτοκίνητα είναι για να τα χαιρόμαστε και να μας εξυπηρετούν, βγάλτε έξω στην κυκλοφορία και μη φοβάστε τίποτα...
Ακριβώς!
Όλα αυτά που γράφετε μερικοί σχετικά με τα καινούρια αυτοκίνητα και τις φοβίες σας, δεν είναι παρά ψυχαναγκασμοί, που σας εμποδίζουν να χαρείτε ένα ακριβό καταναλωτικό αγαθό.
Κατά την άποψη μου, είναι παράνοια να έχεις πληρώσει τα ωραία σου λεφτά για ένα καινούριο αυτοκίνητο και να κυκλοφορείς καθημερινά με ένα χρέπι 20ετίας (ή εν πάση περιπτώσει με ένα πολύ υποδεέστερο αυτοκίνητο). Πολύ δε περισσότερο αν το αγοράσεις, ειδικά για να αποφεύγεις να κυκλοφορείς με το "καλό".
Αυτό ακριβώς προσπαθώ να περάσω στον πάγο.
Έδωσε ένα σκασμό λεφτά για να έχει ένα αυτοκίνητο που να φρενάρει,στρίβει,να είναι ασφαλές σε περίπτωση σύγκρουσης και στην τελική βάζει την οικογένεια σε ένα κατα πολύ υποδεέστερο αυτοκίνητο! -
@xrist0s4 said in Toyota Yaris Cross:
Κατι τετοιο για το καζανακι της εξατμησης που ειναι ασχημο πως σας φαινεται ? Ποσα mm πρεπει να το παρω?
To Remus μου αρέσει...χε!χε! Φαντάζομαι ότι θα είναι αυτοκόλλητο.
Αν θέλεις να βάλεις απόληξη τέτοιου τύπου επιβεβαίωσε ότι κουμπώνει πάνω στην εργοστασιακή. Θα βρεις και Ελλάδα τέτοιες βιδωτές απολήξεις σε παρόμοιες τιμές. Επίσης να έχεις το νου σου ότι τις κλέβουν.
Εγώ θα πρότεινα να βάλεις σε εξατμισάδικο μία καλή απόληξη με ηλεκτροσυγκόλληση και με σωστή δουλειά ώστε να δείχνει ποιο όμορφο πάνω στο αυτοκίνητο. Και να μην φοβάσαι ότι θα στην ξεβιδώσουν.
-
@xrist0s4 said in Toyota Yaris Cross:
To Remus μου αρέσει...χε!χε! Φαντάζομαι ότι θα είναι αυτοκόλλητο.
Αν θέλεις να βάλεις απόληξη τέτοιου τύπου επιβεβαίωσε ότι κουμπώνει πάνω στην εργοστασιακή. Θα βρεις και Ελλάδα τέτοιες βιδωτές απολήξεις σε παρόμοιες τιμές. Επίσης να έχεις το νου σου ότι τις κλέβουν.
Εγώ θα πρότεινα να βάλεις σε εξατμισάδικο μία καλή απόληξη με ηλεκτροσυγκόλληση και με σωστή δουλειά ώστε να δείχνει ποιο όμορφο πάνω στο αυτοκίνητο. Και να μην φοβάσαι ότι θα στην ξεβιδώσουν.
Παλιότερα στο rav είχαν εργοστασιακο αξεσουάρ με διπλή απόληξη.. πως και δεν βγάζουν τίποτα τέτοιο και τώρα;
-
@harisma23 said in Toyota Yaris Cross:
Ακριβώς!
Αυτό ακριβώς προσπαθώ να περάσω στον πάγο.
Έδωσε ένα σκασμό λεφτά για να έχει ένα αυτοκίνητο που να φρενάρει,στρίβει,να είναι ασφαλές σε περίπτωση σύγκρουσης και στην τελική βάζει την οικογένεια σε ένα κατα πολύ υποδεέστερο αυτοκίνητο!Ο καθένας τρώει τα λεφτά του όπως θέλει.
Χάνω την ευχαρίστηση (και ασφάλεια) της διαδρομής αλλά έχω χαμάλη στον πηγμένο από κόσμο και αμάξια προορισμό.
Κάτι χάνεις και κάτι κερδίζεις.
Για εμένα προέχει το να μην νοιάζομαι για το που πάει, που παρκάρει, πως και πόσοι μπαίνουμε μέσα στο αμάξι κατά τις διακοπές. -
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
On topic
Ναι αλήθεια είναι, από τον Απρίλιο (ή ΄Μάιο - δεν θυμάμαι) είναι έτσι...με την τελευταία αύξηση σταμάτησε και το κλείδωμα τιμής, για ευνόητους λόγο.
Τι προκαταβολή ζητάνε για να κλείσεις αμαξι ; Δώρα και έκπτωση τις κανονίζεις από τώρα ;
Toyota Yaris Cross