@andreas72 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δυστυχως οι σοβαρες φωνες ηταν ελαχιστες τον καιρο που αλωνιζαν οι σοσιαληστες. Τωρα ειναι αργα για δακρια Στελλα. Η ζημια εγινε. Απο το παραδειγμα της διακυβερνησης Συριζα καταλαβαινουν ολοι πια πως 5 χρονια ηταν αρκετα να μας γυρισουν πισω 30.
Δεν ξέρω εάν το κάνεις επίτηδες ή σου βγαίνει αυθόρμητα. Ξεπλένεις 40 χρόνια άθλιας και ληστρικής διακυβέρνησης από Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ (ναι η αθλιότητα σε αυτόν τον τόπο έχει όνομα, μην ντρέπεσαι να το αναφέρεις) για να υπονοησεις τελικά ότι για όλα φταίει η 5ετια ΣΥΡΙΖΑ.
Δεν θα θέσω ξανά τα ερωτήματα που έθεσα σε προηγούμενες αναρτήσεις μου (τα οποία εμειναν αναπάντητα) γιατί οι δεξιουληδες δεν θα έχουν που να κρυφτούν. Γιατί τι να πουν. Να αμφισβητήσουν οτι η δεξιά και το δεξιόστροφο ΠΑΣΟΚ μας έβαλαν στα μνημόνια και ο Τσίπρας μας έβγαλε; Ή το ότι ο Αντωνάκης αποτελείωσε την ελληνική κοινωνία ρίχνοντας το καράβι στα βράχια για να ικανοποιήσει των εγωισμό του;!;!;
Αυτά είναι γεγονότα και όχι απόψεις και μόνο παραλογιζομενος μπορεί κανείς να τα αμφισβητήσει.
Επειδη θεωρεις πως παραλογιζομαι, να σου πω πως αυτες τις κοτσανες που πετας, μονο απο παλαιοπασοκους νυν Συριζαιους τις εχω ακουσει ξανα και ξανα. Παρεμπιπτοντως εκτος απο πολλους πρωην ΠαΣοΚ πολιτευτες βουλευτες και υπουργους βριθει ο Συριζας. Οσο για τους οπαδους του ως επι το πλειστο παλαιοι ΠαΣοΚοι και πρασινοφρουροι. Αυτα δεν κρυβονται. Ακομη και η κολυμπηθρα γεμησε μούργα.
Φυσικα και το ξερεις, ομως πρεπει κι εσυ να μας πεις το ποιηματακι σου.