-
@ntinaras said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Η κουλης της χαρισε 120εκ
τα διοδια, κι αυτα συριζαιοι τα εχουν σε ολη τη χωρα?
τα καναλια, κι αυτα συριζαιοι?
την μυκονο, κι αυτην συριζαιοι?Το ίδιο λέμε, πασοκ. Τι άλλο θες? ένα Πασοκ μας κυβερνάει και ο Κυριάκος πασόκ ειναι, απλά μπλε.
-
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ανηκει η Aegean airlines σε συριζαιους?
Εεε ναι! Χρόνια Πασοκ ο Βασιλάκης....και ο σύριζα πασόκ είναι από το 2015 και μετά. Γενικά μια μορφή πασοκ μας κυβερνάει 40 χρόνια τώρα, εξ' ου και η κατάντια μας.
Άλλα ακούγονται στην πιάτσα παιδιά για την Aegean πάντως αλλά δε γράφονται εδώ.
@elteo said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Κι εγω ειμαι φιλελευθερος στην οικονομια οταν εχω κερδη, αλλα οταν μπαινω μεσα ειμαι σοσιαλιστης και θελω να με βοηθαει το κρατος.
Ο ορισμός του Συριζαίου δηλ.
Αυτό που περιγράφεις είναι ο πυρήνας της ΝΔ, το ίδιο της το μεδούλι.
-
Η κουλης της χαρισε 120εκ
τα διοδια, κι αυτα συριζαιοι τα εχουν σε ολη τη χωρα?
τα καναλια, κι αυτα συριζαιοι?
την μυκονο, κι αυτην συριζαιοι?Το ίδιο λέμε, πασοκ. Τι άλλο θες? ένα Πασοκ μας κυβερνάει και ο Κυριάκος πασόκ ειναι, απλά μπλε.
Ε αφου ειναι πασοκ ο κυριακος, καταληξαμε στο οτι ολοι ειναι ιδιοι.
σωστα?
αρα να μη κανουμε εκλογες, να κανουμε κληρωση. -
@diego1960 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Άλλα ακούγονται στην πιάτσα παιδιά για την Aegean πάντως αλλά δε γράφονται εδώ.
Δεν έχω άποψη αφού δεν ξέρω....παρά μόνο για τα αεροπλάνα. Οπότε δεν μπορώ να πω κάτι.
-
Ε αφου ειναι πασοκ ο κυριακος, καταληξαμε στο οτι ολοι ειναι ιδιοι.
σωστα?
αρα να μη κανουμε εκλογες, να κανουμε κληρωση.Δεν διαφωνώ σε αυτό. Το έχω γράψει πολλές φορές, στην Ελλάδα οι εκλογές δεν έχου νόημα εδώ και χρόνια. Και έχει εποδειχθεί εκ του αποτελέσματος...αλλάζουν κυβερνήσεις και όλα ίδια μένουν, τίποτε δεν αλλάζει ή δεν βελτιώνεται. Προσωπικά μου είναι εντελώς αδιάφορε οι εκλογές και με έχωσαν και εφορευτική και θα τρέχω Κυριακάτικα!
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@alexandros-s said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Λαπ, Γερά, με Τσαμπουκά!
Όλοι οι δεξιοφασίζοντες του φόρουμ και δεν μπορείτε να παλέψετε έναν Λαπ, με το ένα χέρι σας έχει και στο άλλο το φρέντο, και θέλετε και να αλλάξετε και το Σύνταγμα τρομάρα σας...
Τους μισείς τους δεξιοφασίζοντες;
Γιατί να τους μισώ, εγώ τυγχάνω ελληνορθοδόξου παιδείας, όλους τους αγαπώ και συμπονω, τους φασίζοντες το πολύ να τους λυπάμαι τους καημένους.
Με τους δεξιούς δεν έχω πρόβλημα, έχω και φίλους δεξιούς!Εσύ, τους μισείς τους αλλόδοξους και τους αλλόθρησκους;
Δε με κάνει καλύτερο χριστιανό το μίσος για τον μη χριστιανό ή ετερόδοξο. Ούτε οίκτο νιώθω. Αυτό είναι έμμεση παραδοχή αλαζονικής ανωτερότητας.
Δεν είμαι όμως αφελής. Ξέρω πολύ καλά τι διδάσκουν οι μουσουλμάνοι στα παιδιά τους για τύπους σαν όλους εμάς.
-
τα ίδια που διδάσκει ένας χριστιανός φανατικός ή ένας παπάς για τους gay, τους αριστερούς, τους μουσουλμάνους, τους Εβραίους κτλ; Έχετε δίκιο, είστε ΠΟΛΥ διαφορετικοί!
-
τα ίδια που διδάσκει ένας χριστιανός για τους gay, τους αριστερούς κτλ; Έχετε δίκιο, είστε ΠΟΛΥ διαφορετικοί!
Παρέχει μια ωραία αυτοπεποίθηση η βεβαιότητα της ορθότητας των απόψεων. Ακόμη κι αν γίνεται με τροποποίηση της πραγματικότητας. Απλά σκέψου ότι κάτι τέτοιο κάνανε και οι ναζί.
-
Έφτασε το κλασικό σημείο εμφάνισης του Godwin's law λοιπόν και σε αυτό το τόπικ; Και μάλιστα προς αριστερό;
-
Όσο η αριστερά χάνει την προοπτική εξουσίας, τόσο απελευθερώνεται από το άγχος του καθωσ-πρεπισμού που πρέπει να διέπει ένα κόμμα εξουσίας.
Πέφτουν οι μάσκες και ξεγυμνώνεται η "αριστερή ψυχή" και τρόπος σκέψης στο λαό. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Το συναίσθημα η αριστερά και "οι άλλοι" που κυριαρχεί στους αριστερούς, θα γίνει και η πολιτική τους ταφόπλακα.
Γιατί οι "άλλοι", δηλαδή η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού, καταλαβαίνουν όλο και πιο πολύ τι πραγματικά σημαίνει "αριστερά". Και τι κινδύνους κρύβει για τη ζωή τους, η επίπλαστη εικόνα ηθικής ανωτερότητας που εσκεμμένα προσπαθούν να προβάλουν:
Οδοντίατροι: Αντιδράσεις για τις δηλώσεις Όθωνα Ηλιόπουλου περί φοροδιαφυγής
https://www.in.gr/2023/06/22/politics/kommata/odontiatroi-antidraseis-gia-tis-diloseis-othona-iliopoulou-peri-forodiafygis/Δηλώσεις του υποψήφιου βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Όθωνα Ηλιόπουλου περί τεράστιας φοροδιαφυγής στον Οδοντιατρικό κλάδο.
"Αλλά να σας πω κάτι μεταξύ μας. Δεν μας ψηφίζουν οι οδοντίατροι έτσι και αλλιώς, οπότε ας πληρώσουν κάτι παραπάνω". -
Είχε προοπτικές κυβέρνησης η αριστερά ε; Ωρέ που πάμε ρε, που πάμε; Α ρε συ για το συνεταιράκι σας λες, μπερδεύτηκα για λίγο.
Για πες, θα έρθει κάνα μνημονιάκι από χειμώνα για "την πατρίδα μας την Ευρώπη" να το ψηφίσετε αγκαζέ όσο κάνετε ναζάκια μπροστά στις κάμερες για το πόσο διαφορετικοί είστε και για το πόσο κόπτεστε για το μέλλον της στρούγκας; Ήταν καλό το έργο, το είχαμε δει με διαφορετικές παρατάξεις και πάντα την ίδια κατάληξη, νομίζω ένα reboot χειμερινό θα προσφέρει πολύ στην πολιτική σκηνή του τόπου.
H προπαγάνδα επιπέδου Άρη και Μπάμπη βέβαια καλά κρατεί, εκει με το ζόρι και κόντρα στην πραγματικότητα "πες πες κάτι θα μείνει" και ο εχθρός φυσικά είναι όλη η αριστερά βάζοντας ως straw man το τσίρκο της Γεροβασίλη και του Ηλιόπουλου για να τη χτυπήσουμε. Δλδ οκ, είπαμε σχεδόν καμία δουλειά δεν είναι ντροπή, αλλά βρήκαμε και μια που είναι. Τώρα για συμφορουμίτες που το κάνουν δωρεάν, κάτι ανάμεσα σε και -
Υπάρχουν οι αριστεροί και υπάρχουν και οι κομμουνισταί. Καλό ειναι να μην συγχέονται αυτά τα 2, γιατί δεν έχουν και μεγάλη σχέση. Εγώ π.χ. δεν ειμαι αριστερός αλλά είμαι κομμουνιστής, αφού με εκφράζει το απολυταρχικό του πράγματος - αρκεί φυσικά να είμαι με τους κομισάριους και όχι τους άλλους!
Κι εγω ειμαι φιλελευθερος στην οικονομια οταν εχω κερδη, αλλα οταν μπαινω μεσα ειμαι σοσιαλιστης και θελω να με βοηθαει το κρατος.
κουνούμαλος!
-
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Για να βγει κι ένα πολιτικό συμπέρασμα από την κουβέντα. Η αριστερά είναι "λίγη". Και κατώτερη των περιστάσεων. Σε όλα τα θέματα. Δε θα μπορούσε το μεταναστευτικό ν' αποτελεί εξαίρεση.
Γι' αυτό και οι Δυτικές κοινωνίες έχουν βρει και την κατάλληλη αντιμετώπιση. Φροντίζουν ώστε οι αριστεροί να είναι λίγοι. Και σε αριθμό. Για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο.
ειναι λιγοι οι αριστεροι ενω οι φασιστορατσιστες αρκετοι ως φαινεται...
"Μεγάλη μπουκιά, φάε, μεγάλο λόγο μην πεις…"
@gatoz said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
ΚΩΛΟΓΥΦΤΟΙ
https://www.protothema.gr/greece/article/981967/veroia-roma-viasan-skotosan-kai-paratisan-imigumni-tin-44hroni-apenadi-apo-sholeio/
https://forum.4troxoi.gr/post/2105746972ακομη ενας με συνδρομα καταδιωξης γατου...
δεν υπαρχουν αναμαρτητοι, ειμαι ενας που καποιες φορες ξεφευγει και κανει λαθος
αλλα αναρωτιεμαι πως σκαλιζετε, που βρισκετε το χρονο και τη διαθεση, παλια ποστ, ειδικα γατου. συνδρομα σημαινει, συνδρομα φρεγκολίΜάλιστα. Γράφω δύο με τρία ποστ την ημέρα και όχι κάθε μέρα, να τα σταματήσω και αυτά επειδή θεωρείς ότι σε καταδιώκω.
Ok. Σεβαστή η άποψή σου. Θα περιορίσω ακόμη περισσότερο τις εμφανίσεις μου.
Το φόρουμ έχει search και οι θέσεις σου είναι γνωστές και πολλές φορές επαναλαμβανόμενες σε πολλά θέματα. Ένα λεπτό υπόθεση ήταν, σε ένα διάλειμμα που έκανα πριν φύγω να πάω στην εταιρική αποθήκη να κουβαλήσω κούτες με εξοπλισμό. Δεν έχω χρόνο για χάσιμο και πλέον δεν διαβάζω σχεδόν κανένα θέμα. Μόνο αυτό το θέμα διαβάζω και μόνο στα πεταχτά.
Αυτά και συγνώμη αν θεωρείς ότι σε καταδιώκω. -
Είχε προοπτικές κυβέρνησης η αριστερά ε; Ωρέ που πάμε ρε, που πάμε; Α ρε συ για το συνεταιράκι σας λες, μπερδεύτηκα για λίγο.
Για πες, θα έρθει κάνα μνημονιάκι από χειμώνα για "την πατρίδα μας την Ευρώπη" να το ψηφίσετε αγκαζέ όσο κάνετε ναζάκια μπροστά στις κάμερες για το πόσο διαφορετικοί είστε και για το πόσο κόπτεστε για το μέλλον της στρούγκας; Ήταν καλό το έργο, το είχαμε δει με διαφορετικές παρατάξεις και πάντα την ίδια κατάληξη, νομίζω ένα reboot χειμερινό θα προσφέρει πολύ στην πολιτική σκηνή του τόπου.
H προπαγάνδα επιπέδου Άρη και Μπάμπη βέβαια καλά κρατεί, εκει με το ζόρι και κόντρα στην πραγματικότητα "πες πες κάτι θα μείνει" και ο εχθρός φυσικά είναι όλη η αριστερά βάζοντας ως straw man το τσίρκο της Γεροβασίλη και του Ηλιόπουλου για να τη χτυπήσουμε. Δλδ οκ, είπαμε σχεδόν καμία δουλειά δεν είναι ντροπή, αλλά βρήκαμε και μια που είναι. Τώρα για συμφορουμίτες που το κάνουν δωρεάν, κάτι ανάμεσα σε καιΡε συ Μαραντόνα, τίμησε το ψευδώνυμό σου. Παίξε μπάλα.
Σ' έχω ρωτήσει, ποια είναι η αριστερά που ονειρεύεσαι, αφού οι άλλες "αριστερές" δεν σου κάνουν? Τι να ψηφίσουν οι ομοιδεάτες σου?
Κάνεις κωλοτούμπες, στριφογυρίζεις, κοιτάς κάτω, κοιτάς πάνω, κάνεις μια βόλτα, το σκέφτεσαι και τι απαντάς? "Δεν είμαι της αστικής Δημοκρατίας".Τη μπάλα στην εξέδρα ρε Μαραντόνα? Αλλά να σχολιάζουμε και εκ του ασφαλούς τις άλλες ομάδες και πόσο κακές είναι? Ε, δεν πάει έτσι. Ή παίξε μπαλίτσα, ή παρακολούθα το ματς ήσυχα, ήσυχα απ' την εξέδρα.
Κι αν δεν έχεις κάποια original αριστερά να προτείνεις, πήγαινε στην άλλη original της ΑΕΚ. Απ' το τίποτα σε original θα πας, είναι πρόοδος... -
Αν δεν καταλαβαίνεις ρε συ τι να σου κάνω; Το έχω πει πολύ απλά θεωρώ. Σα να με ρωτάς σε ένα παιχνίδι μπάσκετ ποιά ομάδα υποστηρίζω και εγώ να σου λέω οτι ούτε μπάσκετ βλέπω, ούτε με ενδιαφέρει το άθλημα και εσύ να επιμένεις να διαλέξω με το ζόρι μια. Καταλαβαίνεις τον παραλογισμό ή ούτε τώρα;
Από εκεί και πέρα αν το εκάστοτε κόμμα συμμετέχει σε ΕΕ, ΝΑΤΟ, pro-Ukraine καραγκιοζιλίκια κτλ, το μόνο σίγουρο είναι οτι ΔΕΝ έχει την παραμικρή σχέση με την αριστερά. Οπότε συμβουλή δε θα δώσω σε κανένα "ομοιδεάτη" γιατί δεν είμαι σε θέση, απλά προσωπικά θα πάω στην κάλπη μόνο και μόνο για να μην ενισχύω την αποχή, το λευκό κτλ και λογικά το πρώτο μικρό εξωκοινοβουλευτικό αριστερό κόμμα που θα μου κάνει κλικ ελάχιστα θα το σβουρήξω τρίποντο, τουλάχιστον δε θα γίνω συνένοχος σε εγκληματικές κυβερνητικές πολιτικές οπότε θα κοιμάμαι και ήσυχος το βράδυ ξέροντας οτι δεν έχω βάλει κανένα λιθαράκι στην καταστροφή της χώρας. -
Για να μην ταλαιπωρείσαι την Κυριακή και ψάχνεις στα ψηφοδέλτια. Σου δίνω και τα στατιστικά.
Εγώ στη θέση σου ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα ψήφιζα. Δηλώνει κάτι επαναστατικό, είναι πιο πιασάρικο.Γι' αυτό είναι οι συμφορουμίτες βρε, για να βοηθάνε ο ένας τον άλλο
*► η ΑΝΤΑΡΣΥΑ συγκεντρώνει ποσοστό 0,53% και 30.849 ψήφους. Το 2019 το ποσοστό της ήταν 0,41% και 23.239 ψήφοι.
► το ΚΚΕ(μ-λ) αγγίζει το 0,22% με 12.557 ψήφους, έναντι 0,14% και 7.760 ψήφους το 2019.
► το Μ-Λ ΚΚΕ καταγράφει ποσοστό 0,07% και 3.852 ψήφους, ενώ πριν τέσσερα χρόνια είχε 0,05% και 2.706 ψήφους.
► Η ΟΚΔΕ συγκεντρώνει 0,03% και 1.896 ψήφους. Το ποσοστό είναι ανάλογο με το 2019 (επίσης 0,03%), ενώ οι ψήφοι που έλαβε τότε ήταν 1.576.
Τέλος, η ΟΑΚΚΕ (που δεν είχε συμμετάσχει στις εκλογές του 2019) συγκεντρώνει ποσοστό 0,02% και 997 ψήφους.*
-
Δηλαδη ψηφίζουν 50.151 άτομα κάτι που το αρχικό εργοστάσιο εχει κλείσει εδω και 30 χρόνια,εντύπωση μου κάνει.
-
Σ' έχω ρωτήσει, ποια είναι η αριστερά που ονειρεύεσαι, αφού οι άλλες "αριστερές" δεν σου κάνουν?
Υποθέτω απ'όσα αναφέρει, ότι πιο κοντινό στην παρακάτω περιγραφόμενη ρήξη:
-
@panormus772 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Σ' έχω ρωτήσει, ποια είναι η αριστερά που ονειρεύεσαι, αφού οι άλλες "αριστερές" δεν σου κάνουν?
Υποθέτω απ'όσα αναφέρει, ότι πιο κοντινό στην παρακάτω περιγραφόμενη ρήξη:
Πιο πιθανό είναι να πάθω εγώ ρήξη χιαστού, που πάω και παίζω μπάλα με κάτι πιτσιρικάδες.
Παρά η ρήξη που περιγράφει το άρθρο και επιθυμούν ο Μαραντόνα και οι ομοιδεάτες του. Οπότε προσέξτε παιδιά με την επαναστατική γυμναστική, μη σκίσετε κάνα καλτσόν . -
Ωραία τα είπαμε πάλι σήμερα...
Ο Λαπ έδειξε σημάδια κούρασης..
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2