-
@realzeus said in Ford Puma 2019:
Περαστικά cirus! Σίγουρα ήταν δηλητηρίαση ή μήπως κανένα stomach bug?
Το ξύδι όντως κάνει δουλειά και στην διάρροια! Εγώ πίνω πιο πολύ από μια κουταλιά, αν χρειαστεί, και δεν χρειάζεται να είναι καν λευκό.
Για τη διάρροια, μια άλλη εξαιρετική πρόταση είναι ένα ποτηράκι με ένα στημένο λεμόνι και μια κουταλιά ελληνικού καφέ (σκόνη). Δηλητήριο πραγματικό (ξυνό και πικρό), αλλά κάνει δουλειά!
-
Χάρη αυτό νομίζω κάνει και για το μεθύσι
Λευκό ξύδι με νερό μιξ το κρατάς και για να αφαιρείς τα άλατα από το βερνίκι.. Δύο σε ένα
-
@groover1972 said in Ford Puma 2019:
Με γειά το αυτοκίνητο , φαίνεται πολύ όμορφο, καλοτάξιδο εύχομαι! Και απροβληματιστο κυρίως..
Ευχαριστώ δεν ήταν τίποτα σοβαρο ειμαι καλά
ευχαριστώ και για το αυτοκίνητο αλλά δεν είναι καινούργιο το ST μου έχει ήδη πάνω από 1 χρόνο και 25000 χλμ
-
Το ξύδι όντως κάνει δουλειά και στην διάρροια! Εγώ πίνω πιο πολύ από μια κουταλιά, αν χρειαστεί, και δεν χρειάζεται να είναι καν λευκό.
δεν ξέρω την διαφορά. Είπια χαλασμένο γαλά και με ξεκωλι@σ3 κυριολεκτικά
ολα καλά τώρα, ευχαριστώ
-
@cirus said in Ford Puma 2019:
Με γειά το αυτοκίνητο , φαίνεται πολύ όμορφο, καλοτάξιδο εύχομαι! Και απροβληματιστο κυρίως..
ευχαριστώ και για το αυτοκίνητο αλλά δεν είναι καινούργιο το ST μου έχει ήδη πάνω από 1 χρόνο και 25000 χλμ
Αν είναι παλιό και δεν το θες, χάρισέ μου το!!!
-
@harisma23 said in Ford Puma 2019:
Για τη διάρροια, μια άλλη εξαιρετική πρόταση είναι ένα ποτηράκι με ένα στημένο λεμόνι και μια κουταλιά ελληνικού καφέ (σκόνη). Δηλητήριο πραγματικό (ξυνό και πικρό), αλλά κάνει δουλειά!
ελληνικό καφε με λεμόνι παντα πίνω σε τέτοιες περιπτώσεις. Δηλητήριο? οχι οχι γιατι το λες υπέροχη γεύση έχει χαχαχαχαχα
ολα καλα ευχαριστώ είμαι καλύτερα
-
@nickthetrib said in Ford Puma 2019:
@cirus said in Ford Puma 2019:
Αν είναι παλιό και δεν το θες, χάρισέ μου το!!!
πριτς χαχαχαχαχ
-
Πωω ρε Χάρη τι μου θύμισες τώρα ρε φίλε δεκαετία του 90 μου το έδινε η μάνα μου.
-
@mastoras78 said in Ford Puma 2019:
Χάρη αυτό νομίζω κάνει και για το μεθύσι
Ναι για να.... Ξερνας . Και δεν έβαζες δάχτυλο καλύτερα.... Στο στόμα για να κάνεις εμετό .
Το καλύτερο για μετά το μεθύσι ήταν κάτι χαπια φυτικά από Γερμανία, έπινες έπινες έπαιρνες ένα χάπι μόλις γυρνούσες σπίτι και την άλλη μέρα ξυπνούσες λες και όλο το βράδυ έπινες νερο -
αυτο ειναι για την περιπτωση που δεν ξες αν πρέπει να πας νοσοκομείο.
το πίνεις και πας (στα σιγουρα)
-
@k-m said in Ford Puma 2019:
αυτο ειναι για την περιπτωση που δεν ξες αν πρέπει να πας νοσοκομείο.
το πίνεις και πας (στα σιγουρα)
καλό χαχαχαχαχ
-
Ο Χάρης έχει δίκιο, λειτουργεί και αυτό άψογα αλλά σε περίπτωση γαστρεντεριτιδας, όχι για τροφική που έχει μάλλον ο Κύρος.
-
@famas
σώσε το τοπικό
παρέλαβες ;
σώσε μας δεν μπορώ αλλα ξίδια ... -
@monman2 said in Ford Puma 2019:
@famas
σώσε το τοπικό
παρέλαβες ;
σώσε μας δεν μπορώ αλλα ξίδια ...Χααχαχα
-
@famas
σώσε το τοπικό
παρέλαβες ; -
@famas said in Ford Puma 2019:
@famas
σώσε το τοπικό
παρέλαβες ;φ@κ φομοκο...
-
@famas said in Ford Puma 2019:
@famas
σώσε το τοπικό
παρέλαβες ;πιες ξύδι!!!
-
Καλησπέρα στην παρέα, νέο μέλος εδώ.
Γρήγορο update στο θέμα (το έχω διαβάσει από την αρχή) μιας και το Puma είναι ένας από τους βασικούς υποψηφίους για επόμενο αυτοκίνητο μας (τώρα είμαστε με ένα δανεικό Fiesta 2013 diesel).
Καταλήξαμε στο Puma λόγω της εμφάνισης, της συμπεριφοράς στην οδήγηση, αλλά και των αυξημένων χώρων σε σχέση με τα super mini. Είμαι νέος (<30), οπότε δεν ήθελα να κινηθώ προς κάτι βαρετό, άσχημο, ή απλά κουτί με ρόδες. Βασικά αν υπήρχε η επιλογή μίας σύγχρονης Giulietta κάτω από 30Κ θα πήγαινα εκεί. Δεν ξέρω αν αυτή τη στιγμή κάτι άλλο κάτω από 30Κ μπορεί να με τραβήξει εμφανισιακά και στην οδήγηση.
Πήρα προσφορά αυτές τις ημέρες για την ST Line X 155ps στα 30.5Κ (σε blue) από αντιπροσωπία στην Αττική, χωρίς κουβέντα για δώρο ή για κάτι έξτρα δικό τους. Αναμένω και από άλλες αντιπροσωπίες που έχω ρωτήσει. Ενημερωτικά χρόνος παράδοσης 11-13 μήνες, με κλειδωμένη τιμή. Το σχετικά χαμηλό επιτόκιο είναι ένα πλεονέκτημα της Ford, μαζί με την εγγύηση (εκτός αν εδώ έχει αλλάξει κάτι).
Φυσικά το κόστος είναι πολύ υψηλό, όμως δεν παλεύεται άλλο η ζωή χωρίς αυτοκίνητο/με δανεικό. Μείωση δεν βλέπω στον ορίζοντα μιας και εργάζομαι σε εταιρία άλλου κλάδου που αντιμετωπίζει προβλήματα λόγω έλλειψης ημιαγωγών, οπότε δεν μας παίρνει να το τρενάρουμε άλλο.
Γενικά τι θα λέγατε για το Ford Puma το 2022 ως επιλογή σε αυτή την τιμή; Θα στρεφόσασταν προς κάτι άλλο; Μήπως θα άξιζε να πέσω στους 125 ίππους ή το παραπάνω γκάζι θα κάνει εμφανή τη διαφορά στα ταξίδια;
-
@error404 said in Ford Puma 2019:
Καλησπέρα στην παρέα, νέο μέλος εδώ.
Γρήγορο update στο θέμα (το έχω διαβάσει από την αρχή) μιας και το Puma είναι ένας από τους βασικούς υποψηφίους για επόμενο αυτοκίνητο μας (τώρα είμαστε με ένα δανεικό Fiesta 2013 diesel).
Καταλήξαμε στο Puma λόγω της εμφάνισης, της συμπεριφοράς στην οδήγηση, αλλά και των αυξημένων χώρων σε σχέση με τα super mini. Είμαι νέος (<30), οπότε δεν ήθελα να κινηθώ προς κάτι βαρετό, άσχημο, ή απλά κουτί με ρόδες. Βασικά αν υπήρχε η επιλογή μίας σύγχρονης Giulietta κάτω από 30Κ θα πήγαινα εκεί. Δεν ξέρω αν αυτή τη στιγμή κάτι άλλο κάτω από 30Κ μπορεί να με τραβήξει εμφανισιακά και στην οδήγηση.
Πήρα προσφορά αυτές τις ημέρες για την ST Line X 155ps στα 30.5Κ (σε blue) από αντιπροσωπία στην Αττική, χωρίς κουβέντα για δώρο ή για κάτι έξτρα δικό τους. Αναμένω και από άλλες αντιπροσωπίες που έχω ρωτήσει. Ενημερωτικά χρόνος παράδοσης 11-13 μήνες, με κλειδωμένη τιμή. Το σχετικά χαμηλό επιτόκιο είναι ένα πλεονέκτημα της Ford, μαζί με την εγγύηση (εκτός αν εδώ έχει αλλάξει κάτι).
Φυσικά το κόστος είναι πολύ υψηλό, όμως δεν παλεύεται άλλο η ζωή χωρίς αυτοκίνητο/με δανεικό. Μείωση δεν βλέπω στον ορίζοντα μιας και εργάζομαι σε εταιρία άλλου κλάδου που αντιμετωπίζει προβλήματα λόγω έλλειψης ημιαγωγών, οπότε δεν μας παίρνει να το τρενάρουμε άλλο.
Γενικά τι θα λέγατε για το Ford Puma το 2022 ως επιλογή σε αυτή την τιμή; Θα στρεφόσασταν προς κάτι άλλο; Μήπως θα άξιζε να πέσω στους 125 ίππους ή το παραπάνω γκάζι θα κάνει εμφανή τη διαφορά στα ταξίδια;
Καλησπέρα φίλε μου.
Ποσο συχνά θα κάνεις ταξίδια?
Εγω είμαι κάτοχος PUMA και έχω οδηγήσει όλες τις εκδόσεις πλην του diesel
Γενικα το PUMA δεν είναι ένα VFM αυτοκίνητο
Είναι όμως στην κατηγορία του το καλύτερο σε οδηγική συμπεριφορά και αν και υποκειμενικο από τα πιο ομορφα B-SUV
λογικό που είσαι νέος να είναι μέσα στις επιλογές σου
Στα αρνητικά του είναι η συναρμογή του που όμως όλα τα προβλήματα που πιθανον να έχει λύνονται μέσα στην αντιπροσωπεία με 1-2 επισκεψεις αν τυχόν έχεις τέτοιο θέμα.
Το 155 το προτείνω μόνο αν βγαινεις συχνά ταξιδάκια αλλιώς το 125 είναι μια χαρά επαρκες και με αρκετό γκαζάκι να μην σου λείπει ακόμα και σε ταξίδι.
Κακό στα 125 ότι βαζει ταμπούρα πίσω και όχι δισκόφρενα που για την τιμή του αυτοκινήτου είναι κάπως ασχημο. Φρεναρει καλά ακόμα και με ταμπούρα αλλά για τόσα χρήματα να μην έχει δισκόφρενα είναι σπαστικο. Το 155 έχει μπρος πισω δισκόφρενα.
Η St-line X έχει ΥΠΕΡΠΛΗΡΗ εξοπλισμό που δεν θα σου λείψει τίποτα. Σπαστικό ότι δεν έχει διζωνικό κλιματισμό μονο.
Σε κατανάλωση είναι σχετικά καλό ειδικά το 125 που δεν έχει ούτε τέλη κυκλοφορίας (yaris cross hybrid το οικονομικότερο αλλά πολύ ασχημο και χειρότερο σε οδηγηση).
Οτι θες ρώτα
-
@error404 said in Ford Puma 2019:
Το σχετικά χαμηλό επιτόκιο είναι ένα πλεονέκτημα της Ford, μαζί με την εγγύηση (εκτός αν εδώ έχει αλλάξει κάτι).
Το επιτόκιο είναι χαμηλό.
Η εγγύηση είναι πλέον διετής και χρεώνεται έξτρα η επέκταση (εκτός αν στην κάνουν δώρο, αλλά χλωμό).
Ford Puma 2019