-
@babisstinson said in Mazda CX-30:
Έσκασε το τηλέφωνο από την αντιπροσωπεία, έφτασε το αμάξι! Αυτά τα τηλέφωνα αξία ανεκτίμητη!
Αύριο εξόφληση και να μου στείλουν τα χαρτιά να πάω να βγάλω πινακίδες. Ελπίζω να προλάβω παραλαβή από εβδομάδα πριν το τριήμερο.Καλοταξιδο αδερφε.
-
Με το καλό!
-
Kαλοτάξιδο!
-
Καλοτάξιδο...
-
Καλοταξιδο
-
@m3bp4sn said in Mazda CX-30:
@ss_76 said in Mazda CX-30:
@kostis20 said in Mazda CX-30:
Σιγουρα διαβάζει και με τη καμερα γιατι διαβάζει και τις προσωρινές ταμπέλες λόγω εργων για παραδειγμα.Το θέμα ειναι οτι για καπιο λόγο ,ίσως μεγαλύετρη ακρίβεια,ίσως για backup αν το σήμα είναι δυσδιακριτο ,στη mazda πρεπει οπωσδήποτε να δουλευει και το εργοστασιακο GPS.
Εγω τους πήρα τηλεφωνο χθες και τους ακύρωσα το τελευταιο ραντεβου που μου εκλεισαν γαιτι εχω παρα πολυ δουλεια.Εκει μου ειπαν να μη καθυστερήσω και πολύ γιατι λήγει η εγγυήση...Τους λεω 5 χρονια δεν είναι?Μου απαντουν 3 +2 επέκταση η οποία μπορεί να μη καλύψει το συγκεκριμένο θέμα...Εμεινα για λίγο καγκελο αλλά μετά τα πήρα στο κρανίο και τους είπα οτι εχουν ενημερωθει για τη βλάβη απο τον Ιούνιο χωρίς να εχουν βρει λύση,2ον γιατι να μη καλυφθει απο την επέκταση ?Και 3ον το αμάξι ειναι leasing οπότε θα πρπεει να τα βρουν με την εταιρεία leasing
Ε'ιναι λίγο τραγικοί.Πολύ δυσκολα το επόμενο θα ειναι Mazda.Ελεγα να πάω για το CX60 μολις ληξει το Leasing αλλά θα το σκεφτώ πολύ πλεόν .Γιατι αμαβγάζει τα προβλήματα που λένε και με αυτη την αντιπροσωπεία θα με κλαινε οι ρέγγες.Η επέκταση εγγύησης είναι αστεία. Στην Autoone αξίζουν μόνο οι πωλήσεις. Για οτιδήποτε τεχνικό, ξεκάθαρα αλλού με τα μικρά συνεργεία του δικτύου να είναι αξιόλογα
Το θέμα είναι για 6 χρόνια που έχουμε εγγύηση, που μπορούμε να πηγαίνουμε που να'ναι αξιόλογα και να μη χάσουμε την εγγύηση? Ο Καλογρίτσας π.χ στη Λ.Αθηνών είναι οκ?
Κι Επιτροπίδης, κι Χαλδαίος, κι Νομικός-Κουρης
Από όλους αυτούς έχετε με κάποιον προσωπική εμπειρία κλπ να προτείνετε? Προσωπικά έχω ακόμα για το 1ο service απλά θα θελα να αποφασίσω να το πηγαίνω σε κάποιους που να ξέρουν 2 πράματα. Επίσης και ο Καλογρίτσας δεν ξέρω αν αξίζει.
Επιτροπίδης. Πολύ καλοί επαγγελματίες (Πατέρας κι γιος). Μικρό νοικοκυρεμένο συνεργείο, γνώστες κι στο δίκτυο της MAZDA από παλιά
-
Καλοταξιδο και απροβληματιστο!!!
Περιμενουμε φωτο προφανως!! -
Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές, εννοείται φωτό με την παραλαβή!
-
Έσκασε το τηλέφωνο από την αντιπροσωπεία, έφτασε το αμάξι! Αυτά τα τηλέφωνα αξία ανεκτίμητη!
Αύριο εξόφληση και να μου στείλουν τα χαρτιά να πάω να βγάλω πινακίδες. Ελπίζω να προλάβω παραλαβή από εβδομάδα πριν το τριήμερο.Επιτέλους, καλορίζικο και καλοτάξιδο
Τις πινακίδες θα τις βγάλεις εσύ και όχι αυτοί ; -
Καλοτάξιδο και να το χαρείς με Υγεία και πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα!!
Ειναι εξαιρετικό
ΥΓ: αναμένουμε φωτογραφίες!!
-
@bathan said in Mazda CX-30:
Αύριο εξόφληση και να μου στείλουν τα χαρτιά να πάω να βγάλω πινακίδες. Ελπίζω να προλάβω παραλαβή από εβδομάδα πριν το τριήμερο.Επιτέλους, καλορίζικο και καλοτάξιδο
Τις πινακίδες θα τις βγάλεις εσύ και όχι αυτοί ;Ναι θέλω να βγάλω με νούμερα επαρχίας και όχι Αθηναϊκές.
Μου είπαν θα μου στείλουν τα χαρτιά ώστε να πάω να εκδώσω πινακίδες και ότι πρέπει να γίνει η ταξινόμηση εντός Οκτωβρίου.
Η διαδικασία εν τω μεταξύ ποια είναι; Κλείνω ραντεβού μέσω gov.gr ?
https://www.gov.gr/sdg/vehicles/buying-and-selling-motor-vehicle/general/registration-certificate-and-plates-for-passenger-cars-and-motorcycles -
Ρωτησε τους για να μην χάνεις χρόνο
-
@bathan said in Mazda CX-30:
Τις πινακίδες θα τις βγάλεις εσύ και όχι αυτοί ;Ναι θέλω να βγάλω με νούμερα επαρχίας και όχι Αθηναϊκές.
Μου είπαν θα μου στείλουν τα χαρτιά ώστε να πάω να εκδώσω πινακίδες και ότι πρέπει να γίνει η ταξινόμηση εντός Οκτωβρίου.
Η διαδικασία εν τω μεταξύ ποια είναι; Κλείνω ραντεβού μέσω gov.gr ?
https://www.gov.gr/sdg/vehicles/buying-and-selling-motor-vehicle/general/registration-certificate-and-plates-for-passenger-cars-and-motorcyclesΚαλοτάξιδο!
-
Παίδες για αντηλιακές μεμβράνες/φιμέ, το σκέφτομαι να βάλω, απλά για να μπουν χρειάζεται να αφαιρέσουν κάτι? Έχω ακούσει πρέπει να βγουν οι γλύστρες. Βγαίνουν/μπαίνουν εύκολα ή υπάρχει ρίσκο να σπάσει κάτι?
Επίσης τι μεμβράνες έχετε (όσοι έχετε)? Αξίζει λέτε και στο παρ-μπριζ διάφανη??
-
Παίδες για αντηλιακές μεμβράνες/φιμέ, το σκέφτομαι να βάλω, απλά για να μπουν χρειάζεται να αφαιρέσουν κάτι? Έχω ακούσει πρέπει να βγουν οι γλύστρες. Βγαίνουν/μπαίνουν εύκολα ή υπάρχει ρίσκο να σπάσει κάτι?
Σπάνια χρειάζεται να βγει κάτι, ειδικά εαν ο μάστορας είναι γνώστης. Δεν θα το φοβόμουν.
Έχω βάλει διάφορες κατά καιρούς στα αμάξια μου. Τώρα έχω Xpel. Στο παρ-μπριζ αξίζει, γιατί είναι η μεγαλύτερη γυάλινη επιφάνεια.
-
@fanis75 said in Mazda CX-30:
Σπάνια χρειάζεται να βγει κάτι, ειδικά εαν ο μάστορας είναι γνώστης. Δεν θα το φοβόμουν.
Έχω βάλει διάφορες κατά καιρούς στα αμάξια μου. Τώρα έχω Xpel. Στο παρ-μπριζ αξίζει, γιατί είναι η μεγαλύτερη γυάλινη επιφάνεια.
Τέλεια, ενδιαφέρον. Γιατί κάποιοι μου λεγαν ότι πρέπει να βγουν οι γλύστρες. Δεν είναι μεγάλη δουλειά απλά πρέπει να βγει η βίδα της ταπετσαρίας, να ξεκουμπώσουν τα πάνω clips της ταπετσαρίας κλπ και γενικά δεν το ψήνω.
Αν γίνεται και όπως είναι το αμάξι, όλα καλά. Νομίζω και για το CX-30 2 διαφορετικά video στο youtube που είδα, ο ένας το κανε χωρίς να ξεκουμπώσει κάτι, ο άλλος ξεκούμπωσε. -
Τέλεια, ενδιαφέρον. Γιατί κάποιοι μου λεγαν ότι πρέπει να βγουν οι γλύστρες. Δεν είναι μεγάλη δουλειά απλά πρέπει να βγει η βίδα της ταπετσαρίας, να ξεκουμπώσουν τα πάνω clips της ταπετσαρίας κλπ και γενικά δεν το ψήνω.
Αν γίνεται και όπως είναι το αμάξι, όλα καλά. Νομίζω και για το CX-30 2 διαφορετικά video στο youtube που είδα, ο ένας το κανε χωρίς να ξεκουμπώσει κάτι, ο άλλος ξεκούμπωσε.xpel δεν ξεκουμπωσε τιποτα παντως στο δικο μου.
-
Στο Χαλάνδρι στο Tint Town που είχα ρωτήσει, δεν ξεκουμπώνει ταπετσαρίες. Μου άρεσε πολύ ο ιδιοκτήτης του καταστηματος καθώς φαίνεται γνώστης και προσεκτικός στην δουλειά του. Εκείνη την μέρα είχε tesla με μεμβράνη κι στον ουρανό
-
Στο Χαλάνδρι στο Tint Town που είχα ρωτήσει, δεν ξεκουμπώνει ταπετσαρίες. Μου άρεσε πολύ ο ιδιοκτήτης του καταστηματος καθώς φαίνεται γνώστης και προσεκτικός στην δουλειά του. Εκείνη την μέρα είχε tesla με μεμβράνη κι στον ουρανό
Εξαιρετικός. Για εμένα ο καλύτερος αυτή τη στιγμή.
-
@clockwork21r said in Mazda CX-30:
Αν γίνεται και όπως είναι το αμάξι, όλα καλά. Νομίζω και για το CX-30 2 διαφορετικά video στο youtube που είδα, ο ένας το κανε χωρίς να ξεκουμπώσει κάτι, ο άλλος ξεκούμπωσε.xpel δεν ξεκουμπωσε τιποτα παντως στο δικο μου.
Σε ποιο μαγαζί το πήγες εσύ φίλε μου, αν επιτρέπεται?
Αυτό με το tint down το χω ακούσει και γω, θα το τσεκάρω σίγουρα.
Mazda CX-30