-
14-15 εκ. παίζουν τα χατσμπακ. Το διάβασα σε φόρουμ της a class από uk. https://www.aclassclub.co.uk/threads/ground-clearance.12427/
-
Τώρα που τη βλέπω και σε άλλα χρώματα πέραν του γκρι ματ που ήταν το χρώμα του λανσαρίσματος (δεν μου αρέσουν καθόλου τα ματ χρώματα στα αυτοκίνητα) , θεωρώ ότι είναι ένα πολύ όμορφο αυτοκίνητο.
Είναι η πρώτη Mercedes στη ζωή μου που θα αγόραζα αν είχα την οικονομική δυνατότητα.
Μάλιστα με 36 χιλιάρικα τιμή εκκίνησης και αν η Mercedes κάνει τις γενναίες εκπτώσεις που κάνει και η BMW ώστε η τιμή να πέφτει πιο κάτω, νομίζω είναι μία πολύ καλή επιλογή αν σκεφτεί κανείς ότι σε τέτοιες τιμές φτάνουν άλλα SUV τα οποία όπως και να το κάνει κανείς... δεν είναι Mercedes.
-
Τα 14.3 απόσταση από το έδαφος που αναφερονται είναι τρόπος μέτρησης της μερσεντες με 4 άτομα και γεμάτο πορτ-μπαγκάζ, αν δεν κάνω λάθος. Στην Α κλασ πχ δίνει στα 11..
Δεν πιστεύω να ισχύει αυτό, ξανα δές το γιατί:
α) λογικό η GLA να είναι στα 14 με 15 εκ. απόσταση, τόσο ήταν και η προηγούμενη περίπου.
β) Όλα τα Hatchback είναι στα 10-11 εκ. απόσταση. -
Εμένα πάντως το καινουργιο εσωτερικό το θεωρώ εξαιρετικό και πολύ σύγχρονο. Το προηγούμενο δεν μου άρεσε τόσο
-
Καλησπέρα σε όλους,
ψαχνω συνεργείο που θα μπορούσε να τοποθετήσει αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω σε ολοκαινουργια Mercedes GLA200. Το επίπεδο εξοπλισμού δεν τους είχε (τραγικό κατα την άποψή μου για καινούργιο αυτοκίνητο 40.000Ε) αλλά επειδή έψαχνα ετοιμοπαράδοτο, το πήρα leasing.
Βρήκα 2 ειδών αισθητήρες στο εμπόριο και ο δευτερος τύπος (ηλεκτρομαγνητικοί) δεν απαιτούν τρύπες στον προφυλακτήρα. Γνωρίζετε αξιόπιστο συνεργείο που μπορεί να το κάνει;
Σας ευχαριστώ.
-
εχει και σε εσας αυξημενη ευαισθησια το lane assist; Φρεναρε χωρίς λόγο μεσα στην Εθνική οδο και σε μονόδρομο το οποίο ειναι απαραδεκτο, αφενος το πρωτο γιατι εγινε με ταχυτητα, το 2ο γιατί ..ειναι μονόδρομος! Δεν υπάρχει λόγος για τοση ευαισθησία. Σε ξένα φόρουμ έχω δει φριχτά παράπονα.
-
Μπορεις να την ρυθμισεις. Το εμφανισε και σε εμενα την πρωτη φορα που την οδηγησα. Αρχικη ρυθμιση ειναι στο sensitive. Το γυρισα στο easy και ησυχασα. Ενα τρεμουλο στο τιμονι μονο οταν αλλαζω λωριδα διχως φλας.
-
Πολύ όμορφη αλλά κλασικά με σοβαρό εξοπλισμό (όχι FULL EXTRA) η τιμή θα φτάνει στο θεό πάνω απο 43000Κ
Δεν θα την διάλεγα ποτε αν και την βρίσκω πανέμορφη και πολύ καλο αυτοκίνητο. Θα προτιμούσα κάτι καλύτερο (για μενα)
-
Ο καθενας με τα γουστα και τις απαιτησεις του. Προτιμουσα μια glb αλλα η συζυγος επεμενε, καθως αυτη ειναι πιο ματζοβολη. Αλλωστε εγω ειμαι ικανοποιημενος με το ντουστ που ειναι πιο... φορτηγο!
-
Σπύρο, εχεις gla και επιλέγεις το duster;.
Δικός μου είσαι και εσύ,...
-
Ουτε και τα τρελα αλογα για να παω στην καθημερινοτητα μου απο το σημειο Α στο σημειο Β. Στις βολτες μου ομως ειναι μια χαρα. Τα 164 αλογα δεν ειναι πολλα, μα δεν ειναι και λιγα. Α, εχει και παντλ στο τιμονι για να μη βαριεμαι :=)
-
Καλησπερα σας μου εδωσαν τιμη 35.100€ για την Gla 200 Style εκδοση.Πιστευετε οτι ειναι καλη;Σας ευχαριστω πολυ!
-
Καλησπερα σας μου εδωσαν τιμη 35.100€ για την Gla 200 Style εκδοση.Πιστευετε οτι ειναι καλη;Σας ευχαριστω πολυ!
1600cc 115 άλογα manual?
αν εννοείς αν είναι καλό αμάξι βεβαίως και είναι.
Αν εννοεις αν αξίζει τοσα χρήματα αυτό εξαρτάται από εσένα και μόνο. Αν για σένα αξίζει πάρτο
Ο καθένας έχει την γνώμη του αν ζητάς αλλων την γνώμη, η δική μου είναι ΟΧΙ δεν αξίζει με τίποτα τόσα χρήματα. θα έπαιρνα ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΓΟΥΣΤΑ και γνωμη αλλο πολύ καλύτερο αυτοκίνητο. (Αυτό δεν σημαίνει τίποτα, ο καθένας έχει διαφορετική γνωμη)
-
Ο καθένας έχει την γνώμη του αν ζητάς αλλων την γνώμη, η δική μου είναι ΟΧΙ δεν αξίζει με τίποτα τόσα χρήματα. θα έπαιρνα ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΓΟΥΣΤΑ και γνωμη αλλο πολύ καλύτερο αυτοκίνητο. (Αυτό δεν σημαίνει τίποτα, ο καθένας έχει διαφορετική γνωμη)
Σαν πιό (ποιο) cirus ?
-
εχει και σε εσας αυξημενη ευαισθησια το lane assist; Φρεναρε χωρίς λόγο μεσα στην Εθνική οδο και σε μονόδρομο το οποίο ειναι απαραδεκτο, αφενος το πρωτο γιατι εγινε με ταχυτητα, το 2ο γιατί ..ειναι μονόδρομος! Δεν υπάρχει λόγος για τοση ευαισθησία. Σε ξένα φόρουμ έχω δει φριχτά παράπονα.
Ρυθμίζεται η ευαισθησία. Σε a180 που είχα τσεκαρει το lane assist τα χρειάστηκα ήταν λες και έπιασε το abs στα καλά καθούμενα....η πιο έντονη παρέμβαση που έχω νιώσει σε αμάξι.
-
Οχι ειναι η νεα gla με τα 163hp αυτοματο κιβωτιο.
babal wrote:
1600cc 115 άλογα manual?
αν εννοείς αν είναι καλό αμάξι βεβαίως και είναι.
Αν εννοεις αν αξίζει τοσα χρήματα αυτό εξαρτάται από εσένα και μόνο. Αν για σένα αξίζει πάρτο
-
cirus wrote:
Σαν πιό (ποιο) cirus ?
Ενα είναι το αμάξι για τέτοιες τιμές και τέτοια κατηγορία χαχαχαχαχαχαχα
αστειεύομαι προφανώς, υπάρχουν και άλλες επιλογες. ΔΕΝ θα έπαιρνα σιγουρα MERSEDES AUDI και ότι θεωρείται premium γιατι δεν με ενδιαφέρει να πληρώσω για το εσωτερικό τόσο πολύ εκτός αν ήμουν επαγγελματίας και ήμουν όλη την μέρα μέσα στο αυτοκίνητο.
Εμένα με νιάζει το τιμόνι, ο λεβιές των ταχυτήτων και όπου ακουμπαω γενικά, τα υπόλοιπα ας είναι πλαστικά σίγα δεν έγινε και τίποτα.
Προτιμώ κατασκευαστες και μοντέλα που τα χρήματα πάνε ποιο πολύ στο πως οδηγείται το αυτοκίνητο και όχι να είναι εξτρα δέρμα αγελάδας που το βουρτίσανε να μαλακώσει 40 παρθένες το κάθισμα να βάλω το πωπουδάκι μου.
-
Οχι ειναι η νεα gla με τα 163hp αυτοματο κιβωτιο.
Αν είναι για 163 και αυτόματο αλλάζει το πράγμα λίγο, δεν είναι πολύ ασχημη η τιμή για MERSEDES και premium τότε και αν το γουστάρεις να προχωρήσεις.
Εγώ έδωσα 39000 για να πάρω αυτό που γουστάρω.
-
Mastoras78 wrote:
cirus wrote:
Σαν πιό (ποιο) cirus ?
Ενα είναι το αμάξι για τέτοιες τιμές και τέτοια κατηγορία χαχαχαχαχαχαχα
αστειεύομαι προφανώς, υπάρχουν και άλλες επιλογες. ΔΕΝ θα έπαιρνα σιγουρα MERSEDES AUDI και ότι θεωρείται premium γιατι δεν με ενδιαφέρει να πληρώσω για το εσωτερικό τόσο πολύ εκτός αν ήμουν επαγγελματίας και ήμουν όλη την μέρα μέσα στο αυτοκίνητο.
Εμένα με νιάζει το τιμόνι, ο λεβιές των ταχυτήτων και όπου ακουμπαω γενικά, τα υπόλοιπα ας είναι πλαστικά σίγα δεν έγινε και τίποτα.
Προτιμώ κατασκευαστες και μοντέλα που τα χρήματα πάνε ποιο πολύ στο πως οδηγείται το αυτοκίνητο και όχι να είναι εξτρα δέρμα αγελάδας που το βουρτίσανε να μαλακώσει 40 παρθένες το κάθισμα να βάλω το πωπουδάκι μου.
Ε πές έτσι γιατί με μπέρδεψες.
Νομίζω ότι για φυσιολογικούς ανθρώπους με προτεραιότητα την ασφαλή μετακίνηση χωρίς πολλές απαιτήσεις από το οδηγικό κομμάτι η μέρκ είναι μια χαρά και από τις καλύτερες επιλογές που μπορεί να κάνει κάποιος στην κατηγορία της αν όχι η καλύτερη.
Αυτό με τις 40 παρθένες να τρίβουνε το έκανα εικόνα.. μ'αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι
-
Ε πές έτσι γιατί με μπέρδεψες.
Νομίζω ότι για φυσιολογικούς ανθρώπους με προτεραιότητα την ασφαλή μετακίνηση χωρίς πολλές απαιτήσεις από το οδηγικό κομμάτι η μέρκ είναι μια χαρά και από τις καλύτερες επιλογές που μπορεί να κάνει κάποιος στην κατηγορία της αν όχι η καλύτερη.
Αυτό με τις 40 παρθένες να τρίβουνε το έκανα εικόνα.. μ'αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι
Ρε συ νόμιζα ότι η τιμή ήταν για τα 116 άλογα και μανουαλ γιαυτο έγραψα έτσι. Μετα που μου εξηγησε μια χαρά το βρίσκω για κάποιον που θέλει κάτι premium και δεν τον ενδιαφέρει κάτι σπορ σε αυτά τα χρήματα. Εγω δεν θα το έπαιρνα αλλά δεν βρισκω και εξωφρενική την τιμή όπως νόμιζα πριν καταλάβω
Πως το έκανες εικόνα ρε , 4 παρθένες είναι απιθανο να βρεθούν στον ίδιο νομό. Το να βρεις 40 να τρίβουν είναι ποιο δύσκολο από το πείσεις εμένα να αγοράσω corola
Mercedes GLA 2020