-
Δεν είναι λίγο αντιφατικό να πηγαίνει κάποιος ταξίδι αναψυχής και να οδηγεί με το γκάζι στο πάτωμα;
Είναι και λίγο ανωμαλία όποιος το κάνει αυτό, ειδικά αν έχει συνεπιβάτες εντός του αυτοκινήτου.Εντάξει μπορεί κάποιος (π.χ. εγώ) κάποιες στιγμές να πατώ γκάζι για πετάγματα ή για να ανοίξει λίγο η μηχανή, αλλά μετά ηρεμώ και ξανά οδήγηση πάνω/κάτω εντός ορίων ταχύτητας. Και φυσικά όταν τα κάνω αυτά είμαι μόνος στο αυτοκίνητο.
Η πολύωρη οδήγηση σε υψηλές ταχύτητες νομίζω ότι είναι κουραστική διαδικασία, ειδικά με τα τυπικά αυτοκίνητα του εμπορίου.
-
@storm said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Δεν είναι λίγο αντιφατικό να πηγαίνει κάποιος ταξίδι αναψυχής και να οδηγεί με το γκάζι στο πάτωμα;
Είναι και λίγο ανωμαλία όποιος το κάνει αυτό, ειδικά αν έχει συνεπιβάτες εντός του αυτοκινήτου.Εντάξει μπορεί κάποιος (π.χ. εγώ) κάποιες στιγμές να πατώ γκάζι για πετάγματα ή για να ανοίξει λίγο η μηχανή, αλλά μετά ηρεμώ και ξανά οδήγηση πάνω/κάτω εντός ορίων ταχύτητας. Και φυσικά όταν τα κάνω αυτά είμαι μόνος στο αυτοκίνητο.
Η πολύωρη οδήγηση σε υψηλές ταχύτητες νομίζω ότι είναι κουραστική διαδικασία, ειδικά με τα τυπικά αυτοκίνητα του εμπορίου.
πολλές φορές το όχημα βοηθάει καταιγίς
πχ οταν δουλευει το γαλλοχρεπο, σε εο με 160-170 ειναι εξαιρετικα αθορυβο και ποιοτικο στη κινηση του χωρις να νοιωθεις την ταχυτητα, τα 120-130 ας πουμε οτι ειναι σαν 60-70 με το κλιο
ιδιαιτερα με ειχε εντυπωσιασει σε τετοιες ταχυτητες και το v60 phev που σχεδον το νοιωθεις να σερνεται -
Είναι καθαρά θέμα αυτοκινήτου (και εμπειρίας-τρέλας οδηγού). Με 120 στο Sirion, νομίζεις ότι είσαι στην φάση απογείωσης. Με 120 στο Focus είσαι σε μια νορμάλ ταχύτητα πλεύσης. Με 120 στο 9-3 νομίζεις ότι σέρνεσαι. Με 120 στην 330i νομίζεις ότι έσβησε.
-
@realzeus said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Είναι καθαρά θέμα αυτοκινήτου (και εμπειρίας-τρέλας οδηγού). Με 120 στο Sirion, νομίζεις ότι είσαι στην φάση απογείωσης. Με 120 στο Focus είσαι σε μια νορμάλ ταχύτητα πλεύσης. Με 120 στο 9-3 νομίζεις ότι σέρνεσαι. Με 120 στην 330i νομίζεις ότι έσβησε.
και έτσι νομίζεις οτι δεν τρέχεις και καταλήγεις να τρέχεις και παρακαλείς να μην σου πάρουν το δίπλωμα
τωρα μόλις το πήρα το volvo κυραστυνόμε και δεν καταλάβαινα ότι πήγαινα με 177
βοήθησε και το αυτοκόλλητο Παιδί στο Αυτοκίνητο που είχε απο τον προηγούμενο αλλιώς θα ήμουν χωρίς πινακίδες και με αυτόφωρο στην Αταλάντη
-
@monman2 said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
δεν καταλάβαινα ότι πήγαινα με 177
Τώρα με το YC γλίτωσες από τέτοια προβλήματα...
-
@realzeus said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
@monman2 said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
δεν καταλάβαινα ότι πήγαινα με 177
Τώρα με το YC γλίτωσες από τέτοια προβλήματα...
Σωστά!!!
170 δεν έχει τελική;;; -
@storm said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Είναι και λίγο ανωμαλία όποιος το κάνει αυτό, ειδικά αν έχει συνεπιβάτες εντός του αυτοκινήτου.Eιναι, αλλά απο ότι φαίνεται έχουμε πολλους στο φόρουμ....χαχαχα!! αλλά μόνο εδώ, εαν κρίνω από τις ταχύτητες στην Ε.Ο.
-
-
@lap said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Δεν βρίσκω το νήμα με τα σπίτια.
Το είδατε αυτό;;;;
Κάνει δουλειά;;;;
https://humitech.gr/Το λινκ που έδωσες
-
κάτι λαθος κανεις πηλιε....
-
Εμένα μου ανοίγει κανονικά
Κάνουν δουλειά αυτά;
-
Watch this video on Facebook
https://fb.watch/pl3vDTAhO-/ -
-
Βασικάς ο Κούλης φταίει, αλλά τέλος πάντων.
Δικαιολογείσαι για ένα λάθος σε άποψη.
Την επόμενη φορά να είσαι διαβασμένος όμως. -
Κυρηξαν γιορτή στα Κάστρα της ΝΔ, επειδή υπήρξαν 24 ελαφροι τραυματισμοί στο Μανχάταν...
Στην ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς οφείλονται τα ξεδιάντροπα ψέματα που έθεταν ζητήματα ασφαλείας στον Καραμαναλή.
-
Ότι και να λέτε , όσο και να θέλετε τα εγκλήματα ΝΔ στα Τέμπη και ΣΥΡΙΖΑ στο Μάτι δεν ξεπλένονται ποτέ.
Οι ΠΘ, υπουργοί , πολιτικοί προϊστάμενοι και αξιωματούχοι που επί θητείας τους συνέβησαν αυτά έπρεπε να έχουν σβηστεί από τον πολιτικό χάρτη της χώρας για πάντα.
Μόνο σε τριτοκοσμικές μπανανιές συμβαίνουν τέτοια πολύνεκρα ατυχήματα.
-
@vagkirk said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Ότι και να λέτε , όσο και να θέλετε τα εγκλήματα ΝΔ στα Τέμπη και ΣΥΡΙΖΑ στο Μάτι δεν ξεπλένονται ποτέ.
Οι ΠΘ, υπουργοί , πολιτικοί προϊστάμενοι και αξιωματούχοι που επί θητείας τους συνέβησαν αυτά έπρεπε να έχουν σβηστεί από τον πολιτικό χάρτη της χώρας για πάντα.
Μόνο σε τριτοκοσμικές μπανανιές συμβαίνουν τέτοια πολύνεκρα ατυχήματα.
Είναι τέτοια η ηθική κατάπτωση της κοινωνίας μας που όλοι οι υπεύθυνοι για τα εγκλήματα αυτά είχαν το θράσος να ζητήσουν και την επανεκλογή τους και αν δεν κάνω λάθος την πέτυχαν κιόλας. Αντί να πάνε να κρυφτούν σε μια σπηλιά και να μην τους ξαναδούμε….καμία ενσυναίσθηση από κανέναν τους.
-
Για την σύγκρουση των αεροσκαφών στην Ιαπωνία ποιος φταίει? Μάλλον ο πρωθυπουργός και ο υπουργός μεταφορών.
-
@spi_duster said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Για την σύγκρουση των αεροσκαφών στην Ιαπωνία ποιος φταίει? Μάλλον ο πρωθυπουργός και ο υπουργός μεταφορών.
Φίλτατε έχεις μπερδευτεί. Τέτοια ατυχήματα δεν θα γινόταν επί Στάλιν. Όλα θα ήταν τέλεια, οι λοβοτομές θα λειτουργούσαν προς όφελος του λαού και κάποια μικροπεριστατικά όπως της Ιαπωνίας θα γινόταν τακτοποίηση συνοπτικά με μια σφαίρα στον κρόταφο.
-
Τα Κάστρα του Τακέσι δεν πέφτουν!
Δηλαδή μετά από όλα όσα μαθευτηκαν περι των συμβάσεων και εργολαβιων των συστημάτων επικοινωνίας στα τρένα, όσο απομακρυνομαστε απο το γεγονος βλέπουμε οτι οι Νεοδημοκράτες έπεισαν τον εαυτό τους ότι ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ο οποίος τους έλεγε να ντρέπονται που του θέτουν ζητήματα ασφαλείας!
Η χωρίς επιστροφή πορεία της χώρας δεν είναι "η κακιά η ώρα" όπως προφανώς ήταν η σύγκρουση των τρένων, αλλά αποτέλεσμα συνειδητων επιλογών και καλωδίωσης εγκεφάλων.
Αυτά αξίζουν και στους ίδιους και στα παιδιά τους, οι αμαρτίες των γονέων θα βρουν τόπο στα παιδιά τους δυστυχώς.
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]