Jan 9, 2025, 10:33 AM

@a-d-p said in Ford Puma 2019:

@cirus said in Ford Puma 2019:

@wantone said in Ford Puma 2019:

Κραταει τιμες; εχεις κοιταξει;

οχι δεν εχω κοιταξει

Επειδη το αυτοκίνητο ειναι σε υπεραριστη κατάσταση καλύτερο από καινούργιο το έχω και εχουν ξοδευτει πάνω σε αυτό 15000 ευρώ σε αναβαθμίσεις (από μηχανικα, ppf, εξατμισεις, ψυγεια, φιλτρα, προγραμμα που μπορεις οποτε θες από το κινητο να το βάζεις στα 200,235 ή 260 αλογα και οτι μπορεις να φανταστεις) στα παντα δεν θα είναι τσαμπα.

και αν δεν το θέλει και κανενας προσωπικα δεν με νοιαζει να το κρατησω και αλλο απλα δεν είναι συνετη επιλογη να το κρατάω

Παντως αναλογο αυτοκίνητο δεν υπάρχει κανενα σε car

Πιο πιθανο είναι να μην το βάλω καν αγγελία αφού 2-3 φίλοι που με γνωριζουν στο παρελθον μου είχαν προτεινει να τους έχω υποψιν οταν αποφασίσω να το πουλήσω. Αν δεν το πάρουν αυτοί μονο τοτε θα μπει αγγελία

Από πέρυσι που το παρακολουθώ μόνο 5 αγγελίες μπήκαν 30000-38000€ οι τιμές που στήθηκαν.
https://www.car.gr/l/54665656/

τα εχω δει και γω. Αλλα το δικό μου είναι FULL EXTRA και με παρα παρα πολλά aftermarket απο MOUNTUNE, AIRTEC, MILLTEK, ηχεια, ηχομονωση, ppf κτλ και θα δωθούν και τα μαμα. Χωρια οι PPF που το έχουν κρατήσει ολο το μπροστά μερος χωρις γρατζουνια απο πετραδακια κτλ

Παρολα αυτά εκει γύρω θα το δώσω και γω προς το πάνω ακρο, Σιγουρα κατω από τα 40Κ. Δεν εχω απαιτηση να πληρωθουν ολα αυτά. Αλλα δεν θα το χαρίσω κιολας

χωρια που σε συντηρηση είναι απιστευτα καλο με αλλαγη σε λαδια πολύ πιο συντομα και βενζινη μονο 100ρα

γενικα ειναι σχεδον αδυνατο να βρεθει κατι σε τοσο καλή κατασταση οσο το δικό μου για να το συγκρινω. μεχρι και επεκταση εγγυησης εχει το αμαξι