-
Λαπ συγκεντρώσου.
Κυρ-Παντελης είναι από το τραγούδι και μιλάει για τον άνθρωπο που δουλεύει σκληρά και κοιτάει μόνο την δουλειά του χωρίς να ασχολείται με συνδικαλιστές και κόμματα.
Καμία σχέση με αυτά που λες για την κατοχή και σωστά σου την λέει ο Αντυ για το ΠΑΣΟΚ που στηρίζεις.
Η αναφορά στον κυρ Παντελή είναι για ανθρώπους που δεν έχουν δουλειές με το κράτος και δεν περιμένουν διορισμούς άρα δεν έχουν και δεσμεύσεις με πολιτικούς και κόμματα.
-
Οι μεγάλες προσωπικοτητες συναντιούνται!
Οι κυρ Παντεληδες είναι οι μπακάληδες με αμεση αναφορά την κατοχή!
-
Απο αυτα που εχω ακουσει ελαχιστος κοσμος πηρε ακινητα φθηνα στην κατοχη. Ο περισσοτερος κοσμος εκανε οτι εκανε και απεκτησε ακινητα στην αναπτυξη της χωρας μετα το 70.
-
@wantone said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Απο αυτα που εχω ακουσει ελαχιστος κοσμος πηρε ακινητα φθηνα στην κατοχη. Ο περισσοτερος κοσμος εκανε οτι εκανε και απεκτησε ακινητα στην αναπτυξη της χωρας μετα το 70.
Διάβασε το άρθρο υπάρχουν και πολλά αλλά ιστορικά βιβλία με πολλά επίσημα στοιχεία και ντοκουμέντα!
Μαλιστα οι μεταβιβάσεις ακινήτων ή πώληση τους σε ύποπτες εξευτελιστικές τιμες ήταν πολλαπλάσιες της περιόδου πριν την κατοχή αλλα και μετά!!!!
Υπηρχαν ομάδες ερευνητών όπου βρήκαν τα πάντα για όλους και οποιαδήποτε συναλλαγή τους επι κατοχής, αλλά λόγω εσωτερικής ηρεμίας της χώρας και διαπλοκής τις επόμενες δεκαετίες οι υποθέσεις έκλεισαν, παραγράφηκαν!
Είναι παντού γνωστό αυτό!
-
Έχει δίκιο ο @lap αλλά αυτά έγιναν στον πόλεμο και την κατοχή. Εμένα πιο πολύ με πείραξε που έγραφε για βιασμούς.
Όλα τα κράτη τότε είχαν υιοθετήσει το φασισμό. Ήταν η κυρίαρχη ιδεολογία αλωστε. Και εμείς το ίδιο κάναμε στην Ελλάδα.
-
Έγραψα για βιασμούς; Που;
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Έγραψα για βιασμούς; Που;
Στο άρθρο που ανέβασες έγραφε για βιασμούς.
-
Α! Εάν διαβασεις το τι γινόταν εκείνη την αποχή θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό!
Να δεις στοιχεία για τις δικες μετά!
Πολλοί σπο τα θύματα των μαυραγοριτών προσπάθησαν να πάρουν πίσω τα σπίτια κσι οικόπεδα τους τα οποία τα έδιναν κυριολεκτικά για έναν τενεκέ λάδι ή φέτα! Οι άνθρωποι πεινούσαν !Έχει καιρό που ασχολήθηκα με το θέμα και δρν τα θυμάμαι όλα! Αλλα αξίζει να γίνει ταινία για το θέμα αυτό, πλέον πέρασαν οι δεκαετίες και μπορούν να αναφερθούν ιστοριες! Ο κόσμος θα μείνει με το στόμα ανοιχτό εάν δει τι έγινε τότε!
-
Παντως λαπ η ταξη που φαινεται στις φωτο μισουσε την δικη σου ταξη να τα λεμε κι αυτα .
και ειναι και του 1990 ζουσαν ηδη στον παραδεισο του αντρεα αλλα δεν τον ειχαν γευτει , γιατι δεν τα φαγαμε μαζι .
Μιχαηλιδης λοιπον Θηβα .
Δεν φανταζομαι κανεις η εστω κοντινος σας να εχει ανοιξει τηνπορτα εργοστασιου και να εχει ακουσει την αποκοσμη βοη χιλιαδων μηχανων να δουλευουν ολες μαζι.
Καποιες φωτο ειναι απο το βαφειο το πιο ανθυγιεινο μερος να δουλευεις , η γιαγια στα νηματα ειναι στις αδελφωτικες .
Τουλαχιστον εδιναν ενα σοκολατουχο κι ενα σαμαλι . -
Ποια είναι η δίκη μου η τάξη δηλαδή;; Εσύ σε ποια ανήκεις ;
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2