-
@antonakis said in Ford Puma 2019:
@error404 said in Ford Puma 2019:
Το σχετικά χαμηλό επιτόκιο είναι ένα πλεονέκτημα της Ford, μαζί με την εγγύηση (εκτός αν εδώ έχει αλλάξει κάτι).
Το επιτόκιο είναι χαμηλό.
Η εγγύηση είναι πλέον διετής και χρεώνεται έξτρα η επέκταση (εκτός αν στην κάνουν δώρο, αλλά χλωμό).ξερω παιδιά που το πήραν και τους την έκαναν δώρο γιαυτό δεν το ανέφερα. Αλλά σωστός
-
@cirus said in Ford Puma 2019:
Καλησπέρα στην παρέα, νέο μέλος εδώ.
Γρήγορο update στο θέμα (το έχω διαβάσει από την αρχή) μιας και το Puma είναι ένας από τους βασικούς υποψηφίους για επόμενο αυτοκίνητο μας (τώρα είμαστε με ένα δανεικό Fiesta 2013 diesel).
Καταλήξαμε στο Puma λόγω της εμφάνισης, της συμπεριφοράς στην οδήγηση, αλλά και των αυξημένων χώρων σε σχέση με τα super mini. Είμαι νέος (<30), οπότε δεν ήθελα να κινηθώ προς κάτι βαρετό, άσχημο, ή απλά κουτί με ρόδες. Βασικά αν υπήρχε η επιλογή μίας σύγχρονης Giulietta κάτω από 30Κ θα πήγαινα εκεί. Δεν ξέρω αν αυτή τη στιγμή κάτι άλλο κάτω από 30Κ μπορεί να με τραβήξει εμφανισιακά και στην οδήγηση.
Πήρα προσφορά αυτές τις ημέρες για την ST Line X 155ps στα 30.5Κ (σε blue) από αντιπροσωπία στην Αττική, χωρίς κουβέντα για δώρο ή για κάτι έξτρα δικό τους. Αναμένω και από άλλες αντιπροσωπίες που έχω ρωτήσει. Ενημερωτικά χρόνος παράδοσης 11-13 μήνες, με κλειδωμένη τιμή. Το σχετικά χαμηλό επιτόκιο είναι ένα πλεονέκτημα της Ford, μαζί με την εγγύηση (εκτός αν εδώ έχει αλλάξει κάτι).
Φυσικά το κόστος είναι πολύ υψηλό, όμως δεν παλεύεται άλλο η ζωή χωρίς αυτοκίνητο/με δανεικό. Μείωση δεν βλέπω στον ορίζοντα μιας και εργάζομαι σε εταιρία άλλου κλάδου που αντιμετωπίζει προβλήματα λόγω έλλειψης ημιαγωγών, οπότε δεν μας παίρνει να το τρενάρουμε άλλο.
Γενικά τι θα λέγατε για το Ford Puma το 2022 ως επιλογή σε αυτή την τιμή; Θα στρεφόσασταν προς κάτι άλλο; Μήπως θα άξιζε να πέσω στους 125 ίππους ή το παραπάνω γκάζι θα κάνει εμφανή τη διαφορά στα ταξίδια;
Καλησπέρα φίλε μου.
Ποσο συχνά θα κάνεις ταξίδια?
Εγω είμαι κάτοχος PUMA και έχω οδηγήσει όλες τις εκδόσεις πλην του diesel
Γενικα το PUMA δεν είναι ένα VFM αυτοκίνητο
Είναι όμως στην κατηγορία του το καλύτερο σε οδηγική συμπεριφορά και αν και υποκειμενικο από τα πιο ομορφα B-SUV
λογικό που είσαι νέος να είναι μέσα στις επιλογές σου
Στα αρνητικά του είναι η συναρμογή του που όμως όλα τα προβλήματα που πιθανον να έχει λύνονται μέσα στην αντιπροσωπεία με 1-2 επισκεψεις αν τυχόν έχεις τέτοιο θέμα.
Το 155 το προτείνω μόνο αν βγαινεις συχνά ταξιδάκια αλλιώς το 125 είναι μια χαρά επαρκες και με αρκετό γκαζάκι να μην σου λείπει ακόμα και σε ταξίδι.
Κακό στα 125 ότι βαζει ταμπούρα πίσω και όχι δισκόφρενα που για την τιμή του αυτοκινήτου είναι κάπως ασχημο. Φρεναρει καλά ακόμα και με ταπούρα αλλά για τόσα χρήματα να μην έχει δισκόφρενα είναι σπαστικο. Το 155 έχει μπρος πισω δισκόφρενα.
Η St-line X έχει ΥΠΕΡΠΛΗΡΗ εξοπλισμό που δεν θα σου λείψει τίποτα. Σπαστικό ότι δεν έχει διζωνικό κλιματισμό μονο.
Σε κατανάλωση είναι σχετικά καλό (yaris cross hybrid το οικονομικότερο αλλά πολύ ασχημο και χειρότερο σε οδηγηση). Ειδικά το 125 που δεν έχει ούτε τέλη κυκλοφορίας
Οτι θες ρώτα
Χαίρεται και ευχαριστώ για την απάντηση!
Δεν ξέρω πόσο συχνά θα πηγαίνουμε εκδρομές σίγουρα 1-2 «μεγάλα» ταξίδια τον χρόνο. Ο λόγος που κοιτάω το 155, πέρα από το ψυχολογικό που αναφέρεις με το δισκόφρενο, είναι και το να μη γίνει τελείως βαρετή η οδήγηση. Μία γρήγορη βόλτα στο βουνό είναι πάντα αναζωογονητική.
Αυτό με τα τέλη η αλήθεια είναι πως μου είχε διαφύγει, σίγουρα είναι ένα + για το 125, αλλά με τους υπολογισμούς μου δεν είναι τόσο υψηλά. Βέβαια είναι και κάτι που μπορεί να αλλάξει και να έχει τέλη και το 125 σε 1-2 χρόνια, αλλά και μεγαλύτερα το 155. Σωστά;
Πράγματι, δεν είναι η πιο VFM αγορά το Puma, αλλά και εσύ ως κάτοχος ST και από όσα έχω δει να γράφεις το ξέρεις καλύτερα πως λειτουργούμε και λίγο με το συναίσθημα και δεν παίρνουμε πάντα τις πιο «λογικές» λογιστικά επιλογές. Αν όχι πριν τα 30, τότε πότε;
Δεν ξέρω τι άλλο να ρωτήσω, έχω διαβάσει το thread από την αρχή. Από την αντιπροσωπία είσαι ικανοποιημένος;
-
@antonakis said in Ford Puma 2019:
Το σχετικά χαμηλό επιτόκιο είναι ένα πλεονέκτημα της Ford, μαζί με την εγγύηση (εκτός αν εδώ έχει αλλάξει κάτι).
Το επιτόκιο είναι χαμηλό.
Η εγγύηση είναι πλέον διετής και χρεώνεται έξτρα η επέκταση (εκτός αν στην κάνουν δώρο, αλλά χλωμό).ξερω παιδιά που το πήραν και τους την έκαναν δώρο γιαυτό δεν το ανέφερα. Αλλά σωστός
θα ρίξω μία ερώτηση να δούμε τι παίζει και με αυτό!
-
Γρήγορο update στο θέμα (το έχω διαβάσει από την αρχή) μιας και το Puma είναι ένας από τους βασικούς υποψηφίους για επόμενο αυτοκίνητο μας (τώρα είμαστε με ένα δανεικό Fiesta 2013 diesel).
Καταλήξαμε στο Puma λόγω της εμφάνισης, της συμπεριφοράς στην οδήγηση, αλλά και των αυξημένων χώρων σε σχέση με τα super mini. Είμαι νέος (<30), οπότε δεν ήθελα να κινηθώ προς κάτι βαρετό, άσχημο, ή απλά κουτί με ρόδες. Βασικά αν υπήρχε η επιλογή μίας σύγχρονης Giulietta κάτω από 30Κ θα πήγαινα εκεί. Δεν ξέρω αν αυτή τη στιγμή κάτι άλλο κάτω από 30Κ μπορεί να με τραβήξει εμφανισιακά και στην οδήγηση.
Πήρα προσφορά αυτές τις ημέρες για την ST Line X 155ps στα 30.5Κ (σε blue) από αντιπροσωπία στην Αττική, χωρίς κουβέντα για δώρο ή για κάτι έξτρα δικό τους. Αναμένω και από άλλες αντιπροσωπίες που έχω ρωτήσει. Ενημερωτικά χρόνος παράδοσης 11-13 μήνες, με κλειδωμένη τιμή. Το σχετικά χαμηλό επιτόκιο είναι ένα πλεονέκτημα της Ford, μαζί με την εγγύηση (εκτός αν εδώ έχει αλλάξει κάτι).
Φυσικά το κόστος είναι πολύ υψηλό, όμως δεν παλεύεται άλλο η ζωή χωρίς αυτοκίνητο/με δανεικό. Μείωση δεν βλέπω στον ορίζοντα μιας και εργάζομαι σε εταιρία άλλου κλάδου που αντιμετωπίζει προβλήματα λόγω έλλειψης ημιαγωγών, οπότε δεν μας παίρνει να το τρενάρουμε άλλο.
Γενικά τι θα λέγατε για το Ford Puma το 2022 ως επιλογή σε αυτή την τιμή; Θα στρεφόσασταν προς κάτι άλλο; Μήπως θα άξιζε να πέσω στους 125 ίππους ή το παραπάνω γκάζι θα κάνει εμφανή τη διαφορά στα ταξίδια;
Καλησπέρα φίλε μου.
Ποσο συχνά θα κάνεις ταξίδια?
Εγω είμαι κάτοχος PUMA και έχω οδηγήσει όλες τις εκδόσεις πλην του diesel
Γενικα το PUMA δεν είναι ένα VFM αυτοκίνητο
Είναι όμως στην κατηγορία του το καλύτερο σε οδηγική συμπεριφορά και αν και υποκειμενικο από τα πιο ομορφα B-SUV
λογικό που είσαι νέος να είναι μέσα στις επιλογές σου
Στα αρνητικά του είναι η συναρμογή του που όμως όλα τα προβλήματα που πιθανον να έχει λύνονται μέσα στην αντιπροσωπεία με 1-2 επισκεψεις αν τυχόν έχεις τέτοιο θέμα.
Το 155 το προτείνω μόνο αν βγαινεις συχνά ταξιδάκια αλλιώς το 125 είναι μια χαρά επαρκες και με αρκετό γκαζάκι να μην σου λείπει ακόμα και σε ταξίδι.
Κακό στα 125 ότι βαζει ταμπούρα πίσω και όχι δισκόφρενα που για την τιμή του αυτοκινήτου είναι κάπως ασχημο. Φρεναρει καλά ακόμα και με ταπούρα αλλά για τόσα χρήματα να μην έχει δισκόφρενα είναι σπαστικο. Το 155 έχει μπρος πισω δισκόφρενα.
Η St-line X έχει ΥΠΕΡΠΛΗΡΗ εξοπλισμό που δεν θα σου λείψει τίποτα. Σπαστικό ότι δεν έχει διζωνικό κλιματισμό μονο.
Σε κατανάλωση είναι σχετικά καλό (yaris cross hybrid το οικονομικότερο αλλά πολύ ασχημο και χειρότερο σε οδηγηση). Ειδικά το 125 που δεν έχει ούτε τέλη κυκλοφορίας
Οτι θες ρώτα
Χαίρεται και ευχαριστώ για την απάντηση!
Δεν ξέρω πόσο συχνά θα πηγαίνουμε εκδρομές σίγουρα 1-2 «μεγάλα» ταξίδια τον χρόνο. Ο λόγος που κοιτάω το 155, πέρα από το ψυχολογικό που αναφέρεις με το δισκόφρενο, είναι και το να μη γίνει τελείως βαρετή η οδήγηση. Μία γρήγορη βόλτα στο βουνό είναι πάντα αναζωογονητική.
Αυτό με τα τέλη η αλήθεια είναι πως μου είχε διαφύγει, σίγουρα είναι ένα + για το 125, αλλά με τους υπολογισμούς μου δεν είναι τόσο υψηλά. Βέβαια είναι και κάτι που μπορεί να αλλάξει και να έχει τέλη και το 125 σε 1-2 χρόνια, αλλά και μεγαλύτερα το 155. Σωστά;
Πράγματι, δεν είναι η πιο VFM αγορά το Puma, αλλά και εσύ ως κάτοχος ST και από όσα έχω δει να γράφεις το ξέρεις καλύτερα πως λειτουργούμε και λίγο με το συναίσθημα και δεν παίρνουμε πάντα τις πιο «λογικές» λογιστικά επιλογές. Αν όχι πριν τα 30, τότε πότε;
Δεν ξέρω τι άλλο να ρωτήσω, έχω διαβάσει το thread από την αρχή. Από την αντιπροσωπία είσαι ικανοποιημένος;
Βαρετη η οδήγηση με αυτό δεν θα γίνει σίγουρα είτε 125 είτε 155 ο ecoboost που φοράει για μένα είναι ο καλύτερος 1000ρης κινητήρας που παίζει αυτή την στιγμή. Ειναι απολαυστικός ακόμα και στα 125.
Το 155 έχει την επιπλέον δύναμη και φαίνεται η διαφορά σε περισσότερα χλμ. σε μικρές ταχύτητες απειροελάχιστες διαφορές.
Εγώ λειτουργώ με το συναίσθημα σωστα. Αλλά δεν είναι όλοι οι άνθρωποι έτσι. Και το σέβομαι αυτό. Οπότε όταν προτείνω τα γράφω όσο αντικειμενικά μπορώ να αποφασίσει ο άλλος όπως γουστάρει. Κατα τα άλλα μαζί σου
-
Εφόσον πρόκειται για τον ίδιο κυβισμό, το 155 θα καίει παραπάνω, τόσο που δεν θα είναι αμελητέο. Τώρα πάλι... ταμπούρα!;
Είπαμε, εντάξει να παίρνετε χειροκίνητο στον 21ο αιώνα, άλλοι νέοι αγοράζουν "πολαρόιντ" κάμερες να χουν φωτογραφίες σε χαρτί, υπάρχει αυτή η ρετρό διάθεση στους νέους, αλλά ταμπούρα!;
Πόση είναι η χρηματική διαφορά; -
@piliourits said in Ford Puma 2019:
Εφόσον πρόκειται για τον ίδιο κυβισμό, το 155 θα καίει παραπάνω, τόσο που δεν θα είναι αμελητέο. Τώρα πάλι... ταμπούρα!;
Είπαμε, εντάξει να παίρνετε χειροκίνητο στον 21ο αιώνα, άλλοι νέοι αγοράζουν "πολαρόιντ" κάμερες να χουν φωτογραφίες σε χαρτί, υπάρχει αυτή η ρετρό διάθεση στους νέους, αλλά ταμπούρα!;
Πόση είναι η χρηματική διαφορά;Θα καιει παραπάνω συμφωνώ. Αλλά τα έξτρα αλογάκια είναι έξτρα αλογάκια. Και δεν είναι ένα αμαξι σαν το δικό σου που βασικό του προτέρημα είναι η ανεσάρα και η οικονομία.
Το ταμπουρα θα ήταν αποδεκτά αν ήταν φτηνό γιατι φρενάρει μια χαρά (το έχω οδηγήσει) αλλά με αυτή την τιμή?? Δεν μπορώ παρα να συμφωνήσω μαζί σου. Δεν είναι λογικό σε αυτή την τιμή ταμπούρα
-
Το πιο όμορφο και σπορ σουβλάκι είναι, αλλά η Φορντ είναι μαλωμένη με τη λογική για πάνω από 3ετια. Εγώ τη μουντζωσα και πήρα ότι βολικό βρήκα. Γλύτωσα κι αρκετά χρήματα και δεν το μετανιώνω.
-
Το πιο όμορφο και σπορ σουβλάκι είναι, αλλά η Φορντ είναι μαλωμένη με τη λογική για πάνω από 3ετια. Εγώ τη μουντζωσα και πήρα ότι βολικό βρήκα. Γλύτωσα κι αρκετά χρήματα και δεν το μετανιώνω.
και το δικό σου και όμορφο είναι και πολύ άνετο.
δεν θα το διάλεγα ποτέ αλλά τιμιο
ο καθένας είναι διαφορετικός και κάνει τις επιλογές του.
Αλλά σε νέο άνθρωπο που του αρέσει η οδήγηση ε όσο να πεις το puma το λες πιο λογική επιλογή (σπορ υπερ ανεσης)
-
Πόση είναι η χρηματική διαφορά;+€1,700 είναι για το 155! Σεβαστό ποσό, αλλά μία φορά το δίνεις, αν μιλούσαμε για περσινές τιμές δεν θα το σκεφτόμουν καν.
Επίσης όπως σωστά προαναφέρθηκε το χειροκίνητο το προτιμώ. Σε δουλειά να βρισκόμαστε, μην μας παίρνει ο ύπνος!
-
Πόση είναι η χρηματική διαφορά;+€1,700 είναι για το 155! Σεβαστό ποσό, αλλά μία φορά το δίνεις, αν μιλούσαμε για περσινές τιμές δεν θα το σκεφτόμουν καν.
Επίσης όπως σωστά προαναφέρθηκε το χειροκίνητο το προτιμώ. Σε δουλειά να βρισκόμαστε, μην μας παίρνει ο ύπνος!
Να ρωτήσω κάτι άσχετο-σχετικό.
Έχει ακουστεί κάτι για facelift; Είναι ένας από τους φόβους λόγω των μεγάλων χρόνων παράδοσης. Μην παραλαμβάνουμε και ξενερώσουμε που εκείνη την περίοδο θα βγαίνει κάτι νέο.
-
Να ρωτήσω κάτι άσχετο-σχετικό.
Έχει ακουστεί κάτι για facelift; Είναι ένας από τους φόβους λόγω των μεγάλων χρόνων παράδοσης. Μην παραλαμβάνουμε και ξενερώσουμε που εκείνη την περίοδο θα βγαίνει κάτι νέο.
Πριν το 2024-25 δύσκολο
-
XCeed / i30 N Line με λιγότερα χρήματα και τετρακύλινδρα 1500 κυβικά.
Επίσης, με 30Κ δεν παίρνεις Focus? Επειδή ανέφερες την Giulietta που είναι hatchback.
Το Puma αρέσει και σε μένα αλλά θεωρώ ότι πλέον είναι πανάκριβο γι' αυτό που είναι, χώρια ότι και να το παραγγείλεις δεν ξέρεις με τι εξοπλισμό θα φτάσει τελικά με αυτά που κάνει η Ford..! -
@babisstinson said in Ford Puma 2019:
XCeed / i30 N Line με λιγότερα χρήματα και τετρακύλινδρα 1500 κυβικά.
Επίσης, με 30Κ δεν παίρνεις Focus? Επειδή ανέφερες την Giulietta που είναι hatchback.
Το Puma αρέσει και σε μένα αλλά θεωρώ ότι πλέον είναι πανάκριβο γι' αυτό που είναι, χώρια ότι και να το παραγγείλεις δεν ξέρεις με τι εξοπλισμό θα φτάσει τελικά με αυτά που κάνει η Ford..!Και το focus και το i30 N-line και καλά και χρυσά αλλά...
εδώ ο φίλος έχει ήδη ερωτευτεί από ότι κατάλαβα.
Θέλει κάτι ποιο trendy ομορφο και compact (B-suv) αλλά ταυτόχρονα να έχει και δυναμή και καλή συμπεριφορά
Αν πάλι δεν καταλαβα καλά και τον ενδιαφέρουν και άλλες προτάσεις σε hatch συμφωνω μαζί σου σουπερ επιλογές και τα 2. Το οτι είναι 1500 κυβικά και τετρακίλυνδρο το ι30 δεν το βλέπω ούτε σαν πλεονεκτημα ούτε σαν μειονέκτημα. Συν και πλην έχει σε σχέση με τον τρικυλινδρο χιλιαρη του Puma. Και το focus πάλι αυτόν φοράει πάντως οχι τον 1,5. Το ι30 είναι το πιο VFM
Αλλά απαξ και το έχεις ερωτευτει κάτι όπως εδώ δεν νομίζω ότι θα κάνεις σωστή επιλογή αν πάρεις κάτι άλλο.
-
Πάντως αν κοστίζουν το ίδιο και λιγότερο το xCeed και το άλλο, προσωπικά πιστεύω πως είναι πολύ ανώτερο αυτοκίνητο να βάλει κανείς τα λεφτά του, δεν υστερεί κάπου.
Αν και προσωπικά επίσης βλέπω την αγορά μηχανικού κιβωτίου συμβατικού κινητήρα ως αναχρονιστικη, σήμερα, σε τέτοιες τιμές, μόνο ως ακριβό παιχνίδι το δικαιολογώ.
-
Βρε συ XCEED
1.5T 160ps 7DCT LX Premium 48V Hybrid 26.290 €
1.5T 160ps 7DCT EX Platinum 48V Hybrid 28.290 €
1.5T 160ps 7DCT GT-line 48V Hybrid 30.790 €
1.6T 204ps 7DCT EX Platinum 30.890 €Η platinum DCT είναι η τέλεια επιλογή , και η premium DCT vfm με περισσότερο εξοπλισμό απο την st line.
Και το μεγάλο με τα 204 άλογα αν είσαι πιο ανήσυχος και μένοντας εντός budget.30,5K ΓΙΑ PUMA;;;
Μεχρι τα 25κ και με πιο πλούσιο εξοπλισμό όπως είχε η st line παλίοτερα να το καταλάβω.
Έρωτας το puma για 30κ+ , μην τρελαθούμε , να ήταν σαν του cirus να το δεχτώ. -
Ρε σεις σώνει και καλά να προτείνετε αμάξια που σας αρέσουν ασχετο τι θέλει ο νηματοθετης.
Bsuv γουστάρει μανιτζεβελο μέχρι 4,20 και του αντιπροτείνετε 4,5 μέτρα αμάξια. Ειδικά το xceed που ανάθεμα που το κατατάσσει κάνεις. Είναι crossover, είναι σαν κουπέ, είναι hatchback? Τι είναι ; -
@iceman7 said in Ford Puma 2019:
Ρε σεις σώνει και καλά να προτείνετε αμάξια που σας αρέσουν ασχετο τι θέλει ο νηματοθετης.
Bsuv γουστάρει μανιτζεβελο μέχρι 4,20 και του αντιπροτείνετε 4,5 μέτρα αμάξια. Ειδικά το xceed που ανάθεμα που το κατατάσσει κάνεις. Είναι crossover, είναι σαν κουπέ, είναι hatchback? Τι είναι ;4.40 ειναι και ειναι υβριδιο ειναι τα παντα ολα.
Το μονο που μετανοιωνω ειναι που δεν πηρα αυτοματο -
Πάντως αν κοστίζουν το ίδιο και λιγότερο το xCeed και το άλλο, προσωπικά πιστεύω πως είναι πολύ ανώτερο αυτοκίνητο να βάλει κανείς τα λεφτά του, δεν υστερεί κάπου.
Αν και προσωπικά επίσης βλέπω την αγορά μηχανικού κιβωτίου συμβατικού κινητήρα ως αναχρονιστικη, σήμερα, σε τέτοιες τιμές, μόνο ως ακριβό παιχνίδι το δικαιολογώ.
διαφωνούμε αλλα δεν πειράζει
διαφωνώ κάθετα. Τα αυτόματα πρώτα από όλα εχουν πολύ ακριβές επισκευες ενώ το manual οχι.
Αναχρονιστικο και ακριβο παιχνίδι???? Εμενα ρε φίλε μου αρεσει να αλλάζω ταχύτητες μόνος μου ελεος. Και αυτοματα οδηγησα και μου άρεσαν. αλλα πιο πολυ μαρέσει το manual. και είναι και αρκετά φτηνότερο στην κτήση του στο puma που κοιταει ο φίλος.
-
@alex-mix said in Ford Puma 2019:
Bsuv γουστάρει μανιτζεβελο μέχρι 4,20 και του αντιπροτείνετε 4,5 μέτρα αμάξια. Ειδικά το xceed που ανάθεμα που το κατατάσσει κάνεις. Είναι crossover, είναι σαν κουπέ, είναι hatchback? Τι είναι ;4.40 ειναι και ειναι υβριδιο ειναι τα παντα ολα.
Το μονο που μετανοιωνω ειναι που δεν πηρα αυτοματοπολύ καλό είναι αλλά και αρκετα μακρύ σε σχεση με το PUMA (4,18)
πολύ καλό αμάξι αλλά νομίζω ο φίλος δεν νομίζω οτι ενδιαφέρεται για κατι αλλο εκτός από το puma.
-
@alex-mix said in Ford Puma 2019:
Το μονο που μετανοιωνω ειναι που δεν πηρα αυτοματοΕίτε 4,40 είτε 4,50 το ίδιο άβολο μπορεί να είναι σε σχέση με τα 4,10-4,20.
Προσωπικά το xceed δεν μου αρέσει επειδή δεν είναι κάτι ξεκάθαρα. Αλλά οκ περί ορέξεως.
Για το αυτόματο τουλάχιστον το παραδέχεσαι.
Είναι κρίμα να πουλιούνται ακόμα χειροκίνητα.
Ford Puma 2019