-
Συνέχεια από εδώ: https://forum.4troxoi.gr/comment/2105724059#comment-2105724059
-
Συνέχεια από εδώ: https://forum.4troxoi.gr/comment/2105724059#comment-2105724059
-
μόλις είδα τον ενφια όντως μου τον μείωσε ο κούλης καλό παιδί ο κούλης
-
ο Κούλης ή ο Αλέκος τον μείωσε, να ξέρουμε ποιον να βάλουμε στο εικόνισμα;
έχουμε ξεχάσει και ποιος τον επέβαλε, μετά από τόσο καιρό...
-
αλέξι κυβερνάει?
-
Στείλατε εχθές χρόνια πολλά στον μεγάλο μας ( ευτυχώς ) απόντα Αλέξη ?
-
θα του ευχόμουνα κάτι καλό αν έκανε κι αυτός κάτι καλό για την ελλάδα
π.χ. αν εγκατέλειπε την πολιτική θα του έστελνα ευχαριστήρια επιστολή κι ένα κουτί σοκολατάκια
(μεταχειρισμένα εννοείται)
-
Ειπαμε χαλαρα μιας και ειναι νωρις ακομα, αλλα η εκπληκτικη επιλογη των υπευθυνων μπζζηφοφορων της ποιοτικιας Α΄ Αθηνας ηθελε σωνει και ντε να το κανει το θαυματακι της:
Ποια κομμενη γρανα...αμα εχεις ''κοψει αλυσο'' τον εχεις για πλακα τον στρατηγο ανεμο...
-
μετά από 4 και μισό χρονάκια θυμήθηκες να κρίνεις την κυβέρνηση?ενδυπωσιακόν
-
Αρα θεωρείς ότι έχουμε την ίδια κυβέρνηση; Ενδιαφέρον...
-
Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, ο Αλέξης επίσης μείωσε πέρσι τον ΕΝΦΙΑ.
Νομίζω δε ότι λέγεται Αλέξιος, οπότε δεν γιόρταζε χθες (μαζί με μένα), αλλά στις 17-3.
-
Πολύχρονος Αλέξανδρε, να τα εκατοστήσεις.
-
Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, ο Αλέξης επίσης μείωσε πέρσι τον ΕΝΦΙΑ.
για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους το αλέξι κατήργησε τον ΕΝΦΙΑ
αφού είναι ένας φόρος παράλογος που δεν διορθώνεται καταργείται
όπως έλεγε.....κάποιος
άρα κριτικάρεις την κυβέρνηση μόνο αν δεν είναι του σύριζα.ενδιαφέρον....
-
Γιατί εσύ δλδ που κριτικάρεις ΜΟΝΟ τον ΣΥΡΙΖΑ ενώ με τα δικά σου γραφόμενα επί της προηγούμενης φοράς ΝΔ έχασες την επιχείρηση σου και τώρα με Κούλη 'ανασαίνεις' δεν είναι...ενδιαφέρον; Όταν ο Κούλης ξεδιπλωθεί θα τα ξαναπούμε, θα έχει ενδιαφερον.
-
Πολύχρονος Αλέξανδρε, να τα εκατοστήσεις.
Σε ευχαριστώ πολύ Παναγιώτη!!! Να είσαι καλά!!!
-
REALZEUS wrote:
για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους το αλέξι κατήργησε τον ΕΝΦΙΑ
αφού είναι ένας φόρος παράλογος που δεν διορθώνεται καταργείται
όπως έλεγε.....κάποιος
johanndelta wrote:
άρα κριτικάρεις την κυβέρνηση μόνο αν δεν είναι του σύριζα.ενδιαφέρον....
Αυτό κατάλαβες;
Απλά διασκεδάζω με την επιλεκτικότητα του χειροκροτήματος ενός μέτρου... -
Ο Αλέξης πρώτος τον μείωσε αφού τον είχε ο ίδιος αυξήσει δέκα φορές πάνω.
-
Προσωπικά μια και με έχουν ξεσκίσει στον ΕΝΦΙΑ η οικογενειακή μείωση είναι κάπου στα 3 χιλιάρικα . Δεν μειώθηκε όμως καθόλου ο ΕΝΦΙΑ στις επιχειρήσεις , οπότε συνεχίζω να έχω το πρόβλημα ότι πληρώνω ΕΝΦΙΑ για το εμπόρευμα , σαν να πλήρωναν οι προπέλες και τα αστέρια φόρο για τα απούλητα αμάξια .
Επί Αλέξη πέρσι , όχι μόνο δεν είχαμε μείωση , αλλά είχαμε ένα χιλιάρικο οικογενειακή αύξηση .
Οπωσδήποτε είναι καλοδεχούμενη η μείωση , αλλά δεν ξεχνάμε τους κοπρίτες που τον έβαλαν και αυτούς που τον διατήρησαν .
Να τα φάνε εκεί που θα τους πάει η Νέμεσις .
-
Τις επιχειρήσεις τις ξέσκισε ο Άλεξ, τις ισοπέδωσε όλες καλά που δεν έχω εγώ αλλά έχει ένα συγγενικό μου πρόσωπο και γνωρίζω.
-
δεν φταίει αλέξι
αναγκάστηκε
από την κακιά την τρόικ... εεεεε τους θεσμούς ήθελα να πω...ποια τρόικα αυτή την εξετέλεσε το αλέξι
το να λέμε ότι αλέξι μείωσε ενφια είναι από τα πιο σύντομα ανέκδοτα
ακόμα κι αν το μείωσε (για κάποιους το μείωσε για κάποιους το αύξησε και για κάποιους έμεινε ίδιο π.χ. τώρα που τα κοίταξα το 2015 και μετά εμένα μου ήταν ίδιο με πριν ενώ της μάνας μου ήτανε...αυξημένο και του πατέρα μου μειωμένο πιάνουμε και τις τρεις περιπτώσεις
) και μόνο το φπα που τον πήγε στο 24% παίρνει στο πολλαπλάσιο την όποια δήθεν μείωση πίσω
τέτοιες 'μειώσεις' σας κάνω κι εγώ
όσες θέτε
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2