-
Πως το έκανες εικόνα ρε , 4 παρθένες είναι απιθανο να βρεθούν στον ίδιο νομό. Το να βρεις 40 να τρίβουν είναι ποιο δύσκολο από το πείσεις εμένα να αγοράσω corola
Μη παίρνεις όρκο.. μιά αρκεί, παρθένα ή και μή, αν έχει τον τρόπο μπορεί να σε κάνει να προβείς και σε πιο επαίσχυντες αγορές..
-
Μη παίρνεις όρκο.. μιά αρκεί, παρθένα ή και μή, αν έχει τον τρόπο μπορεί να σε κάνει να προβείς και σε πιο επαίσχυντες αγορές..
Σταματαμε την συζήτηση εδώ γιατι έχουμε πληρώσει όλοι νομιζω μαμισιάτικα χαχαχαχαχαχ
-
Εισαι σιγουρος πως ειναι με τους 160 +?
Γιατι εχω την αισθηση πως σε αυτη την τιμη και εκδοση η Gla προσφερεται με 136 ιππους. Σε καθε περιπτωση να προτιμησεις αν ειναι εφικτο τις ζαντες των 18 ιντσων. Οχι των 20.
-
Η 180 έχει 136 . Η 200 έχει 163 .
-
Ειναι με 17ρες ζαντες η συγκεκριμενη εκδοση με τις μικρες οθονες.
Εισαι σιγουρος πως ειναι με τους 160 +?
Γιατι εχω την αισθηση πως σε αυτη την τιμη και εκδοση η Gla προσφερεται με 136 ιππους. Σε καθε περιπτωση να προτιμησεις αν ειναι εφικτο τις ζαντες των 18 ιντσων. Οχι των 20.
-
Αποφασίστε επιτέλους. Κάθε φορά που μπαίνω στο νημα αλλάζετε ιπποδύναμη, 136... Έκλεισε!
-
Εξαιρετικη τιμη για ενα εξαιρετικο αυτοκινητο. Δικιο εχει ο ταξιδευτης. Ξεκαθαρα το πες για Gla 200 και οχι 180.
-
Αυτό που συμβαίνει με την αγορά αυτοκινήτων αγγίζει την παράνοια πλέον.Επίσκεψη σε 2 αντιπροσωπείες Mercedes και test drive gla 200.Χρόνος παράδοσης 10-12 μήνες,φυσικά ανοιχτή τιμή,όμως ταυτόχρονη αύξηση τιμής που θα υπερβαίνει τις 4.000 ευρώ στην αρχική έκδοση με στάνταρ όμως τις μεγάλες οθόνες.
Καταργείται η 4κινηση στον μικρό κινητήρα και θα έρχεται μόνο από τα 2λιτρα και πάνω!Το κορυφαίο όλων είναι ότι η παραγγελίες θα αφορούν το facelift μοντέλο αποκλειστικά και με τιμές που θα ανακοινωθούν τον Μάρτιο!!!!
Στην ουσία μου είπαν με την προκαταβολή κλείνεις απλά μια θέση στη γραμμή παραγωγης του εργοστασίου!Τελος για όσους τους ενδιαφέρει θα υπάρχει μόνο υβριδική έκδοση πλέον στις gla 200 όποτε το τέλος ταξινόμησης μειώνεται στο μισό. -
@antonmone said in Mercedes GLA 2020:
Αυτό που συμβαίνει με την αγορά αυτοκινήτων αγγίζει την παράνοια πλέον.Επίσκεψη σε 2 αντιπροσωπείες Mercedes και test drive gla 200.Χρόνος παράδοσης 10-12 μήνες,φυσικά ανοιχτή τιμή,όμως ταυτόχρονη αύξηση τιμής που θα υπερβαίνει τις 4.000 ευρώ στην αρχική έκδοση με στάνταρ όμως τις μεγάλες οθόνες.
Καταργείται η 4κινηση στον μικρό κινητήρα και θα έρχεται μόνο από τα 2λιτρα και πάνω!Το κορυφαίο όλων είναι ότι η παραγγελίες θα αφορούν το facelift μοντέλο αποκλειστικά και με τιμές που θα ανακοινωθούν τον Μάρτιο!!!!
Στην ουσία μου είπαν με την προκαταβολή κλείνεις απλά μια θέση στη γραμμή παραγωγης του εργοστασίου!Τελος για όσους τους ενδιαφέρει θα υπάρχει μόνο υβριδική έκδοση πλέον στις gla 200 όποτε το τέλος ταξινόμησης μειώνεται στο μισό.σωστός σε όλα εκτός από ένα
δεν είναι πλέον.......
δυστηχώς είναι καιρό τώρα
tragic κατα τα άλλα όντως
-
Nαι το γνωριζω απλά κάποιες περιπτώσεις ειναι εκτός οριων!!!
Άσχετα με την Mercedes απλά σαν παράδειγμα.Αντιπρόσωπος της Vw μου έλεγε την Δευτέρα ότι τα αυτοκίνητα της εταιρείας πήραν άλλη μια μεγάλη αύξηση και η μητρική επέμεινε να περαστεί ολόκληρη ακόμα και στις παραγγελίες που μόλις είχαν φτάσει Ελλάδα απλά δεν ειχαν εκτελωνιστεί ακόμα και τράβαγε τα μαλλιά του! -
Honda Crv παράδοση μίνιμουμ 8 μήνες το αυτοκίνητο έχει φτάσει 45000!! η αρχική 4κινητη έκδοση αλλά σου κάνουν δώρο …….,,,το μεταλλικό!!
-
Εντυπώσεις από το αυτοκίνητο.Στην έκθεση σε λευκό η Amg έκδοση είναι πολύ όμορφο ειδικά στο μπροστινό μέρος. Στο αυτοκίνητο test drive σε μαύρο έχανε πολύ κατα τη γνώμη μου.Καλοί χώροι για το μέγεθος του,και συνήθισα αμεσως τον όγκο του περιμετρικά.Οι αλλαγές ταχυτήτων σε πολύ βολικό σημείο δίπλα στο τιμόνι,άλλαζε στο αυτόματο με ομαλό τρόπο ειδικά αν δεν το πίεζες.
Όμως κατά τη γνώμη μου το αυτοκίνητο είχε και αρνητικά σημεία.Πρώτο και χειρότερο ο ήχος του κινητήρα Ακουγόταν πολύ στην καμπίνα,υπερβολικά θα έλεγα χωρίς να υπάρχει ανάλογη πίεση.Θέμα ηχομόνωσης μάλλον αλλά ενοχλητικό αρκετά.
Δεύτερον δεν μου άρεσε καθόλου η απόσβεση στις κακοτεχνίες και στις λακούβες σε σημείο που αναρωτιόμουν ποσό χειρότερη θα είναι αν είναι βέβαια η έκδοση amg με την σκληρή ανάρτηση και τις 19αρες.
Τρίτον αν και κράτησα το αυτοκίνητο μια ώρα χωρίς να το πιέσω ,νομίζω ότι καίει αρκετα εως πολύ θα έλεγα γαι τον κυβισμό και τη δύναμη του αλλά δεν ήταν ασφαλές να βγει συμπέρασμα σίγουρα,απλά σαν εντύπωση!
Καταλήγοντας η άποψη μου είναι ότι είναι πολλά τα χρήματα για αυτό που παίρνεις και σίγουρα πληρώνεις υπερβολικά τη φήμη που συνοδεύει τη μάρκα ,τουλάχιστον σε αυτές τις εκδόσεις των 40-45.000. -
Από τα 3 μειονεκτήματα που παρέθεσες, τα δύο πρώτα είναι πολύ χοντρά, και από μόνα τους το καθένα σπαζωσυμφωνία. Ο περισσότερος κοσμάκης παίρνει μερσεντέ για να μην ακούγεται, να τσουλάει καλά και να λέει ότι έχει μερσεντέ .
-
Ψάχνεις τελικά να πάρεις κάτι αλλο από βιτάρα?
Η απλά δοκιμάζεις αμάξια? -
@dstou said in Mercedes GLA 2020:
Από τα 3 μειονεκτήματα που παρέθεσες, τα δύο πρώτα είναι πολύ χοντρά, και από μόνα τους το καθένα σπαζωσυμφωνία. Ο περισσότερος κοσμάκης παίρνει μερσεντέ για να μην ακούγεται, να τσουλάει καλά και να λέει ότι έχει μερσεντέ .
Πραγματικά, ο κύριος Σπύρος εδώ στο φόρουμ την εκθειάζει την γκλα του...
Ίσως να έπεσε η ποιότητα και εδω;
Υψηλή κατανάλωση είχε αναφερθεί και στο νέο QQ αλλά εκεί έχουμε cvt...
-
@netgeo said in Mercedes GLA 2020:
Πραγματικά, ο κύριος Σπύρος εδώ στο φόρουμ την εκθειάζει την γκλα του...
Είναι που δεν έχει μπει σε πραγματική μερτσέντα!
ΥΓ: disclaimer - πραγματική Μερτσέντα = από E Class και πάνω και σίγουρα όχι οι προσθιοκούνες βλακείες που έχουν βγάλει. Best ever Ε Class φυσικά W124 και μετά W211. Επίσης η 190 ητο πολύ καλή και πρωτοποριακή όπως και οι W203 & 204 από τις μικρές. Top Ever MB από τις σύγχρονε W124 500E....αυτοκίνητο από άλλον πλανήτη...ακόμα είναι ορόσημο!!
-
Πάντως αυτή η επικείμενη αύξηση +4000 αλλά με τις μεγάλες οθόνες πρακτικά μπορεί και να μην είναι αύξηση , εκτός αν τελικά το +4Κ αυξηθεί και άλλο, γιατί και τώρα στον διαμορφωτή αν αν βάλεις το πακέτο με τις μεγάλες οθόνες ,στην gla 180 από 35Κ πηγαίνει 40.3Κ
-
@gtsartsal said in Mercedes GLA 2020:
Ψάχνεις τελικά να πάρεις κάτι αλλο από βιτάρα?
Η απλά δοκιμάζεις αμάξια?Ναι ψάχνω γιατί μάλλον το vitara θα ακυρωθεί για το γνωστό πρόβλημα,απλά τώρα θα υπάρξει αλλαγή κατηγορίας επειδή θα γίνει χρήση της απαλλαγής του τέλους ταξινόμησης.
-
@tkin73 said in Mercedes GLA 2020:
Πάντως αυτή η επικείμενη αύξηση +4000 αλλά με τις μεγάλες οθόνες πρακτικά μπορεί και να μην είναι αύξηση , εκτός αν τελικά το +4Κ αυξηθεί και άλλο, γιατί και τώρα στον διαμορφωτή αν αν βάλεις το πακέτο με τις μεγάλες οθόνες ,στην gla 180 από 35Κ πηγαίνει 40.3Κ
Σωστά γιατί τώρα στην200 αλλάζεις υποχρεωτικά εξοπλιστικό πακέτο.Θα έχει επισης και κάποια αλλά πραγματάκια τα οποία δεν τα θεώρησα σημαντικά και δεν τα θυμάμαι.
Απλά το σημαντικότερο μείον είναι η κατάργηση της 4κινησης στα 1.3. -
@fanis75 said in Mercedes GLA 2020:
πραγματική Μερτσέντα = από E Class και πάνω και σίγουρα όχι οι προσθιοκούνες βλακείες που έχουν βγάλει. Best ever Ε Class φυσικά W124
Από C και πάνω θα έλεγα. Εξαιρούνται οι μικρότερες AMG φυσικά.
Η W124 είναι υπερεκτιμημένο καράβι με ρόδες. Οι καινούριες είναι πολύ καλύτερες στον δρόμο.
Mercedes GLA 2020