-
Δία, ο Άγγλος φίλος σου είναι πραγματικά μάγκας αν το έκανε αυτό που έλεγε.Για μενα τέτοια άτομα έχουν την απεριόριστη εκτίμησή μου!
Τον σατανά δεν τον πολεμάς πουλώντας την ψυχή σου στο διάβολο,μένοντας στην κόλαση του κι υποκύπτοντας στους πειρασμούς του. Απαρνιέσαι τους πειρασμούς και τα δώρα του και δεν παίζεις το παιχνίδι του,αν θες πραγματική αλλαγή και σωτηρία.
-
@yem said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εγώ ξέρω να πω ότι μέχρι στιγμής με κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν έχει προκύψει κάποιο συγκλονιστικό γεγονός ώστε να ξεσηκωθεί η κοινωνία. Το έχω γράψει πολλές φορές. Το κλίμα στην κοινωνία δεν έχει καμιά σχέση με το κλίμα της εποχής 2009-2019.
Οι προηγούμενες κυβερνήσεις με διαδοχικά γεγονότα και πολιτικές αποφάσεις κατάφερναν να στρέφουν το κόσμο εναντίον τους.
Και από την στιγμή που δοκιμάστηκε η "πρώτη φορά αριστερά" με τα γνωστά αποτελέσματα, θα πρέπει να έρθει ο κόσμος ανάποδα για να πληγεί ανεπανόρθωτα η εικόνα της σημερινής κυβέρνησης.
Μέχρι στιγμής (κατά την άποψή μου) δεν έχει συμβεί κανένα τρομερό γεγονός, σε σύγκριση πάντα με αυτά που συνέβαιναν τα προηγούμενα χρόνια.
Ο Μητσοτάκης, είτε αρέσει, είτε όχι, δεν έχει προκαλέσει τόσο την κοινωνία ώστε να αναπτυχθεί ένα αρνητικό κλίμα εναντίον του. Αν και αμφιβάλλω αν η κοινωνία έχει κάποια διάθεση για ξεσηκωμό.
Καλώς ή κακώς η εποχή 2009-2019 έχει αφήσει πλούσια ιστορία αρνητικών γεγονότων για τις επόμενες γενιές και αυτά ακόμη είναι πολύ νωπά.
Σαν τι να προλάβει να συμβεί ? Από τα 3 χρόνια είμαστε στον γύψο τα 2 λόγο καραντίνας ....
Από την άλλη μετά από 10 χρόνια Hard anal sex το συνηθίσαμε , σύνδρομο της Στοκχόλμης αποκτήσαμε , απορώ πώς και δεν πήγαμε στην κηδεία του Άκη να πετάμε γαρδένιες στην πομπή.
Λίστα μπορώ να σου φτιάξω με πολιτικές αποφάσεις που θα μπορούσε να πάρει ένας ψυχάκιας Μητσοτάκης και η Ελλάδα να ήταν σε κατάσταση γενικού ξεσηκωμού.
Ο προηγούμενος (ο αριστερός) που ήταν στο Μαξίμου ήταν δάσκαλος σε τέτοιες ψυχασθενικές ενέργειες και έχει αφήσει πολλές ιδέες στο τραπέζι για να προκύπτουν γενικοί ξεσηκωμοί.
Άρα ο Μητσοτάκης, όσο και να επιχειρείται εδώ μέσα να τον παρουσιάσουν ως "καταστροφή του τόπου" προφανέστατα δεν ισχύει. Τώρα γιατί το κάνουν αυτό δύο-τρία μέλη, είναι απορίας άξιον...
-
Πολλά θέματα . Λίγα όμως τα νοήματα.
Αρχικά για τους παραχωρησούχους το νέο ελντοράντο της προπαγάνδας της αριστεράς , αναλόγου επιπέδου με αντίστοιχες γελοίες προπαγάνδες της δεξιάς για άλλα θέματα που ενοχλούν την αριστερά.
Αυτοί που είχαν καφέ , σχολές μπαλέτου , γυμναστήρια , καράτε, ωδεία , τι έκαναν με το λοκντάουν ?
Τους έκλεισαν , τους πλήρωναν το ενοίκιο , το προσωπικό , τους έδιναν μη επιστρεπτέες προκαταβολές , ρυθμίσεις σε δάνεια , δεκο , πληρωμές παγίων κλπ.Οι παραχωρησιούχοι δεν είναι ίδια περίπτωση ? Η επειδή είναι εταιρείες πρέπει να πέσουν έξω , γιατί οι δρόμοι πρέπει να γίνονται σαν την Εγνατία . Δημόσιο έργο που έκανε 40 χρόνια να τελειώσει , γιατί το φαγητό των ξυστών και των εργολάβων , έπρεπε να συνεχίζεται επ΄ άπειρον.
Να μην μιλήσουμε για το τρένο που ενώ είναι οικολογικό μέσο , 50 χρόνια δεν έχει τελειώσει και έχουμε και τον κομμουνιστή βλαχοδήμαρχο της Πάτρας που ακολουθούμενος από το υπόλοιπο αληταριό του δήμου των άλλων παρατάξεων, θέλουν υπόγειο τρένο 10 χλμ στην Πάτρα, ενώ ξέρουν ότι και θα είναι ένα έργο που δεν υπάρχουν λεφτά να το φτιάξουμε , γιατί οι Ευρωπαίοι δεν δίνουν λεφτά για μαλακίες βλαχοδήμαρχων, αλλά αν δεν φτάσει το τρένο μέχρι το νέο λιμάνι της Πάτρας μέχρι το 23, θα πρέπει να επιστρέψουμε επιδοτήσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων στην ΕΕ .
Επειδή όμως ο κομμουνιστής βλαχοδήμαρχος με τις φαραωνικές ιδέες ξαναβγήκε , ακολουθούν και οι άλλοι καράβλαχοι του δημοτικού συμβουλίου , ώστε να ξαναβγούν και αυτοί.
Αν όμως το κράτος έλεγε, ότι για τα 10 χλμ υπόγειο , θέλω 1+ δις οπότε ο ΕΝΦΙΑ και όλοι οι φόροι της περιοχής θα διπλασιαστούν , τότε να δούμε τι μαγκιές θα έκαναν.
-
Σε κρίση είμαστε πολλά χρόνια , αλλά η κρίση της περασμένης δεκαετίας ήταν μεγάλη σε βάθος και διάρκεια.
Τώρα προφανώς ο Κούλης τα πάει μέτρια , έχει και κάποια ελαφρυντικά, ιός , μεταναστευτικό , Ερντογάν, αλλά και πάλι θα μπορούσε να κάνει πολύ περισσότερα πράγματα , κυρίως εκμεταλλευόμενος τα παραπάνω.
Δηλαδή να πει στους Ευρωπαίους , ήμουν σε ειδικό καθεστώς λόγω σπατάλης επί 10 χρόνια , τώρα θα είμαι σε ειδικό καθεστώς , λόγω πτώσης της οικονομίας , λάθος πολλαπλασιατών, του ότι με το Δουβλίνο μου έχετε φορτώσει 1-2 εκ μετανάστες εντελώς άλλης κουλτούρας, ότι φυλάω σύνορα της Ευρώπης και έχω και τον Ερντι να προσπαθεί να μου τον επακουμβήσει , άσχετα αν ο Τσίπρας δεν κατάφερε να διαλύσει τις ΕΔ , λόγω ύπαρξης Καμμένου και όχι της κυρίας Τασίας στο ΥΠΑΜ.
Μην ξεχνάμε ότι στο θέμα των ΕΔ ο Τσίπρας είχε πει θα το ρισκάρουμε με τους Τούρκους και ότι οι μετανάστες είναι ευπρόσδεκτοι.
Ο Μητσοτάκης θα έπρεπε να κάνει άλμα προς τα εμπρός με μείωση φόρων εισοδήματος κατά 50 % , ΕΝΦΙΑ κατά 60 % , εισφορών , ρυθμίσεις πολύ καλές για τα θύματα της κρίσης και αντί για αυτό βλέπουμε τους ξύστες σε παροξυσμό ξυσίματος, συντάξεις δεν βγαίνουν , ο δεδηε και η ευδάπ κάνουν 8 μήνες να βάλουν μετρητές στα σπίτια, οι τράπεζες έχουν κάνει καρτέλ και πλέον δεν υπάρχουν τραπεζίτες , αλλά υπάλληλοι που απλά κοιτάνε τα μπόνους στην ηγεσία τους και έτσι αυτές δεν βοηθάνε την οικονομία.
Εν ολίγοις στα οικονομικά τα έχει πάει μέτρια και κάτω και απλά κάνει διαχείριση , χωρίς να σπάσει αυγά , αφού στο μυαλό του το μόνο που υπάρχει είναι το παράθυρο ευκαιρίας που θα του επιτρέψει να κάνει εκλογές και να κάψει την απλή αναλογική.
-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ο προηγούμενος (ο αριστερός) που ήταν στο Μαξίμου
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αυτοί που είχαν καφέ , σχολές μπαλέτου , γυμναστήρια , καράτε, ωδεία , τι έκαναν με το λοκντάουν ?
Τους έκλεισαν , τους πλήρωναν το ενοίκιο , το προσωπικό , τους έδιναν μη επιστρεπτέες προκαταβολές , ρυθμίσεις σε δάνεια , δεκο , πληρωμές παγίων κλπ.Οι παραχωρησιούχοι δεν είναι ίδια περίπτωση ? Η επειδή είναι εταιρείες πρέπει να πέσουν έξω
Σε ο,τι αφορά τα καφε κτλ, ξεχνάς τα εξής:
Οι προκαταβολές είναι επιστρεπτεες και μάλιστα 50%. Για να πάρεις όλες τις επιστρεπτεες έπρεπε να έχεις μειώση εισοδήματος 30% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Αν δεν είχες, έπαιρνες την επιστρεπτεα Νο1 (το '20) και την Νο4 (το '21) και τέλος. Εν τω μεταξύ η κατάσταση κρατάει από το Μάρτιο του '20. Έφτασε Μάρτιος του '21 για να πληρωθούν οι ιδιοκτήτες τα νοίκια τους (στο 80%) από το κρατος και γενικά μέχρι τότε ήταν φλου η κατάσταση με ιδιοκτήτες και ενοικιαστές (ανάλογα τη μούρλα τους πάντα) να τσακώνονται.
Ειδικά οι σχολές χορού/γυμναστήρια/παιδότοποι/ωδεια χτυπήθηκαν ανηλεώς από τον ιό και αρκετα έκλεισαν. Δεν είναι φροντιστήρια που συνέχισαν μέσω τηλεκπαίδευσης.
Η επιδότηση παγίων κτλ ήρθε με πολλή καθυστερηση, όταν πια είχαμε περάσει ένα χρόνο+ στον ιό.
Κάτσε να δεις τι ζόρι θα πέσει για να επιστραφούν οι επιστρεπτεες*. Φυσικα δεν αναφέρομαι σε μεγάλες επιχειρήσεις, αλλά σε μικρομάγαζα.Δεν είπε κανείς να κλείσουν αεροπορικές (εικαζω ότι τα εκατομμύρια δόθηκαν για να μη ακυρωθουν οι παραδόσεις αεροσκαφών που ήταν σε εξέλιξη) ή ΕΟ αλλά το ύψος των επιχορηγησεων ήταν σκανδαλώδες.
Ειδικά τα διόδια στο λοκνταουν θα μπορούσαν κάλλιστα να μη λειτουργούν αφού ούτως ή άλλως πληρώνονταν οι παραχωρησιουχοι.*Μια σολομωντεια λύση θα ήταν να φορολογηθουν στην κλίμακα ως εισόδημα. Το 50% σε αυτά που θα έρθουν το φυσιολογικό χειμώνα είναι πάρα πολύ.
-
Δηλαδή Κριου οι εταιρείες των διοδίων βρίσκονται προ χρεοκοπίας και τις διασώζει το κράτος;
Ή απλά τους χαρίζει λεφτά για να ΜΗΝ μειωθούν τα κέρδη;
Πληρώθηκε κάποιο π.χ. γυμναστήριο, ΤΑ ΚΕΡΔΗ που θα είχε αν δεν υπήρχε πανδημία;
Στις εταιρείες πάρκινγκ ή τα "κατούρημα-καφέ-σάντουιτς" και τα βενζινάδικα πάνω στον δρόμο, τους πλήρωσε κανείς ΤΑ ΚΕΡΔΗ που φυσιολογικά ανέμεναν;Με λεφτά εννοείται των συνταξιούχων που τους έκοψαν στο μισό τη σύνταξη και των "εργαζομένων των 700€" ή των Ε.Ε. που οι μισοί μεταναστευσαν;
Από συζήτηση με φίλους:
Διαδρομή Berlin - Tarvisio 937 km διόδια 12€ (τούνελ αυστριακές Άλπεις )
Διαδρομή Tarvisio -Ancona 571 km 44€ διόδια
Διαδρομή Καλαμάτα - Λάρισα 581 km 105 (εκατόν πέντε ) € διόδια -
Έναν σωστό δήμαρχο έχει η χώρα και δεν αρέσει στον Δεξιό Κριουζεράκο...
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δηλαδή Κριου οι εταιρείες των διοδίων βρίσκονται προ χρεοκοπίας και τις διασώζει το κράτος;
Ή απλά τους χαρίζει λεφτά για να ΜΗΝ μειωθούν τα κέρδη;
Πληρώθηκε κάποιο π.χ. γυμναστήριο, ΤΑ ΚΕΡΔΗ που θα είχε αν δεν υπήρχε πανδημία;
Στις εταιρείες πάρκινγκ ή τα "κατούρημα-καφέ-σάντουιτς" και τα βενζινάδικα πάνω στον δρόμο, τους πλήρωσε κανείς ΤΑ ΚΕΡΔΗ που φυσιολογικά ανέμεναν;Με λεφτά εννοείται των συνταξιούχων που τους έκοψαν στο μισό τη σύνταξη και των "εργαζομένων των 700€" ή των Ε.Ε. που οι μισοί μεταναστευσαν;
Από συζήτηση με φίλους:
Διαδρομή Berlin - Tarvisio 937 km διόδια 12€ (τούνελ αυστριακές Άλπεις )
Διαδρομή Tarvisio -Ancona 571 km 44€ διόδια
Διαδρομή Καλαμάτα - Λάρισα 581 km 105 (εκατόν πέντε ) € διόδιαΓια νταλίκα αναφέρεσαι; Το κόστος είναι περίπου 35 ευρώ, το Αθήνα Καλαματα το έκανα το καλοκαίρι, ποτέ πρόλαβε και ανέβηκε τόσο;
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Σε κρίση είμαστε πολλά χρόνια , αλλά η κρίση της περασμένης δεκαετίας ήταν μεγάλη σε βάθος και διάρκεια.
Τώρα προφανώς ο Κούλης τα πάει μέτρια , έχει και κάποια ελαφρυντικά, ιός , μεταναστευτικό , Ερντογάν, αλλά και πάλι θα μπορούσε να κάνει πολύ περισσότερα πράγματα , κυρίως εκμεταλλευόμενος τα παραπάνω.
Δηλαδή να πει στους Ευρωπαίους , ήμουν σε ειδικό καθεστώς λόγω σπατάλης επί 10 χρόνια , τώρα θα είμαι σε ειδικό καθεστώς , λόγω πτώσης της οικονομίας , λάθος πολλαπλασιατών, του ότι με το Δουβλίνο μου έχετε φορτώσει 1-2 εκ μετανάστες εντελώς άλλης κουλτούρας, ότι φυλάω σύνορα της Ευρώπης και έχω και τον Ερντι να προσπαθεί να μου τον επακουμβήσει , άσχετα αν ο Τσίπρας δεν κατάφερε να διαλύσει τις ΕΔ , λόγω ύπαρξης Καμμένου και όχι της κυρίας Τασίας στο ΥΠΑΜ.
Μην ξεχνάμε ότι στο θέμα των ΕΔ ο Τσίπρας είχε πει θα το ρισκάρουμε με τους Τούρκους και ότι οι μετανάστες είναι ευπρόσδεκτοι.
Ο Μητσοτάκης θα έπρεπε να κάνει άλμα προς τα εμπρός με μείωση φόρων εισοδήματος κατά 50 % , ΕΝΦΙΑ κατά 60 % , εισφορών , ρυθμίσεις πολύ καλές για τα θύματα της κρίσης και αντί για αυτό βλέπουμε τους ξύστες σε παροξυσμό ξυσίματος, συντάξεις δεν βγαίνουν , ο δεδηε και η ευδάπ κάνουν 8 μήνες να βάλουν μετρητές στα σπίτια, οι τράπεζες έχουν κάνει καρτέλ και πλέον δεν υπάρχουν τραπεζίτες , αλλά υπάλληλοι που απλά κοιτάνε τα μπόνους στην ηγεσία τους και έτσι αυτές δεν βοηθάνε την οικονομία.
Εν ολίγοις στα οικονομικά τα έχει πάει μέτρια και κάτω και απλά κάνει διαχείριση , χωρίς να σπάσει αυγά , αφού στο μυαλό του το μόνο που υπάρχει είναι το παράθυρο ευκαιρίας που θα του επιτρέψει να κάνει εκλογές και να κάψει την απλή αναλογική.
Το μεγάλο πρόβλημα στην Ελλάδα ξέρεις ποιο είναι; Ότι αν υποθέσουμε ότι κάποιος Μητσοτάκης κάνει αυτά που ίσως σκέφτεσαι ή σκέφτομαι τότε θα γίνει Λαϊκό πανηγύρι. Ξεσηκωμός. Δηλ. δεν υπήρχε περίπτωση να τον άφηναν να βάλει χέρι σε θέματα "ταμπού".
Το "μέτριος" είναι ανάλογα από ποια πλευρά κοιτάζει κάποιος τον Μητσοτάκη.
Νομίζω ότι ο Μητσοτάκης δεν είναι μέτριος, απλά είναι ο "απ' το ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα". Και απλά συνεχίζουμε να ζούμε χωρίς τραγελαφικά/γελοία γεγονότα και τεχνητές τρικυμίες.
-
@fiverg said in [ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2]
Για νταλίκα αναφέρεσαι; Το κόστος είναι περίπου 35 ευρώ, το Αθήνα Καλαματα το έκανα το καλοκαίρι, ποτέ πρόλαβε και ανέβηκε τόσο;
Καλαματα - Λαρισα: 38,20€.
ΔΕΚΑ ΠΕΝΤΕ σταθμοι διοδιων!!! -
Αυτες οι ταινιες δεν ηταν τεχνη. Σκουπιδια μονο. Ηταν τοτε που εκτροχιαστηκε η χωρα και μπηκε σε μια ψευτικη ευδαιμονια που πληρωνουμε ακομη.
Ο κοσμος μπηκε στην εποχη της πληροφορικης και νεας βιομηχανικης επαναστασης, ενω η Ελλαδα διενυε την πρωτη εποχη της μεταπολιτευσης... -
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αυτες οι ταινιες δεν ηταν τεχνη. Σκουπιδια μονο. Ηταν τοτε που εκτροχιαστηκε η χωρα και μπηκε σε μια ψευτικη ευδαιμονια που πληρωνουμε ακομη.
Ο κοσμος μπηκε στην εποχη της πληροφορικης και νεας βιομηχανικης επαναστασης, ενω η Ελλαδα διενυε την πρωτη εποχη της μεταπολιτευσης...Υγ. Σε αλλο σημειο της κουβεντας διαβαζα και αλλου με πεταξε.
-
@spiros-0 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@fiverg said in [ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2]
Για νταλίκα αναφέρεσαι; Το κόστος είναι περίπου 35 ευρώ, το Αθήνα Καλαματα το έκανα το καλοκαίρι, ποτέ πρόλαβε και ανέβηκε τόσο;
Καλαματα - Λαρισα: 38,20€.
ΔΕΚΑ ΠΕΝΤΕ σταθμοι διοδιων!!!Ολα αυτα τα εργα εχουν και ενα σχετικο κόστος συντηρησης. Κανενας ιδιωτης δε μπορει να τα αναλαβει αν δεν υπαρχει και ενα εγγυημενο κερδος.
Βεβαια καποιες κοστοβορες μακακιες θα μπορουσαν να αποφευχθουν. Πχ Απο Τριπολη εως Καλαματα υπαρχουν πινακιδες καθε 100μ που δειχνουν το χλμ που βρισκεσαι. Δηλαδη αν ηταν καθε 500μ θα χύνονταν το γαλα? -
15 στασεις ειναι απιστευτα πολλες και εκνευριστικες. Υποτιθεται πως καποια στιγμη θα πληρωνουμε μονο μια φορα στην εξοδο.
Σκεφτειτε χιλιαδες οχηματα που σταματανε & επιταχυνουν ξανα σε καθε σταθμο διοδιων. Τεραστια σπαταλη καυσιμων.
-
This post is deleted! -
Δεν έχει νόημα να λέμε μισές αλήθειες.
Οσοι επηρεάστηκαν από τον ιο με κλείσιμο ή μεγάλη μείωση πήραν λεφτά .
Αδικίες και λεπτομέρειες σίγουρα θα υπάρχουν , αλλά τα μέτρα έχουν θεσμικό και γενικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να πιάσουν όλα.Δία ο κομμουνιστής βλαχοδήμαρχος , αν έτρωγε το ξύλο που έπρεπε από τους δημάρχους της Εύβοιας που θέλει 2 πυραμίδες του Χέοπα στην πόλη με τα 45 π , θα σταμάταγε τις μλκιες. Το ίδιο και τα άλλα τομάρια του δσ . Διότι θέλουν να τις πληρώσουν οι κάτοικοι της Εύβοιας και όχι οι ίδιοι τις πυραμίδες.
Τζάμπα μάγκες δηλαδή.
-
Criu μην το παρουσιάζεις σαν να μας χάρισε κανένας λεφτά. Είναι λεφτά που πρέπει να γυριστούν πίσω, μη ξεχνιόμαστε γιατί το "πήραν όλοι λεφτά" είναι η μισή αλήθεια. Τώρα είναι η ώρα της επιστροφής και το οικονομικό περιβάλλον έχει επιδεινωθεί. Περιμένω (μάταια) να δω τη μεσαία τάξη που λυσσομανουσε καθημερινά επί Ζαιων για τον "baby ΕΝΦΙΑ" από τα μακαρόνια του Φίλη να είναι το ίδιο ακριβοδικαιη απέναντι στον παρατηρητιαδη.
Μάλιστα επειδή στο πρώτο κύμα νόμιζαν ότι θα ξεμπερδεψουν γρηγορα είχαμε τα σκόιλ ελικικου και το ξαναλέω η αίσθηση του "όλα καλύπτονται" άρχισε το Μάρτιο του '21, δλδ ένα χρόνο μετά. Οπότε όχι μισές αλήθειες οπως λες. Έπεσε λεπιδι και κλείσανε μαγαζιά αλλά βούβα οι πετσωμενοι. Για να ήταν ανάποδα τα πράγματα...
Οι μεγάλοι βολεύτηκαν κιόλας αφού παρκαραν τα λεφτα από τις επιστρεπτεες και έβγαλαν το προσωπικό σε αναστολή. Οι μικροί όμως "την άκουσαν" και πολύ μάλιστα.
Αλλά είπαμε, ζόμπι.Aλλα βέβαια όλα αυτά είναι ύβρις μπροστά στο 534 και οξω από την πόρτα τόσων χιλιάδων του ΙΤ...
-
Re: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2Έχω καταλάβει ότι όλα είναι σχετικά με τα τα μέτρα ενίσχυσης του κορονοϊού.
Έχω συγγενή στην επαρχία με ''πολιτιστικό κέντρο'' που κάνει γάμους και επειδή δεν έκοβε και τίποτα όλα τα έτη(ελάχιστες αποδείξεις και ίσα βάρκα ίσα νερά με μικρά κέρδη) πήρε 2 χιλιάρικα. Ο ίδιος βέβαια είναι της νοοτροποίας(Πασόκ ορθόδοξο βέβαια...) να του χαρίζουν τα πάντα. Έφτιαξε το μαγαζί με επιδότηση 70% και υπερτιμολογήσεις...ότι συμμετοχή είχε πάρει σε δάνειο επίτηδες το άφηνε να κοκκινίζει όλα τα έτη ποντάροντας να του τα χαρίσουν. Ταυτόχρονα όμως έφτιαξε σπίτι δικό του και της κόρης του. Άρα λεφτά υπάρχουν, απλά προσπαθούμε να ρίξουμε μπιστόλι στην τράπεζα.Έχω άλλο συγγενή με φροντιστήριο στις Σέρρες που επειδή κόβει τα πάντα πήρε 50 χιλιάρικα.
-
Μην πιάσουμε τις περιπτώσεις περιπτώσεις ξέρουμε όλοι υπάρχουν κάποιοι που με τα λεφτά που έπαιρναν ως επιστρεπτέα και ως επίδομα και ένα πληρωμένο στο προσωπικό έβγαζαν περισσότερα από όταν δούλευαν.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2