-
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Οποιος θεωρει πως η κυβερνηση αυτη ηταν η χειροτερη απο οσες εχει δει ο τοπος αυτος ή κλεινει τα 4 και μπαινει στα 5 ή ειναι ενηλικας με μυαλο 5χρονου.
Συγγνώμη κιόλας που έχουμε διαφορετική γνώμη, δε θα ξαναγίνει! Θα είμαστε ενήλικες λοιπόν με μυαλό ενηλίκου που θα θεωρούμε...όαση τον Κούλη!
Με τα δικά μου (και όχι μόνο) κριτήρια ναι είναι ό,τι χειρότερο έχω δεί στα 34 μου. Αν εσύ θεωρείς τους ερασιτέχνες καρπαζοεισπράκτορες ζαίους χειρότερους δικαίωμά σου, αλλά τέτοια περιφρόνηση στον απλό πολίτη και τέτοια χυδαιότητα και νοοτροπία "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα" δεν έχω ξαναδεί ποτέ. Για να μην πιάσω την τυμβωρυχία τους καν. Μέχρι και το Σαμαρά θα αναπολήσουμε σε λίγο και αυτό τα λέει όλα!
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Πάντως για το συγκεκριμένο θέμα ασχολείστε όλοι μαζί με τη νεολαία των Ζαιων που διαμαρτύρονται για τα θύματα σε λάθος πολιτικα πρόσωπα και υπευθύνους, και κανείς δεν αναφέρει το γεγονός.
Αυτοί είστε!
Εσύ που έχεις και χρόνο άπλετο και γράφεις αδυσώπητα, γιατί δεν ασχολείσαι με το γεγονός στο φόρουμ στο αντίστοιχο θέμα των μεταναστών; Γιατί δεν γράφεις εκεί τις απόψεις σου; Εγώ διαβάζω ότι ποιο πολύ σε ενδιαφέρει το netflix...και ο Arnold...
Μην μου απαντήσεις. Δεν έχω χρόνο για διαλόγους. Φεύγω. Πάω για δουλειά. Στην γαλέρα...της στεριάς.
-
@racefun1971 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Συμφωνώ άμεση κατάργηση μετρητου. Μάλιστα ψήφισα ευρωβουλευτή που είχε την ίδια άποψη. Μετά έμαθα ότι βρέθηκε όλως τυχαίως στο σπίτι ολάκερη βαλίτσα γεματη λεφτά. Περίεργο δεν είναι;
Εσυ θα εχεις καταργηση ρευστου, αυτοι οχι.
-
Το είναι αυτό; Το λέτε όλοι. Τοσο καλο είναι;Στο νετφλιξ το έχει;
Ειναι παραπανω απο καλο,
εμενα μου αρεσε κυριως το πρωτο τμημα απο τα 3, που ειναι για το ξεκινημα και το bodybuilding, ηταν το πιο καλογραμμενο απο τα 3,
το 2ο ειναι για το περασμα στον κινηματογραφο,
και το 3ο για την πολιτικη. -
@ntinaras said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Το είναι αυτό; Το λέτε όλοι. Τοσο καλο είναι;Στο νετφλιξ το έχει;
Ειναι παραπανω απο καλο,
Συμφωνώ....χτές τελείωσα το 3ο επεισόδιο. Πάρα πολύ καλό και πάντα ήταν άξιος θαυμασμού ο Άρνι, αλλά έμαθα και αρκετά πράγματα που δεν ήξερα.
-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Πάντως για το συγκεκριμένο θέμα ασχολείστε όλοι μαζί με τη νεολαία των Ζαιων που διαμαρτύρονται για τα θύματα σε λάθος πολιτικα πρόσωπα και υπευθύνους, και κανείς δεν αναφέρει το γεγονός.
Αυτοί είστε!
Εσύ που έχεις και χρόνο άπλετο και γράφεις αδυσώπητα, γιατί δεν ασχολείσαι με το γεγονός στο φόρουμ στο αντίστοιχο θέμα των μεταναστών; Γιατί δεν γράφεις εκεί τις απόψεις σου; Εγώ διαβάζω ότι ποιο πολύ σε ενδιαφέρει το netflix...και ο Arnold...
Μην μου απαντήσεις. Δεν έχω χρόνο για διαλόγους. Φεύγω. Πάω για δουλειά. Στην γαλέρα...της στεριάς.
Βρε καταιγίδα αν και δεν είχα εσένα στο μυαλό μου, αναφέρεστε και πολιτικοποιειτε ένα γεγονός που είναι από τα χειρότερα στη ναυτική ιστορία της χώρας και δεν αναφέρετε ούτε μια λέξη για το γεγονός αυτό καθ αυτό.
Όσο για τον άπλετο χρόνο μη παρασέρνεσαι από λαϊκιστές, χθες που γράφαμε γύρισα 10 το βράδυ και έφαγα τότε για μεσημεριανό. Έκανα πάνω από 250 χιλιόμετρα για θέματα της εργασίας μου και είχα μεγάλη πίεση.
Υπάρχει ένας φθόνος γενικοτερα προς εμένα και την άνεση μου να γράφω στο forum. Εγώ τα διαβάζω αυτά ως απεγνωσμένη προσπάθεια κραυγής της προσωπικότητας τους λόγω χαμηλής αυτοεκτίμησης.
-
Χθες συμπληρωθηκαν 95 χρονια απο την γεννηση του ΤΣΕ. Εκει μαλιστα. Να γινει μια σειρα εκπομπων για αυτον ή για τον Μπολιβαρ ή τον Καστρο ή τον Φρανκο, ή τον Αλλιεντε ή τον Πεταιν ή τον Ντεγκωλ, να το καταλαβω. Τα υπολοιπα του συρμου.
-
Thanos Tzimeros
Τριήμερο ΕΘΝΙΚΟ πένθος για ένα ναυάγιο σε διεθνή ύδατα στο οποίο εμπλέκονται Αφρικανοί διακινητές και εισβολείς κυρίως από Συρία, Πακιστάν και Αίγυπτο, που είχαν βάλει (παράνομη) πλώρη για Ιταλία; Κάπου έχουμε χάσει το μέτρο, νομίζω.
https://www.facebook.com/thanos.tzimeros/posts/6588320164535769?ref=embed_postΠολύ ωμός και ορθολογιστής για τα γούστα των ντεμέκ λαϊκών δεξιών, νιώθετε ... φάτε στην μάπα 4 χρόνια ακόμα αυτοδύναμου ανεξέλεγκτου Κούλη, με Νίκες και Ζωάρες εντός βουλής, να ισιώσετε
-
Γενικά πολλά από όσα λέει πάσχουν από τεκμηρίωση. Και στα οικονομικά όσα έλεγε ήταν αποτέλεσμα κάτι απόψεων κλασικισμου περί οικονομίας του 19 αιώνα που έχουν καταρρεύσει εδώ και πάνω από αιώνα και έχουν βγει νεότερες θεωρίες και αναλύσεις των αγορών και της οικονομίας.
Τώρα λέει κάτι τέτοιο χωρίς να υπολογίζει ότι τα ύδατα αυτά είναι στην οικονομική ζώνη της χώρας.
Αλλά και πέρα από αυτό την ευθύνη για την διάσωση έχει η χώρα μας. Συνεπώς, το τι συμβαίνει εκεί πέρα απασχολεί εκ του Διεθνούς Δικαίου, τους θεσμούς της χώρας.
Επιπόλαιες δηλώσεις που δεν υπολογίζουν τόσες άλλες παραμέτρους που μπορούν να γυρίσουν και μπούμερανγκ.
Κρίμα γιατί είναι έξυπνος άνθρωπος αλλά πιθανότητα αρέσκεται στην πρόκληση. Η πρόκληση τρέφει τον χαρακτήρα του.
Έχουμε και εδώ τέτοιους χαρακτήρες.
Αλλά γενικότερα πέρα από αυτά τα τυπικά. Έχετε καταλάβει τι ναυάγιο ήταν αυτό;
Απίστευτα τραγικό.
-
Όσον αφορά τους Ζαίους, είπα να μη σκυλεύω πτώματα. Αλλά αυτοί οι άνθρωποι "αυτο-σκυλεύονται".
Πραγματικά με εκπλήσει η πολιτική τους στάση μετά το στραπάτσο που έφαγαν στις εκλογές. Τόση έλλειψη επαφής με την πραγματικότητα? Τόσο χαμηλό πολιτικό iq?Ένα βασικό damage control δεν μπορούν να κάνουν? Να ρίξουν τους τόνους, να ηρεμήσουν τα πνεύματα, να πλησιάσουν περισσότερο τα θέλω του κόσμου που ζητάνε την ψήφο του.
Αυτό με τους μετανάστες και την Πρόεδρο.
Το θέμα με τους μουσουλμάνους βουλευτές στη Θράκη. Βρε βάλτους να κάνουν μια δήλωση να ηρεμήσει η κατάσταση και να βγάλεις και κακιά τη ΝΔ. Τι βαράς γροθιά στο μαχαίρι και πάει ο Αλ6 στον υπηρεσιακό Πρωθυπουργό? Να κερδίσει τι?Αν σκεφτεί κάποιος πως και με τι ελπίδες ξεκίνησε ο ΣΥΡΙΖΑ και πως έχει καταντήσει. Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες πολιτικές αποτυχίες της μεταπολίτευσης. Και πήρε και στο λαιμό του όλη την αριστερά για πολλά-πολλά χρόνια.
-
Ο Τσίπρας πρέπει να πάρει μια μεγάλη ομάδα δικηγόρων και να τραβάει 10 μηνύσεις και αγωγές την μέρα για όλα αυτά που λέγονται εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ καθημερινά.
Ειδικά για το ζήτημα της μειονότητας.Υπάρχει εθνική γραμμή, ο Κοτζιάς είχε κάνει τρομερή δουλειά, έτυχε τώρα να βρίσκονται κάτω από την ομπρέλα του ΣΥΡΙΖΑ, κάποιος πρέπει να προσέχει τι γίνεται με το Τουρκικό προξενείο και τους Τούρκους, να τους έχει από κοντά, δεν προσφέρεται το πεδίο αυτό για χυδαία πολιτικά παιχνίδια όπως ξεδιάντροπα κάνουν οι δεξιοί τις τελευταίες εβδομάδες για τα ψηφαλακια.
Τοσα χρόνια βγαίνει ο Ζειμπεκ εκεί , τώρα τους πείραξε;
Έπρεπε να υπάρχει συνεννόηση μεταξύ των 2 κομμάτων χωρίς να ακουστεί τίποτα για το θέμα δημοσίως.Κάπου είδα σε συνέντευξη μια απίστευτα ψύχραιμη τοποθέτηση του Βενιζέλου...
Ο Βενιζέλος έτσι;
Ένιωσα σαν να έβγαλα λίγο το κεφάλι μέσα από τον βόθρο που έχουμε πέσει και να παίρνω ανάσα δροσιάς, σαν να με χτύπησε γλυκά καλοκαιρινό βραδυνό αεράκι...Για το θέμα του ναυαγίου...τι να πει κανείς, σπουτζαμ μας εντελώς , κάποια κυρία την ώρα που έβγαζαν τα πτώματα από το νερό έλεγε για την ... δέσμευση των ασθενοφόρων που μπορεί εκείνη την στιγμή να χρειαζόταν κάποιος σε χωριό της Πελοποννήσου...και κάποιος άλλος κύριος μιλούσε για την απόλυτη χλιδή στην οποία βρέθηκαν από το βρώμικο ψαράδικο στο πολυτελές κρουαζιερόπλοιο που τους διέσωσε , ο άλλος για τα 750αρια επιδόματα που έρχονται να πάρουν...
Και εικόνες μόνο ανδρών διασωθέντων σε ράντζα να περιφρουρουνται...Πλήρης κτηνοποιηση.
-
Τους βρήκαν μεσοπέλαγα τους έριξαν τρόφιμα δεν τα ήθελαν τα πέταξαν στην θάλασσα ,τους έριξαν νερό το κράτησαν , μετα έσβησε η μηχανή γιατί τελείωσαν τα καύσιμα και το βούλιαξαν για να προκαλέσουν την επιχείρηση διάσωσης
χωρίς να τους νοιάζουν τα γυναικόπαιδα , μάλλον ο τρόπος να πάρουν γρήγορο διαζύγιο να παντρευτούν καμμιά Γερμανίδα Ιταλίδα
αυτοί οι άνθρωποι είναι κτήνοι πραγματικά δεν τους θέλω ουτε να τους βλέπω ουτε ενα παιδάκι δεν την γλύτωσε
-
@monman2 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τους βρήκαν μεσοπέλαγα τους έριξαν τρόφιμα δεν τα ήθελαν τα πέταξαν στην θάλασσα ,τους έριξαν νερό το κράτησαν , μετα έσβησε η μηχανή γιατί τελείωσαν τα καύσιμα και το βούλιαξαν για να προκαλέσουν την επιχείρηση διάσωσης
χωρίς να τους νοιάζουν τα γυναικόπαιδα , μάλλον ο τρόπος να πάρουν γρήγορο διαζύγιο να παντρευτούν καμμιά Γερμανίδα Ιταλίδα
αυτοί οι άνθρωποι είναι κτήνοι πραγματικά δεν τους θέλω ουτε να τους βλέπω ουτε ενα παιδάκι δεν την γλύτωσε
Μα νερό ήθελαν, τι να τα κάνουν τα τρόφιμα;
Από την στιγμή που είχε σβήσει η μηχανή, αναβαθμίζεται αυτόματα η κατάσταση σε επιχείρηση διάσωσης.
Υπήρχε σίγουρα πρόβλημα από τον πολύ μεγάλο αριθμό των επιβαινόντων που σε ακυβέρνητο πλοίο οι μετακινήσεις επάνω του μπορούν εύκολα να προκαλέσουν την βύθιση του.
Υπήρχε χρόνος και τα κατάλληλα μέσα - μεγάλο διασωστικό στο Γύθειο αν κατάλαβα που δεν κινήθηκε προς την περιοχή , και νομίζω είναι δουλειά του λιμενικού να εφαρμόσει άμεσα κατάλληλο σχέδιο διάσωσης.
Τώρα τα υπόλοιπα περί κτηνών που...θυσίασαν τα γυναικόπαιδα είναι ασχολιαστα,ούτε στο squid game έπαιζαν, ούτε πειρατές ή τζιχαντιστές ήταν ζωσμένοι με φυσεκλικια και όπλα σε αποστολή αυτοκτονίας , άνθρωποι σαν εσένα και εμένα ήταν που ρίσκαραν την παράνομη μετακίνηση τους για μια καλύτερη ζωή.
-
Να θυμίσω εναν Ιάπωνα που έζησε μια ζωή στην περιφρόνηση και την καταφρόνηση γιατί θεώρησαν πως ατίμασε τις ιαπωνικές παραδόσεις κατά την βύθιση του Τιτανικού και "τιμωρήθηκε" με οστρακισμό ...
https://en.wikipedia.org/wiki/Masabumi_Hosono
Δεν ξεχνώ και τον διευθυντή της εταιρείας που ανήκε ο Τιτανικός ο οποίος ήταν στους διασωθέντες και απο τους ναζί με προπαγανδιστικά φιλμ μέχρι επεισόδια τηλεοπτικών σειρών που τον παρουσίαζαν να εχει ντυθεί γυναίκα για να επιβιβαστεί στις σωσίβιες λέμβους γελοιοποιήθηκε και ξεφτιλίστηκε ακόμα και μετα θάνατον
https://en.wikipedia.org/wiki/J._Bruce_Ismay
Αν ο Τιτανικός δεν σας κάνει να θυμίσω το ναυάγιο του "Ωκεανός"
το οποίο δεν είχε θύματα αλλα αμαύρωσε τους Έλληνες αξιωματικούς και την ελληνική ναυτιλία λόγω των ενεργειών του καπετάνιου και σε κάθε ντοκιμαντέρ και αναφορά πάντα το λένε και το τονίζουν και ξαναλέω δεν είχε θύματα!
https://e-nautilia.gr/to-ellhnokthto-ploio-pou-vuthisthke-se-zwntanh-metadosh/Δεν ξέρω τους νόμους της θάλασσας αλλα κάπου θα υπάρχει κανα παραθυράκι να χώσουν μερικές κατηγορίες σε όλους τους επιζώντες "άντρες" ,κατ' όνομα ,ξεφτιλισμένους στην ουσία .
-
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τώρα τα υπόλοιπα περί κτηνών που...θυσίασαν τα γυναικόπαιδα είναι ασχολιαστα,ούτε στο squid game έπαιζαν, ούτε πειρατές ή τζιχαντιστές ήταν ζωσμένοι με φυσεκλικια και όπλα σε αποστολή αυτοκτονίας , άνθρωποι σαν εσένα και εμένα ήταν που ρίσκαραν την παράνομη μετακίνηση τους για μια καλύτερη ζωή.
Εγώ προφανώς δεν είμαι σαν και εσάς, αλλά αναρωτιέμαι που λες ότι είναι άνθρωποι σαν και σένα.
Εσύ, χωρίς να ξέρεις να κολυμπάς, θα έπαιρνες μαζί σου την οικογένειά σου (την γυναίκα σου και τα παιδιά σου) να μπεις σε ένα σάπιο καΐκι να διασχίσεις την Μεσόγειο για μία καλύτερη ζωή;Πόσο και τι μυαλό μπορεί να διαθέτει ένας άνθρωπος (με smartphone και πρόσβαση στο ίντερνετ) για να καταλάβει ότι πάει να πνιγεί και αυτός και όσους δικούς του κουβαλάει μαζί του. Τον άλλο τον Ρώσο τον κατασπάραξε καρχαρίας στα 50 μέτρα από την παραλία, στην Αίγυπτο πριν μερικές μέρες.
Και επίσης έχω και άλλη απορία.
6 χιλιάρικα το κεφάλι. Μία οικογένεια 4 άτομα, δηλαδή 24 χιλιάρικα. Στην Ελλάδα μόνο πλούσιοι θα έδιναν 24 χιλιάρικα για να φύγουν άρον-άρον. Εκτός αν οι κατατρεγμένοι στην Ελλάδα έχουν 24 χιλιάρικα στις τράπεζες.Και έχω και άλλη απορία. Αν θεωρήσουμε ότι όλοι αυτοί αναζητούν μία καλύτερη ζωή, με τα 6 χιλιάρικα το κεφάλι γιατί δεν πάνε σε μία άλλη χώρα της Αφρικής να ξεκινήσουν την καλύτερη ζωή; Έλληνες ξεκινάνε από Ελλάδα και πάνε μετανάστες στην Αφρική σχεδόν σε όλες τις χώρες. Και από ότι ακούω και μαθαίνω τα πάνε και αρκετά καλά.
Για μένα προφανώς υπάρχει σχέδιο (που τρέχει με επιτυχία πολλά χρόνια) απόβασης άλλων εθνών και θρησκειών στην Ευρώπη για αντικατάσταση πληθυσμού.
Αλλά αυτά θα τα ζήσουν τα παιδιά σας.
-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Και έχω και άλλη απορία. Αν θεωρήσουμε ότι όλοι αυτοί αναζητούν μία καλύτερη ζωή, με τα 6 χιλιάρικα το κεφάλι γιατί δεν πάνε σε μία άλλη χώρα της Αφρικής να ξεκινήσουν την καλύτερη ζωή; Έλληνες ξεκινάνε από Ελλάδα και πάνε μετανάστες στην Αφρική σχεδόν σε όλες τις χώρες. Και από ότι ακούω και μαθαίνω τα πάνε και αρκετά καλά.
Ασε την Αφρική. Υπάρχουν χώρες ομόθρησκες πλούσιες στην Μέση Ανατολή όπως η Σαουδική Αραβία, τα Εμιράτα κτλ.
-
Εκεί όμως πέφτει βούρδουλας….
-
Δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι έχει συμβεί. Έγινε το ατύχημα εκεί που έγινε. Στείλαμε μονάδες S.A.R. ?
Συμβάλαμε και προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε αυτούς τους ανθρώπους? -
Από όσο έχω καταλάβει, προτάθηκε να βοηθηθούν από το λιμενικό και παραπλέοντα πλοία αλλά δεν δέχθηκαν γιατί ήθελαν να φτάσουν και καλά Ιταλία. Μάλιστα όταν τους έδωσαν φαγητό και νερό πέταξαν το φαγητό και κράτησαν μόνο το νερό. Έτσι λέγεται τουλάχιστον επίσημα.
-
και γιατί κατηγορούν την Ελλάδα ότι άργησε είπαμε?
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2